Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ17
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2023
Από signingstar

Αναζητώντας νέες βάσεις στήριξης

Το 2023 μοιάζει να κλείνει μία περίοδο τριετίας που βάλθηκε να σε πιέσει, να σε στριμώξει, να σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις δυνάμεις και τις αντοχές σου. Με την έξοδο του Κρόνου από το ζώδιο σου στις 7 Μαρτίου, θα κληθείς να κάνεις ταμείο και να εξετάσεις τι κέρδισες και τι έχασες. Μπορεί να βγαίνεις πληγωμένος/η και με αμυχές μέσα από αυτή μάχη, αλλά παράλληλα έχεις κερδίσει σοφία και την ικανότητα να θέτεις τις προτεραιότητες σου με διαφορετικό πλέον τρόπο. Μπορεί να μετράς τους κοντινούς σου ανθρώπους στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά παράλληλα έχεις δημιουργήσει αρκετό ελεύθερο χώρο ώστε να προσθέσεις πρόσωπα στο περιβάλλον σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πως έχεις χάσει κάποιες μάχες, αλλά τουλάχιστον έχεις πάρει μαθήματα τα οποία θα σου φανούν πολύ χρήσιμα από εδώ και πέρα.

Το 2023 σου ζητά να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να εκτιμήσεις με διαφορετικό τρόπο τις αξίες που πρεσβεύεις στη ζωή. Θα μπορούσες να λάβεις αποστάσεις από περιβάλλοντα μέσα στα οποία συνήθισες να κινείσαι και να φροντίσεις να χτίσεις το νέου ασφαλές πλαίσιο διαβίωσης, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σου. Μπορεί πάλι να προχωράς σε μία επαγγελματική στροφή, ειδικά αν ανήκεις στους/ις γεννημένους/ες τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου, συνειδητοποιώντας πως είναι καιρός να εξελιχθείς ή να αφεθείς στη μοίρα που σε τραβά προς τα κάτω. Τι διαλέγεις; Πως επιλέγεις να το επιτύχεις; Είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις ένα κομμάτι σου για να ζήσεις περισσότερο;

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κοντινές ή πιο μακρινές αποδράσεις, να έρθεις και πάλι σε επαφή με ανθρώπους που έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι, να κάνεις ταξίδια μόνος/η λαμβάνοντας αποστάσεις από συγγενικά σου πρόσωπα ή από καταστάσεις που σε φθείρουν στη διάρκεια της ημέρας σου. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να επενδύσεις στην προσωπική σου κατάρτιση μέσα από μία σειρά σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων, που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, να σε κάνουν να εγκλιματιστείς περισσότερο  αρμονικά στο νέο κόσμο που έχει δημιουργηθεί. Ίσως πάλι να ανεβάσεις ταχύτητα στα διαβάσματα σου και να ολοκληρώσεις έναν κύκλο εκπαίδευσης που έχεις ανοίξει εδώ και καιρό, και έχει ως στόχο να πάρεις το πτυχίο σου ώστε να το χρησιμοποιήσεις στο επόμενο επαγγελματικό σου βήμα.

Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και η παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους φαίνεται να φέρνει περισσότερες προκλήσεις στη ζωή σου. Μπορεί να αποφασίσεις πως είναι καιρός να μετακομίσεις σε ένα χώρο στον οποίο κινείσαι πιο άνετα και δε χρειάζεται να πιέζεσαι. Μπορεί να είναι καιρός να κάνεις ένα άλμα προς μία ξένη χώρα, να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου κάπου μακριά, εκεί που νιώθεις πως οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ πιο ανταποδοτικές σε σχέση με τον εργασιακό σου κόπο. Αυτό βέβαια σημαίνει πως απομακρύνεσαι από γνώριμα άτομα και πρόσωπα, πως μπορεί να αφήνεις πίσω την οικογένεια, πως έχεις αποφασίσει να κάνεις μερικά βήματα προς μία άγνωστη πραγματικότητα. Ίσως πάλι να μεγαλώνει η οικογένεια σου και να αναζητάς ένα νέο σπίτι μέσα στο οποίο θα χωρέσετε, να χρειάζεται να εξοπλίσεις το σπίτι σου με αντικείμενα που είναι απαραίτητα στη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται. Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα προόδου και να αποφύγεις τα άλματα, ώστε να νιώσεις πως πατάς καλά στα πόδια σου. Ίσως να σου προσφέρεται η δυνατότητα της αλλαγής του ρόλου, αλλά να θυμάσαι πως χρειάζεται πάντα να εξετάζεις αν το έδαφος πάνω στο οποίο πατάς συνεχίζει να είναι στέρεο.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος θα παραμείνει στο ζώδιο σου μέχρι τις 7 Μαρτίου, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, μέσα από μία πίεση που έχει ως στόχο να σε βάλει στη διαδικασία να θέσεις με κατάλληλο τρόπο τις προτεραιότητες σου. Μπορεί να νιώθεις πως δεν έχεις αρκετές δυνάμεις, πως έχει επηρεαστεί η υγεία σου, πως δεν είσαι σε θέση  να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις στο μυαλό σου λόγω σωματικής και πνευματικής αδυναμίας. Αυτό σημαίνει πως είναι καιρός να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες σου και να θέσεις τον εαυτό σου σε πρώτη μοίρα, προσφέροντας σου την ευκαιρία να απολαύσεις κάποια πράγματα. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να στηρίζεις άλλους, να φροντίζεις να φέρεις εις πέρας όλα όσα σου ανατίθενται χωρίς να εξετάζεις αν έχεις τις αντοχές για να πραγματοποιήσεις κάτι τέτοιο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε διαδικασία χωρισμού από μία σχέση που θεωρείς πως δεν έχει μέλλον, από ένα άτομο που είναι πλέον φανερό πως σκέφτεστε με διαφορετικό τρόπο και πως δεν είναι εφικτό να συνεχίσεις να κάνεις τις υποχωρήσεις που συνήθισες να πραγματοποιείς. Αν πάλι απομακρύνεσαι από μία δουλειά, τότε είναι καιρός να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, μήπως είναι καιρός να πάψεις να ξοδεύεσαι σε περιστάσεις που δεν έχουν κανένα όφελος για εσένα.

Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου θα προσφέρει μία ανάσα ανακούφισης, αφού φεύγουν από πάνω σου ευθύνες τις οποίες κλήθηκες να φέρεις εις πέρας. Από εδώ και πέρα, έχεις την ευκαιρία να χτίσεις σταθερά θεμέλια στον οικονομικό τομέα, να φροντίσεις να βάλεις τις βάσεις για μία δουλειά που θα σε ανταμείβει για αυτό ακριβώς που κάνεις. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως ζορίζεσαι βραχυπρόθεσμα οικονομικά, πως χρειάζεται να αποφύγεις τις σπατάλες και τις επενδύσεις που δεν είναι και πολύ σίγουρες στη βάση του μέλλοντος, πως είναι καιρός να συμμαζέψεις τα ανοίγματα σου. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να έχεις στο μυαλό σου πως αυτό δε σημαίνει πως παύεις να στηρίζεις κοντινά σου πρόσωπα και εστιάζεις μόνο στον εαυτό σου, αλλά πως οριοθετείς το βαθμό της στήριξης που μπορείς να προσφέρεις σε ανθρώπους που σου ζητούν κάτι τέτοιο.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που φαίνεται να επηρεάζει την επικοινωνία σου με ανθρώπους που κινούνται στη σκιά σου. Προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής μαζί τους και να αποφύγεις να δικαιολογήσεις τη στάση σου, εφόσον έχεις επιχειρήματα που μπορούν να σταθούν. Αν πάλι θέλεις να λειτουργήσεις στο σκοτάδι, τότε φρόντισε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου και να μιλήσεις ανοικτά για τα σχέδια σου, αφού δεν είσαι ακόμα σε θέση να γνωρίζεις αν έχεις κοντά σου ανθρώπους που θα σε υποστηρίξουν ή θα προσπαθήσουν να ρίξουν αλάτι στην πληγή σου. Αν πάλι ξεκινάς μία εκπαιδευτική προσπάθεια, τότε να θυμάσαι πως ο δρόμος μπροστά σου είναι δύσκολος και μακρύς, και δεν μπορείς να θεωρείς πως θα τα καταφέρεις ξεγελώντας τους γύρω σου, αλλά κυρίως τον εαυτό σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να δώσεις απαντήσεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου. Μπορεί να κουβαλάς αρκετό θυμό και να θέλεις να ξεσπάσεις πάνω σε ένα άτομο που θα μπορούσε να γίνει ο σάκος του μποξ. Χρειάζεσαι όμως μία τέτοια διέξοδο διαφυγής ή μήπως είναι προτιμότερο να αντιμετωπίσεις το θέμα που είναι μπροστά σου στοχεύοντας τη ρίζα του; Ίσως να πρέπει να επιστρέψεις στη συμπεριφορά σου μέσα στην οικογένεια που μεγάλωσες και να αναζητήσεις λόγους για τους οποίους δεν μπορείς ακόμα και σήμερα να ανεχθείς άτομα που λειτουργούν ως αυθεντίες και με διάθεση να επιβάλουν τις προθέσεις τους πάνω σου.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να ενεργοποιεί θέματα εκπαίδευσης και ταξιδιών, να ανοίγει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει το όπλο σου στην προσπάθεια να κάνεις βήματα προόδου για την καριέρα σου. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η, κάτι που σημαίνει πως θέλεις να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από γνώριμα πρόσωπα που δε σε βοηθούν να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Τέλος, αν υπάρχει ένα θέμα με συγγενικά σου πρόσωπα, τότε μη βιάζεσαι να δώσεις λύση, αφού χρειάζεται κατανόηση για να μπορέσεις να βρεις τα πατήματα σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό θα φέρει στην επιφάνεια την αντίδραση από κοντινά σου πρόσωπα στον τρόπο που σκοπεύεις να λειτουργήσεις. Προσπάθησε να είσαι σαφής με τις προθέσεις σου, γνωρίζοντας πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα σχέδια σου. Παράλληλα όμως, φρόντισε να διώξεις από κοντά σου ανθρώπους που καταφέρνουν να σε εγκλωβίζουν σε ένα πατρόν επαγγελματικής λειτουργίας που δε σε βολεύει και παράλληλα σε δυσκολεύει να είσαι ο εαυτός σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο Σκορπιό θέλοντας να τονίσει πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας αλλάζουν δομικά και ουσιαστικά οι σχέσεις σου στον τομέα δουλειάς και οικογένειας. Μπορεί να προκαλείσαι ώστε να ρίξεις το βάρος σου στον ένα από τους δύο τομείς, να χρειάζεται να αποφασίσεις προς τα πού θα στρέψεις τις δυνάμεις σου, κάτι που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να φέρεις εις πέρας, αφού χρειάζεται να ισορροπήσεις πάνω στο συγκεκριμένοι σκοινί. Ίσως να κατανοείς πως οι γονείς σου μεγαλώνουν και χρειάζεται να είσαι κοντά τους, την ίδια όμως στιγμή που υπάρχουν επαγγελματικές προκλήσεις και μπορείς να εκμεταλλευτείς καταστάσεις ώστε να πετύχεις περισσότερα πράγματα. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει φθορά στη σχέση σου, πως χρειάζονται τονωτικές ενέσεις για να μπορέσει να πατήσει καλύτερα στα πόδια της, οι οποίες όμως δεν αφορούν τον υλικό, αλλά το συναισθηματικό τομέα και την προσέγγιση σου προς το έτερο ήμισυ. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης του νέου σου σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης, κάτι που σε αγχώνει και δυσκολεύει αφού καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και ίσως και να αλλάξεις εντελώς την καριέρα σου. Οι προκλήσεις του να αφήσεις πίσω σου ένα μοτίβο ζωής που γνώρισες είναι παρούσες και σε καλούν να ακούσεις τις φωνές που φτάνουν στα αυτιά σου, όσο και αν θέλεις να τα κλείσεις θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο θα απομακρυνθείς από αυτές.

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου και η παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να πάρεις τις ανάσες που έχεις ανάγκη. Η εξωστρέφεια σου θα επανέλθει και θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ταξίδια και εκδρομές, τα οποία δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να θελήσεις να ξεκινήσεις μία εκπαιδευτική διαδικασία που έχεις αφήσει στη μέση το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να επενδύσεις στις γνώσεις που μπορείς να λάβεις ώστε να καταφέρεις να κάνεις το μεγάλο βήμα στον επαγγελματικό βήμα. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα νέο περιβάλλον διαβίωσης και να χρειάζεται να δημιουργήσεις συνδέσεις με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, να συστήνεσαι εκ νέου και να ξεκινάς να δημιουργείς τη βάση της νέας σου ζωής. Τέλος, αν υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στον τομέα των δικαστηρίων και διεκδικήσεων, προσπάθησε να είσαι τολμηρός/η με τις αποφάσεις σου και να μην αφήσεις τρίτους να εκμεταλλευτούν το φόβο της διεκδίκησης από την πλευρά σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων