Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ23
Νοε
Ταυρος 2014
Από signingstar

Ανοιγοκλείνοντας διαδοχικές πόρτες

Το 2014 είναι ακόμα μία χρονιά με τη συντροφιά (ή ενοχλητική παρουσία;) του Κρόνου από το αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Σκορπιού, κάτι που φέρνει νέες προκλήσεις και δυσκολίες, ειδικά αν δεν έχεις ακόμα κατανοήσει πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Το πρώτο μισό του έτους έχεις την ευκαιρία να μάθεις, να διδαχτείς, να ασχοληθείς με τις γνώσεις σου, με το πληροφοριακό υλικό του μυαλού σου ώστε να μπορέσεις να κάνεις τις απαραίτητες τροποποιήσεις στον τρόπο που σκέφτεσαι και να αποδράσεις από εκεί, που αν συνεχίσεις να βρίσκεσαι, θα ασφυκτιάς όλο και περισσότερο. Ίσως πάλι να αναλάβεις το ρόλο του εκπαιδευτή δείχνοντας πως ο Κρόνος σε γεμίζει με σοφία και ικανότητα να μοιραστείς τις ιδέες, τις γνώσεις και τον πλούτο που αποκτάς. Το δεύτερο μισό του έτους, καλείσαι να βάλεις θεμέλια στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα. Θα μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου, αφού ανεβαίνεις επαγγελματικά, μετακινείσαι για μία νέα δουλειά κάπου μακριά, δημιουργείς οικογένεια ή φεύγεις από το πατρικό σου θέλοντας να βάλεις τους πασσάλους στο κομμάτι Γης που αποτελεί δική σου πλέον ιδιοκτησία. Να έχεις όμως στο νου σου πως θα πρέπει πλέον να γνωρίζεις τον τρόπο να εξυπηρετείς τις ανάγκες σου, να αναγνωρίζεις κρυφούς εχθρούς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, να τροφοδοτείς με ενέργεια τη ζωή σου όποτε νιώθεις να σε προδίδουν οι δυνάμεις ή οι επιλογές σου. Το καλύτερο όμως στο έχει φυλάξει η χρονιά για το τέλος: ο Κρόνος περνά στον Τοξότη στις 24/12, οπότε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου θα βρεις σίγουρα ένα κουτί με σοκολατάκια. Για μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά δώρα, η διαγωγή σου όλο το 2014 θα αποτελέσει τον παράγοντα που θα κρίνει αν θα φτάσουν έξω από την πόρτα σου ή όχι

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Καρκίνο και 3ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 15/7, αφού την επόμενη ημέρα κάνει ποδαρικό στο Λέοντα που βρίσκεται στη βάση του αστρολογικού σου χάρτη. Με το Δία στον Καρκίνο είναι σαν να μαθαίνεις από την αρχή την αλφάβητο, σαν να εκπαιδεύεσαι σε γλώσσες και κώδικες που προσπαθούν να αναπαλαιώσουν, εμπλουτίσουν ή αντικαταστήσουν όσα γνώριζες μέχρι σήμερα. Θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις ανθρώπους που σου θυμίζουν εποχές που μία ζεστή κουβέρτα σε τύλιγε τις ώρες που κρύωνες. Θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με συγγενείς σου, θα αναζητήσεις σημεία επαφής με άτομα του συγγενικού σου κύκλου, ώστε να βρεις τις ρίζες σου και να τονώσεις τα θεμέλια σου. Θα ξεκινήσεις κάποια μαθήματα με στόχο να αποκτήσεις ένα δίπλωμα που φαντάζει ικανό να σε οδηγήσει σε στροφή καριέρας, ακόμα και σε μία μετακίνηση στο εξωτερικό. Θα αναζητήσεις τρόπους να κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου, αφού θέλεις να προσθέσεις νέο αέρα μέσα σε αυτό, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα σκεφτείς και τη μετακόμιση. Τέλος, θα αναζητήσεις απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τους πυλώνες της ζωής: κυνηγάς την επαγγελματική καταξίωση ή μήπως την ασφάλεια μίας σχέσης, μίας οικογένειας, μίας ζωής που μοιράζεσαι και δεν  υψώνεις τείχη και στεγανά με όσους κουβαλάς διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις;

Η είσοδος του Δία στο Λέοντα το δεύτερο μισό του Ιουλίου θα σε επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό αφού σηματοδοτεί μία εποχή με περισσότερη δράση στη ζωή σου. Μπορεί να μεγαλώσει το σπίτι σου (σε τετραγωνικά, σε αποκτήματα, σε άτομα μέσα σε αυτό), να μετακομίσεις κάπου μακριά επειδή συγκατοικείς με ένα άτομο ή επειδή αποχωρείς από μία κοινή στέγη, να επιστρέψεις να ζήσεις με την οικογένεια σου ή να σου δοθεί ένα σπίτι από τους γονείς σου στο οποίο χτίζεις την προσωπική σου ζωή. Με το Δία στο Λέοντα θα προσπαθήσεις να βάλεις γερά θεμέλια στην καριέρα σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις την ικανότητα σου να υποστηρίζεις κάτι που αναλαμβάνεις και θα λάβεις οικονομικό ρόλο σε μία επαγγελματική προσπάθεια. Με το Δία στο Λέοντα θα κληθείς να ρίξεις φως εκεί που υπάρχουν μισοτελειωμένες υποθέσεις ή κλειστές ντουλάπες με στοιχειωμένο παρελθόν, αφού μόνο έτσι θα κλείσεις ζητήματα που αποτελούν τροχοπέδη στη ζωή σου. Αν λοιπόν χρειαστεί να επιστρέψεις σε σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας, μη διστάσεις να παραδεχτείς λάθη και παραλείψεις ώστε να βγεις από αδιέξοδα με φωτεινό τρόπο.

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος θα παραμείνει απέναντι σου σχεδόν όλο το χρόνο και θα κάνει ηρωική έξοδο στις 24 Δεκεμβρίου προσφέροντας σου το Χριστουγεννιάτικο δώρο της απελευθέρωσης. Ο Κρόνος γνωρίζεις ήδη πολύ καλά από τα τέλη του 2012, πως δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, πως σε αναγκάζει να αποχωριστείς ανθρώπους και αποκτήματα που θεωρούσες απαραίτητα ή δεδομένα στη ζωή σου, πως σε ωριμάζει αφού αναλαμβάνεις ευθύνες που μπορεί και να σε βαρύνουν, πως είναι δίκαιος αφού αναγνωρίζει τις προσπάθειες και τον κόπο σου και σου δίνει μικρά αλλά ουσιαστικά ανταλλάγματα. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό (2 Μαρτίου με 19 Ιουλίου) συμπίπτει με την εποχή που καλείσαι να διαμορφώσεις το νέο πλαίσιο σκέψης σου, που θα πρέπει να εστιάσεις στις σπουδές σου και να αφήσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις σε δεύτερη μοίρα. Εκείνη την εποχή μπορεί να έρχεσαι κοντά με ένα άτομο του συγγενικού σου κύκλου ή ένα μέντορα που αναλαμβάνει να διώξει τις αμφιβολίες από το μυαλό σου και να σε ωθήσει να προσπαθήσεις περισσότερο ώστε να αποκτήσεις ένα δίπλωμα που μπορεί να αποτελέσει δομικό λίθο στην καριέρα σου. Με τον Κρόνο σε ορθή και πάλι πορεία από τις 20 Ιουλίου, ξεκινά η εποχή των μεγάλων εκκαθαρίσεων στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αντέχεις να μένεις στο ίδιο σπίτι με ένα/μία σύντροφο που έχετε διαφορές αλλά ίσως κοινά συμφέροντα; Πόσο εύκολο είναι να ανάψει η σπίθα στο γάμο σου, όταν επικρατεί η ανασφάλεια και τα μυστικά; Μήπως είναι ώρα να σκεφτείς το μέλλον της σχέσης σου μέσα από τη δημιουργία οικογένειας και να σταματήσεις να μετράς τα πάντα μέσα από το χρήμα; Στον επαγγελματικό τομέα θα παλέψεις περισσότερο, θα μοχθήσεις, θα νικηθείς, αλλά θα καταφέρεις να αποκτήσεις σοφία που θα σου φανεί χρήσιμη από την επόμενη χρονιά ώστε να ανοίξεις τα φτερά σου για εκεί που έχεις καλύτερες βλέψεις στην καριέρα σου.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός περνά στο Ζυγό και 6ο Ηλιακό σου οίκο στις 19 Φεβρουαρίου, αφήνοντας πίσω του μία εποχή ενάμισι περίπου έτους που σου έβαλε τις βάσεις για σημαντικές κινήσεις στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα πρέπει να ισορροπήσεις στο νέο σου εργασιακό περιβάλλον, να βρεις κώδικες επικοινωνίας με άτομα στη δουλειά, να αναρωτηθείς αν κάνεις τη δουλειά που σου ταιριάζει. Αυτό που θα έχει σημασία είναι να κάνεις τις κατάλληλες συνδέσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινά οράματα και σχέδια, με άτομα που έχετε κώδικες που αλληλοσυμπληρώνουν τις σκέψεις σας, με άτομα που μπορείς να μοιραστείς και κάτι περισσότερο από τις ώρες στη δουλειά. Ναι, είναι πιθανό να προκύψει μία ερωτική σχέση μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, να δεθείς με ένα άτομο επειδή μοιράζεστε ίδια καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Από την άλλη πλευρά, καλείσαι να ρυθμίσεις την καθημερινότητα σου, να βάλεις σειρά προτεραιοτήτων και να εντάξεις στη ζωή σου και στιγμές που σε χαλαρώνουν και διασκεδάζουν. Τέλος, να θυμάσαι πως θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις στον τομέα της υγείας, αφού θα πρέπει να προσέξεις τα διατροφή σου, να ασκείσαι και να καταλάβεις πως δεν μπορείς να καταπίνεις αμάσητα τροφές και πράγματα που επηρεάζουν το στομάχι σου.

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης Απριλίου στο Ζυγό θα σε βάλει σε διαδικασία να ασχοληθείς με τη ροή της καθημερινότητας σου και να ανακαλύψεις κομμάτια που εμποδίζουν τον απρόσκοπτο βηματισμό σου. Ασχολήσου με τη διατροφή σου, φρόντισε το σώμα σου, ασκήσου και βάλε στο πρόγραμμα σου δραστηριότητες που εξισορροπούν τις προσωπικές σου ανάγκες με την κοινωνική σου υπόσταση. Επίσης, καλά θα κάνεις να προσέξεις κάποια άτομα στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να δρουν πισώπλατα και να ετοιμάζουν κάτι για το οποίο δεν έχεις ακόμα ιδέα. Αν όμως βρίσκεσαι σε συζητήσεις για μία επαγγελματική αλλαγή, τότε φύλαξε καλά κρυμμένες τις συζητήσεις και τις επαφές, αφού δεν είναι ακόμα ώρα να έρθουν στην επιφάνεια.

Η Ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου στο ζώδιο σου θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι πιθανό να αυξήσει και το βαθμό του εγωισμού σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε λόγια που δε συμμαζεύονται, να διαφυλάξεις τα νώτα σου, να μετρήσεις τις δυνάμεις σου με υπομονή απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είναι αυτό που θα περίμενες. Θα μπορούσες όμως να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για τον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, να κλείσεις λογαριασμούς που είναι ανοικτοί χωρίς να σου προσφέρουν κάτι ή να επιστρέψεις σε χωράφια που έχουν μείνει ζητήματα να αιωρούνται.

Η Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Οκτωβρίου στον Κριό θέλει προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις, γιατί κρύβονται κίνδυνοι για την υγεία σου και την εργασιακή ισορροπία. Το ένστικτο σου μπορεί να δουλεύει σε ταχύτατους ρυθμούς, οπότε φρόντισε να ακούσεις τα σινιάλα της ψυχής σου σχετικά με την υπερκόπωση σου, με τη ζωή που κάνεις και φορτώνεις το σώμα σου με τοξίνες ή με τις διαπροσωπικές σχέσεις κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον που κρύβουν τεράστιο παρασκήνιο. Αν περιμένεις να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα, τότε αυτό μπορεί να συμβεί στην Ηλιακή έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου στο Σκορπιό που κουβαλά τεράστια ένταση για την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί η απάντηση στη μοναξιά σου, ενώ μία σχέση που είχες τόσο καιρό ίσως να εμφανίσει σημάδια σήψης. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι ώρα να διεκδικήσεις αυτό που πιστεύεις πως αξίζεις, κάτι που όμως θα φέρει εντάσεις με άτομα που μάχεστε για τα ίδια οφέλη. Αν τόσο καιρό ζύγιζες τα πράγματα, αν προσπαθούσες να καταλάβεις προς ποια πλευρά θα κινηθείς, τώρα θα γνωρίζεις. Μη μένεις σε διλήμματα, αλλά χώνεψε αυτά που συμβαίνουν μπροστά σου και προχώρα παρακάτω.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων