Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ22
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2022
Από signingstar

Κάπως πιο ανάλαφρα

 

Το 2022 είναι μία χρονιά που μοιάζει να μη σε θέλει πρωταγωνιστή/ρια των εξελίξεων, που έχει βαλθεί να σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες μετά από μία προηγούμενη δεκαετία κατά τη διάρκεια της οποίας ολόκληρη η ζωή σου άλλαξε. Με τον Δία να κινείται μεταξύ Ιχθύων και Κριού, έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στον τομέα του μυαλού σου, να εκπαιδευτείς ώστε να μπορέσεις να εκφραστείς στο νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και να μπορέσεις να συντονιστείς με τις καινούργιες πληροφορίες που υπάρχουν γύρω σου. Ίσως να χρειαστεί να μάθεις μία νέα γλώσσα ή να ταξιδέψεις σε μέρη στα οποία θα μπορέσεις να ανοίξεις του οπτικούς σου ορίζοντες ώστε να δεις το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Ίσως πάλι να θελήσεις να γίνεις ενεργό μέλος της κοινωνίας της προσφοράς, να συμμετάσχεις σε δράσεις βοήθειας και στήριξης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, με στόχο να νιώσεις χρήσιμος/η και αποδοτικός/η για την κοινωνία.

Παράλληλα, θα χρειαστεί να εστιάσεις και στην προσωπική σου ζωή και να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να βγεις από το συναισθηματική σου μοναξιά, μέσω μία γνωριμίας που είναι σε θέση να ταράξει τα στάσιμα νερά της ζωής σου. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού θα φέρουν γνωριμίες στη ζωή σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να επιτρέψεις στο πάθος να εκφραστεί και όχι να παραμένει κρυμμένο μέσα σου. Αν πάλι έχεις οικογένεια, τότε η επαφή με τα παιδιά σου θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα της σχέσης σου, αφού μπορείς να μάθεις αρκετά από τις δικές τους επιλογές και προθέσεις.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να ασχοληθείς με την καλλιέργεια του μυαλού σου, να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Με το Δία στους Ιχθείς μαθαίνεις να αποδέχεσαι και τις διαφορετικές σκέψεις και γνώσεις σε σχέση με τις δικές σου, να είσαι περισσότερο δεκτικός/η στην αποδοχή της γνώμης των τρίτων. Θα μπορούσες επίσης να συμμετάσχεις σε μία εκπαιδευτική δράση στην οποία θα μπορέσεις να γίνεις μέλος μίας ομάδας και όχι να είσαι εσύ αυτός/η που ηγείται και καθοδηγεί. Ίσως πάλι να εμπλακείς σε αρκετές μετακινήσεις, να χρειαστεί να ταξιδέψεις για να φέρεις εις πέρας τις επαγγελματικές προκλήσεις που έχεις αναλάβει ή επειδή χρειάζεται να επισκέπτεσαι μέλη του συγγενικού σου κύκλου που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση σε σχέση με τον τόπο που ζεις.

Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να αντιληφθείς πως καλείσαι να κάνεις βήματα εξέλιξης της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής. Θα κληθείς να αποδείξεις πως μπορείς να σχεδιάσεις τον τομέα της καριέρας σου, να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας μία αποστολή στην οποία θα έχεις το πάνω χέρι και θα χρειαστεί να πείσεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ξεκινήσεις τη δική σου δουλειά, να κάνεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δεν περνάς καλά και θεωρείς πως βαλτώνεις. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να αποφασίζεις να μετακομίσεις και να βρεθείς μακριά από την οικογένεια στην οποία μεγάλωσες, αποφασίζοντας να αποδείξεις πως μπορείς να αναλάβεις το βάρος της δικής σου ζωής στους ώμους σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που έχει βαλτώσει, μπορείς να προτείνεις κάποιες δράσεις που θα προσφέρουν νέα πνοή σε αυτή, εκτός και αν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, οπότε η παρουσία ενός τρίτου προσώπου στον ορίζοντα θα σε οδηγήσει στην έξοδο από αυτή τη σχέση που έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 θα θελήσει να δοκιμάσει τον οικονομικό τομέα, έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να κάνεις τα κατάλληλα βήματα στον επαγγελματικό τομέα ώστε να θέσεις τις βάσεις για κάτι σταθερό στη ζωή σου. Ίσως να δοκιμάζεις να κινηθείς μέσα σε μία ομάδα με κοινό επαγγελματικό όραμα, να χρειάζεται να μειώσεις τον εγωισμό σου και να λειτουργήσεις ομαδικά και συντηρητικά. Θα χρειαστεί να βρεις κοινούς κώδικες επικοινωνίας και συνεργασίας, να θέσεις σε δεύτερη μοίρα την έμφυτη τάση σου να κινείς τα νήματα, ώστε να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο που έχεις βρεθεί. Ίσως πάλι να βρίσκεις καταφύγιο σε έναν όμιλο εργασίας, αφού δοκίμασες τα προηγούμενα χρόνια την τύχη σου σε μία επαγγελματική προσπάθεια που δε σε οδήγησε εκεί που είχες κατά νου, οπότε καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και να φροντίσεις να βάλεις σε σειρά τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις δημιουργήσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν πάλι ζορίζεσαι οικονομικά, τότε προσπάθησε να λειτουργήσεις περισσότερο συντηρητικά από όσο συνηθίζεις, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα κόψεις κάποιες συνήθειες που θεωρούσες ως δεδομένα της ζωής σου, να συμμαζέψεις περιττά έξοδα τα οποία δε χρειάζεται να υπάρχουν στη ζωή σου. Αν πάλι θεωρείς πως είσαι ένας/μία χαμηλόμισθος/η, τότε φρόντισε να αλλάξεις τη γνώμη των αφεντικών σου μέσα από την απόδοση σου και όχι μέσα από μεγάλα λόγια και υπερβολικές θεωρίες. Αυτό που χρειάζεται να αποδείξεις είναι πως μπορείς να ξεχωρίσεις από τους γύρω σου, όχι επειδή έχεις αρχηγικές ικανότητες και ηγετικές φιλοδοξίες, αλλά επειδή μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου αυτά που οι άλλοι επιμένουν να θέτουν στο περιθώριο γιατί φοβούνται να διαχειριστούν.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που θα μπορούσε να ταράξει ευχάριστα την προσωπική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να ρισκάρεις και να πάψεις να λειτουργείς με το γνώριμο ήπιο και αργό τρόπο. Ίσως να ενθουσιαστείς με το άτομο που συναντάς, με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος/η να μιλήσεις με τρόπο που δεν έχεις μιλήσει μέχρι σήμερα. Ίσως να παρασυρθείς από το πάθος και να αφήσεις τα πάντα στην άκρη, για έναν έρωτα που ξυπνά τις αισθήσεις σου. Αν πάλι έχεις μία σταθερή σχέση, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα ενδεχόμενο που αλλάζει την οπτική σου και θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να δεις τη ζωή μέσα από μία εντελώς νέα ματιά, θέτοντας διαφορετικές προτεραιότητες. Στον επαγγελματικό τομέα, θέλεις να δοκιμάσεις να εργαστείς πάνω σε κάτι που αποτελεί το πάθος και το μεράκι σου, αλλά να θυμάσαι πως θα πρέπει να έχεις σταθερές οικονομικές βάσεις για το κάνεις πράξη. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε καλεί να ακούσεις τη γνώμη ατόμων του φιλικού σου περιβάλλοντος πριν να προχωρήσεις σε παρακινδυνευμένες αποφάσεις. Σχεδίασε πολύ προσεκτικά το επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις και φρόντισε να έχεις σταθερές οικονομικές βάσεις, που δε στηρίζονται σε λόγια αλλά σε πράξεις και σε απτά δεδομένα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να βασιστείς πάνω σε συγγενικά άτομα, εκτός και αν έχετε κοινή οπτική απέναντι στα πράγματα, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπογράφεις ένα συμβόλαιο με πρόσωπα που στην πορεία θα διεκδικήσουν περισσότερα από όσα αφήνουν να φανούν αυτή τη χρονική στιγμή.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που δοκιμάζει την εμπιστοσύνη σου στη συμμετοχή σε μία ομάδα ή στο να ξεκινήσεις κάτι βασιζόμενος/η στον εαυτό σου. Μπορεί να έχεις κουραστεί να προσφέρεις και να δίνεις, να μοιράζεσαι και να συμμετάσχεις, να εμπιστεύεσαι άλλους, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως είναι καιρός να κάνεις την κίνηση που δείχνει πως θα αποδράσεις από όλο το σύστημα. Ίσως πάλι να κουράστηκες να μοιράζεις το χρόνο σου σε πολλά πρόσωπα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να επιλέγεις να αφοσιωθείς σε ένα άτομο ή στην οικογένεια σου, επενδύοντας περισσότερο χρόνο και δυνάμεις. Ίσως να θελήσεις να αποσυρθείς από τα φώτα της κοινωνίας και να επιλέξεις να περάσεις χρόνο με το/η σύντροφο ή με τα παιδιά σου ή να διαλέξεις να επενδύσεις το χρόνο σου σε μία σχέση που θα μπορούσε να αποτελέσει το μονοπάτι προς τη δημιουργία οικογένειας. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό δοκιμάζει κατά πόσο θα ακολουθήσεις τις παραπάνω σκέψεις που έχεις κάνει και σε οδηγούν σε επιλογές που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου βούληση. Αν επιλέγεις να προχωρήσεις την προσωπική σου ζωή παρακάτω, τότε να γνωρίζεις πως το άτομο που έχεις κοντά σου μπορεί να αποτελέσει το έτερο ήμισυ που σε οδηγεί στην απόκτηση παιδιού. Αν πάλι αποφασίζεις να αποδράσεις από τις κοινωνικές αγκυλώσεις που σε αναγκάζουν να παραμένεις δέσμιος/α συμβάσεων που δεν αντέχεις, τότε να γνωρίζεις πως θα αντιμετωπίσεις τα σχόλια από τον κοινωνικό σου περίγυρο, μπορεί να δυσκολευτείς να φέρεις εις πέρας τις οικονομικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορείς να λειτουργείς με γνώμονα τον εαυτό σου και μόνο.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό στις 18 Ιανουαρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με την προσωπική και την ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αποκτήσεις μεγαλύτερη δόση εγωισμού ώστε να αναζητήσεις την προσωπική ικανοποίηση και απόλαυση μέσα από την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να επιλέξεις να ακολουθήσεις το πάθος σου, να πάρεις αποστάσεις από τα κοινωνικά στερεότυπα και να αποφασίσεις να ζήσεις σύμφωνα με τις ερωτικές σου διαθέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δε δεσμεύεσαι, πως δε θέλεις να δεθείς συναισθηματικά, αλλά αναζητάς την ερωτική και σεξουαλική απόλαυση. Ίσως πάλι να προκύπτει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου, που θα κυλήσει πολύ γρήγορα και μπορεί να φέρει εξελίξεις τις οποίες δεν είχες στο μυαλό σου. Αν πάλι έχεις οικογένεια, τότε καλείσαι να σταθείς δίπλα στα παιδιά σου και να συνειδητοποιήσεις πως έχεις να μάθεις αρκετά από αυτά, καθώς θα τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να προχωρούν σε επιλογές που εσύ θα δίσταζες να κάνεις στη ζωή σου.

Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να στηριχτείς στα δικά σου πόδια και να κάνεις κινήσεις που δείχνουν εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η συμμετοχή σου σε ομάδες μπορεί να δοκιμαστεί και να θυμάσαι πως είναι δύσκολο να δημιουργήσεις φιλίες μέσα από τον επαγγελματικό κύκλο. Έχεις ανάγκη να αισθανθείς πως χτίζεις κάτι που στηρίζεται στις δικές σου δυνάμεις παρά να συνεχίσεις να λειτουργείς μέσα σε ένα σύνολο που μπορεί να σου παρέχει μία δόση ασφάλειας, αλλά παράλληλα σε εγκλωβίζει.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων