Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ08
Φεβ
Νεα Σεληνη 9/2/2024
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 9ης Φεβρουαρίου στην 20η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να δημιουργεί μία αποσταθεροποίηση στις αποφάσεις και τις κινήσεις των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις ευρύτητα πνεύματος και αντικειμενική ματιά απέναντι στα πράγματα, για να αποδεχτείς καταστάσεις που φαίνεται να δοκιμάζουν την αντοχή σου στη διαφορετικότητα. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα του να εστιάσεις σε τρίτους, θέλοντας να ορίσεις τον τρόπο που λειτουργούν και να αφήσεις τον εαυτό σου έξω από το συγκεκριμένο πλαίσιο, δημιουργώντας συγκρουσιακές καταστάσεις. Τέλος, μία πρόκληση που είναι μπροστά σου δεν μπορεί να αποτελέσει μία μικρή λεπτομέρεια την οποία θα αφήσεις πίσω σου χωρίς να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί της.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να ανοίξει μία περίοδο με αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις, να σε αναγκάσει να συνειδητοποιήσεις πως προκύπτουν έξοδα τα οποία θα χρειαστεί να ελέγξεις. Ίσως να αναρωτιέσαι αν μπορείς να σηκώσεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις προσθέσει στο πρόγραμμα σου, αν είσαι σε θέση να έρθεις σε επαφή με τόσο πολύ κόσμο. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως χάνεις αρκετή ενέργεια σε δραστηριότητες που δε σου προσφέρουν αυτά που έχεις ανάγκη τη συγκεκριμένη εποχή.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σου, να αποτελέσει την ευκαιρία να διασπάσεις το τείχος που υπάρχει γύρω σου. Θα μπορούσες να συμφωνήσεις να πάρεις μέρος σε μία δουλειά στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι άνθρωποι, να έρθεις σε επαφή με άτομα που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να κερδίσεις περισσότερα από την υπάρχουσα δουλειά σου, αναλαμβάνοντας μεγαλύτερες ευθύνες.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα μπορούσε να σου προσφέρει την ευκαιρία ενός ταξιδιού μακριά από την καθημερινότητα σου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πάρεις απόσταση από κάποιες καταστάσεις. Προσπάθησε να παρατηρήσεις τις συμπεριφορές προσώπων που είναι κοντά σου, να διώξεις από το οπτικό σου πεδίο τις εικόνες που σου προκαλούν αναστάτωση και να ανοίξεις το μυαλό σου σε διαφορετικές απόψεις που μπορεί να φαντάζουν ιδιαίτερα ξένες για τα αυτιά σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα αποτελέσει την αφορμή για να αναρωτηθείς μήπως επενδύεις πολύ χρόνο σε ανθρώπους και δραστηριότητες που δε σου προσφέρουν και πολλά οφέλη. Αυτή η ευκαιρία θα σε βοηθήσει να μετρήσεις το χρόνο που περνάς με το/η σύντροφο σου, θα αποτελέσει την ευκαιρία για να έρθεις πιο κοντά προς αυτό το άτομο εφόσον έχουν προκύψει προβλήματα στη σχέση σας. Στον οικονομικό τομέα, είναι καιρός να ζητήσεις κάτι περισσότερο από τη δουλειά σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα προσπαθήσει να ταρακουνήσει τα υπάρχοντα δεδομένα, να δημιουργήσει μία αναστάτωση στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κρατήσεις αρκετά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, να καταφέρεις να προσφέρεις όραμα στους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις, αλλά παράλληλα να δώσεις λύσεις. Αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πως χάνεσαι μέσα σε μία θάλασσα από προοπτικές και αποστολές, γι’ αυτό φρόντισε να θέσεις τις κατάλληλες προτεραιότητες. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να βρεις έναν τρόπο για να ξεφύγεις από ένα στενό καθημερινό πλαίσιο εργασίας και να μπορέσεις να εστιάσεις στη μεγάλη εικόνα. Μία τέτοια εσωτερική σύγκρουση θα σε βάλει στη διαδικασία να συγκρίνεις τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις μεταξύ τους, να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από κάποιους εξ αυτών που φαίνεται να σε επηρεάζουν με το λανθασμένο για εσένα τρόπο. Τέλος, φρόντισε να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή που σε βοηθά να αλλάξεις παραστάσεις. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φαίνεται να θέτει το θέμα του επόμενου βήματος της σχέσης σου στο προσκήνιο, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις. Καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να αντιμετωπίσεις τις αιτιάσεις του/ης συντρόφου σου και να βρείτε λύσεις από κοινού και όχι να δημιουργήσετε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Μπορεί πάλι να έχει προκύψει μία νέα γνωριμία που σε κάνει να χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και σε κάνει να ονειρεύεσαι καταστάσεις που είναι πιθανό να μην έχουν σχέση με την αλήθεια. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις τρόπους ώστε να κλείσεις κάποια κεφάλαια που σε αναγκάζουν να χάνεις το στόχο σου. Ίσως να χρειαστεί να πάρεις μέρος σε προβλήματα της οικογένειας σου και να προσφέρεις λύσεις, να ακουστεί η γνώμη σου που θα μπορούσε να προκαλεί αναταράξεις στις σκέψεις των υπολοίπων. Ίσως πάλι να θέλεις να πάρεις απόσταση από ένα κοντινό σου περιβάλλον που σε περιορίζει και να ζητάς αυτό το ζωτικό χώρο που αναζητάς, αλλά η όλη απόπειρα να γίνεται με άτσαλο τρόπο, μία κίνηση που σε βάζει σε διαδικασία αναμέτρησης με τους ανθρώπους που είναι γύρω σου.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σε κάνει να θελήσεις να εκφράσεις τις απόψεις και τις αντιρρήσεις σου, να δημιουργήσεις αναστάτωση στη ροή της καθημερινότητας σου αφού επιδιώκεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από κάποια γεγονότα. Μπορεί κάτι τέτοιο να αφορά τα οικονομικά σου οφέλη και τα έσοδα σου, να σε βάζει στη διαδικασία να συγκρίνεις τον κόπο σου σε σχέση με αυτό τρίτων. Μπορεί πάλι απλά να έχεις ανάγκη από μία εκδρομή που θα σε βοηθήσει να δεις την καθημερινή σου ρουτίνα από απόσταση, ώστε να απομακρυνθείς από κάποια γεγονότα για να γίνεις περισσότερο αντικειμενικός/η κριτής τους. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φαίνεται να αποτελεί την αφορμή για να εστιάσεις στα οικονομικά σου και να πάρεις κάποιες αποφάσεις που δεν αφορούν μόνο εσένα. Θα χρειαστεί να θέσεις προτεραιότητες και να επιδείξεις ικανότητα να διαχειρίζεσαι καταστάσεις που επηρεάζουν και τρίτους. Ίσως πάλι να δοκιμάσεις την τύχη σου σε μία νέα ευκαιρία που έχει παρουσιαστεί μπροστά σου και να θελήσεις με αυτό τον τρόπο να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την αφορμή για να θέσεις ένα νέο τρόπο λειτουργίας μέσα σε ένα περιβάλλον που έχει μαζέψει ανθρώπους που σε κρίνουν με έντονο τρόπο. Θα χρειαστεί να διαχωρίσεις τη θέση σου και να δράσεις με αποφασιστικότητα με στόχο να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πιθανό να χρειαστεί να αποχωρήσεις από ένα σύστημα ή περιβάλλον που έχει πάψει να σε εκφράζει, να δράσεις με τρόπο που δείχνει πως ακολουθείς το δικό σου δρόμο. Στον ερωτικό τομέα, είναι καιρός να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να αποδείξεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ακολουθήσεις μία πορεία που μεγαλώνει τις απαιτήσεις των τρίτων από εσένα.

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα μπορούσε να προκαλέσει μία αναταραχή στην καθημερινότητα σου, αφού προκαλεί μία αλλαγή για την οποία μάλλον δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η. Είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές στη δουλειά σου και να χρειαστεί να αποδεχτείς τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, να κληθείς να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο για τον οποίο καλείσαι να εκπαιδευτείς και να μαθητεύσεις δίπλα σε ανθρώπους που διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία να τον φέρουν εις πέρας. Τέλος, θα αποτελέσει την αφορμή για να εστιάσεις περισσότερο στην υγεία σου και να προσπαθήσεις να επιλύσεις προβλήματα που προσθέτουν βάρη στο μυαλό σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων