Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html29
Απρ
Ηλιακη εκλειψη 30/4/2022
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου στη 10η μοίρα του Ταύρου σε οριακή και μακρινή σύνοδο με τον Ουρανό από το ίδιο ζώδιο μοιάζει να προκαλεί αναταράξεις στη ζωή των εκπροσώπων του τέλους του πρώτου και αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι η εποχή που θα κληθείς να κάνεις κάποιο ουσιαστικό βήμα που δείχνει πως προχωράς τη ζωή σου, πως έχεις αποφασίσει να κάνεις το παρακάτω βήμα και να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει δυσκολέψει και ενοχλήσει. Μπορεί να κάνεις πράξη κάτι που σκέφτεσαι πολύ καιρό, να λειτουργήσεις αποφασιστικά και απρόσμενα για κάποιους γύρω σου, να φέρεις στην επιφάνεια ένα κομμάτι του εαυτού σου που δεν είναι γνώριμο σε πολλούς. Αυτό που καλείσαι να θυμάσαι είναι πως η επιμονή είναι κακή σύμβουλος αυτή την περίοδο, αλλά η υπομονή και η προσήλωση σε ένα στόχο που έχεις σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή θα αποτελέσουν συμμάχους στην προσπάθεια σου να κατακτήσεις το σκοπό για τον οποίο μάχεσαι.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη τον Ταύρο μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα γύρω σου, πως χρειάζεται να εναρμονιστείς με τον τρόπο που κινείται ο κόσμος. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως οι προτεραιότητες σου θα πρέπει να αλλάξουν, πως καλό θα ήταν να βάλεις στην άκρη κάποιες συνήθειες σου, καθώς κοστίζουν πλέον αρκετά χρήματα στην τσέπη σου. Προσπάθησε να εξετάσεις κατά πόσο ταιριάζεις στο περιβάλλον που κινείσαι και αν μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να πάψεις να λειτουργείς αυτόνομα.

 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου μοιάζει να ταρακουνά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις περισσότερο επιθετικός/η ως προς τις διαθέσεις και προθέσεις σου. Καλείσαι να κάνεις κινήσεις που δείχνουν την ετοιμότητα σου για να διεκδικήσεις το μερίδιο της ευτυχίας που σου αναλογεί, ακόμα και αν αυτές οι κινήσεις θα ταράξουν τα ήσυχα και λιμνάζοντα ύδατα. Αν νιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις χωρίς τη συντροφιά ή αρωγή κάποιων ανθρώπων που είναι κοντά σου, τότε τόλμησε το γνωρίζοντας πως το μονοπάτι δεν είναι εύκολο, αλλά παράλληλα σε βοηθά να ορίσεις τη ζωή σου όπως θέλεις και έχεις σχεδιάσει.

 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα φέρει μία αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να κινείσαι μόνος/η σου. Έχεις την ανάγκη της παρουσίας ανθρώπων που είναι κοντά σου, χρειάζεται να μοιράσεις την τράπουλα και στους γύρω σου, καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι κανόνες είναι παρόντες και δεν μπορείς να τους αγνοείς. Τέλος, προφύλαξε την υγεία σου και προστάτεψε τον οργανισμό σου ώστε να μην οδηγηθείς στα άκρα και σε καταστάσεις με αρκετό κίνδυνο.

 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο είναι μία ευνοϊκή για εσένα περίσταση αφού θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η. Έχεις την ανάγκη να αναμιχθείς με φίλους και γνωστούς, να σπάσεις αυτό το περίβλημα μοναξιάς που είναι γύρω σου και σε τρομάζει, να έρθεις και πάλι σε επικοινωνία με ανθρώπους που σου λείπουν. Αν πάλι έχεις κουραστεί να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν κάνει τον κύκλο τους για εσένα, τότε κάνε την επανάσταση σου αλλά να θυμάσαι πως χρειάζεται να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα αποτελέσουν το καινούργιο σου κοινωνικό περιβάλλον.

 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα φέρει μία αναστάτωση στον τομέα της δημόσιας εικόνας σου, θέλοντας να σου τονίσει πως καλείσαι να αναδείξεις έννοιες όπως η διαφάνεια και η αποφασιστικότητα. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να φέρεις εις πέρας την αποστολή που σου έχουν αναθέσει και να χρειάζεται να επιμείνεις, να επιδείξεις ικανότητες αντοχής και υπομονής. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να εστιάσεις στην πραγματική διάσταση των γεγονότων, να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην οικονομική ασφάλεια παρά σε κινήσεις που μοιάζουν παρακινδυνευμένες. Τέλος, στον οικογενειακό τομέα, μπορεί να χρειαστεί να γίνεις περισσότερο υποστηρικτικός/η προς τα άτομα που σε έχουν ανάγκη.

 

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, να πραγματοποιήσεις μία απόδραση μακριά από το οικείο περιβάλλον σου. Αναζητάς τον τρόπο να αρπάξεις την ευκαιρία που έχει παρουσιαστεί, να κάνεις τη μετάβαση προς ένα νέο για εσένα μέρος, εκεί που υπάρχουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί πάλι να έχεις απλά ανάγκη μία εκδρομή με το/η σύντροφο σου για να βελτιωθεί η σχέση σας, για να κάνετε βήματα εξέλιξης μίας κατάστασης που δεν μπορεί να παραμένει κολλημένη στη γνώριμη συνήθεια. 

 

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία αναστάτωση ή ανατάραξη στον οικονομικό τομέα που επηρεάζεται από τις αποφάσεις ενός μεγάλου οργανισμού ή του/ης συντρόφου. Καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και με διάθεση να εστιάσεις τη γήινη πραγματικότητα τις εξελίξεις, να συντονιστείς με τα γεγονότα και να κινηθείς με γνώμονα την ασφάλεια. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά με το/η σύντροφο, κάτι που βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο και απλό λόγω αδυναμίας να βρεθεί ελεύθερος χρόνος. 

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου θα αποτελέσει την αφορμή για να γίνουν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, για να έρθει στην επιφάνεια αυτό που ετοιμάζεται όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η σχέση σου θα περάσει σε μία νέα διάσταση και θα χρειαστεί να αποδείξεις πως εννοείς αυτά που λες, πως είσαι έτοιμος/η να υποστηρίξεις αποφάσεις και δράσεις που σε οδηγούν σε μία νέα κατεύθυνση. Ίσως να επισημοποιείς τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου και σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη πλέον ασφάλεια. Ίσως πάλι να προκύπτει η απόκτηση ενός παιδιού και να αλλάζουν οι προτεραιότητες σου, κάτι που καλό θα ήταν να κάνεις γνωστό και σε ανθρώπους που σε γνωρίζουν και έχουν μια συγκεκριμένη αντίληψη σχετικά με τον τρόπο που ζεις.

 

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο μοιάζει να προκαλεί μία αλλαγή κατεύθυνσης στον τομέα της καθημερινότητας σου. Μπορεί να προκύπτουν αλλαγές στη δουλειά σου και να χρειαστεί να αναδιαμορφώσεις τα ωράρια σου, να θέσεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα δουλέψεις ακόμα και από το σπίτι σου, αφού καλείσαι να αποδείξεις πως μπορείς να φέρεις εις πέρας τις προκλήσεις που τίθενται από πρόσωπα που μπορούν να ορίσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη. 

 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα προκαλέσει μία μικρή ή μεγαλύτερη αναταραχή στην ερωτική σου ζωή, καθώς μπορεί να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία καλείσαι να ακολουθήσεις. Η επικοινωνία με το έτερο ήμισυ είναι το βασικό σημείο που θα χρειαστεί να βελτιώσεις, που είναι απαραίτητο να εξετάσεις κατά πόσο είναι λειτουργική και εξυπηρετική αυτή την περίοδο στη ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να ανακατέψει την τράπουλα που κρατάς στα χέρια σου και να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως καταπιέζεσαι μέσα σε στεγανά που έχεις διαμορφώσει εσύ ο/η ίδιος/α. 

 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο μοιάζει να προκαλεί μία αναστάτωση στη ζωή σου και να σε καλεί να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να κάνεις τις κινήσεις που έχεις στο μυαλό σου ή που επιβάλλεται να λάβουν χώρα. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στο σπίτι σου, να αλλάζει το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι, να χρειάζεται να αποφασίσεις πως θα κάνεις τα επόμενα βήματα. Ίσως πάλι να υπάρχουν αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, να προκαλούνται κάποιες κινήσεις που θα αλλάξουν το ρόλο σου, οπότε φρόντισε να είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αμοιβή σου. 

 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να εκφραστείς, να ανοίξεις τα χαρτιά σου, να μπορέσεις να φέρεις στην επιφάνεια αυτά που σε δυσκολεύουν εδώ και αρκετό καιρό. Θα χρειαστεί να βγάλεις από μέσα σου όσα σε προβληματίζουν και σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να εκτονωθείς. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να επενδύσεις σε μία εκπαιδευτική διαδικασία που θεωρείς πως θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα πατήσεις και θα κάνεις τα επόμενα βήματα της προσωπικής και επαγγελματικής σου εξέλιξης.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων