Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



22
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2022
Από signingstar

Από την αρχή

 

Το 2022 είναι μία έντονη και καθοριστικά για εσένα χρονιά, ειδικά αν ανήκεις στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, αφού μία σειρά από πλανητικές διελεύσεις στοχεύουν να σε αφυπνίσουν. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στο ζώδιο σου για όλη τη χρονιά, μοιάζει σαν να χρειάζεται να αποδείξεις πως μπορείς να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που σου έχουν φορτώσει. Θα πιεστείς ώστε να τα καταφέρεις επαγγελματικά, αφού κάποια άτομα που βρίσκονται πάνω από εσένα σε αναγκάζουν να φτάσεις μέχρι αλλά και πέρα από τα όρια σου. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές της σχέσης σου, μέσα από την απόσταση που θα δημιουργηθεί σε σχέση με το/η σύντροφο ή επειδή νιώθεις πως είναι καιρός να γίνει κάτι ώστε να προχωρήσει η σχέση σας. Αν το επόμενο βήμα είναι ο χωρισμός, τότε θα χρειαστεί να δώσεις κάποια από τα κοινά σας πράγματα, θέλοντας απλά να κλείσει αυτό το κεφάλαιο όσο το δυνατό συντομότερα και απλά.

Παράλληλα, οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού αλλά και η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στα ίδια ζώδια, θα μετατρέψουν την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών και των προσωπικών σου σε μία δύσκολη πίστα. Καλείσαι να βάλεις θεμέλια στη ζωή σου, γνωρίζοντας όμως πως για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αποχωριστείς ανθρώπους και καταστάσεις που έχεις συνηθίσει να έχεις δίπλα σου. Μπορεί να προκύπτουν εξελίξεις στη σχέση σου, οι οποίες όμως σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως είναι καιρός να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τόπο κατοικίας για επαγγελματικούς λόγους, κάτι που θα μπορούσε να σε απομακρύνει από την οικογένεια και θα δοκιμάσει τις αντοχές και τις βάσεις της. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις πως αποχωρίζεσαι κομμάτια που θεωρούσες ως δεδομένα και να εμπιστευτείς την έναρξη της ζωής σου από την αρχή. Αντέχεις;

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Έχεις την ευκαιρία να βρεις εισοδήματα από δύο πλευρές, να βρεις μία δεύτερη δουλειά που θα μπορούσε να λειτουργήσει προσθετικά στην αμοιβή σου. Ίσως πάλι να καταφέρεις να κάνεις κάποιες αγορές που έχεις σκεφτεί εδώ και αρκετό καιρό, να αποκτήσεις κάτι που σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, ανεξάρτητα με το αν μία τέτοια επένδυση βρίσκει σύμφωνα τα κοντινά σου πρόσωπα. Ίσως πάλι να λάβεις τα χρήματα που σου οφείλονται εδώ και αρκετό καιρό και έχεις κάνει μεγάλη υπομονή μέχρι να φτάσουν στα χέρια σου, κάτι που θα μπορούσε να σε βοηθήσει ώστε να πάρεις μία βαθιά ανάσα. Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο νου σου όμως είναι πως είναι αρκετά εύκολο να υπερεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις, να θεωρήσεις κάποιες υποσχέσεις πολύ πιο ισχυρές από όσο πραγματικά είναι. Καλό θα ήταν να διατηρήσεις τις αμφιβολίες σου και να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε επενδύσεις που δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις σε βάθος χρόνου. Ίσως πάλι να λαμβάνεις επαγγελματικές υποσχέσεις που δε στηρίζονται σε μελλοντική μακροημέρευση, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την περίσταση για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να βασιστείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις και ικανότητες, αλλά χρειάζεται να έχεις στο νου σου πως τα οφέλη και τα κέρδη σου περνούν μέσα από τις διαθέσεις και τρίτων.

Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια μεγαλύτερη εξωστρέφεια σε σχέση με αυτό που έζησες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επικοινωνία σου φαίνεται να ξεμπλοκάρει και να είσαι σε θέση να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είχατε χαθεί. Θα μπορούσες να αναλάβεις την πρωτοβουλία να επικοινωνήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα και να θελήσεις να λύσεις τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας, ακόμα και να προχωρήσεις σε προτάσεις που μοιάζουν έντονα εκδηλωτικές. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχεις την ανάγκη για μία εκπαιδευτική δράση, για την απόκτηση γνώσεων που θα τις χρησιμοποιήσεις στον τομέα της καριέρας το επόμενο έτος, οπότε αναζητάς τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για να αποκτήσεις κάτι τέτοιο.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο σου για όλο το 2022 φαίνεται να δοκιμάζει την αντοχή των σχέσεων των εκπροσώπων του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Θα δυσκολευτείς να διατηρήσεις μία σχέση η οποία δεν έχει βασιστεί σε ισχυρά θεμέλια, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια οι διαφωνίες και τα ελλείματα που θα προκαλέσουν τριγμούς και ρωγμές. Ίσως να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις το/η σύντροφο σου με αποτέλεσμα να λαμβάνεις αποστάσεις από εκείνον/η και να χάνεται το ενδιαφέρον ανάμεσα σας. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως έχεις δίπλα σου ένα άτομο που τελικά δεν είναι αυτό που είχες γνωρίσει στο ξεκίνημα της σχέσης σας. Ίσως πάλι να έχεις πλέον αλλάξει εσύ ο/η ίδιος/α και να ζητάς διαφορετικά πράγματα σε σχέση με το παρελθόν από μία σχέση, με αποτέλεσμα να χάνεται η σύμπνοια στην υπάρχουσα σχέση σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα βιώσεις δυσκολίες στην υπάρχουσα δουλειά σου, επειδή μπορεί να σε αμφισβητείσαι από ανθρώπους που έχουν βαλθεί να πάρουν τη θέση σου ή από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου, που για κάποιον περίεργο λόγο δε φαίνεται να είναι αυτά που είχες υποσχεθεί παλιότερα. Ίσως να κλείνει ένα επαγγελματικό κεφάλαιο και να χρειαστείς χρόνο ώστε να αναλογιστείς αν βαδίζεις στο σωστό μονοπάτι ή μήπως βρίσκεσαι σε μία κατεύθυνση που σε οδηγεί σε αδιέξοδο και χρειάζεσαι καθαρό μυαλό για να μπορέσεις να βρεις τη διέξοδο.

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου θα σε δυσκολέψει να κάνεις νέα ξεκινήματα, αφού χρειάζεται να επενδύσεις χρόνο και κόπο για να μπορέσουν αυτά να έχουν αποτέλεσμα στο μέλλον. Εφόσον αποδείξεις πως διαθέτεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και υπομονή, τότε μπορείς να πείσεις τους γύρω σου σχετικά με τις προθέσεις σου και να σε περιβάλλον με εμπιστοσύνη. Σε διαφορετική περίπτωση, θα βιώσεις σκληρή κριτική και βλέμματα αμφισβήτησης τα οποία είναι δύσκολο να τα μετατρέψεις σε αποδοχή.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που έχει ως στόχο να σε ξεβολέψει. Πιθανότατα να βιώσεις σεισμικές δονήσεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, να υπάρξει αναστάτωση σε θέματα ισορροπιών στη σχέση σου με κοντινά πρόσωπα. Ίσως να υπάρξουν θέματα οικονομικού περιεχομένου μέσα στο σπίτι σου και να προκύψουν ανάγκες που θα αλλάξουν τις προτεραιότητες σου. Μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάποια αγορά αυτή την περίοδο, αλλά χαρτογράφησε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου και φρόντισε να είσαι έτοιμος/η να κάνεις κινήσεις που θα ταράξουν τα νερά. Στον τομέα της οικογένειας, χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να μπορέσεις να επιλύσεις θέματα που θα μπορούσαν να τινάξουν στον αέρα τα δεδομένα της ζωής σου. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να λειτουργήσει καταλυτικά στη λήξη της σχέσης σου, οπότε φρόντισε να είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε αναγκάσει να βρεις εκ νέου ισορροπίες στον άξονα οικογένειας/καριέρας. Ίσως να προσπαθείς να μοιράσεις το χρόνο σου κατάλληλα στα δύο παραπάνω κομμάτια της ζωής σου, χωρίς όμως να είσαι ικανός/η να διατηρήσεις σε αρμονία τους ανθρώπους γύρω σου. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ενώ εσύ προσπαθείς να το διατηρήσεις ζωντανό και ασφαλές, κάτι που όμως μοιάζει ουτοπικό. Αν πάλι έχεις στα χέρια σου μία νέα επαγγελματική πρόταση, τότε δώσε βάση και σε άλλες παραμέτρους πέρα από το οικονομικό σκέλος, αφού είναι αρκετά πιθανό να υπάρχουν παγίδες τις οποίες δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με την τάση σου να μιλήσεις ή να παραμείνεις σιωπηλός/η. Μπορεί να σου ζητούν να λάβεις θέση σε κάποια διένεξη που έχει υπάρξει στον επαγγελματικό τομέα ή στο συγγενικό σου κύκλο, κάτι που θα μπορούσε όμως να αποτελέσει μία καλή στημένη παγίδα για εσένα. Χρειάζεται να παραμείνεις ουδέτερος/η και να αφήσεις τους άλλους να λύσουν τις διαφορές τους, χωρίς να λαμβάνεις ακόμα το μέρος κάποιας πλευράς. Στον επαγγελματικό τομέα, μοιάζεις εγκλωβισμένος/η σε ένα περιβάλλον που σε ζορίζει και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων που είχες πιστέψει πως θα μπορούσες να διατηρήσεις. Αν θέλεις να βγεις από αυτό το σκηνικό, τότε θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που είναι σε θέση να σε βοηθήσει να αλλάξεις την οπτική σου για τα πράγματα σε βάθος χρόνου.  Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα ταρακουνήσει τα θεμέλια της ζωής σου. Ίσως να αντιμετωπίζεις απώλειες ανθρώπων ή καταστάσεων που είχες συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σου, να ζορίζεσαι να αποδεχτείς πως καλείσαι να ακολουθήσεις τους κανόνες που τίθενται από τρίτους. Ίσως να κλείνει το κεφάλαιο της σχέσης σου και να χρειαστεί να αποχωρήσεις από αυτή, έχοντας την υποχρέωση να πάρεις ένα μάθημα ζωής. Ίσως πάλι να χρειαστεί να μειωθεί το μέγεθος της εργασιακής σου αμοιβής, κάτι που σε αγχώνει, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να εξετάσεις εναλλακτικές διεξόδους.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό στις 18 Ιανουαρίου σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου ενάμισι περίπου έτους κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να βρεθείς μπροστά σε κομβικές αλλαγές στη ζωή σου. Θα προσπαθήσεις να βρεις την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή, έχοντας την υποχρέωση να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που προκύπτουν και μπορεί να σε βγάζουν από το δρόμο σου. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις τόπο διαμονής, κάτι που θα δυσκολέψει και την επαγγελματική σου ενασχόληση. Ίσως πάλι να υπάρξουν αναταράξεις μέσα στη σχέση σου, να προκύψουν γεγονότα που θα ρίξουν το ενδιαφέρον σου προς νέες κατευθύνσεις, όπως για παράδειγμα μία νέα ερωτική γνωριμία ή η απόκτηση ενός παιδιού, στοιχεία που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου από τον επαγγελματικό τομέα. Δεν μπορείς όμως να ελέγχεις τους πάντες και τα πάντα, δεν είσαι σε θέση να ορίζεις τον τρόπο που θα κινούνται όσοι βρίσκονται γύρω σου, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων.

Η συγκεκριμένη θέση του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως χρειάζεται κατά καιρούς να προχωράς σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως αποχωρείς από μία σχέση ή μία δουλειά, πως ξεβολεύεσαι, πως αφήνεις πίσω σου τις γνώριμες συνήθειες και εξετάζεις προς τα πού θα χρειαστεί να κινηθείς ώστε να διαμορφώσεις το νέο σου μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν είναι μία απλή διαδικασία για εσένα, γι’ αυτό και οι προκλήσεις που θα σε αναγκάζουν να λάβεις τέτοιου είδους αποφάσεις θα είναι ολοένα και πιο δύσκολες.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων