Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ07
Μαι
Νεα Σεληνη 8/5/2024
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 8 Μαΐου στη 18η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπου του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την απαίτηση να πράξουν κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες.

Θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα απέναντι στην καταπίεση που αισθάνεσαι και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να ανατρέψεις τα γεγονότα, πως μπορείς να δράσεις με τρόπο που δείχνει ετοιμότητα απέναντι στις προκλήσεις. Ίσως πάλι να θελήσεις να λειτουργήσεις περισσότερο ατομικά, κάπως εγωιστικά σύμφωνα με τη γνώμη τρίτων, αφού προσπαθείς να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να αποφύγεις να επενδύσεις σκέψεις και δράσεις σε περιβάλλοντα στα οποία διαφωνείς σχετικά με τον τρόπο που κινούνται. Τέλος, μπορεί να προκύψει μία σύγκρουση με ένα κατεστημένο και να έρθουν στην επιφάνεια άνθρωποι που έχουν την ανάγκη να πυροδοτήσουν εξελίξεις, αφού λειτουργούν ως καταλύτες της εμφάνισης μίας νέας πραγματικότητας.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να ενεργοποιεί νέα δεδομένα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, να σε βάζει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να ανατρέψεις καταστάσεις. Μπορεί να επιδιώξεις να αποδεχτείς μία πρόταση που βρίσκεται μπροστά σου και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να τολμήσεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με το γνώριμο σου παρελθόν. Μπορεί πάλι να θελήσεις να προχωρήσεις σε μία αγορά που προκύπτει απρόσμενα και μπορεί να σε βοηθά να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την ευκαιρία να ξεσπάσεις και να φωνάξεις πως είναι καιρός να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Ίσως να ξεκινά κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που σχεδιάζεται πολύ καιρό και είναι σίγουρο πως δε θα αρέσει σε κάποιους. Ίσως πάλι να θελήσεις να εστιάσεις στον εαυτό σου και στην προσωπική σου ζωή και να σταματήσεις να λειτουργείς ως σκιά σε κάποιες περιστάσεις στις οποίες θα πρέπει να έχεις πιο ενεργό και ουσιαστικό ρόλο.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να σε αναγκάσει να κοιτάξεις το κομμάτι της υγείας σου, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Μπορεί να ανακαλύπτεις ένα θέμα που χρειάζεται ρύθμιση και βελτίωση, να συνειδητοποιείς πως απαιτείται να αναλάβεις δράση ώστε να φέρεις εις πέρας κάποιες ευθύνες που προκύπτουν και αφορούν τον εαυτό σου. Τέλος, καλό θα ήταν να αποφύγεις να κινηθείς παρασκηνιακά, γιατί μπορείς να δημιουργήσεις ίχνη τα οποία είναι δύσκολο να σβηστούν.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να ανοίξει νέα κεφάλαια στη ζωή σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που σε οδηγούν σε νέες δραστηριότητες. Ίσως να ενεργοποιείσαι σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, να αποφασίζεις να λάβεις μέρος σε ένα σύστημα που χρειάζεται κάποια αλλαγή για να μπορέσει να λειτουργήσει με πιο ουσιαστικό και γόνιμο τρόπο. Ίσως τέλος να έχεις την ανάγκη της επαφής με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου και να κανονίζεις κάποιες συναντήσεις και εξόδους.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να πυροδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε μία κίνηση που θα σε βγάλει από τη συνήθη ζώνη δράσης ή αδράνειας σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα πιέσεις μία κατάσταση για να εξετάσεις κατά πόσο αντέχει ή όχι. Ίσως βέβαια να προκληθείς για να αποδείξεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να αντιδράσεις απέναντι σε αιτιάσεις που σε επηρεάζουν άμεσα. Ίσως πάλι να χτυπήσεις μία νέα πόρτα για να βρεις δουλειά, να ακολουθήσεις μία κατεύθυνση που δεν έχεις συνηθίσει να εμπιστεύεσαι, αφού χρειάζεσαι μία αλλαγή στον τρόπο που ενεργείς. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία ενός ταξιδιού, μίας απόδρασης μακριά από ένα συνηθισμένο και καθημερινό περιβάλλον, που σε βοηθά να πάρεις απόσταση από ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Μπορεί να χρειαστεί να ανοίξεις τα μάτια σου απέναντι σε μία πραγματικότητα που είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή που έχεις συνηθίσει να αποδέχεσαι. Μπορεί πάλι να πάρεις μέρος σε μία συζήτηση ή κοινωνική δράση στην οποία θα εκφράσεις απόψεις που σε κάνουν να φαίνεσαι πολύ διαφορετικός/η από τους γύρω σου. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να πυροδοτεί εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με ανθρώπους και καταστάσεις με τους οποίους καλείσαι να αναμετρηθείς. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με μία γνωριμία που προκύπτει απρόσμενα και εξελίσσεται πολύ γρήγορα, με μία επαφή με ένα πρόσωπο που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως κουβαλάς ένα ερωτικό δυναμικό το οποίο έχει καταπιεστεί και αναζητά διέξοδο. Ίσως πάλι να προκύπτουν εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου και να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με διλήμματα τα οποία απαιτούν ταχύτατη διαχείριση. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα σε αναγκάσει να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις μεγάλες προκλήσεις που έχεις μπροστά σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως ζεις συμβατικά και είναι καιρός να σπάσεις αυτό το γεγονός. Μία νέα γνωριμία θα μπορούσε να πυροδοτήσει έντονες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και να οδηγήσει το παρόν σου σε μία διαδικασία αλλαγής με ταχύτατο τρόπο. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να θελήσεις να εκφράσεις τις σκέψεις σου, οι οποίες όμως πυροδοτούν συγκρούσεις τις οποίες δεν έχεις υπολογίσει. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να δημιουργεί μία μικρή αναστάτωση στον εργασιακό τομέα ή σε εργασίες που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα σου. Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα υπομονετικός/η με καταστάσεις στις οποίες ανατρέπονται γεγονότα και καλείσαι να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα που τίθεται από τρίτους και δεν μπορείς να έχεις ουσιαστική άποψη. Ίσως πάλι να προκύψουν κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και να είναι απαραίτητο να φροντίσεις τον εαυτό σου. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται πως δημιουργεί μία ευχάριστη ανατροπή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή, εκτός και αν δεν είσαι έτοιμος/η για εξελίξεις και βήματα προς τα μπροστά. Αυτό που καλείσαι να διαχειριστείς είναι το επόμενο βήμα στη σχέση σου, είναι μία ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου και σε κάνει να σκέφτεσαι την ανατροπή. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και να αναζητήσεις ευκαιρίες ανανέωσης της ζωής σου μέσα από τη δική τους ζωή. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να προκαλέσει μία μικρή αναστάτωση αναταραχή στον οικογενειακό τομέα, αφού προκύπτουν γεγονότα τα οποία δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Καλείσαι να αντιδράσεις σε καταστάσεις στις οποίες επηρεάζονται τα κεκτημένα σου και να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου απέναντι σε προτάσεις που φαίνεται να μη λαμβάνουν υπόψη τους τις διαθέσεις σου. Ίσως πάλι να υπάρξουν υπόγειες αναταραχές στον επαγγελματικό τομέα και να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις και αποφάσεις σου. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σε κάνει δογματικό/η και συντηρητικό/η απέναντι σε νέα δεδομένα και μπορεί να σε απομακρύνει από το περιβάλλον σου. Θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος/η να πάρεις μέρος σε συζητήσεις που μπορεί να σε φοβίζουν και τρομάζουν, να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να δηλώσεις την παρουσία σου με τρόπο που σε κάνει να φαίνεσαι αποφασισμένος/η για επαναστάσεις και ρήξεις με ένα παρόν που σε δυσκολεύει να είσαι ο εαυτός σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων