Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ22
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2022
Από signingstar

Ο φόβος της απώλειας της συνήθειας

 

Το 2022 μοιάζει να είναι μία κομβική χρονιά για τη ζωή σου, αφού μία σειρά από γεγονότα έχουν ως στόχο να σε ξεβολέψουν και να σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον Υδροχόο, ζορίζεσαι ώστε να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου, μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε πλαίσια που έχουν διαμορφωθεί με την πάροδο του χρόνου και αποτελούν συνήθειες της ζωής σου. Ίσως να προσπαθείς να ολοκληρώσεις το κεφάλαιο της σχέσης σου, να χρειαστεί να κλείσεις μία πόρτα φεύγοντας από το σπίτι σου και να αναζητάς τη νέα σου στέγη. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις στα καινούργια επαγγελματικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να παλεύεις να αποδείξεις πως έχεις λόγο και ικανότητα να κινήσεις τα πράγματα, χωρίς όμως αυτό να γίνεται κατανοητό και αποδεκτό από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Με την παρουσία του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου από την αρχή του έτους, προσπάθησε να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα να διατηρήσεις στην κατοχή σου κεκτημένα που τα θεωρείς σημαντικά, αλλά στην πραγματικότητα σε βολεύουν επειδή αποτελούν κομμάτια των συνηθειών σου. Αυτό που έχει σημασία είναι να δοκιμάσεις να αλλάξεις το πατρόν της ζωής σου, είτε μέσα από την εμπιστοσύνη που θα δείξεις στο/η σύντροφο, είτε επιδιώκοντας να αφήσεις το τιμόνι της καριέρας σου στα χέρια άλλων, κάτι που σε τρομάζει στη σκέψη, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετικά σημαντική εκπαιδευτική δραστηριότητα. Αυτό που έχει σημασία να καταλάβεις είναι πως η αρχή και το τέλος του 2022 σε βρίσκουν εντελώς διαφορετικό άτομο, οπότε φρόντισε να κατανοήσεις πως έχεις μπροστά σου αλλαγές στις οποίες δεν μπορείς να αντιστέκεσαι.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, να περάσεις χρόνο με το άτομο που καταφέρνει να καλύπτει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορεί να έχεις βρει το ιδανικό έτερο ήμισυ, να βρίσκεσαι σε μία σχέση που σε βοηθά να ονειρεύεσαι και πάλι, να θεωρείς πως μπορείς να μοιραστείς αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να νιώθεις απειλή. Μπορεί να ανακαλύπτεις και πάλι την έννοια του έρωτα, αφού μία φιγούρα σε παρασέρνει στο να κάνεις σχέδια για το μέλλον, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτα ταυτισμένο με την πραγματικότητα. Ίσως να θεοποιείς ένα άτομο που έχει βρεθεί στο δρόμο σου, να ονειρεύεσαι καταστάσεις μαζί του χωρίς όμως να έχετε γνωριστεί πλήρως, χωρίς να μπορείς να θεωρήσεις πως έχετε περάσει δοκιμασίες που θα δυναμώσουν τη σχέση σας. Αν πάλι έχεις βγει από μία σχέση, τότε δεν έχεις καμία διάθεση να προχωρήσεις σε κάτι σταθερό στη ζωή σου, γι’ αυτό και αποφασίζεις να ζήσεις χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον, παρά μόνο τις περιστασιακές σχέσεις που έχεις στο παρόν σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που δοκιμάστηκε και έχει δυναμώσει, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να λάβει χώρα, που θα μπορούσε να αποτελέσει τη λογική συνέχεια αυτής.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να αναμιχθείς με μία ομάδα που ασχολείται με ένα αντικείμενο που σε εκφράζει. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τα χόμπι σου, αλλά στην πορεία θα μπορούσες να καταλάβεις πως μπαίνεις σε μία δραστηριότητα που θα μπορούσε να αποτελέσει και τη μελλοντική σου επαγγελματική απασχόληση. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα τεστάρει κατά πόσο μπορείς να εντάξεις στη ζωή σου δύο διαφορετικές εργασιακές δραστηριότητες, αν αντέχεις να σηκώσεις ένα τέτοιο βάρος. Θα κληθείς να εργαστείς σκληρά και να δοκιμάσεις τα όρια της σωματικής σου αντοχής, αλλά και να αντιπαρατεθείς σε καταστάσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Ίσως πάλι να χρειαστεί να φροντίσεις την υγεία σου, να εντάξεις στη ζωή σου δράσεις που είναι ωφέλιμες για εσένα και ταιριάζουν με το νέο τρόπο ζωής που αρχίζεις να εφαρμόζεις.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο θα δυσκολέψει τις ανέμελες κινήσεις σου το 2022, αφού καλείσαι να βάλεις τέλος σε κάποιες καταστάσεις που επιμένεις να σέρνεις μαζί σου και να αποτελούν τα βαρίδια σου. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα που θα ξεκαθαρίσεις το οικογενειακό τοπίο, που θα αντιπαρατεθείς με τη γονεϊκή φιγούρα που εκφράζει την πατρική πλευρά και θα λύσεις τα θέματα που κουβαλάς τόσα χρόνια μαζί σου. Ίσως να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στο ίδιο σπίτι με ένα άτομο που επιμένει να κινεί τα νήματα και να θέτει τους κανόνες, ένα πρόσωπο που ρίχνει μία βαριά σκιά πάνω σου και δε σου επιτρέπει να πάρεις ανάσα. Ίσως πάλι να επιδιώκεις να μετακομίσεις, κάτι που όμως είναι αρκετά δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο, αφού δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να μεταφερθείς σε ένα νέο σπίτι και να υποστηρίξεις τις ανάγκες βασιζόμενος/η μόνο στον εαυτό σου και χωρίς τη στήριξη κοντινών σου προσώπων.

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε ένα σχήμα στο οποίο θέτουν οι άλλοι τους κανόνες, να μπορέσεις να λειτουργήσεις ομαδικά από τη στιγμή που έχεις αντιρρήσεις ως προς τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι. Θα χρειαστεί βέβαια να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείς να μοιραστείς με τους άλλους, τους λόγους για τους οποίους είναι δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο, να αποδεχτείς αυθεντίες στο περιβάλλον σου. Μία τέτοια αφορμή θα μπορούσε να σε οδηγήσει στο συμπέρασμα πως δεν είσαι φτιαγμένος/η για να εργάζεσαι μέσα σε ομάδες, πως προτιμάς μία δουλειά που στηρίζεται μόνο σε εσένα.

Στον προσωπικό τομέα, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που δεν προχωρά παρακάτω, τότε φρόντισε να αρχίσεις να απομακρύνεσαι από το έτερο ήμισυ και να κλείνεις το κεφάλαιο. Όσο παραμένεις σε κάτι που έχει κάνει τον κύκλο του, τόσο δυσκολεύεις τον εαυτό σου, αφού στην πραγματικότητα αυτό που έχεις ανάγκη είναι να εμπιστευτείς και πάλι την έννοια του έρωτα και όχι να παραμείνεις ουτοπικά ασφαλής σε μία σχέση στην οποία έχει εκλείψει η έννοια του συναισθηματικού δεσίματος.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του τέλους του πρώτου και των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου. Θα βιώσεις τις σεισμικές δονήσεις στη ζωή σου, καθώς θα κληθείς να απαντήσεις σε ερωτήματα ή επισημάνσεις που έρχονται από την άλλη πλευρά και τεστάρουν την ικανότητα σου να διαχειρίζεσαι το απρόβλεπτο. Μπορεί να υπάρξει ένα σοβαρό ταρακούνημα στη σχέση σου, να αποδράσει ή να εξαφανιστεί ο/η σύντροφος και να χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις πως μένεις μόνος/η. Μπορεί πάλι να προκύψει μία νέα γνωριμία που έρχεται να ταράξει τα νερά της ζωής σου, να βρεθεί ένα άτομο που σου ξυπνά το ερωτικό ένστικτο και μεταθέτει το ενδιαφέρον σου προς νέες παραμέτρους. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα που σε κάνουν να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά μία μετακίνηση ή μία επανάσταση απέναντι σε αιτιάσεις τις οποίες θεωρείς άδικες και παράλογες. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο ζώδιο σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου και τους/ις φέρνει μπροστά στο κλείσιμο μίας εποχής. Είναι πιθανό να αλλάζουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, να κλείνει ένα κεφάλαιο και να χρειαστεί να ασχοληθείς και με τα πρακτικά ζητήματα αυτής της πράξης. Η στήριξη που μπορεί να λάβεις από τα παιδιά σου θα μπορούσε να κάνει αυτό το χωρισμό περισσότερο μαλακό από όσο φανταζόσουν, αλλά την ίδια στιγμή έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια κοινωνικά στερεότυπα. Από την άλλη πλευρά, μία νέα γνωριμία είναι σε θέση να βάλει βόμβα στα θεμέλια της ζωής σου και να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που δύσκολα θα λάμβανες κάτω από άλλες περιστάσεις.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου. Θα κληθείς να εστιάσεις στον εαυτό σου, να ασχοληθείς με την εικόνα σου, να βρεις ευχαρίστηση από πράγματα που κάνεις για εσένα. Ίσως να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις στα νέα εργασιακά δεδομένα της ζωής σου, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να ελέγξεις τους γύρω σου ώστε να πάψεις να κινείσαι σε αχαρτογράφητα νερά. Ίσως πάλι να θελήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα, προσπαθώντας να χωρέσεις πολλά μέσα στην ημέρα σου, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι εύκολο και απλό. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα αποτελέσει την αφορμή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη ζωή σου και να λήξει ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει. Έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο που έχεις γύρω σου, να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και να βγεις από τη φυλακή που έχεις βρεθεί, αρκεί να τολμήσεις να κάψεις ότι θεωρείται δεδομένο στη ζωή σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει πολύ τολμηρό και να σε τρομάζει και μόνο στην ιδέα, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να αποτελέσει και τον τρόπο για να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Διώξε από τη ζωή σου όποιον/α σε αναγκάζει να ζεις διαφορετικά από αυτό που έχεις συνηθίσει, και θα συνειδητοποιήσεις πως θα καταφέρεις να βρεις και πάλι τον εαυτό σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου στις 18 Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει την είσοδο σου σε μία εποχή ενάμισι περίπου έτους κατά τη διάρκεια του οποίου έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις τη ζωή σου εκεί που έχεις ονειρευτεί, αρκεί να γνωρίζεις πως υπάρχουν και κάποια όρια στις φιλοδοξίες σου. Θα βιώσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον/ην ιδανικό/η σύντροφο στη ζωή σου, να βρεις το άτομο που κουμπώνει με αυτά που πραγματικά θέλεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως σου δίνει και μία σταθερότητα. Η ταυτόχρονη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θέλει να σου υπενθυμίσει πως κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι σου, πως εσύ μπορεί να επιθυμείς και να ελπίζεις σε κάτι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το δώρο που φτάνει στα χέρια σου θα παραμείνει για πάντα δικό σου. Καλείσαι να ζήσεις στο σήμερα, να γεμίσεις με συναισθήματα και με απολαύσεις της στιγμής, χωρίς όμως να μπορείς να διατηρήσεις αυτές τις αισθήσεις στο βάθος χρόνου που θα ήθελες. Μία νέα δουλειά θα μπορούσε να σε ανανεώσει και να σε κάνει να λάμψεις, αλλά μετά από λίγο καιρό μπορεί να σε διώξουν από αυτή, επειδή δεν ταιριάζεις με το υπόλοιπο κλίμα. Μία γνωριμία μπορεί να σου προσφέρει μεγάλες δόσεις σεξουαλικής απόλαυσης και συναισθηματικής ταύτισης, αλλά μετά από λίγο καιρό μπορεί η άλλη πλευρά να εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη πίσω της. Το κλείσιμο της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας στον τομέα που συνήθισες να βρίσκεσαι μπορεί να είναι σκληρό και δύσκολο, αλλά μετά από λίγο καιρό θα νιώσεις ελεύθερος/η και ικανός/η να ζήσεις σύμφωνα με τα προσωπικά σου δεδομένα χωρίς να τρομάζεις από το γεγονός πως έχεις χάσει κάποιες ασφαλείς δικλείδες.

Με λίγα λόγια, μαθαίνεις να ζεις σύμφωνα με τα δεδομένα που έρχονται μπροστά σου, να απολαμβάνεις κάθε μικρή στιγμή και να κάνεις μικρά βήματα προς το μονοπάτι που ταιριάζει με τις δικές σου βλέψεις. Η ζωή είναι μικρή για να σχεδιάζεις τόσο προσεκτικά και με λεπτομέρεια το μέλλον σου, γι’ αυτό τόλμησε να χάσεις τα πάντα για να συνειδητοποιήσεις πόσα αξίζεις. Αυτή η τελευταία φράση μπορεί να σε τρομάζει σε μία πρώτη ανάγνωση, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει το μότο σου στην προσπάθεια να στήσεις τη ζωή που πάντα ήθελες να ζήσεις αλλά ποτέ δεν τόλμησες να κάνεις πράξη.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων