Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ17
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2023
Από signingstar

Προσπαθώντας να αποφύγεις τη σκιά σου

Το 2023 φαίνεται να αποτελεί μία μεταβατική για εσένα χρονιά, αφού σου δίνει ερεθίσματα σχετικά με τις δυσλειτουργίες της ζωής σου, τις οποίες και καλείσαι να εξηγήσεις και να προσπαθήσεις να διορθώσεις. Από τη μία πλευρά, έχεις μία καθημερινότητα που δε σε ευχαριστεί, είτε επειδή δουλεύεις πολλές ώρες, είτε επειδή απασχολείσαι σε ένα αντικείμενο που σε δυσκολεύει και σε βαραίνει. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι εκτός εργασίας και αυτό να αποτελεί μεγάλο εμπόδιο στο να σταθείς στα πόδια σου και να μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Θα μπορούσες να ρίξεις όλο το φταίξιμο για αυτή την κατάσταση σε τρίτους, στην κοινωνία ή το αφεντικό σου, στις συνθήκες της ανθρωπότητας ή στην κακή σου τύχη και να καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου την ευθύνη αυτής της πραγματικότητας. Θα μπορούσες όμως να αποφασίσεις να σκάψεις βαθιά μέσα σου και να δεις μήπως κάνεις επιλογές που δε συνάδουν με τις κλίσεις και τα ταλέντα σου, μήπως συμβιβάζεσαι με ότι σου προσφέρεται και δεν κυνηγάς τα όνειρα σου.

Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τις δυσλειτουργίες της ζωής σου, να συνειδητοποιήσεις πως σέρνεις από πίσω σου επιλογές και ανθρώπους που δε σε βοηθούν να βλέπεις τη ζωή μέσα από την οπτική που θα ήθελες. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, να δυσκολέψει η σχέση σου με άτομα της οικογένειας και να θελήσεις να απομακρυνθείς. Μπορεί πάλι να μην προχωρά η σχέση σου με τον τρόπο που θα ήθελες, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεσαι μέσα σε ένα φαύλο κύκλο επιλογών που κάνεις. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να κόψεις τον ομφάλιο λώρο με ένα κομμάτι του εαυτού σου που επιμένει να βλέπει τα πράγματα από απόσταση και χωρίς να συνδέεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους που είναι κοντά σου. Μήπως είναι καιρός να ενηλικιωθεί αυτό το κομμάτι του εαυτού σου;

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου θέλοντας να τονώσει την ερωτική σου ζωή. Θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, να τολμήσεις να προσεγγίσεις άτομα που μπορεί κάτω από άλλες περιστάσεις να απέφευγες να συναναστραφείς μαζί τους. Μπορεί πάλι να προκύψει μία γνωριμία που κινείται ταχύτατα, που είναι σε θέση να βάλει φωτιά στην καρδιά σου, να σε πυρπολήσει και να σε βάλει στη διαδικασία να τολμήσεις να εκφράσεις συναισθήματα που δε γνώριζες πως υπάρχουν. Μπορεί πάλι η εξέλιξη μίας σχέσης να έχει να κάνει με τα επόμενα βήματα, τα οποία υπαγορεύονται από το γεγονός πως προκύπτει και μία εγκυμοσύνη που ανατρέπει αρκετά δεδομένα που είχες στο μυαλό σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία βαλτωμένη κατάσταση, τότε η είσοδος ενός τρίτου προσώπου μπορεί να δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση και να φέρει πολύ πιο γρήγορα το τέλος της σχέσης, αφού πλέον βλέπεις μπροστά σου μέλλον μέσω της σχέσης με το νέο αυτό άτομο. Στον επαγγελματικό τομέα, η παρουσία του Δία στον Κριό θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς περισσότερο με τα ταλέντα και τις κλίσεις σου, να εμπλακείς σε κάτι στο οποίο ρισκάρεις, αλλά παράλληλα δοκιμάζεις να εκφράσεις τις προσωπικές σου κλίσεις και δυναμικές.

Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου θα επηρεάσει την καθημερινότητα σου και θα σε κάνει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στους ώμους σου. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τους χρόνους σου και τη διαχείριση των εκκρεμοτήτων, να φροντίσεις να φέρεις εις πέρας όλα όσα αναλαμβάνεις χωρίς να αφήνεις κενά, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να σε εκθέσει στα μάτια ανθρώπων που δε θα ήθελες να έχουν τέτοια εικόνα για εσένα. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τη σωματική σου ευεξία, να εντάξεις στη ζωή σου την άθληση και μία καλύτερη διατροφή, ώστε να φροντίσεις να είσαι περισσότερο λειτουργικός/η στις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Στον εργασιακό τομέα, είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις ακόμα μία δουλειά, κάτι που σε βοηθά να νιώσεις πως πατάς καλύτερα στον οικονομικό τομέα.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου προσφέροντας σου την ευκαιρία ώστε να διαμορφώσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου, να γίνεις περισσότερο ουσιαστικός/η ως προς τον τρόπο που θέλεις να εκφράσεις τα λεγόμενα σου. Μπορεί βέβαια να αποκτάς μία περισσότερο αυστηρή ματιά απέναντι στα πράγματα, να γίνεσαι έντονα κριτικός/η και αυταρχικός/η, κάτι που όμως χρειάζεται να εφαρμόσεις εφόσον βέβαια διαθέτεις την απαραίτητη επιχειρηματολογία για να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου. Ίσως πάλι να έχεις αποφασίσει να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα, να λύσεις ανοικτά ζητήματα που βάζουν τρικλοποδιά στην ανάγκη σου να προχωρήσεις παρακάτω, αφού αισθάνεσαι πως σέρνεις μαζί σου ανθρώπους που δε δείχνουν διατεθειμένοι να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους. Τέλος, έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις μία εκπαιδευτική δραστηριότητα, να κλείσεις ένα ανοικτό κεφάλαιο που παραμένει και σε αγχώνει όσο περνά ο χρόνος.

Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο για περίπου μία τριετία, θα ανοίξει μία νέα πολύ σημαντική εποχή για τη ζωή σου. Το 2023, οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου, θα αισθανθούν μία πίεση στους ώμους τους, θα νιώσουν να πρέπει να κλείσουν ανοικτά θέματα που καταφέρνουν να αποτελούν τις μαύρες τρύπες στη ζωή τους. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επικοινωνία με οικογενειακά πρόσωπα και να λύσετε παρεξηγήσεις που βασίζονται στη δυσκολία του να αναλάβεις το ρόλο που σου αναλογεί μέσα σε μία περίσταση που σε εγκλωβίζει. Ίσως πάλι να φεύγεις από την οικογένεια και να ανοίγεις τα φτερά σου ώστε να ζήσεις μόνος/η, να δημιουργήσεις τη δική σου βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις τη μετέπειτα ζωή σου. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να συναναστραφείς με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και να προσπαθείς να αντιληφθείς το σκεπτικό τους, κάτι που όμως είναι αρκετά δύσκολο και απαιτεί χρόνο και διάθεση από την πλευρά σου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να αποφασίζεις να δημιουργήσεις οικογένεια και αυτό το γεγονός να σε αγχώνει και να σε βαραίνει, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να αποδείξεις πως μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου τα βάρη που σου αναλογούν. Αν πάλι η σχέση σου περνά δύσκολα, τότε μπορεί να διαλύεται και να χρειαστεί να αναζητήσεις την επόμενη στέγη σου, να χρειάζεται να μετακομίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να λειτουργήσεις με σύνεση και προσοχή και να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις που θα εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων που είναι σε θέση να ορίζουν την καριέρα σου.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που φαίνεται να σε ξυπνά και να σου τονίζει πως μπορείς να ρισκάρεις και πάλι στη ζωή σου, έχοντας όμως τη γνώση πως μπορούν να υπάρξουν και απώλειες. Στον ερωτικό τομέα είναι καιρός να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα, να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις, να τολμήσεις να εκφράσεις τα αισθήματα σου σε ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αλλάξει το στάτους της ζωής σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και τις ανάγκες τους, κατανοώντας πως έχεις την υποχρέωση να επενδύσεις χρήματα και κόπο σε ανάγκες τρίτων. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να δυσκολεύει τις αποφάσεις σου και να βαραίνει το συναισθηματικό σου κόσμο. Καλείσαι να σκάψεις μέσα σου και να βρεις ότι είναι περιττό, έχοντας την υποχρέωση να το απομακρύνεις. Δεν μπορείς να παραμένεις αδιάφορος/η σχετικά με την επιρροή που έχουν οι γύρω καταστάσεις πάνω σου, να θεωρείς πως είσαι σε θέση να βγαίνεις αλώβητος/η από ένα περιβάλλον που σε επηρεάζει. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που θα ήθελες να αποφύγεις, να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που απλά αφήνεις να υπάρχουν στη ζωή σου, να έρθεις σε επαφή με τη φθορά της σχέσης, της συνεργασίας αλλά και της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτό το τελευταίο σε φοβίζει και το ξορκίζεις, αλλά είναι καιρός να έρθεις αντιμέτωπος/η μαζί του θέλοντας να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να το αντιμετωπίζεις κατά μέτωπο.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θέλοντας να τονίσει την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις το ρόλο σου μέσα σε ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο που κινείσαι. Μπορεί να επαναπροσδιορίσεις τις φιλικές σου σχέσεις, να θελήσεις να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στην κοινωνική και την προσωπική σου ζωή, να αυξήσεις το βαθμό της εξωστρέφειας σου αφού αναζητάς τον τρόπο να βγεις από μία καθημερινότητα που σε απορροφά. Ίσως πάλι να προκύψουν εντάσεις και ζυμώσεις με άτομα του φιλικού σου κύκλου, να διαταραχθεί η σχέση σου μαζί τους και να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που είναι καιρός να τεθούν πάνω σε νέα βάση. Αν πάλι η ερωτική σου ζωή δεν είναι αυτή που θα ήθελες, τότε ένα άτομο μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σου θα μπορούσε να αναταράξει αυτή τη φαινομενική ηρεμία και να προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό θα σου ζητήσει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα και να εστιάσεις στο γήινο επίπεδο της ζωής σου. Μπορεί να χρειαστεί να στρέψεις την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα, να δουλέψεις τη σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες, να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις κατάλληλες συνδέσεις μέσα στον εργασιακό χώρο. Ίσως πάλι να θεωρείς πως είναι καιρός να αναζητήσεις ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, να κοιτάξεις το προσωπικό σου συμφέρον και να βάλεις σε προτεραιότητα την αμοιβή σου, επιλέγοντας να ακολουθήσεις μία πρόταση που έχει φτάσει στα χέρια σου και σε ταρακουνά.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό , τονίζοντας την ανάγκη να πάψεις να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και να εξετάσεις τη θέση σου μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ενταχθείς πιο ομαλά μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι, να φροντίσεις να κάνεις κινήσεις που δείχνουν συμβιβασμό και κατανόηση της θέσης των άλλων, με αποτέλεσμα να μην προχωράς σε ανοικτές και κατά μέτωπο συγκρούσεις. Θα χρειαστεί να διαθέσεις υπομονή και να επιτρέψεις στο χρόνο να λειτουργήσει επουλωτικά σε σχέσεις με ανθρώπους που έχουν την τάση να κινούν τα νήματα με δική τους βούληση. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως βρίσκεσαι σε ένα εργασιακό πλαίσιο που δε χρειάζεται να το ωθήσεις στα άκρα, αφού η οικονομική ασφάλεια που σου παρέχει είναι πολύ σημαντικά ώστε να τη βάλεις σε διαδικασία πρόκλησης. Τέλος, είναι καιρός να ασχοληθείς με το θέμα της διατροφής σου και με τη σωματική σου άσκηση, να τολμήσεις να κάνεις κάποιες τομές στις συνήθειες σου, αφού συνειδητοποιείς πως το σώμα σου δεν υπακούει πλέον στις εντολές που του δίνεις. Φρόντισε να έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα και να κατανοήσεις πως πρέπει να προσφέρεις μεγαλύτερη φροντίδα στον οργανισμό σου για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις δοκιμασίες στις οποίες τον θέτεις σε καθημερινή βάση.

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό αντίστοιχα στις 17 Ιουλίου φαίνεται να δημιουργεί ένα καλύτερο κλίμα για εσένα. Μπορείς να απελευθερωθείς από τα δεσμά της εργασιακής καθημερινότητας και να τολμήσεις να μιλήσεις για δραστηριότητες τις οποίες έχεις ανάγκη ώστε να νιώσεις περισσότερο δημιουργικός/η. Μπορείς να εστιάσεις σε ασχολίες που έχουν να κάνουν με τις κλίσεις και τα χόμπι σου και να θελήσεις να επενδύσεις χρόνο σε αυτά, ώστε να πάψεις να βρίσκεσαι αποκλειστικά σε μία δουλειά που σε στεγνώνει από συναισθήματα και ευχαρίστηση. Μπορεί πάλι να ανακτήσεις τη χαμένη σου κοινωνικότητα και να βρεθείς με γνωστούς και φίλους, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχεις ανάγκη να βρίσκονται κοντά σου. Στον προσωπικό τομέα, θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, να βρεις τρόπους ώστε να επανέλθει ο ερωτισμός στην επιφάνεια και να βρεθείς πιο κοντά με το έτερο ήμισυ. Μπορεί να αποφασίζεις να γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση σας, μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού, που θα φέρει μία διαφορετική ματιά απέναντι στο/η σύντροφο σου. Τέλος, είναι εύκολο να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αφού οι γνωριμίες είναι και πάλι στο προσκήνιο, χωρίς όμως αυτές να σημαίνουν πως έχουν ισχυρή βάση και μπορούν να διατηρηθούν μέσα στο χρόνο. Αυτό όμως που πιθανότατα να έχεις ανάγκη είναι να περάσεις καλά στην ερωτική σου ζωή, οπότε η μακροημέρευση είναι κάτι που δεν εξετάζεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων