Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



14
Μαι
Σεληνιακη εκλειψη 16/5/2022
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου στην 25η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό, σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να δημιουργεί μία χρονική συγκυρία που καλείσαι να αποφασίσεις αν θα επιμείνεις να πιέζεις ή θα παραδοθείς, ειδικά αν ανήκεις στους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις αγκυλώσεις σου, να αναμετρηθείς με τις εσωτερικές σου αντιστάσεις και να δοκιμάσεις να σπάσεις κάποια δεσμά που είναι βέβαιο πως θα φέρουν αντίδραση από τους γύρω σου. Ίσως να είναι καιρός να πάψεις να λειτουργείς με γνώμονα όσα γνώριζες στο παρελθόν, να αφήσεις πίσω σου αυτά που έχεις μάθει και να δοκιμάσεις να λειτουργήσεις με ένα διαφορετικό τρόπο. Προσπάθησε να ακούσεις το ένστικτο σου και μη φοβάσαι να εμπιστευτείς τη δυναμική που κρύβεις μέσα σου και δεν είσαι βέβαιος/η αν μπορείς να διαχειριστείς με τον πλέον ωφέλιμο για εσένα τρόπο.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό μοιάζει να σε φέρνει σε επαφή με ό,τι έχει σαπίσει και πεθάνει και χρειάζεται να το αποχαιρετήσεις από τη ζωή σου. Μπορεί να λαμβάνεις αποστάσεις από ανθρώπους που βρίσκονται καιρό στη ζωή σου, να χρειαστεί να αποχωριστείς συνήθειες και εικόνες ετών, να αποφασίσεις κατά πόσο θα συνεχίσεις να πορεύεσαι σε ένα μονοπάτι που δε σε βοηθά πλέον στη ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, αν δεν μπορείς να λάβεις τέτοιου είδους αποφάσεις, τότε καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα δικά σου αδιέξοδα τα οποία δεν μπορείς να συνεχίσεις να ελπίζεις πως θα εξαλειφθούν ως εκ θαύματος.

 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή που θα κληθείς να σηκώσεις το γάντι στα λεγόμενα και τις πράξεις της άλλης πλευράς. Μπορεί να είναι καιρός να αντιμετωπίσεις με θάρρος το αδιέξοδο της προσωπικής σου ζωής και να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν, αντί να ρίχνεις τα βέλη προς την άλλη πλευρά. Μπορεί να αποφασίσεις πως δε σου ταιριάζει το πλαίσιο συνεργασίας που εφαρμόζεις στον τομέα της δουλειάς σου και να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να προχωρήσεις σε μία μορφή επανάστασης που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να δεσμευτείς σε μία κατάσταση που δοκιμάστηκε και πιστεύεις πως μπορεί να αντέξει στο χρόνο.

 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό θα αποτελέσει το καμπανάκι που ηχεί στα αυτά σου και σε αναγκάζει να σκύψεις πάνω από θέματα της προσωπικής σου υγείας. Καλείσαι να εστιάσεις σε σημάδια που λαμβάνεις και καλό θα ήταν να τα αποκρυπτογραφήσεις παρά να τα αφήσεις στην τύχη τους. Ίσως να είναι καιρός να ασχοληθείς και με την καθημερινότητα σου και να αλλάξεις συνήθειες και δραστηριότητες που σε βαραίνουν και σε κάνουν να χάνεις τον προσανατολισμό σου. Προσπάθησε να καταλάβεις αν κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν με τοξικό τρόπο απέναντι σου ώστε να τους αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα.

 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό φαίνεται να αποτελεί μία σημαντική στιγμή για το συναισθηματικό σου κόσμο και τις αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου και τα επόμενα βήματα αυτής, κατά πόσο θα τολμήσεις να κάνεις το επόμενο βήμα της δημιουργίας οικογένειας ή όχι. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιείς πως διατηρείς μία τοξική σχέση που δε βγάζει τον καλό σου εαυτό στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να αναζητάς εκ νέου την προσωπική σου ελευθερία.

 

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό θα σε ταρακουνήσει καθώς θα σε αναγκάσει να βγεις από το σπίτι ή το γνώριμο περιβάλλον σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να αναλογιστείς μήπως είναι ώρα να ταράξεις τα νερά. Θα χρειαστεί να σπάσεις συνήθειες και δράσεις που σε έχουν βολέψει, να εμπλακείς σε συζητήσεις που θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με πρόσωπα που βάζουν εμπόδια στη ζωή σου. Είναι πιθανό αυτό να γίνει με βίαιο τρόπο, αφού κλείνει ένα κεφάλαιο που μπορεί να μην ήσουν έτοιμος/η να αποχωριστείς αυτή την εποχή. Ίσως να αποφασίσεις να αλλάξεις ένα μοτίβο της καθημερινότητας σου και να τολμήσεις να εντάξεις περισσότερες απολαύσεις στη ζωή σου, τις οποίες έχεις μεγάλη ανάγκη τη συγκεκριμένη χρονική εποχή. 

 

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό θα σε βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, να προχωρήσεις σε συνειδητοποιήσεις που δεν περίμενες να κάνεις. Ίσως να σκάψεις βαθιά μέσα στο μυαλό σου και να αναζητήσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε δυσκολεύουν, να έρθεις αντιμέτωπος/η με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις εργασίες της καθημερινότητας σου. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις πως κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τις καλές σου προθέσεις και σε βάζουν στη διαδικασία να υπηρετήσεις τις επιθυμίες τους, χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να αποφύγεις τον τρόπο που σε μανιπιουλάρουν.

 

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να βρεις τρόπους ώστε να βελτιώσεις τα εισοδήματα σου. Μπορεί να είναι απαραίτητο να κόψεις κάποιες συνήθειες που βάζουν εμπόδια στο δρόμο σου, να περιορίσεις τις αγορές σου στα απολύτως απαραίτητα μέχρι να αποφασίσεις κατά πόσο αντέχεις να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο μοτίβο διαβίωσης. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να αποχωριστείς αντικείμενα ετών που δε σου χρησιμεύουν πλέον κάτι, και να αναζητάς τον τρόπο ώστε να τα πουλήσεις για να έχεις κάποιο όφελος από αυτά. 

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή στη ζωή σου, αφού αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου συνήθειες και σχέσεις που σε έχουν κουράσει. Καλό θα ήταν να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες που σε κρατούν σε δεσμευμένο/η σε καταστάσεις που έχουν πάψει να έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον για εσένα. Αν μία σχέση έχει λήξει, τότε φρόντισε να το εκφράσεις και να προχωρήσεις παρακάτω, να κάνεις βήματα προσωπικής σου εξέλιξης και να σταματήσεις να κρύβεσαι από τις πραγματικές σου επιθυμίες. Τέλος, φρόντισε τον εαυτό σου και αποφάσισε να κάνεις αυτές τις εξετάσεις που έχεις αναβάλει πολύ καιρό. 

 

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό μοιάζει με έναν πόνο στο σώμα ή στην ψυχή χωρίς να μπορείς να βρεις το λόγο για τον οποίο υφίσταται. Ίσως να επιτρέπεις σε ανθρώπους να επηρεάζουν τη διάθεση σου, να ακολουθείς την κατεύθυνση που σου δείχνουν τρίτοι, να σέρνεσαι πίσω από μία καθημερινότητα που συνειδητοποιείς πως σε φθείρει. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι, με αποτέλεσμα να κατανοείς πως είναι ανάγκη να διώξεις από τη ζωή σου αντικείμενα και συνήθειες που σου κάνουν πλέον κακό. Ίσως τέλος να προκύπτει ένα θέμα υγείας που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με γνώμονα το ένστικτο σου. 

 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό μπορεί να φέρει μία μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων, να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσει η στάση σου μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων. Θα προσπαθήσεις να γίνεις περισσότερο δυναμικός/η και διεκδικητικός/η, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κινηθείς με γνώμονα τις δικές σου προθέσεις και να μη φοβηθείς να αναμετρηθείς με τους γύρω σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να σταθείς συναισθηματικά σε κάποια πρόσωπα που σε νοιάζουν, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως χρειάζεται να ξοδευτείς στον οικονομικό ή συναισθηματικό τομέα. 

 

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό σηματοδοτεί μία δυναμική και σημαντική στιγμή στον τομέα της καριέρας σου, καθώς καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση τις προκλήσεις που προκύπτουν. Προσπάθησε να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου μπροστά σε μία πρόταση που δέχεσαι και μπορεί να σε γεμίζει με αισιοδοξία για το αύριο, αφού υπάρχουν πάντα παγίδες τις οποίες καλείσαι να αποφύγεις. Επίσης, θα χρειαστεί να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν σε ένα θέμα που προκύπτει και θα χρειαστεί να αποκρούσεις τις επιθέσεις από τρίτους. Στον οικογενειακό τομέα, καλείσαι να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που κάποιοι άλλοι αδυνατούν να εκπληρώσουν.

 

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό θα αποτελέσει την αφορμή για να ασχοληθείς με τον τρόπο σκέψης σου και να προσπαθήσεις να λύσεις τις παγίδες που έχεις μπροστά σου. Προσπάθησε να σκάψεις κάτω από την επιφάνεια του θέματος που έχεις μπροστά σου, να εξετάσεις μήπως υπάρχουν λεπτομέρειες και κρυφά σημεία τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Καλό θα ήταν να διώξεις από τον εγκέφαλο σου έναν τρόπο σκέψης που γνωρίζεις από παλιά και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα μέσα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων