Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 22
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2022
Από signingstar

Φαινομενικά καλά, ουσιαστικά όμως;

 

Το 2022 φαίνεται να αποτελεί μία καλή χρονιά για εσένα, εφόσον έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να φροντίσεις να εναρμονίσεις το σώμα με το πνεύμα σου. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας/εργασίας, αφού έχεις την ευκαιρία να κάνεις βήματα προόδου. Μπορεί να δέχεσαι μία καλή επαγγελματική πρόταση, η οποία σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις μήπως είναι ώρα για στροφή της καριέρας σου, μήπως είναι καιρός να ακολουθήσεις την καρδιά σου στο αντικείμενο με το οποίο θέλεις να ασχολείσαι. Ίσως πάλι να επιλέξεις να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή και να μεγαλώσεις την οικογένεια σου ή να θελήσεις να βρεις ένα πιο άνετο σπίτι για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Αν πάλι είσαι σε διαδικασία ενηλικίωσης, τότε η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερο χώρο για εσένα, να επιδείξεις την ικανότητα σου να φέρνεις εις πέρας τις βασικές καθημερινές εργασίες χωρίς να εξαρτάσαι από άλλα άτομα για αυτές.

Από την άλλη όμως πλευρά, με τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως η σωματική σου υγεία περνά και μέσα από την ψυχική σου κατάσταση. Μπορεί να βιώσεις απρόσμενες ανατροπές της διάθεσης σου, να χάσεις το ενδιαφέρον σου για τη δουλειά σου αφού κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορεί πάλι να αρνηθείς να ακολουθείς μία καθημερινότητα την οποία παλιότερα είχες επιλέξει, αφού αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα μοτίβο διαβίωσης που δεν ταιριάζει πλέον με τις διαθέσεις σου. Να θυμάσαι πως πολλά από όσα αισθάνεσαι και ανακαλύπτεις για εσένα, έχουν τη ρίζα τους σε παλιότερες καταστάσεις τις οποίες ποτέ δεν έλυσες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους αν θέλεις να κάνεις αποφασιστικά βήματα προσωπικής εξέλιξης.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, θέλοντας να βρεις αισιοδοξία και χαρά μέσα από τους δύο παραπάνω τομείς. Μπορεί να έχεις αποφασίσει να μετακομίσεις, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν μερικά διαδικαστικά θέματα τα οποία θα πρέπει να επιλύσεις, αλλά παράλληλα κάνεις όνειρα για τη νέα σου ζωή. Θα θελήσεις να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του νέου χώρου, να κάνεις έρευνα αγοράς ώστε να βρεις αντικείμενα που θα ομορφύνουν το σπίτι σου, αλλά παράλληλα χρειάζεται να προσέχεις ώστε να βρεις ένα μέρος που έχει σταθερές βάσεις και δε βρίσκεται στον αέρα. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας, τότε μπορεί να αποκτάς παιδιά, να μεγαλώνεις την υπάρχουσα οικογένεια ή να έχεις μία σχέση που κάνει το επόμενο βήμα της συγκατοίκησης. Αν όμως είσαι σε μία σχέση που έχει χάσει το στόχο της, τότε είναι αρκετά εύκολο να μπλεχτείς σε μία νέα γνωριμία που θα δυσκολέψει κάθε προσπάθεια να επιλύσεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο γάμο σου. Το μπέρδεμα μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο τον Απρίλιο, οπότε προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής αν δε θέλεις να υπάρξουν μπερδέματα που δύσκολα θα διαχειριστείς.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να βρεις εργασία, η οποία μπορεί να μην είναι μόνιμη, ή να δεις περιθώρια ανόδου στην υπάρχουσα δουλειά σου, κυρίως μέσω ευνοϊκών συμπτώσεων και περιστάσεων. Μπορεί να εμπλακείς σε μία κατάσταση που θα οδηγήσει στην αναγνώριση, αρκεί να θυμάσαι πως δεν μπορείς να λειτουργείς ατομικά και εγωιστικά, αλλά αλτρουιστικά και με στόχο το κοινό καλό. Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την ευκαιρία να δείξεις και τις προσωπικές σου ικανότητες και να ξεδιπλώσεις τις ατομικές σου βλέψεις. Μπορεί να θελήσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από το σύνολο μέσα στο οποίο βρίσκεσαι, να ασχοληθείς με κάτι άλλο που αποτελεί την ατομική σου ευχαρίστηση. Στον ερωτικό τομέα, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να αποτελέσει τη σπίθα που θα ανάψει την πυρκαγιά που είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Αν όμως παραμένεις στην υπάρχουσα σχέση σου, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι μία πιθανότητα με μεγάλη δόση πραγμάτωσης, εκτός και αν έχεις ήδη παιδιά και θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με τη ζωή τους.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα αποτελέσει μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα, αφού δε φαίνεται να σε επηρεάζει με άμεσο τρόπο. Αυτό που καλείσαι να μάθεις είναι μία νέα γλώσσα, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με ένα νέο κύκλο ανθρώπων που αρχίζει να υπάρχει γύρω σου. Καταρχάς θα χρειαστεί να επιλύσεις θέματα με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, να λάβεις αποστάσεις από αυτά και να φροντίσεις να είσαι σαφής με τις προθέσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν διεκδικήσεις σε κληρονομικό επίπεδο, να προκύψουν κάποιες λεκτικές διαφορές και συγκρούσεις, να χρειαστεί όμως να αναδείξεις το δικό σου ρόλο μέσα σε αυτή τη συνύπαρξη ώστε να πάψουν να υπάρχουν μπερδέματα. Ίσως πάλι να θελήσεις να μετακινηθείς μακριά τους, να αναζητήσεις το νέο σου σπίτι σε έναν τόπο που είναι σε απόσταση από την περιοχή που μεγάλωσες ή συνήθισες να κινείσαι.

Ένα δεύτερο σημαντικό κομμάτι με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς είναι ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, κάτι που σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο μπορεί να είναι πως βρίσκεσαι σε μία κοινωνία που γίνεται ολοένα και πιο συντηρητική, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως είσαι ξένος/η μέσα στο περιβάλλον που κινείσαι. Θα μπορούσες να επαναστατήσεις και να αναδείξεις τις ενστάσεις σου, αλλά να θυμάσαι πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε θέσει στο περιθώριο, να σε στοχοποιήσει και να νιώσεις πως γίνεσαι ο αποδιοπομπαίος τράγος της υπόθεσης. Το δεύτερο σενάριο είναι να χρειαστεί να εκπαιδευτείς σε μία νέα γλώσσα ώστε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω σου, κάτι που απαιτεί προσοχή και επιμονή από εσένα, κάτι που δεν είναι μία απλή διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, να θυμάσαι πως χρειάζεσαι χρόνο και πως μπορεί να είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με κανόνες που δεν είναι βέβαιο πως τους αποδέχεσαι.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που φαίνεται να ταρακουνά την καθημερινότητα σου μέσα από ειδήσεις και γεγονότα που είναι σε θέση να αλλάξουν τις συνήθειες σου. Κάποιο νέο στον εργασιακό χώρο θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις σου με άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος, θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα υπάρχοντα δεδομένα. Ίσως να υποψιαστείς κάποια πράγματα από τη συμπεριφορά ανθρώπων με τους οποίους σας ενώνουν οικονομικά συμφέροντα, κάτι που σημαίνει πως ετοιμάζονται αλλαγές τις οποίες καλείσαι να μαντέψεις μέσα από την αλλαγή συμπεριφοράς. Αν πάλι χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, να έχεις στο μυαλό σου πως η λύση του προβλήματος μπορεί να βρίσκεται στην αλλαγή των διατροφικών σου συνηθειών. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε αναγκάζει να προχωρήσεις στο κλείσιμο ενός επαγγελματικού κεφαλαίου ή στο να εναντιωθείς απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν με τα συμφέροντα σου. Θα χρειαστεί να είναι καλά προετοιμασμένος/η εφόσον έχεις αποφασίσει να μιλήσεις, να είσαι σε θέση να υψώσεις το ανάστημα σου και να έχεις επιχειρήματα που είναι ουσιαστικά και καλά δομημένα. Αν πάλι χρειάζεται να μάθεις κάτι, τότε χρησιμοποίησε το ένστικτο σου και απόφυγε να εμπιστευτείς πριν να είσαι βέβαιος/η σχετικά με το ποιον έχεις απέναντι σου.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό θέλοντας να τονίσει τη δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στο κλείσιμο μίας περιόδου και το άνοιγμα μίας νέας. Ο ενθουσιασμός για τη νέα κατάσταση θα κονταροχτυπηθεί με τη δυσκολία ώστε να παραμείνεις μέσα στο υπάρχον περιβάλλον σου, κάτι που θα φέρει συγκρούσεις που είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς. Ίσως να χρειαστεί να δουλέψεις πάνω σε ένα αντικείμενο που σε ζορίζει και να μην είσαι σε θέση να αποδράσεις από αυτό, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρεις τα κεκτημένα σου. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς τους κανόνες που θέτουν οι γύρω σου και να θέλεις να επαναστατήσεις, κάτι που είναι σχεδόν απίθανο αυτή τη χρονική στιγμή. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα φέρει εσωτερικές αναταράξεις, αφού καλείσαι να λειτουργήσεις με τρόπο που είναι αντίθετος από τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ίσως να χρειαστεί να συζητήσεις ένα θέμα που προκύπτει στον επαγγελματικό τομέα και μοιάζει να δυσκολεύει την ένταξη σου μέσα σε ένα σύνολο που κινείται με συγκεκριμένο τρόπο. Ίσως πάλι να σχεδιάζεις κάτι διαφορετικό στον εργασιακό τομέα και να είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις στο σκοτάδι, αποφεύγοντας ακόμα και την απλή συναναστροφή με πρόσωπα που είναι σε θέση να βλάψουν τα σχέδια σου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως κλείνεις μία εποχή, οπότε είναι σημαντικό να ετοιμάζεις το επόμενο βήμα σου χωρίς να είναι γνωστό σε κόσμο που θα αφήσεις πίσω σου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό στις 18 Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας περιόδου ενάμισι περίπου έτους κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να ασχοληθείς με την υγεία σου και να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες της ζωής σου που καταναλώνουν άδικα την προσωπική σου ενέργεια. Μπορεί να βιώσεις εργασιακές αναταράξεις, να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα καινούργια δεδομένα που προκύπτουν στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από την αλλαγή της αμοιβής σου ή το νέο ρόλο που αποκτάς. Καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής εφόσον δεν αποδέχεσαι τις προτάσεις που δέχεσαι, να αρνηθείς να εμπλακείς σε κάτι που μπορεί να αλλάζει την καθημερινότητα σου χωρίς να είσαι έτοιμος/η να την ακολουθήσεις. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε αλλαγές στον τομέα της διατροφής σου, να διαλέγεις μία διαφορετικά δομημένη διατροφή γιατί αποφασίζεις να εναρμονίσεις τη σωματική σου υγεία με τον τρόπο που θέλεις να σκέφτεσαι. Ίσως πάλι να χρειαστεί να έρθεις πιο κοντά με την έννοια της απόκτησης ενός/μίας θεραπευτή/ριας, ενός ατόμου που θα φέρει στην επιφάνεια κομμάτια σου που έχεις αρνηθεί στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να γεννούν εμπόδια στο μέλλον σου.

Η νέα εποχή σε καλεί να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, οτιδήποτε μπορεί να σου προσθέτει βάρος χωρίς να το έχεις ανάγκη. Η σωματική αλλά και ψυχική αποτοξίνωση είναι απαραίτητες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως φτάνεις στα άκρα της άρνησης λήψης υλικής ή συναισθηματικής τροφής. Θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, όπως για παράδειγμα τον τομέα της επαγγελματικής σου ενασχόλησης, αλλά αυτό περνά μέσα από τη στροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων