Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



23
Νοε
Κριος 2014
Από signingstar

Ένα αβίαστο Σ’ αγαπώ

Το 2014 είναι μία χρονιά που θα μπορούσε να αλλάξει τη ρότα της ζωής σου με τρόπο που δε φαντάζεσαι καν. Με το καλημέρα, η παρουσία του κυβερνήτη σου Άρη στο Ζυγό μέχρι τα τέλη Ιουλίου, θέλει να σε προετοιμάσει για μάχες tete-a-tete, για διαπροσωπικές σχέσεις που περνούν δια πυρός και σιδήρου, για καθρέφτες που δείχνουν εικόνες που φοβόσουν να αποδεχτείς ή δεν περίμενες να βρεις μπροστά σου. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσες να βολευτείς σε μία ζωή που σου επιτρέπει να αναπνέεις, να τρέφεσαι και να κοιμάσαι (οι βασικές σου ανάγκες), αλλά δεν ξέρω τι είδους ζωής είναι αυτή για έναν/μία εκπρόσωπο της Φωτιάς. Όσο λοιπόν και αν αποφασίσεις να ρίξεις τους τόνους, το δεύτερο μισό του χρόνου θα προκληθείς να παίξεις με τη φωτιά. Φλέγεσαι να παθιαστείς και αυτό είναι παγίδα αν έχεις αποφασίσει να συμβιβαστείς, αλλά ευχή για κάποιον/α που έχει αποδεχτεί τη φύση του/ης να πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο και να χτίζει εκ νέου, ακόμα και πάνω σε καμένο έδαφος. Αν όντως είσαι Κριός, αν όντως δε φοβάσαι μήπως τραυματιστείς, τότε θα λάβεις αποφάσεις που δείχνουν πως το λέει η καρδιά σου. Όταν λοιπόν οι γύρω θα σε κοιτούν με το βλέμμα γεμάτο απορία στην προσπάθεια σου να δαμάσεις κύματα, την απόφαση σου να αφήσεις τη χρηματική ασφάλεια και να αναζητήσεις την έξαψη του ξεκινήματος, το να ζήσεις σαν γνήσιος/η Κριός με άλλα λόγια που δεν καταλαβαίνει από επιφανειακούς ψευτοσυμβιβασμούς, τότε εσύ γύρνα προς τα πίσω και χάρισε το χαμόγελο της σιγουριάς!

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα συνεχίσει την πορεία του στον Καρκίνο, έχοντας κάνει είσοδο στο συγκεκριμένο ζώδιο το καλοκαίρι του 2013, προσπαθώντας να επανακαθορίσει την έννοια του ασφαλούς περιβάλλοντος. Νιώθεις ασφάλεια όταν βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο, αλλά ενοχικό λόγω του παρελθόντος, σπίτι ή σε ένα μικρό αλλά ζεστό χώρο που το συναίσθημα μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου ή της οικογένειας ρέει με εύκολο τρόπο; Αντέχεις να βρίσκεσαι σε ένα εργασιακό περιβάλλον που καταπιέζει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα σου, αλλά μπορεί να σου δίνει τροφή για την οικογένεια, ή μήπως θέλεις να σπάσεις τα δεσμά και να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις μία επαγγελματική προσπάθεια που θα φέρει τη σφραγίδα σου; Θα μπορούσες να συγκατοικήσεις με το/η σύντροφο και να δοκιμάσεις τη σχέση σας στα πλαίσια της συντροφικότητας αλλά και της πιθανότητας της δημιουργίας οικογένειας; Όλα τα παραπάνω είναι ερωτήματα που μπορεί να μεγαλοποιούνται μέσα στο μυαλό σου μέχρι το Μάρτιο, αφού ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις να απαντάς από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά. Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζεται, αφού από την Άνοιξη και μετά, οι θεατές αναμένουν νέα πλοκή στο story της ζωής σου. Και αν νέα πλοκή σημαίνει πως καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις των άλλων απέναντι σου την Άνοιξη, τότε από το Μάιο και μετά είναι ώρα να βάλεις γερά θεμέλια στις επιθυμίες σου. Το να μείνεις ή να φύγεις από μία σχέση ή δουλειά δε λέει και τίποτα, αφού το βασικό ζητούμενο είναι να βρεθείς στο περιβάλλον που δε φοβάσαι να δείξεις τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα σου, να εκφράσεις την ανάγκη σου να είσαι ερωτευμένος/η με το/η σύντροφο ή την ίδια σου τη ζωή.

Το δεύτερο μισό του χρόνου, και πιο συγκεκριμένα από τις 16 Ιουλίου και μετά, ο Δίας περνά στο Λέοντα και 5ο Ηλιακό σου οίκο και η καρδιά σου χτυπά πιο δυνατά. Με το Δία στο Λέοντα θα θελήσεις να βγάλεις στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ερωτεύεσαι παράφορα και αφήνεις πίσω σου μία σχέση που σε είχε γεράσει πριν την ώρα σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις ένα παιδί στην υπάρχουσα σχέση σου, οπότε να νιώσεις πως ξαναγεννιέσαι. Ίσως πάλι να αφήνεις μία δουλειά και να αποφασίζεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου ή να χτίσεις ένα project από την αρχή βασιζόμενος/η στην έμπνευση και τη δημιουργική σου φαντασία. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι με το Δία στο Λέοντα είναι πως έχεις την τύχη με το μέρος σου, αλλά πρόσεχε μήπως φτάσεις στο σημείο να ρισκάρεις περισσότερο από όσο αντέχεις, αξίζει ή πιο πέρα από εκεί που ξεκινά ο γκρεμός.

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος θα παραμείνει στο Σκορπιό και 8ο Ηλιακό σου οίκο βάζοντας εμπόδια στον οικονομικό και σεξουαλικό τομέα. Αυτό που φοβάσαι με τον Κρόνο στο Σκορπιό είναι να εμπιστευτείς, να έρθεις κοντά με το/η σύντροφο ώστε να συνδυαστούν οι χτύποι των δύο καρδιών, να ανοίξεις την ψυχή σου και να αφήσεις να διαβάσει ο/η Άλλος/η το ερωτικό σου παρελθόν και τις φοβίες σου που δε σε αφήνουν να ρισκάρεις στον επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορείς να επιμείνεις ώστε να αποκτήσεις ένα παιδί, να αναζητήσεις τον/ην κατάλληλο/η σύντροφο για να δημιουργήσεις οικογένεια και να θάψεις στο βαθύ σου παρελθόν σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή σου και δεν κατάφερες να κρατήσεις. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό θα παρατηρήσεις γύρω σου συνεργασίες να διαλύονται, συμμαχίες να σπάνε, σχέσεις να γκρεμίζονται και ζωές να χάνονται για να καταλάβεις πως τίποτα δεν κρατά για πάντα στη ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό που θα διαρκέσει το χρονικό διάστημα 2/3-20/7 θέλει να σε μάθει να αναζητάς την ουσία ακόμα και αν πρέπει να περάσεις από σχέσεις και συνεργασίες που σε αναγκάζουν να σταματάς να σκέφτεσαι εγωιστικά. Ο Μάιος και ο Ιούνιος μπορεί να έχουν βελούδινους αποχωρισμούς, αλλά και τη δυνατότητα να βάλεις γερά θεμέλια εκεί που θεωρείς πως βρήκες το λιμάνι που αναζητούσες. Μετά τον Ιούλιο όμως, με τον Κρόνο και πάλι σε ορθή πορεία, και ειδικότερα από το Σεπτέμβριο και μετά, η ζωή σου θα δοκιμαστεί ανάμεσα στην ισορροπία της παιδικότητας και της ωριμότητας, της έξαψη της στιγμής και της σχέσης με νόημα, στο χωρισμό ή την οικογένεια. Ζύγισε πολύ καλά το ρίσκο (επαγγελματικό ή ερωτικό), αλλά μην το αποκλείσεις εντελώς από τη ζωή σου, αφού έχεις τεράστια ανάγκη από στιγμές που αποδεικνύουν πως σφύζεις από ζωντάνια.

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς, στις 15 Απριλίου στο Ζυγό, εγκαινιάζει την εποχή που ο άξονας του ζωδίου σου (Κριός/Ζυγός) θα βρεθεί στον αστερισμό των εκλείψεων. Απέναντι σου βρίσκονται άτομα και καταστάσεις που καθρεφτίζουν την ανάγκη σου για φρέσκο αέρα στη ζωή σου και την τάση σου για εξασφάλιση σε μία ζωή που έχει όμως και συμβιβασμούς. Το παιχνίδι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις δεν είναι εύκολο, αφού κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο φανερά για την ώρα.

Με την Ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου στον Ταύρο, θα μετρήσεις τα λεφτά σου, θα αναλογιστείς αν θα επέστρεφες σε μία σίγουρη δουλειά ή θα συνεχίσεις να ονειρεύεσαι τη δουλειά που θέλεις να δημιουργήσεις και θα αντιπαρατεθείς με τον εγωισμό σου σχετικά με μία σχέση του παρελθόντος. Μη βιαστείς να λάβεις αποφάσεις, αφού με τον Άρη ανάδρομο είναι σαν να φωνάζεις για να φοβίσεις ένα άτομο που απομακρύνεται ή να προσπαθείς να γκρεμίσεις έναν τοίχο με πλαστικό σφυρί.

Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 8 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και σε βάζει σε διαδικασία να αναρωτηθείς αν είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις. Θα ανοίξεις τα φτερά σου και θα εξαφανιστείς ή θα ακούσεις το άτομο που λειτουργεί σαν τις τύψεις σου; Θα δώσεις βάση σε δικαιολογίες ή θα επιμείνεις στις αποφάσεις σου; Μη βιαστείς να απαντήσεις, αφού ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι σύμμαχος για οριστικές λύσεις.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου στο Σκορπιό είναι το καμπανάκι πως πρέπει να προχωρήσεις. Ο/η Άλλος/η αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, μία οικονομική σου συμφωνία υπογράφεται ή ματαιώνεται και πρέπει να κλείσεις ή να ανοίξεις αυτό το κεφάλαιο. Το σεξ αποκτά κεφαλαιώδη ρόλο στη σχέση σου και είναι ώρα να αναρωτηθείς αν μένεις κάπου από οίκτο ή επειδή το σώμα σου έχει συντονιστεί με τις σεξουαλικές ορέξεις και του άλλου ατόμου. Είσαι πάντως επιρρεπής σε ότι υπόσχεται έξαψη, οπότε πρόσεχε μήπως λαμβάνεις αποφάσεις με βάση τη στιγμή και όχι το ένστικτο.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός θα περάσει στο Ζυγό και 7ο Ηλιακό σου οίκο στις 19 Φεβρουαρίου όπου και θα παραμείνει για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Έφτασε η ώρα να βρεθείς σε σχέσεις ισοτιμίας, ισονομίας και δίκαιης ανταλλαγής. Θα σου παρουσιαστούν οι ευκαιρίες να φύγεις από μία σχέση που έχει πεθάνει αλλά αρνείσαι να κατανοήσεις και να σχετιστείς με ένα άτομο που σε κάνει να έχεις όρεξη εκ νέου για τη ζωή. Θα κληθείς να συνεργαστείς, αλλά θα φλέγεσαι να αποδείξεις και τη μοναδικότητα σου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κλίμα έντασης την ώρα που το σύμπαν θέλει να σε δει να συνεργάζεσαι. Αντίστροφα όμως, θα αναλάβεις πρωτοβουλία να βγάλεις μία σχέση από το βάλτο ρισκάροντας αφού θα φέρεις στην επιφάνεια ζητήματα όπως την οικογένεια ή τη διακοπή της σχέσης για ένα διάστημα με στόχο να κατανοήσετε αν αντέχετε να είστε πλέον μαζί. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα βρεις αρκετούς στόχους να εκτονώσεις την επιθετικότητα σου, αλλά το ζήτημα είναι να βρεις τους υποδοχείς (ανθρώπους, περιβάλλοντα εργασίας, φιλικές ομάδες) που δε σε καταπιέζουν αλλά σου προσφέρουν ασφάλεια και ζεστασιά.

Ανάδρομος Άρης στο Ζυγό

Το χρονικό διάστημα 1 Μαρτίου με 20 Μαΐου, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Άρη στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Ζυγού θα φέρει αρκετή αναστάτωση στη ζωή σου. Το παρελθόν επιστρέφει ή το αναζητάς, οι αναποδιές στον εργασιακό τομέα σε φέρνουν σε απόγνωση, οι παράλογες απαιτήσεις του/ης συντρόφου, του συνεργάτη δεν αντέχονται και γενικότερα βιώνεις πολεμικό ή ψυχρό κλίμα στη ζωή σου. Με τον ανάδρομο Άρη στο Ζυγό καλό είναι να μαζέψεις τα νεύρα σου, να σταματήσεις να μάχεσαι και να αναρωτηθείς μήπως ξοδεύεσαι εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Με τον ανάδρομο Άρη στο Ζυγό θα παλέψεις με τους ανεμόμυλους του μυαλού σου, με τους σκελετούς που κρύβεις στην ντουλάπα σου, αφού πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια υπολείμματα μίας ζωής που δε σου επιτρέπου να ζήσεις όμορφα και ουσιαστικά την υπάρχουσα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων