Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html28
Μαι
Νεα Σεληνη 30/5/2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 30ης Μαΐου στην 9η μοίρα των Διδύμων σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Κριό φαίνεται να δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα επικοινωνίας και μετακινήσεων σε ανθρώπους που έχουν κουραστεί να βρίσκονται μέσα σε ένα αυστηρά καθορισμένο πλαίσιο σκέψης και δράσης.

Μπορεί να ξεκινά μία περίοδος έντονης αναμόχλευσης των προσωπικών στόχων και επιδιώξεως, να αρχίζουν και πάλι να δημιουργούνται ομάδες και κοινωνικές δράσεις που θα φέρουν σε επαφή ανθρώπους που μπορεί να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Η ανάγκη για επαφή με ανθρώπους νεαρής ηλικίας ή νεανικού τρόπου σκέψης είναι παρούσα και θα μπορούσε να αποτελέσει το μοχλό της πίεσης απέναντι σε ένα κατεστημένο που έχει καταδυναστεύσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των υπολοίπων.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να σε βοηθά να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η και εξωστρεφής, να εκφραστείς και να δείξεις ποιος/α είσαι. Μπορεί να τολμήσεις να κάνεις πράξη ένα ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου, να βρεθείς σε ένα μέρος που σε βοηθά να αλλάξεις παραστάσεις και να εκτονώσεις την εσωτερικευμένη σου ενέργεια. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα που ταιριάζει με τις διαθέσεις σου, να κάνεις επιτέλους κάτι που σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα σπάσεις το πλαίσιο των κανόνων και του ορθού τρόπου δράσης.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν έξοδα στη ζωή σου τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς με περισσότερη σύνεση από όση συνηθίζεις. Καλό θα ήταν να καταλάβεις πως υπάρχουν υποχρεώσεις τις οποίες έχεις αναλάβει και αφορούν τρίτους και τις οποίες δεν είναι εύκολο να αποχωριστείς από πάνω σου. Ίσως πάλι να συνειδητοποιήσεις πως η αμοιβή σου είναι χαμηλότερη από αυτή που θεωρούσες πως θα μπορούσε να είναι, βασιζόμενη στον εργασιακό σου κόπο.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής από όσο συνηθίζεις, να ανοίξεις το στόμα σου και να εκφράσεις αυτά που κρύβονται μέσα στο μυαλό σου. Θέλεις να κάνεις μία κουβέντα με άτομα του φιλικού σου κύκλου επιδιώκοντας να φέρεις στην επιφάνεια προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σας, κάτι που όμως μπορεί να αποτελέσει και παγίδα αφού θα εκτεθείς στα μάτια τρίτων. Τέλος, ίσως να αποφασίζεις να πάρεις το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου θέλοντας να οδηγήσεις τις εξελίξεις μέσα από το μονοπάτι που ταιριάζει στις δικές σου προθέσεις και χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσεις νόρμες και κανόνες που ορίζουν τρίτοι.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία καλή χρονική στιγμή για να θέσεις νέους επαγγελματικούς στόχους, χωρίς όμως να τους κάνεις απόλυτα εμφανείς στους γύρω σου. Καλείσαι να ζυγίσεις το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να εμπλακείς σε μία κατάσταση που απαιτεί αρκετή δουλειά και παράλληλα μεγάλη ικανότητα ισορροπίας σε ένα δίπολο που μπορεί να καταστεί ιδιαίτερα ψυχοφθόρο. Αν πάλι βρίσκεσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις και αναζητήσεις, τότε πρόσεξε σε ποιους εκφράζεις τις σκέψεις και κινήσεις σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να αποτελεί την ευκαιρία σου ώστε να αναμιχθείς με περισσότερο κόσμο, να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου και να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις και γνώμες. Ίσως να αποφασίσεις να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις τις σκέψεις σου, οι οποίες θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν εξελίξεις και κινήσεις. Ίσως πάλι να γίνεις ο κινητήριος μοχλός μέσα στην παρέα σου, επιδιώκοντας να ξεκολλήσεις και τους γύρω σου από μία κατάσταση στασιμότητας και βαλτώματος. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να σπάσεις το περιοριστικό πλαίσιο που έχεις χτίσει γύρω σου και σε δυσκολεύει από το να είσαι ο εαυτός σου.  

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε κάνει να θελήσεις να μιλήσεις ανοικτά, να εκφράσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου, να εξηγήσεις το λόγο για τον οποίο θέλεις να ξεχωρίσεις από τους γύρω σου. Αυτό βέβαια θα δημιουργήσει και κάποια άτομα που είναι έτοιμα να αντιπαρατεθούν μαζί σου, να βρεθούν απέναντι σου θέλοντας να κριτικάρουν και να δοκιμάσουν την αντοχή των λεγομένων σου. Παράλληλα όμως, θα τεστάρεις και την αφοσίωση των κοντινών σου προσώπων και θα δοκιμάσεις κατά πόσο έχεις στο πλάι σου ένα άτομο που θα σε υπερασπιστεί λεκτικά αλλά και ουσιαστικά όταν θα παραστεί η συγκεκριμένη ανάγκη λόγων των πιθανών εντάσεων στο άμεσο περιβάλλον σου.   

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνης στους Διδύμους φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις την ευκαιρία μίας απόδρασης, μίας εκδρομής μακριά από το γνώριμο περιβάλλον σου. Είναι πιθανό να βρεις την απαραίτητη συντροφιά στο πρόσωπο του/ης συντρόφου σου, του ατόμου που βρίσκεται στη ζωή σου και σε στηρίζει με τις δυνάμεις του/ης. Ίσως πάλι να προκύπτει ένα επαγγελματικό ταξίδι, μία ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είναι σε θέση να αλλάξουν ταχύτητα στον εργασιακό χώρο και να σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να υπάρξει μία εκκαθάριση σε ένα ζήτημα οικονομικού περιεχομένου που σχετίζεται με την εργασία σου. Ίσως να είναι καιρός να συζητήσεις την αμοιβή σου και να επιδιώξεις να κάνεις βήματα προς το προσωπικό σου όφελος ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και την προσπάθεια που επενδύεις. Ίσως πάλι να προκύπτουν επαγγελματικές προτάσεις από ανθρώπους που είχες και παλιότερα επαφές, να έρχεσαι μπροστά σε μία προοπτική εργασιακής αλλαγής την οποία δεν μπορείς να αξιολογήσεις άμεσα, αφού χρειάζεται να εξετάσεις αρκετές παραμέτρους. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα αποτελέσει την ευκαιρία για να βελτιώσεις τις συνθήκες στην ερωτική σου ζωή, να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που σε βοηθά να εκφράσεις τις ερωτικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορεί να ξεκινά μία νέα σχέση που σε γεμίζει με αισιοδοξία και προοπτική για το αύριο, να νιώθεις ερωτευμένος/η και να μη θέλεις να το κρύψεις από τους γύρω σου. Μπορεί πάλι να αποφασίζει ο/η σύντροφος να ενεργοποιήσει την υπάρχουσα σχέση σας και να αναλάβει πρωτοβουλίες για το επόμενη βήμα αυτής. Τέλος, να θυμάσαι πως είναι εύκολο να υπάρξει σύγχυση στην ερωτική σου ζωή το επόμενο χρονικό διάστημα, εφόσον δεν αποφασίσεις να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα απέναντι σε υπαρκτά διλήμματα, εκτός και αν έχεις αποφασίσει να λειτουργήσεις με γνώμονα την ικανοποίηση της ερωτικής ανάγκης του σήμερα χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα αποτελέσει την αφορμή για να χρειαστεί να βάλεις σε τάξη ζητήματα της καθημερινότητας σου, να φροντίσεις να τακτοποιήσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες. Μπορεί πάλι να είναι καιρός να γίνει μία κουβέντα στον εργασιακό σου χώρο με στόχο να τεθούν κανόνες και όρια που είναι απαραίτητα ώστε να πάψεις να λειτουργείς χωρίς πλάνο και πλαίσιο. Τέλος, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με το κομμάτι της υγείας σου και να δώσεις τέλος σε κάποιες ενοχλήσεις ή ανησυχίες που δημιουργούν έντονο προβληματισμό. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μοιάζει να αποτελεί την αφορμή για να ρισκάρεις κάπως περισσότερο και να αποφασίσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Μπορεί να αποφασίσεις να εκφράσεις τις σκέψεις σου σε ένα πρόσωπο που δεν είσαι βέβαιος/η πως θα ανταποκριθεί σε αυτά που λες, αλλά θα τολμήσεις να βγεις από το καβούκι σου. Μπορεί πάλι να μιλήσεις στο πλαίσιο της υπάρχουσας σχέσης σου και να δηλώσεις τις αποφάσεις σου σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο έξυπνος/η στον τρόπο που θα χειριστείς τις αντίθετες γνώμες ώστε να μην αποτελέσουν την αφορμή για να γκρεμιστεί το υπάρχον οικοδόμημα. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με το σπίτι σου και τις συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτό. Μπορεί να χρειαστεί να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου απέναντι σε ένα άτομο που λειτουργεί με τρόπο που σε επηρεάζει και δε σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να βάλεις φραγμό σε υπέρμετρα έξοδα που γίνονται με αποτέλεσμα να προκύπτουν μελλοντικές υποχρεώσεις τις οποίες δε θα είσαι σε θέση να ικανοποιήσεις, κάτι που σε αγχώνει και δημιουργεί ανισορροπία στη σχέση σου με μέλη της οικογένειας. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να μη μείνεις στα λόγια και τις υποσχέσεις, αλλά να ζητήσεις να δεις και πράξεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων