Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Μαι
Νεα Σεληνη 19/5/2023
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 19ης Μαΐου στην 28η μοίρα του Ταύρου σε ευνοϊκό εξάγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο φαίνεται να δημιουργεί ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και αναταραχή. Ίσως να επιδιώξεις να προσγειώσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις και τις γνώμες ή τις ανάγκες των ανθρώπων που είναι κοντά σου και εμπλέκονται μέσα στα συγκεκριμένα σχέδια. Ίσως τέλος να θελήσεις να απολαύσεις κάποιες στιγμές της ζωής σου, να αποφασίσεις πως είναι καιρός να κατεβάσεις ταχύτητα και να δεις τα πράγματα πιο ουσιαστικά και χωρίς να βιάζεσαι για το επόμενο βήμα.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να θέλει να σε βοηθήσει να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που φαίνεται να έχεις ανάγκη για να μπορέσεις να διαμορφώσεις κατάλληλα το χώρο σου. Ίσως να αποφασίσεις να αλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο, να τολμήσεις να προχωρήσεις σε κάποιες κινήσεις που δείχνουν ετοιμότητα από την πλευρά σου για να κινηθείς μέσα στο νέο πλαίσιο όπως έχεις διαμορφωθεί. Τέλος, είναι καλό να θέσεις έναν νέο επαγγελματικό στόχο, εφόσον είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις μπροστά σου.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει να εκκινεί μία διαφορετική περίοδο για τη ζωή σου, να αποτελεί τη βάση για να προχωρήσεις σε μία κίνηση που θα σε βάλει σε μία καινούργια πίστα δράσης. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως ξεκινάς μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα, την οποία έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή στον τομέα της καριέρας σου. Ίσως πάλι να έρχεσαι πιο κοντά με ένα πρόσωπο που συναντάς σε ένα ταξίδι σου, να προχωράς σε μία γνωριμία που είναι σε θέση να αλλάξει το στάτους της προσωπικής σου ζωής.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο χρειάζεται να αποτελέσει την αφορμή για να σκάψεις βαθύτερα μέσα σου και να ανακαλύψεις λόγους για να μπορέσεις να βλέπεις το μέλλον πιο αισιόδοξα. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι ακόμα προφανές, να σε δυσκολεύει και να σε προβληματίζει, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσες να επενδύσεις στην έννοια του χρόνου για να βρεις τα πατήματα σου. Στον εργασιακό χώρο, θα χρειαστεί να είσαι εγκρατής και να αποφύγεις να έρθεις σε άμεση αντιπαράθεση με άτομα που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία σου ώστε να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, την αφορμή για να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου. Φαίνεται πως έχεις την ανάγκη να προσεγγίσεις ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις ή να δημιουργήσεις νέες φιλικές σχέσεις με πρόσωπα που μοιράζεστε έναν κοινό τρόπο σκέψης και αντίληψης. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εκτεθείς σε κοινωνικό επίπεδο και να επιδιώκεις να αναλάβεις ένα μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από αυτό που είχες μέχρι σήμερα στις πλάτες σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να ρίχνει αρκετό φως στο επαγγελματικό κομμάτι, να σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις με ουσιαστικό τρόπο τις επιλογές που μπορεί να έχεις για μία εργασιακή αλλαγή. Μπορεί να θελήσεις να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και πρωτοβουλίες, να επιδιώξεις να πάρεις πάνω σου κάποια θέματα που δεν αγγίζουν τρίτοι, κάτι που όμως θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με τον τρόπο που θα συμπεριφερθούν κάποιοι άνθρωποι που μοιάζει να αναζητούν αφορμές για να συγκρουστούν μαζί σου. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να σε βοηθά ώστε να εναρμονιστείς με τους ρυθμούς του περιβάλλοντος σου, να έρθεις πιο κοντά με ένα σύστημα που λειτουργεί με τον τρόπο που σε βολεύει. Μπορεί να αποφασίζεις να κατεβάσεις ταχύτητα, να μειώσεις την απόσταση σου από ανθρώπους που συναντάς σε καθημερινή βάση στον τομέα της δουλειάς σου. Μπορεί πάλι να έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε μία ομάδα που λειτουργεί με τρόπο που είναι κοντά στις δικές σου πεποιθήσεις και να αποφασίζεις να ενταχθείς μέσα σε αυτό το σύστημα. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, για να καταφέρεις να επιτύχεις ένα πολύ καλύτερο όφελος από τη δουλειά σου. Ίσως να βρίσκεσαι σε διαπραγματεύσεις στον επαγγελματικό τομέα σχετικά με την αμοιβή σου και να επιδιώξεις να κερδίσεις περισσότερα από αυτά που σου προσφέρονται. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι πως πατάς καλύτερα στα πόδια σου, αφού έχεις δίπλα σου το/η σύντροφο σου που σε στηρίζει και μπορείς να προχωρήσεις σε κάποιες κινήσεις που δείχνουν τόλμη σχετικά με αγορές και επενδύσεις. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου φαίνεται να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με μία σημαντική πρόκληση στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, να σε βάζει στη διαδικασία να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που φαίνεται πως ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τις ανάγκες σου. Μπορεί να λάβεις μία πρόταση που θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να δεις το μέλλον σου μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία, να προκληθείς να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που θα μπορούσε να ξυπνήσει το ερωτικό κομμάτι της ζωής σου με τρόπο που είναι σχεδόν αδύνατο να το διατηρήσεις σε καταστολή. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να δημιουργεί νέα δεδομένα στον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας, να σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με έναν τρόπο που είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτό που μπορείς και να γνωρίζεις να κάνεις. Καλείσαι να είσαι προσεκτικός/η και να επιδείξεις υπομονή απέναντι σε καταστάσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν μέσα στο χρονικό διάστημα που έχεις στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να  χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητα για να μπορέσεις να ελέγξεις και την υγεία σου, για να καταφέρεις να εναρμονιστείς με την έννοια του χρόνου που περνά από πάνω σου και αφήνει πλέον σημάδια.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να αποτελεί την αφορμή για να ξεκινήσει κάτι νέο στον ερωτικό τομέα της ζωής σου, για να έρθεις πιο κοντά με το έτερο σου ήμισυ. Μπορεί να προχωράς ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να γίνεται επίσημη, να αποφασίζετε να μοιραστείτε ένα σπίτι και μία καθημερινότητα. Ίσως πάλι να υπάρχουν νέα στον τομέα της απόκτησης παιδιών, να είναι πλέον εμφανής η προσπάθεια σου να αποκτήσεις ένα παιδί αφού έχεις αποφασίσει να μεγαλώσεις την οικογένεια σου. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να σε βοηθήσει ώστε να ρυθμίσεις κάποια θέματα οικογενειακού περιεχομένου, να βρεις τα πατήματα σου μέσα στο σπίτι σου. Μπορεί να προχωράς σε κάποιες αλλαγές σε αυτό και αυτές να είναι πλέον εμφανείς, να λειτουργείς με αποφασιστικότητα απέναντι σε δράσεις που θα πρέπει να αναλάβεις. Στον εργασιακό χώρο, καλό θα ήταν να είσαι περισσότερο υπομονετικός/η από όσο συνηθίζεις και να δώσεις χρόνο στις καταστάσεις ώστε να εξελιχθούν και να προκύψουν τα αποτελέσματα που έχεις στο μυαλό σου. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με τρόπο που μοιάζει να είναι αρκετά κατανοητός για τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Καλό θα ήταν να εμπλακείς σε συζητήσεις στις οποίες μπορείς να συνεισφέρεις με τις απόψεις σου και να αποφύγεις να υψώσεις τους τόνους απέναντι σε ανθρώπους που δεν είναι καθόλου απαραίτητο να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σας. Ένα ταξίδι αυτή την περίοδο θα μπορούσε να βελτιώσει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, αφού θα σε φέρει πιο κοντά με ένα άτομο που μπορείτε να μοιραστείτε πολλά μεταξύ σας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων