Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ23
Νοε
Καρκινος 2014
Από signingstar

Πλουτίζοντας μέσα από ποιοτικές και όχι ποσοτικές επιλογές

Μπαίνοντας στο 2014 είναι πιθανό να κουβαλάς μαζί σου πακέτα με δώρα, πολύχρωμες σκέψεις με πολλά σχέδια, υποσχέσεις για νέα ξεκινήματα, μερικά νέα πρόσωπα που έχουν κάνει είσοδο στη ζωή σου, λίγα παραπανίσια κιλά και μεγάλη διάθεση να μην ξανακάνεις παιδιάστικα λάθη που οδήγησαν στο να χάσεις ανθρώπους και καταστάσεις παλιότερα. Μπαίνοντας στο 2014 θα ήθελες να μπορούσες να μείνεις για πάντα στην εικόνα που σημάδεψε το καλοκαίρι που πέρασε, σε αυτό που συνέβη και μπορεί να άλλαξε τη ζωή σου ή να έδωσε την ευκαιρία να δεις το ποτήρι μισογεμάτο. Όσο θα περνούν οι μήνες του 2014 θα κατανοείς πως οι ευκαιρίες θα συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά ταυτόχρονα θα αρχίσουν να συσσωρεύονται πολλά περιττά στο σώμα, στην καρδιά και στη ζωή σου. Αν λοιπόν δεν μπορέσεις να είσαι επιλεκτικός/η, αν δεν κατορθώσεις να απομακρύνεις παθογένειες που σε στοιχειώνουν, αν δεν αποφασίσεις να λύσεις γόρδιους δεσμούς που σφίγγουν όλο και περισσότερο όσο τους αφήνεις, τότε ο Δίας τους πρώτους εφτά μήνες θα σε ωθήσει να κρύψεις κάτω από το χαλί της εξώπορτας όσα δε θέλεις να βλέπεις, αλλά όχι να πετάξεις οριστικά από τη ζωή σου. Αν όμως, παράλληλα με τις ευκαιρίες που προσφέρει ο Δίας να βρεις το έτερο ήμισυ, να δημιουργήσεις οικογένεια, να ανέβεις στην καριέρα σου, κατορθώσεις να απομακρύνεις ότι διατηρείς από συνήθεια στη ζωή σου, τότε το 2014 θα σε κάνει πολύ πλουσιότερο, όχι επειδή θα έχεις περισσότερα χρήματα στην τσέπη, αλλά περισσότερο χρόνο και διάθεση να επενδύσεις σε αγαπημένους ανθρώπους και ουσιαστικές δραστηριότητες

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας παραμένει στο ζώδιο σου μέχρι τις 15 Ιουλίου, προσφέροντας σου ευκαιρίες για να μεγαλώσεις το ζωτικό σου περιβάλλον, είτε αυτό αναφέρεται στην προσωπική, την επαγγελματική ή την κοινωνική σου ζωή σου γενικότερα. Υπάρχουν όμως δύο διακριτές περίοδοι στο παραπάνω χρονικό διάστημα που δείχνουν πως η εξέλιξη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αν δε διασαφηνίσεις τι θεωρείς πλούτο στη ζωή σου. Μέχρι τις 5 Μαρτίου ο Δίας θα είναι ανάδρομος, και σε συνδυασμό με την αντίθεση του με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, στέλνει γερά, κυρίως εσωτερικά σινιάλα ψυχής, στους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου σχετικά με την ευχέρεια να κάνουν το βήμα προς τα μπροστά. Είναι εύκολο να φύγεις από το σπίτι που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι, θα μπορούσες να υποστηρίξεις τη μεγάλη αλλαγή φιλοσοφίας που πραγματοποιείς, να ρισκάρεις να αφήσεις πίσω σου μία ζωή που σε κάνει να νιώθεις κορεσμένος/η και να ξεκινήσεις από την αρχή; Μετά τις 5 Μαρτίου, και κυρίως μέχρι τις 20 Μαΐου, θα δημιουργείς γερά θεμέλια ώστε να υποστηρίξεις τα ξεκινήματα που έκανες ή να ξεριζώσεις με απόλυτο τρόπο οτιδήποτε έχει παραμείνει στη ζωή σου και θέλεις να ξεφορτωθείς (στην παραπάνω προσπάθεια επηρεάζονται περισσότεροι οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου). Το τελευταίο δίμηνο της παραμονής του Δία στο ζώδιο σου (τέλος Μαΐου-μέσα Ιουλίου) είναι η εποχή που θα ανοιχτούν δρόμοι, θα δεις μπροστά σου λαμπερό φως, θα κριθούν σχέσεις και γνωριμίες που έκανες και θα μπορέσουν, κυρίως οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου, να βρουν τις ευκαιρίες που τόσο καιρό αναζητούσαν. Να θυμάσαι πως σε όλο το πρώτο επτάμηνο του 2014, ο Δίας από το ζώδιο σου μπορεί να σε αναγεννήσει μέσα από την πιθανότητα να φέρεις στον κόσμο αυτό που αποτελεί το έργο της ζωής σου.

Με το Δία στο Λέοντα και 2ο Ηλιακό σου οίκο από τις 16 Ιουλίου, θα αρχίσεις να μετράς τα κέρδη του περασμένου διαστήματος. Οι επαγγελματικές σου προσπάθειες θα πρέπει να αποφέρουν οφέλη, αλλά αν υπήρξαν υπερβολές, τότε είναι πιθανό να δεχτείς επίθεση από άτομα που αποφάσισαν να διερευνήσουν την αχίλλειο πτέρνα του εγχειρήματος σου. Πιθανότατα να θελήσεις να αποκτήσεις κάτι που έχει αξία (ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο), να φροντίσεις την εικόνα και τα πατήματα σου, να νιώσεις την ανάγκη να «διαφημίσεις» τη σχέση σου, την οικογένεια σου, το δημιούργημα σου, αφού θα ήθελες να ξεφύγεις από μία μίζερη και στείρα πραγματικότητα. Με το Δία στο Λέοντα θα υπερβάλεις, θα θελήσεις να λάμψεις ακόμα περισσότερο, θα γίνεις λίγο πιο εγωιστής/ρια, αλλά να θυμάσαι πως αν κάτι αξίζει, λάμπει από μόνο του και δε χρειάζεται κανένα προβολέα πάνω του.

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος θα παραμείνει στο φιλικό σου ζώδιο του Σκορπιού όλο το 2014, για την ακρίβεια μέχρι τις 24/12 που περνά στον Τοξότη αλλά αυτή είναι μία ιστορία για το 2015, και θα σε βοηθήσει να πειθαρχήσεις σε σημαντικές σχέσεις και να απομακρυνθείς από αυτές που δεν κατανοούν την ανάγκη της ψυχικής συμπόρευσης. Ο Κρόνος θα σε δυσκολέψει να περάσεις ανέμελες ερωτικές στιγμές, θα σε εμποδίσει να εκφράσεις ερωτικά συναισθήματα που κολυμπούν στην επιφάνεια όσων αισθάνεσαι (ή δεν αισθάνεσαι), θα σε πιέσει να αναζητήσεις κάτι βαθύτερο στις σχέσεις σου. Ίσως να αναζητήσεις τη συντροφιά ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας και περισσοτέρων εμπειριών, αφού επιδιώκεις να ανακαλύψεις τρόπους να εκφράσεις συναισθήματα που είναι πρωτόγνωρα ή δε γνώριζες πως διέθετες. O Κρόνος θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά το Μάιο και τον Ιούνιο, οπότε και είναι μάλλον ώρα να κάνεις το αποφασιστικό βήμα και να δεσμευτείς σε κάτι που παρουσιάζεται ή υπήρχε στη ζωή σου. Με τον Κρόνο θα αποκρυσταλλώσεις τα άτομα που αποτελούν φίλους καρδιάς, ενώ θα απομακρυνθείς από ανθρώπους που δε μοιράζεστε κάτι βαθύτερο. Ο Κρόνος στο Σκορπιό θέλει να σε οδηγήσει ώστε στο τέλος του 2014 να πιστεύεις πολύ περισσότερο στον έρωτα, στη βαθιά αγάπη και στις ικανότητες σου να δημιουργείς κάτι πολύ όμορφο όταν βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Μην τον αφήσεις λοιπόν να περάσει ανεκμετάλλευτος αν αντιλαμβάνεσαι πως είναι ώρα να αλλάξεις τη ζωή σου.

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου στο Ζυγό θα σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με την ισορροπία οικογενειακής/επαγγελματικής ζωής. Μπορεί να ζορίζεσαι να μείνεις σε μία σχέση χρόνων, επειδή έχει υπάρξει ένα νέο άτομο στη ζωή σου, αλλά αναρωτήσου αν αναζητάς κάτι νέο και ίσως εφήμερο ή να βρεις τον τρόπο να αλλάξεις το πατρόν των σχέσεων σου. Ίσως να υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά που κουβαλούν βαθύτερες ρίζες από απλά δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις με άλλα άτομα, αλλά στηρίζονται στα θέλω σου που ίσως να μη συμπίπτουν με τα μονοπάτια που ακολούθησες όταν διάλεγες τον επαγγελματικό σου δρόμο.

Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 29 Απριλίου στον Ταύρο θα σε κάνει να βγεις προς τα έξω, να αναζητήσεις στήριξη στους προβληματισμούς σου από φίλους, να βρεις νέα ενδιαφέροντα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Όσο και να πιστεύεις όμως πως καθώς γίνεσαι πιο εξωστρεφής θα καταφέρεις να ξορκίσεις τις δυσκολίες στον επαγγελματικό/οικογενειακό τομέα, αυτό δεν ισχύει. Αυτό που χρειάζεσαι είναι καινούργιες παραστάσεις σε όλο το φάσμα της ζωής σου, σημαντικές αποφάσεις στον προσωπικό τομέα, δραστικές λύσεις στον επαγγελματικό τομέα και όχι μπαλώματα. Αν όμως με τη συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη αποφασίζεις να ρίξεις άπλετο φως στο περιβάλλον σου, τότε ξεκινάς κάτι που θα σου φέρει θαυμάσια αποτελέσματα σε λίγους μήνες.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 8 Οκτωβρίου στον Κριό μπορεί να φέρει ανατροπές στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα που δεν ανέμενες. Μην πέσεις στην παγίδα να πάρεις αποφάσεις, αφού με τον Ερμή ανάδρομο εκείνη την εποχή καλό θα ήταν να καθαρίσεις το τοπίο και όχι να το εμπλουτίσεις περισσότερο με νέες προοπτικές. Βάλε προτεραιότητες με βάση τους ανθρώπους και όχι και τις δραστηριότητες σου, λύσε κάποιες διαφορές στον επαγγελματικό τομέα με ειρηνικό και διπλωματικό τρόπο και φρόντισε να μπορείς να διαχειριστείς κρίσεις που θα υπάρξουν στον οικογενειακό τομέα.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου στο Σκορπιό είναι πολύ ευεργετική αν γνωρίζεις πλέον τι έχει αξία στη ζωή σου. Μία ερωτική γνωριμία μπορεί πολύ γρήγορα να αποτελέσει τη σχέση της ζωής σου, ενώ αν έχεις σχέση τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι το επιστέγασμα της. Αν στον επαγγελματικό τομέα έλυσες διαφωνίες, έκλεισες εκκρεμότητες και κατάφερες να αναδείξεις την αποτελεσματικότητα σου, τότε μπορεί να είσαι πολύ πιο ευχαριστημένος/η από τις συνθήκες που αντιμετωπίζεις αφού σε εκφράζεις πλήρως. Σε κάθε περίπτωση όμως, με τη συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη φρόντισε να αγαπήσεις ότι και αν προκύπτει στη ζωή σου.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Στο ξεκίνημα του 2014 ο Βόρειος Δεσμός θα βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού θέλοντας να φέρει καρμικές ερωτικές ευκαιρίες στους εκπροσώπους του ζωδίου που είναι γεννημένοι στις πολύ πρώτες ημέρες. Στις 19 Φεβρουαρίου όμως κάνει είσοδο στο Ζυγό και η ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και οικογενειακή ζωή, στην αρμονία της σχέσης και στις συναισθηματικές εξάρσεις, το να κλείσεις κάποιες πόρτες σε χώρους που δε σημαίνουν πλέον τίποτα σε αντιδιαστολή με την ασφάλεια σου, είναι στοιχεία που θα αρχίσουν να σε απασχολούν. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κρίσεις στον επαγγελματικό τομέα, που δε θα πρέπει να τις αφήσεις να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή και αντίστροφα. Μπορεί να χρειαστεί να έρθεις πιο κοντά στους γονείς σου και να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την καριέρα ή το αντίστροφο, κάτι που δοκιμάσει τις ικανότητες σου να περπατάς σε τεντωμένο σκοινί. Μπορεί τέλος να χρειαστεί να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου, προσπαθώντας να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου, αλλά χωρίς να φοβάσαι και κάποιες πιθανές εξάρσεις λεκτικής βίας που λύνουν ζητήματα που ο πολύς πολιτισμός δε βοηθά να επιλυθούν. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα μάθεις και θα κληθείς να μοιραστείς ισότιμα, να ισορροπήσεις αρμονικά, να ομορφύνεις τη ζωή σου μέσα από την εκεχειρία σε σχέσεις που φέρνουν πόλεμο.

Ανάδρομος Άρης στο Ζυγό (1 Μαρτίου- 20 Μαΐου)

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο Ζυγό τους παραπάνω τρεις περίπου μήνες θα αποτελέσει τροχοπέδη αν έχεις βάλει μπροστά σχέδια που θα αλλάξουν τη ζωή σου. Αν επιμένεις να κοιτάζεις μπροστά, αν συνεχίζεις να προσθέτεις νέες παραμέτρους στη ζωή σου, αν βιάζεσαι να δεις θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή σου, τότε μπορεί να πέσεις σε κατάθλιψη. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο στο σπίτι ή τη δουλειά σου, υπάρχουν υποθέσεις που έχουν μείνει ορθάνοιχτες πολλά χρόνια στη ζωή σου και μπορεί να αφορούν σχέσεις με γονείς ή βαθιές σου φοβίες που αρνείσαι να αποδεχτείς, που όσο διατηρείς σε καταστολή τόσο σε εμποδίζουν να γελάσεις αβίαστα με την καρδιά σου. Επέστρεψε εκεί που πρέπει να βρεθείς για να πάρεις φόρα για το άλμα στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, και μετά από αυτό το τρίμηνο δοκιμασίας θα νιώθεις πολύ πιο δυνατός/η να υποστηρίξεις τη νέα σου δημόσια εικόνα.

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
ΜΟΝΑΧΟΥΣ
03 Ιαν 2014 | 23:24
diam24 θα συμφωνήσω...δεν την λες και χάλια χρονιά αλλά ούτε και καλή....ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΙΑ.....
Εικόνα ζωδίου
diam24
03 Ιαν 2014 | 10:08
Ένας χρόνος παραμονής του Δία στο ζώδιό μας και εμείς του 3ου δεκαημέρου θα τον πάρουμε μυρωδιά το τελευταίο διμηνάκι; Και φέτος στη φτήνια δηλαδή.
Εικόνα ζωδίου
Melissa
02 Ιαν 2014 | 00:39
Σας ευχαριστώ για αυτήν την πρόβλεψη!!Θα υπάρξουν και καλές ευκαιρίες το 2014 και μου δώσατε πολύ κουράγιο, μέσα από τις δοκιμασίες που περνάω τον τελευταίο καιρό!!! :)
Θεσεις πλανητων