Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ22
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2022
Από signingstar

Δημιουργώντας την τύχη σου

 

Το 2022 φαίνεται να είναι η χρονιά που περίμενες για να μπορέσεις να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο που είναι γύρω σου και δε σου επιτρέπει να φαίνεσαι για αυτό που πραγματικά είσαι. Με την παρουσία του Δία στο ζώδιο σου για κάτι περισσότερο από το μισό έτος, καλείσαι να λειτουργήσεις με ταχύτητα απέναντι στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου. Μπορείς να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σε μεταφέρουν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον σε σχέση με αυτό που βρίσκεσαι. Μπορείς να κάνεις όνειρα για τη σχέση σου και να κάνεις το επόμενο βήμα, να μεγαλώσεις την οικογένεια σου ή να δημιουργήσεις μία σχέση που θα μπορούσε να σε οδηγήσει στη συγκατοίκηση και την επισημοποίηση. Μπορείς να ανοίξεις τα χαρτιά σου στον επαγγελματικό τομέα και να ζητήσεις περισσότερα από όσα σου δίνουν, να εκφράσεις τη δυναμική που κουβαλάς μέσα σου και να τολμήσεις να ξεκινήσεις κάτι νέο που βασίζεται στα δικά σου ταλέντα.

Αυτό που καλείσαι να θυμάσαι κάθε φορά είναι πως προσπαθείς να μιλήσεις μία διαφορετική γλώσσα σε σχέση με αυτή που έχουν συνηθίσει να ακούνε από εσένα οι κοντινοί σου άνθρωποι, να βγάλεις προς τα έξω ένα νέο πρόσωπο. Δεν μπορείς να παραμένεις δεμένος/η σε παλιότερα μοτίβα έκφρασης και κινήσεων, αλλά είναι καιρός να αναδείξεις την προσωπική σου πινελιά απέναντι σε ότι νέο έρχεται προς την πλευρά σου. Μη δειλιάσεις να μιλήσεις για μετακόμιση, μετακίνηση και για απόκτηση γνώσεων, αφού αναζητάς μία νέα οπτική σχετικά με τη ζωή.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία και παραμονή του Δία στο ζώδιο σου από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου είναι μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα και τις επεκτατικές σου βλέψεις. Έχεις την ευκαιρία να δεις την προσωπική σου ζωή να ανθίζει, να ερωτευτείς και να δημιουργήσεις μία σχέση που σε καλύπτει στο βάθος της ψυχής σου. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην υπάρχουσα σχέση σου και να δημιουργήσεις οικογένεια, να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, να θελήσεις να χτίσεις τη δική σου ζωή με θεμέλια που ταιριάζουν με τις βλέψεις και τις διαθέσεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα ανόδου σχετικά με την καριέρα σου, να τολμήσεις να μετακινηθείς σε ένα άλλο εργασιακό πόστο ή να θελήσεις να εργαστείς πάνω σε ένα αντικείμενο που ταιριάζει με τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Η παρουσία του Δία όμως στο ζώδιο σου κρύβει και μία παγίδα, η οποία βασίζεται στη σύνοδο του με τον Ποσειδώνα ειδικά το χρονικό διάστημα του Μαρτίου και του Απριλίου του 2022. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα είναι πιθανό να προχωρήσεις σε υπερβολικές κινήσεις, να μεγεθύνεις μέσα στο μυαλό σου κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, να θεωρήσεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου και να ρισκάρεις υπερβολικά. Η ουσία είναι πως έχεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλά εκείνη την περίοδο, αρκεί να μη φτάσεις σε καταστάσεις ύβρεως, αρκεί να μη διαφημίσεις υπερβολικά τα επιτεύγματα σου. Φρόντισε να προσφέρεις στήριξη στους γύρω σου, προσπάθησε να προσφέρεις από τα αποκτήματα σου και θα δεις πως θα λάβεις ως ανταπόδοση ακόμα περισσότερα.

Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα τεστάρει κατά πόσο μπορείς να στηριχθείς στα πόδια σου και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας τις υποσχέσεις που έδωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να είσαι σε θέση να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που εξοπλίζουν το νέο σου σπίτι, να καταφέρνεις να μεγαλώσεις τα έσοδα σου αφού η επαγγελματική κίνηση δείχνει καλά αποτελέσματα ή να πουλάς καλύτερα τον εαυτό σου. Ίσως πάλι να κάνεις κάποιες κινήσεις που δείχνουν υπερβολική σιγουριά, κάτι που θα πρέπει να έχεις ζυγίσει πολύ καλά, αφού δε θα μπορείς να λειτουργείς επιθετικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2022 είναι μία καλή συγκυρία για εσένα, αφού δε φαίνεται να επηρεάζει με άμεσο τρόπο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως λειτουργεί στο ασυνείδητο κομμάτι σου, θέλοντας να τονίσει πως είναι καιρός να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο και να γκρεμίσεις κάποια κομμάτια που επιμένουν να υψώνουν τείχη και εμπόδια στην προσπάθεια σου να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές σου προθέσεις και διαθέσεις. Ίσως να αισθάνεσαι πως υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που δυσκολεύει την προσπάθεια να λάβεις ευχαρίστηση από τη ζωή σου, πως υπάρχουν κατάλοιπα μίας παλιότερης περιόδου που είναι παρόντα και σε κάνουν να αδυνατείς να ζήσεις στο σήμερα. Καλείσαι να φέρεις στην επιφάνεια αυτά τα κομμάτια της ζωής σου που έχουν αφήσει ίχνη και υπολείμματα, να εκλογικεύσεις κάποιες καταστάσεις για να μπορέσεις να ζήσεις σύμφωνα με τις διαθέσεις σου. Σε μία τέτοια προσπάθεια θα χρειαστείς τη στήριξη ανθρώπων που γνωρίζουν τον τρόπο να μιλήσουν στην ψυχή σου, είναι απαραίτητο να είσαι ανοικτός/η σε θεραπείες που μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές που ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Σε περισσότερο πρακτικό επίπεδο, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα δυσκολέψει την ομαλή σου είσοδο και συμμετοχή σε ένα εργασιακό περιβάλλον που βρίσκεσαι, θα αποτελέσει την αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια αυτά που σκέφτεσαι και δεν τολμάς να εκφράσεις. Μπορεί να ζορίζεσαι να χωρέσεις σε ένα εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο δυσκολεύεσαι να υπακούσεις εντολές τρίτων, να αρνείσαι να ακολουθήσεις τις κατευθυντήριες οδηγίες και να προκαλούνται συγκρούσεις. Ίσως να συνειδητοποιείς πως βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική του να αλλάξεις την καριέρα σου πριν να επιτρέψεις στην κατάσταση που βιώνεις να έχει αρνητικό αντίκτυπο και στον τομέα της υγείας σου.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει απότομες και απρόσμενες εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς σου. Μία είδηση που λαμβάνεις θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να σκεφτείς σοβαρά μία επαγγελματική μετακίνηση, η οποία όμως χρειάζεται να λάβει χώρα αρκετά σύντομα. Ίσως να αποφασίζεις να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα στο υπάρχον περιβάλλον σου, να εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι και να προκαλείς αναταράξεις αφού φαίνεται πως έχεις πλάνο και σχέδιο μέσα στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να λαμβάνεις μέρος σε συζητήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα και να λειτουργείς σαν το ξυπνητήρι σε καταστάσεις που έχουν παραμείνει στάσιμες. Η ουσία είναι να μπορέσεις να δεις καθαρά τι είναι αυτό που συμβαίνει και να συμβαδίσεις με τις εσωτερικές σου ανάγκες και όχι τις προθέσεις τρίτων. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου, θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να εκλογικεύσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ένα ταξίδι αυτή την περίοδο θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να φέρεις στην επιφάνεια τις προθέσεις σου, να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η. Μπορεί να προσπαθείς να κλείσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες της ζωής σου και αυτό σημαίνει πως χρειάζεται παράλληλα να θέσεις σε εφαρμογή τα νέα σου πλάνα, οπότε μη διστάσεις να μιλήσεις για ενάρξεις. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να έχει καταλυτική χροιά στο να λυθούν σκιές και παρεξηγήσεις σε υπάρχουσες σχέσεις σου, ενώ η απόσταση που θα λάβεις από την εργασιακή σου καθημερινότητα θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις τα εμπόδια που συναντάς μπροστά σου.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που σε βάζει στη διαδικασία να ζυγίσεις τα νέα δεδομένα στον εργασιακό τομέα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε διαδικασία χρηματικών απαιτήσεων, με αποτέλεσμα να είσαι εξουθενωμένος/η από τις διεκδικήσεις και να εξετάζεις το ενδεχόμενο να πάψεις να φθείρεσαι τόσο πολύ σε περιστάσεις που έχουν λήξει εδώ και καιρό. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο θα μπορούσες να αποδεχτείς μία επαγγελματική πρόταση που σε απομακρύνει από τη βάση σου, εφόσον το οικονομικό της σκέλος είναι αρκετά καλό. Η εσωτερική σου φωνή λέει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το μυαλό σου και αυτό το γεγονός είναι η παράμετρος που δυσκολεύει την τελική σου απόφαση. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με το συγγενικό σου περιβάλλον και τις επιλογές που καλείσαι να κάνεις. Γνωρίζεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να θυματοποιείς τον εαυτό σου, κάτι που όμως καλείσαι να εξηγήσεις με ουσιαστικό τρόπο ώστε να γίνει κατανοητό και από τους γύρω σου. Χρειάζεται να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει, αλλά πως είναι δυνατό να πράξεις κάτι τέτοιο από τη στιγμή που κάθε προσπάθεια κουβέντας οδηγείται σε λεκτική σύγκρουση; Κάτι μέσα σου σε εμποδίζει να μιλήσεις με σαφήνεια και λογική, οπότε ξεκίνα από εσένα εφόσον θέλεις να βελτιώσεις το κλίμα της επικοινωνίας σου με τους συγγενείς σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, στις 18 Ιανουαρίου θα φέρει στο προσκήνιο θέματα εκπαίδευσης και μετακινήσεων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν με καρμική χροιά στη ζωή σου. Ίσως να ανοίγεται μπροστά σου μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναζητήσεις τον τρόπο για να φύγεις από το γνώριμο περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις και κινείσαι. Μπορεί αυτό να προκύψει μέσω μικρών αποδράσεων που σε βοηθούν να αλλάζεις παραστάσεις, είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς λόγους. Μπορεί πάλι να αρχίσεις να αναζητάς το νέο σου τόπο κατοικίας, μία περιοχή που δε χρειάζεται όμως να βρίσκεται σε τεράστια απόσταση από την υπάρχουσα για να μπορέσεις να νιώσεις πως φεύγεις από το οικείο περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να έρθεις σε επαφή με προγράμματα σπουδών που θα σε βοηθήσουν να πουλήσεις καλύτερα τον εαυτό σου στην προσπάθεια σου να κάνεις βήματα προόδου στον επαγγελματικό τομέα. Οι συγκεκριμένες σπουδές θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες και αρκετά στοχευμένες, ώστε να μπορέσουν να φέρουν ορατό και άμεσο όφελος στον οικονομικό τομέα. Τέλος, μπορεί να ανακαλύψεις πως αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, πως διαμορφώνεις ένα νέο μοντέλο φιλοσοφίας το οποίο θα φέρει αντιρρήσεις και ενστάσεις από τα κοντινά σου πρόσωπα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα προκύψουν λεκτικές συγκρούσεις και εντάσεις, πως θα έρθουν στην επιφάνεια άλυτα θέματα ετών που έχουν καταφέρει να χτίσουν αντιθέσεις που πλέον είναι ορατές μπροστά σου. Βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που θέλεις να υψώσεις το ανάστημα σου και αυτό σημαίνει πως οι αντίθετες απόψεις είναι ένα πεδίο πάνω στο οποίο θα χτίσεις τη βάση του καινούργιου σου εαυτού.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων