Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ17
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2023
Από signingstar

Επιστροφή στα θρανία

Το 2023 είναι μία χρονιά που θα σε βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε κομβικές αλλαγές στη ζωή σου. Από τη μία πλευρά, ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με το ειδικό βάρος των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να παραμείνεις δεσμευμένος/η σε μία σχέση που έκανε τον κύκλο της και να μπαίνεις στη διαδικασία ενός χωρισμού που έχει όμως αρκετά οικονομικά σκέλη που θα πρέπει να διαχειριστείς. Μπορεί πάλι να έχεις μπροστά σου μία επαγγελματική πρόκληση που σε δοκιμάζει, αφού καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες τις οποίες αποφεύγεις, τις οποίες δεν έχεις σκεφτεί να αναλάβεις. Θα μπορούσες όμως να κάνεις την υπέρβαση και να δεις τον εαυτό σου με ένα ρόλο που δε φανταζόσουν;

Από την άλλη πλευρά, έχεις πολλά να μάθεις και να εκτεθείς στα μάτια ανθρώπων που είναι σε θέση να αλλάξουν τη ρότα της ζωής σου. Αυτό που καλείσαι να θυμάσαι είναι πως κάθε εμπόδιο έχει να σου διδάξει κάτι, πως κάθε απομάκρυνση από ένα γνώριμο περιβάλλον δημιουργεί το χώρο και την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, πως κάθε επικοινωνιακή δυσκολία προσφέρει την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως είναι καιρός να ανοίξεις το μυαλό σου και να δεχτείς απόψεις και ιδέες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το στάτους της επαγγελματικής σου ζωής σε βάθος χρόνου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου κάτι που σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να κοιτάξεις τα οικονομικά σου και να κάνεις κάποιες συμφωνίες που σε βοηθούν να κοιτάξεις το μέλλον με περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Θα σου προσφερθεί η ευκαιρία να συζητήσεις μία επαγγελματική πρόταση που είναι σε θέση να βελτιώνει το οικονομικό κλίμα στη ζωή σου, αλλά παράλληλα θα χρειαστεί να εστιάσεις στις αρμοδιότητες που αναλαμβάνεις. Μπορεί αυτό που έχεις μπροστά σου να φαντάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον και προκλητικό, αλλά παράλληλα προσπάθησε να εστιάσεις και στο ισοζύγιο με την προσωπική σου ζωή, αφού είναι πιθανό να χάνεις χρόνο από τη σχέση σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να λειτουργήσεις περισσότερο επιθετικά απέναντι σε επαγγελματικές συνεργασίες που έχεις μπροστά σου, να αναλάβεις ρόλους που δε σου δίνονταν μέχρι σήμερα, να διεκδικήσεις κομμάτια μίας πίτας που δεν κρατούσες στα χέρια σου. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να προκύπτει μία έντονα παθιασμένη σχέση στη ζωή σου, κάτι που όμως μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προκύψει μία εγκυμοσύνη, κάτι που δεν περιμένεις ή το θέλεις πολύ ώστε να σταθεροποιήσεις ακόμα περισσότερο τη σχέση σου.

Η είσοδος και παραμονή του Δία στον Ταύρο από τις 16 Μαΐου σηματοδοτεί την έναρξη μίας ιδιαίτερα ελκυστικής και ενδιαφέρουσας περιόδου για τη ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να πάρεις μέρος σε εκπαιδευτικές διαδικασίες που σε βοηθούν να βελτιώσεις το βιογραφικό σου, να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με άτομα που είναι σε θέση να ανοίξουν τους οπτικούς σου ορίζοντες. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εστιάσεις στο κομμάτι των γνώσεων σου, να εξετάσεις τη φιλοσοφία σου και να δεις μήπως υπάρχουν τρόποι να γίνεις περισσότερο ελαστικός/η σε κάποια πράγματα που σε δυσκολεύουν. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως αναγνωρίζεις κάποιες αδυναμίες σου και προσπαθείς να τις καλύψεις, να βελτιώσεις ένα κομμάτι σου που παραμένει εν υπνώσει και είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να το φέρεις στην επιφάνεια.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στη σχέση σου με άτομα της εργασιακής σου καθημερινότητας, καθώς υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σας που σε δυσκολεύουν να χωνέψεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με άτομα που έχουν έναν τρόπο σκέψης που δεν αλλάζει, να συναντάς μπροστά σου εμπόδια τα οποία δεν μπορείς να ξεπεράσεις, να ορθώνονται τείχη τα οποία μοιάζουν αδιαπέραστα. Παράλληλα όμως μπορείς να διδαχτείς αρκετά πράγματα σχετικά με το διπλωματικό τρόπο που μπορείς να λύνεις τις διαφορές σου με άτομα που μοιάζουν άκαμπτα, να εκπαιδεύεσαι σχετικά με τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ισχύ που έχουν στα χέρια τους, να παραδειγματιστείς σχετικά με τη στάση ζωής που κάποιοι έχουν επιλέξει να εφαρμόζουν. Παράλληλα, καλό θα ήταν να προσέχεις την υγεία σου και να δώσεις βάση σε ενδείξεις που έχουν ως στόχο να σε ξυπνήσουν από ένα λήθαργο που έχεις πέσει τον τελευταίο καιρό.

Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου θα ξεκινήσει μία μεγάλη και μακρά περίοδο τριών περίπου ετών κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις σχετικά με την προσωπική σου αυτοεκτίμηση. Με τον Κρόνο απέναντι σου, αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου/ωροσκόπου, θα βιώσεις αρκετά μεγάλες προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού χρειάζεται να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε καταστάσεις που σε φθείρουν. Από τη μία πλευρά μπορεί να θέλεις να αποδράσεις, να σπάσεις τον προστατευτικό κλοιό που έχεις γύρω σου, και από την άλλη πλευρά έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις χρόνο και κόπο ώστε να στηρίξεις πολύ καλύτερα τη σχέση σου. Από τη μία πλευρά, μπορεί να σε έχει φθείρει ο χρόνος και να θεωρείς πως είναι καιρός να σπάσεις μία σχέση ή συνεργασία και από την άλλη πλευρά μπορεί να βλέπεις πως υπάρχουν περιθώρια γεφύρωσης του χάσματος. Αυτό το δίπολο θα σε ταλαιπωρήσει, αφού δε σου δίνει σαφείς απαντήσεις, οπότε δεν είσαι σε θέση να λάβεις οριστικές αποφάσεις, κάτι που όμως σημαίνει πως ωριμάζεις και καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να προχωράς έχοντας κάνει την αυτοκριτική σου και χωρίς να περιμένεις άλλους να σε πάρουν από χεράκι για να πάτε παρακάτω.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θέλοντας να τονίσει τον τομέα των ερωτικών σχέσεων και της απόκτησης παιδιού. Ίσως να δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις σε μία τέτοια απόφαση ή σε μία τέτοια κίνηση, αφού υπάρχουν ακόμα αγκυλώσεις που κουβαλάς και δεν μπορείς να ξεπεράσεις με εύκολο τρόπο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε διαδικασία απεγκλωβισμού από ένα πατρόν στην προσωπική σου ζωή, με στόχο να γίνεις περισσότερο ανάλαφρος/η, να καταφέρεις να λειτουργήσεις χωρίς τις γνώριμες αγκυλώσεις που κουβαλάς και σε κάνουν να εσωτερικεύεις τις ανησυχίες και τις φοβίες σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου που φαίνεται πως χτυπά καμπανάκια στα αυτιά σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να θέλει να σε αφυπνίσει και να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Μπορεί να χρειαστεί να βουτήξεις βαθιά μέσα σου ώστε να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με το αν εμπιστεύεσαι το άτομο που έχεις απέναντι σου, αφού το ένστικτο σου θα σε βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Από την άλλη όμως πλευρά, δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι και να αποφεύγεις να εκφράζεις τις απόψεις σου, αφού η αλήθεια θα λάμψει αργά ή γρήγορα. Γίνε περισσότερο τολμηρός/η απέναντι σε συγγενικά σου πρόσωπα και φρόντισε να κινητοποιήσεις διαδικασίες που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα σαθρό και άρρωστο περιβάλλον.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τον τομέα των οικονομικών σου και των πηγών αυτών. Ίσως να συζητάς κάποια επαγγελματική πρόταση και να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς αυτά που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι αφού θεωρείς πως υποβιβάζεται η αξία σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να θέσεις σε εφαρμογή ένα πλάνο συζητήσεων με το έτερο ήμισυ σχετικά με το κοινό σας επενδυτικό σχέδιο, σχετικά με αγορές που αφορούν το σπίτι σας ή την οικογένεια σας. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να ενώσεις το χάσμα με την άλλη πλευρά και να αποφύγεις τις εντάσεις που είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ρήξεις που θα αφήσουν και μία πικρία σε όλους σας. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό θα σε βάλει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις τις φοβίες και ανασφάλειες σου, να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να ξεπεράσεις τις αγκυλώσεις σου και να δώσεις εξήγηση σε καταστάσεις που δεν είναι εφικτό να προχωρήσουν μόνο με γνώμονα την κοινή λογική. Αν βρίσκεσαι σε μία εκπαιδευτική διαδικασία, τότε χρειάζεται να ενισχύσεις την προσπάθεια σου και να βάλεις ως στόχο να ολοκληρώσεις κάποιες διαδικασίες μέχρι το τέλος του έτους.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό, θέλοντας να τονίσει την ευκαιρία που έχεις ώστε να κάνεις βήματα προόδου ως προς τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε διαδικασία απόκτησης ενός διπλώματος, να συζητάς το ενδεχόμενο να ανοίξεις το μυαλό σου και να έρθεις σε επαφή με γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να βρεις μέθοδο και δομή στο πρόγραμμα που ακολουθείς και να είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς κάποιες ιδέες που μπορεί να μοιάζουν περίεργες ή έστω προκλητικές. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις από συγγενικά και κοντινά σου πρόσωπα, γιατί χρειάζεσαι χώρο ώστε να γεμίσεις το μυαλό σου με τις νέες ιδέες και απόψεις που υπάρχουν γύρω σου. Παράλληλα, θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με δικηγόρους και δικαστήρια, ώστε να διώξεις από πάνω σου εκκρεμότητες που παραμένουν εδώ και καιρό και σε αναγκάζουν να σέρνεις βαρίδια που δεν έχουν καμία πλέον αξία στη ζωή σου.

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου, αλλά και τις καρμικές προκλήσεις στον οικονομικό τομέα. Αυτό που χρειάζεται να αναζητήσεις είναι η ουσιαστική ένωση με ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να μοιάζουν προκλητικά, αλλά παράλληλα σε τρομάζουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι μπροστά σε ένα ενδεχόμενο που δεν είχες στο μυαλό σου, πως μπορεί να έχεις συναντήσει ένα άτομο που ξυπνά ερωτικά αισθητήρια που δε φανταζόσουν πως θα μπορούσαν να ξυπνήσουν. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι ή να προκύπτει μία συνεργασία που θα μπορούσε να αλλάξει το οικονομικό σου στάτους, η οποία όμως θα πρέπει να βασιστεί σε μία καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και την άλλη πλευρά. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πως είσαι σε θέση να διαχειριστείς τη δυσκολία του να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν την τάση να σε επισκιάζουν και βγαίνεις από τη σκιά σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων