Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



23
Νοε
Παρθενος 2014
Από signingstar

Προσπαθώντας να ανακαλύψεις τη μοναδική βασική σου προτεραιότητα…

Το 2014 είναι μία χρονιά που δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κομβική στη ζωή σου, αφού τα σπουδαία πλανητικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε ζώδια που δε σε επηρεάζουν σε πρώτο βαθμό. Το πρώτο μισό της χρονιάς, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να συμμετάσχεις σε ομάδες που μπορεί να σε βάζουν στο στίβο των κοινωνικών ή ακόμα και πολιτικών εξελίξεων. Ταυτόχρονα, φρόντισε να εστιάσεις στα οικονομικά σου, να μετρήσεις τις ανάγκες σου, να επιμείνεις να αναδεικνύεις την ικανότητα σου να προσφέρεις έργο, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό, αλλά προς το τέλος του πρώτου εξαμήνου θα σου αποδώσει. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, περνάς στην εποχή του ξεκαθαρίσματος των πραγματικών σου αναγκών, στην εποχή που αποφασίζεις να θρέψεις το πνεύμα και την καρδιά σου και να αφήσεις τν εξωστρέφεια για λίγο στην άκρη. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ξεκινά η προσπάθεια να χτιστεί κάτι με την αρωγή συνεργατών ή ατόμων της οικογένειας, που θα φανεί την επόμενη χρονιά. Στον προσωπικό τομέα, φρόντισε να ανοίξεις την ντουλάπα που φυλάς στοιχειωμένα μυστικά του παρελθόντος και να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια κολλήματα και εμμονές σου αν θέλεις να προχωρήσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που δεν εμπεριέχουν έννοιες όπως εξιδανίκευση, απόδραση από την αλήθεια, θυσία των συναισθηματικών σου αναγκών. Το δεύτερο εξάμηνο του 2014 θα σε πάρει από το χέρι για να σε οδηγήσει στο 2015 που μπαίνεις σε μία τριετία που σταματά η εποχή της παιδικής αθωότητας. Γι αυτό, προετοίμασε το σώμα και το πνεύμα σου ώστε να αποδεχτούν το κλείσιμο κύκλων ζωής που μπορεί να πραγματοποιούνται με μαλακό, και όχι απότομο τρόπο μέσα στο 2014.

Κεφάλαιο Δίας

Η παραμονή του Δία στον Καρκίνο και 11ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 15 Ιουλίου είναι μία ευχάριστη συγκυρία αφού θα αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, θα ανανεώσεις τον κύκλο των φίλων σου και θα μπορέσεις να πατήσεις καλύτερα σε επαγγελματικές προκλήσεις και εξελίξεις που είχες το 2013. Η αντίθεση του Δία από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που διαρκεί μέχρι τα μέσα Μαΐου, είναι μία ένδειξη πως καλείσαι να ισορροπήσεις πάνω σε ένα σκοινί που από τη μία πλευρά έχει τρόφιμα για να μοιραστείς με ένα/μία σύντροφο ή συνεργάτες και στην άλλη πλευρά υπάρχει η απομόνωση ως απαραίτητη προϋπόθεση για να βρεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θα πρέπει να βαδίσεις πολλές φορές μπροστά και πίσω σε αυτό το σκοινί, να προσπαθήσεις να εναρμονίσεις την εσωτερική σου πείνα για συναισθηματική τροφή με την τάση σου να εκλογικεύεις τα πάντα. Θα γνωρίσεις άτομα που ξυπνούν την καρδιά σου, αλλά πρέπει να τα βάλεις με δαίμονες του παρελθόντος που κρατάς κλειδαμπαρωμένους σε σκοτεινές ντουλάπες, για να κάνεις το πρώτο βήμα προσέγγισης ή να δεχτείς να παίξεις σε ένα παιχνίδι συναισθηματικής νοημοσύνης. Θα προκληθείς να αφήσεις μία ομαδική προσπάθεια στον επαγγελματικό τομέα για να δοκιμάσεις να χτίσεις κάτι που είναι προσωπικό σου δημιούργημα. Θα αναρωτηθείς πότε νιώθει κάποιος/α έτοιμος/η να γίνει γονιός, οπότε θα πρέπει να απαντήσεις ειλικρινά αν βολεύεσαι με επιφανειακές σχέσεις ή προτιμάς τη μοναξιά σου μέχρι να έρθει ο/η ένας/μία και μοναδικός/η. Τέλος, μπορεί να απομακρυνθείς από τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να δοκιμάσεις να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο ώστε να βρεις το σπίτι που αναζητάς στη ζεστασιά που προσφέρουν φίλοι/ες και ομαδικές δραστηριότητες.

Και καθώς θα ζεις τα παραπάνω διλήμματα και προκλήσεις, η είσοδος του Δία στο Λέοντα και 12ο Ηλιακό σου οίκο στις 16 Ιουλίου, θα σε αναγκάσει να στραφείς στο βαθύτερο εσωτερικό σου κόσμο. Με το Δία στο 12ο οίκο σου θα πρέπει να ρίξεις φως σε κομμάτια της ζωής σου που αρνείσαι να ξεκλειδώσεις ή θα αναγκαστείς να πράξεις κάτι τέτοιο, αφού υπάρχει ένα άτομο στη ζωή σου που αποφάσισε να σε ωθήσει να το κάνεις πράξη. Ίσως να αποφασίσεις να απομονωθείς από την πολυκοσμία και να αφιερώσεις τους υπόλοιπους μήνες στο διάβασμα, στη μελέτη ενός αντικειμένου που θα μπορούσε να αλλάξει το επαγγελματικό σου στάτους σε λίγο καιρό. Ίσως πάλι να συναναστρέφεσαι άτομα που ασχολούνται με τομείς του ασυνείδητου, που αντιλαμβάνονται πως οι έννοιες της μεταφυσικής, της συναισθηματικής νοημοσύνης και της ψυχολογικής προσέγγισης της προσωπικότητας είναι κομμάτια που τους βοηθούν να τα βρούνε καλύτερα με τον εαυτό τους. Με το Δία στο Λέοντα, σταμάτα να κοιτάζεις τον εαυτό σου, την καριέρα σου ως προσωπικό επίτευγμα και το σώμα σου ως μόνο όπλο της προσωπικότητας σου. Είναι η ώρα να εξετάσεις τον κόσμο μέσα από μία πιο ευρεία γωνία, να χαρίσεις και όχι να απαιτήσεις αντάλλαγμα για ότι δίνεις, να πιστέψεις σε κάτι ανώτερο από ότι φαίνεται. Η ψυχή σου ζητά τροφή που δε θα τη βρεις ανοίγοντας το ψυγείο του σπιτιού σου.

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στο Σκορπιό και 3ο Ηλιακό σου οίκο είναι μάλλον μία ευνοϊκή συγκυρία, αφού βρίσκεται σε ένα τομέα της ζωής σου που συμβολίζει τον τρόπο που χρησιμοποιείς το μυαλό, τη γλώσσα και τις γνώσεις σου. Θα μπορέσεις να ξεκινήσεις ή να ολοκληρώσεις έναν εκπαιδευτικό κύκλο, θα θελήσεις να επιμορφωθείς, να επιδιώξεις να μάθεις μία νέα ξένη γλώσσα που θα σε βοηθήσει να κάνεις το παρακάτω βήμα στην καριέρα σου. Από την άλλη πλευρά, οι μετακινήσεις σου μπορεί να αποκτήσουν προβλήματα, αφού αναγκάζεσαι να διανύεις μεγάλες αποστάσεις, σου επιβάλλεται να ακολουθήσεις ένα καθημερινό αυστηρό πρόγραμμα μέσα από την ίδια διαδρομή και ίσως να έχεις και κάποια προβλήματα με το ιδιωτικό σου μεταφορικό μέσο. Τέλος, οι σχέσεις σου με άτομα του συγγενικού κύκλου θα περάσουν από τη φάση της επιβολής ορίων, του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών που μπορεί να αφορούν και οικήματα και ίσως να φτάσουν ακόμα και στα δικαστήρια. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό και 3ο Ηλιακό σου οίκο, αυτό που έχει σημασία είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να βουτήξει στο βάθος του μυαλού και της καρδιάς σου και να αναζητήσεις απαντήσεις σε βασανιστικά ερωτήματα. Η φιλοσοφία σου μπορεί να αλλάξει, οι γνωριμίες σου να αποκτήσουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος και η σκέψη σου θα βαθύνει αφού αναζητάς νόημα σε κάθε κουβέντα και νέα συνάντηση. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό προετοιμάζεις το μυαλό σου ώστε να περάσει στην εποχή του Κρόνου στον Τοξότη στις 24 Δεκεμβρίου που ανοίγει μία περίπου τριετία που θα αναγκαστείς να ξεριζώσεις πολλά κομμάτια που θεωρούσες δεδομένα για να κάνεις το βήμα παρακάτω στη ζωή σου.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Σκορπιό και 3ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, οπότε και τονίζει τη σημασία στο πόσο ανοικτή είναι η σκέψη σου. Θα συναντήσεις ανθρώπους από άλλους τόπους και με διαφορετικό τρόπο σκέψης, θα ταξιδέψεις και θα έρθεις σε επαφή με νέες παραστάσεις, θα ενδιαφερθείς για ζητήματα που σου εξάπτουν τη φαντασία και την περιέργεια. Με την είσοδο όμως του Βόρειου Δεσμού στο Ζυγό και 2ο Ηλιακό σου οίκο στις 19 Φεβρουαρίου αρχίζεις να αναρωτιέσαι ποσό καλά στέκεσαι στα πόδια σου, αναζητάς την ισορροπία στη σχέση παροχής υπηρεσίας και υλικού κέρδους και αναρωτιέσαι πόσο νερό πρέπει να βάλεις στο κρασί σου για να διατηρήσεις την αρμονία στην προσωπική σου ζωή. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό μπορεί να βγάλεις χρήματα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για την τροφή της ψυχής και όχι απαραίτητα του σώματος, να αφήσεις για λίγο το σεξ στην άκρη και να αναζητήσεις ψυχική ταύτιση με το έτερο ήμισυ. Αντίστροφα όμως, μπορεί να σου προσφερθούν εύκολες και γρήγορες απολαύσεις και απολαβές που θα προκαλέσουν την ικανότητα σου να κοιτάζεις το αμοιβαίο συμφέρον και τη σχέση ως συμφωνία μεταξύ δύο ανθρώπων να ελαττώσουν τους προσωπικούς τους εγωισμούς για χάρη της συναισθηματικής αρμονίας.

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων για το 2014 πραγματοποιείται τον Απρίλιο, ξεκινώντας με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου στο Ζυγό και συνεχίζοντας με την Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου στον Ταύρο. Η Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό θα δοκιμάσει τις αντοχές σου στις οικονομικές διαπραγματεύσεις, θα σε κάνει να ανησυχήσεις αφού θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, θα σε αναγκάσει να αναζητήσεις ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα, μη βιαστείς να υπογράψεις συμβόλαια και συμφωνίες, ενώ αν προκύψει η προοπτική της μείωσης στα χρήματα που λαμβάνεις, τότε απέφυγε μία στείρα ανησυχία και αναζήτησε κοντινούς σου ανθρώπους που μπορούν να σε υποστηρίξουν. Στον προσωπικό τομέα, μη μένεις περιχαρακωμένος/η στις προσωπικές σου απόψεις, αλλά άνοιξε τα αυτιά σου και στην απέναντι πλευρά, αφού έχει κάτι χρήσιμο να σου αναφέρει. Η Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου είναι πιο φιλική προς εσένα, αφού μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία επαγγελματική πρόταση που είναι ικανή να σου αλλάξει τη διάθεση. Αν πάλι νιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μία δύσκολη καθημερινότητα, τότε ένα ταξίδι είναι καλή ευκαιρία να δεις την προσωπική σου ζωή μέσα από μία πιο πραγματική διάσταση. Ένα άτομο ή η εικόνα ενός ατόμου από το παρελθόν σου, μπορεί να σβήσει μόνο αν διαχωρίσεις τη σεξουαλική απόλαυση από την ισότιμη σχέση.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων πραγματοποιείται τον Οκτώβριο, ξεκινώντας από τη Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Οκτωβρίου και κλείνοντας με την Ηλιακή έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου στο Σκορπιό. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 8 Οκτωβρίου μπορεί να φέρει αναστάτωση στα οικονομικά σου ή στην προσωπική σου ζωή, αφού προκύπτει ένα γεγονός ή έχεις την αίσθηση πως είναι σαν να έβαλες το δάχτυλο στην πρίζα. Ο/η Άλλος/η μπορεί να αλλάξει τη στάση του/ης θέλοντας να σε αφυπνίσει, μία νέα γνωριμία που κάνεις μπορεί να θέτει σε κίνδυνο την υπάρχουσα σχέση σου, ενώ η ανάγκη/απαίτηση για μία αγορά σε αναγκάζει να επαναπροσδιορίσεις προτεραιότητες και πρωταρχικές επιθυμίες. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι πολύ οξυμένο αυτή την εποχή, οπότε φρόντισε να κατανοήσεις τι θυσιάζεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η Ηλιακή έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου σου φωνάζει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, να μηδενίσεις το κοντέρ στις σχέσεις σου με άτομα του συγγενικού κύκλου, να αποδράσεις για κάπου που ο καθαρός αέρας είναι μεγάλη ευλογία. Μία αγορά που κάνεις μπορεί να αποτελέσει το όχημα σου για την ανεξαρτησία με στόχο να χαράξεις τη ζωή σύμφωνα με τα δικά σου πρότυπα.  

Ανάδρομος Άρης στο Ζυγό

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος το διάστημα 1 Μαρτίου- 20 Μαΐου στο Ζυγό και 2ο Ηλιακό σου οίκο και μπορεί να σε βάλει σε έξοδα που δεν περιμένεις. Πρόσεξε χρήματα που χρωστάς, φρόντισε να είσαι έτοιμος/η για χρήματα που σου ζητά η εφορία, που προκύπτουν από κληρονομικά ζητήματα που κλείνουν, που αφορούν αγορές σου που κοστίζουν παραπάνω από ότι υπολόγιζες. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να προκύψει μία νέα επαγγελματική πρόταση που δεν είναι απαραίτητο να κρατήσει πολύ στη ζωή σου, αλλά θα φέρει στο προσκήνιο κάποια χρήματα που σε βοηθούν να πάρεις βαθιά ανάσα. Εκεί όμως που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι στην προσωπική σου ζωή, αφού φαίνεται να ταράζεται η ισορροπία με το/η σύντροφο. Η αρμονία και η δικαιοσύνη στις σχέσεις φαίνεται να χάνεται με στόχο να αναζητήσεις το λόγο για τον οποίο παραμένεις σε σχέσεις. Μήπως από ανασφάλεια ή μήπως επειδή θέλεις να ακολουθείς το πατρόν των άλλων ανθρώπων γύρω σου;

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
vasoula
10 Απρ 2014 | 15:43
Mas lete kati parapanw gia tis ekleipseis kai ton megalo stavro parakalw? Exei arxisei hdh na me epeireazei kai anhsyxw! Kai ante gia ton Aprilio koutsa strava tha tin vgaloume, perase o misos o minas pou leei o logos.. Tin epomeni ekleipsi tou octovriou fovamai pou ap oti fenete isws mou ferei ta idia apotelesmata me auta pou exw twra ton Aprilio.
Θεσεις πλανητων