Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ23
Νοε
Ζυγος 2014
Από signingstar

Σβήσε τα φώτα για να λάμψεις…

Σκέψου πως την Πρωτοχρονιά του 2014 έφτανε ένα γράμμα στα χέρια σου και σου έλεγε να ζητήσεις να ζήσεις και πάλι μία χρονιά που έχει περάσει από τη ζωή σου, αφού σου έχει αφήσει γλυκιά γεύση, απωθημένα, ερωτήματα ή για όποιο άλλο πιθανό λόγο εσύ επιθυμείς, και αυτό θα γινόταν πράξη ευθύς αμέσως. Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο έχεις ανάγκη να επιστρέψεις εκεί που έχεις έντονες αναμνήσεις, κάτι που αν συμβαίνει σημαίνει πως δεν είσαι ικανοποιημένος/η από την υπάρχουσα ζωή σου. Για να μη σε βάζω σε διαδικασία γρίφων, ερωτημάτων, διλημμάτων και προβληματισμών με το καλημέρα, να σου πω πως το πρώτο εξάμηνο του 2014 θα προκληθείς ή θα προσπαθήσεις να επανέλθεις σε παρελθοντικούς χρόνους για να λύσεις απορίες, να πάρεις εκδίκηση, να γευτείς γλυκές γεύσεις, να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με ένα αβέβαιο αύριο. Αν θα το κάνεις ή όχι, αν θα τολμήσεις να ανοίξεις ντουλάπες με σκελετούς για να μπεις μέσα ή να τους ξορκίσεις, είναι κάτι που εσύ μόνο γνωρίζεις. Το μόνο ίσως που έχει αξία να σου αναφέρω είναι πως το 2014 μπορείς να χτίσεις μία εικόνα που σε κάνει ακόμα πιο όμορφο/η από ότι πραγματικά είσαι. Το αν θα φορέσεις ρούχα που είχες στην ντουλάπα σου τα χρόνια που ένιωθες όμορφος/η είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς πάνω στη διαπίστωση πως δεν είσαι πλέον ο ίδιος άνθρωπος. Αυτό σημαίνει πως αν νιώθεις έτοιμος/η να γίνεις αυτό που είσαι και όχι να γίνεις αυτό που φαίνεσαι, τότε βγες εκεί έξω ακόμα και ολόγυμνος/η, αφού αν το θέλεις, μπορείς να λάμψεις μέσα από τα βάθη της καρδιάς σου.

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Καρκίνο (από τον περασμένο Ιούνιο που έχει κάνει την είσοδο του) και Ηλιακό σου ζενίθ δίνοντας σου ευκαιρίες να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου μέσα από την καριέρα σου, τη δημιουργία οικογένειας, ένα γάμο ή τη λύση προβληματικών σχέσεων και συνεργασιών με στόχο να συνεχίσεις παρακάτω απαλλαγμένος/η από βαρίδια. Στον επαγγελματικό τομέα, θα αντιμετωπίσεις ισχυρά διλήμματα σχετικά με το αν αποδέχεσαι την πρόκληση να δημιουργήσεις κάτι που βασίζεται στα προσωπικά σου ταλέντα, αν τολμάς να δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο εκεί έξω, αν δε φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που για κάποιους άλλους φαντάζουν μεγάλα βάρη σε εποχές που η ατομική σύνθλιψη είναι ευκολότερη από ποτέ. Στον προσωπικό τομέα, θα ζυγίσεις τη σχέση σου, θα προσπαθήσεις να επαναπροσδιορίσεις το γάμο σου, θα παλέψεις με στοιχειωμένες προκαταλήψεις και ταμπού μίας οικογενειακής παράδοσης που σε τρομάζει. Το πρώτο εξάμηνο του 2014, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 15 Ιουλίου που ο Δίας θα βρίσκεται στον Καρκίνο, θα δίνεις τεράστιες μάχες με το άλλο σου μισό σχετικά με το αν τα παρατάς ή συνεχίζεις, αν δεσμεύεσαι ή παραιτείσαι, αν δίνεις δεύτερες ευκαιρίες ή κρατάς ερμητικά κλειστές τις πόρτες σου, αν τολμάς ή λουφάζεις. Με το Δία στον Καρκίνο δεν πρέπει να ακολουθήσεις κοινωνικές νόρμες και επιταγές, αλλά να αφήσεις το υγιές κομμάτι της καρδιάς σου να σε οδηγήσει σε αποφάσεις και δράσεις που ισορροπούν ψυχή και εξωτερική εικόνα.

Με την είσοδο του Δία στο Λέοντα στις 16 Ιουλίου, η ατμόσφαιρα θα ελαφρύνει, όχι επειδή σταματάς να δέχεσαι πιέσεις από το γνωστό τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αλλά επειδή σταματάς να βρίσκεσαι εκτεθειμένος/η κάτω από τα φωτά που ενίοτε αγχώνουν. Με το Δία στο Λέοντα και 11ο Ηλιακό σου οίκο, θα μπορέσεις να τραβήξεις την προσοχή σου από την καριέρα, τη σχέση σου, την οικογένεια και θα βρεις χρόνο να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Έχεις την ευκαιρία να λάμψεις μέσα σε ένα φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον, χωρίς όμως να είσαι υποχρεωμένος/η για κάτι τέτοιο, αλλά εκφράζοντας την αγαπησιάρικη πλευρά του εαυτού σου. Θα κάνεις νέες φιλίες, θα συμμετάσχεις σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα αναπτύξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Ταυτόχρονα όμως θα υπάρξουν και ερωτικές προκλήσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο μία σταθερή σχέση ή μπορεί να θελήσεις να εκφράσεις την αγάπη σου προς το/η σύντροφο μέσα από τη δημιουργία οικογένειας. Με το Δία στο Λέοντα σημασία έχει να περάσεις καλά, να εκφράσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και να γίνεις σαν τον Ήλιο που προσφέρει τη ζεστασιά και τη λάμψη του, χωρίς διακρίσεις και παρωπίδες.

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος θα παραμείνει στο Σκορπιό και 2ο Ηλιακό σου οίκο σχεδόν όλο το 2014, για την ακρίβεια μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου που θα περάσει στον Τοξότη, θέλοντας να επαναπροσδιορίσει τις αξίες που κουβαλάς μέσα σου και οριοθετούν την προσωπικότητα σου, να δοκιμάσει τα κοιτάσματα των πηγών που χρησιμοποιείς για να πατάς γερά στα πόδια σου και να προκαλέσει την αντίδραση σου μπροστά στην απώλεια που τρομάζει, αλλά είναι και μία ευκαιρία να διαμορφώσεις από την αρχή την προσωπική σου ταυτότητα. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, με την ταυτόχρονα παρουσία του Δία στον Καρκίνο, να αναμένεις αναταράξεις στον εργασιακό στίβο, να περιμένεις οικονομικές εκκαθαρίσεις, να είσαι έτοιμος/η για προκλήσεις που σε καλούν να δημιουργήσεις μία καριέρα που μπορεί να μη βασίζεται σε καμία συνεργασία, αλλά στις προσωπικές σου αξίες και μοναδικά σου ταλέντα. Αν πάλι δε βρίσκεσαι σε μία τέτοια φάση, τότε μπορεί να ανοίγεται κάτι ενθαρρυντικό στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς όμως να νιώθεις βαθιά ικανοποίηση δημιουργικής έκφρασης ή χωρίς να ακολουθεί και η οικονομική ανταπόδοση.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2014, με την ταυτόχρονη παρουσία του Δία στο Λέοντα, είναι πιθανό να υπάρξουν προκλήσεις που σου ζητάνε να αποφασίσεις αν θα μπορούσες να ηγηθείς ή καλείσαι να εγκαταλείψεις τη θέση του/ης οδηγού. Στον προσωπικό τομέα, όσο και να σε ζορίσει η πιθανότητα ενός χωρισμού, είναι πιθανό να υπάρχει διάσταση απόψεων στον τρόπο που ρέει ο έρωτας, με αποτέλεσμα να σε συγκινεί κάτι νέο ή να πρέπει να αποδεχτείς πως ο/η σύντροφος ερωτεύτηκε ένα άλλο άτομο. Αν όμως αντιλαμβάνεσαι πως η αγάπη αλλάζει μορφή με την πάροδο του χρόνου, τότε είναι ώρα να δημιουργήσεις οικογένεια, κάτι που είναι φυσικό να σε ζορίζει στον οικονομικό τομέα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν κόντρες με άτομα που έχουν ισχυρό εγώ, αλλά και αφορμές να αντιπαρατεθείς με τις αντοχές σου να υποστηρίξεις τα ταλέντα σου, να σταθείς στα πόδια σου, να πιστέψεις πολύ περισσότερο στη δημιουργική σου έκφραση και φαντασία, παρά σε μία ομάδα που μπορεί να αρχίσει να σε καταπιέζει.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός περνά στο ζώδιο σου στις 19 Φεβρουαρίου και πρακτικά το 2014 μάλλον ξεκινά από αυτή την ημερομηνία για εσένα. Με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου θα θελήσεις να υψώσεις το ανάστημα σου για σχέσεις όπως τις έχεις φανταστεί, ονειρευτεί και σχεδιάσει. Ταυτόχρονα όμως με το Νότιο Δεσμό απέναντι σου, θα αντιμετωπίσεις παλιές ερωτικές σου ιστορίες ή επαναλήψεις από πατρόν σχέσεων του παρελθόντος που οδηγούσαν στην καταστροφή αφού προσπαθούσαν να ενώσουν δυο αντίθετα κομμάτια που ελκύονται αλλά δεν έχουν κοινούς τόπους σκέψης και δράσης. Με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου θα θελήσεις να χτίσεις το δικό σου επαγγελματικό οικοδόμημα, αλλά με το Νότιο Δεσμό στον Κριό θα υπάρχουν εργασιακές προτάσεις που σου προσφέρουν την εύκολη λύση την ώρα που τρομάζεις να αναλάβεις ευθύνες που σου φαντάζουν βουνό. Με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου θα δεις το μέλλον σου κατά πρόσωπο, θα τρομάξεις από την ευτυχία ή τις προκλήσεις, και θα θελήσεις να κάνεις ένα βήμα πίσω για να δώσεις το τιμόνι στο άτομο που έχεις συνηθίσει να βλέπεις στη θέση του/ης οδηγού. Μήπως όμως έφτασε η εποχή που θα πάρεις το τιμόνι και θα βγεις στη λεωφόρο για να κάψεις τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου;

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων πραγματοποιείται τον Απρίλιο, ξεκινώντας με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 15/4 στο ζώδιο σου (επηρεάζει κυρίως γεννημένους/ες το τρίτο δεκαήμερο) που θα σε κάνει να αμφιβάλεις σχετικά με τις δυνατότητες σου να αντισταθείς στην εύκολη λύση να παραιτηθείς, να γυρίσεις πίσω, να ξανακλειδώσεις την πόρτα που σε έφερε αντιμέτωπο/η με τις βαθιές σου φοβίες. Αν νιώθεις να απειλείσαι, αντί να κλείσεις πόρτες και παράθυρα, φρόντισε να έρθεις σε πραγματική επαφή με τον/ην Άλλο/η, να αισθανθείς με την αφή και όλες σου τις αισθήσεις αυτό που έχει παρουσιαστεί ως ευκαιρία ή πρόκληση ώστε στην Ηλιακή έκλειψη στις 29/4 στον Ταύρο να μη νιώθεις πως σε ληστεύουν. Ο/η Άλλος/η μπορεί να είναι απειλή όταν σε βάζει σε διαδικασία να ζήσεις διαφορετικά από αυτό που ορίζεται από την ψυχή σου, αλλά είναι ευλογία όταν έρχεται για να σου υπενθυμίσει πως είσαι γεννημένος/η για να ζεις μέσα σε ισότιμες και καθόλου εγωκεντρικές σχέσεις.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων πραγματοποιείται τον Οκτώβριο του 2014, ξεκινώντας από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 8/10 στον Κριό (επηρεάζει κυρίως γεννημένους/ες στο δεύτερο δεκαήμερο). Σε αυτό που καλείσαι να απαντήσεις είναι αν υπάρχει Άλλος/η που μπορεί να σε απειλεί ή ενθουσιάζει ή είναι αποκύημα της φαντασίας σου. Μήπως προβάλεις πάνω σε ένα άτομο τις εικόνες και τις εμμονές που έχεις διατηρήσει από παλιές σου σχέσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις την αλήθεια; Η Σεληνιακή έκλειψη συμπίπτει και με την περίοδο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σου που μπορεί να σε ωθεί να θεωρείς πως προχωράς μπροστά τη ζωή σου κάνοντας βήματα προς εδάφη που ανήκουν στο παρελθόν σου. Η Ηλιακή έκλειψη που θα ακολουθήσει στις 23/10 θα σε βοηθήσει να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου, αρκεί το προηγούμενο διάστημα να μπόρεσες να εστιάσεις όλη σου τη δύναμη εκεί που υπάρχει απειλή. Επαναπροσδιορίζεις την αξία της προσωπικής σου ακεραιότητας, επανακτάς την αυτοκυριαρχία σου, δίνεις αξία εκεί που πιστεύεις και αφήνεις πίσω σου συμπεριφορές που έχουν ως στόχο να τρομάξουν και όχι να διδάξουν κάτι.

Ανάδρομος Άρης στο Ζυγό

Ο ανάδρομος Άρης (το χρονικό διάστημα 1 Μαρτίου με 20 Μαΐου) στο ζώδιο σου είναι μία κρίσιμη εποχή του 2014 αφού θα μπορούσε να σε βοηθήσει να σταματήσεις να τρέχεις και να κάνεις ανασκόπηση των τελευταίων γεγονότων ή να σε ρίξει στην παγίδα να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Με τον ανάδρομο Άρη, ο/η Άλλος/η αποκτά άλλη εικόνα από την πραγματική, ντύνεται με τις φοβίες ή τις προσδοκίες σου, με ότι θέλεις να φορά αλλά αρνείται να το κάνει. Θα μπορούσες να προβάλεις όλα όσα θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου, στα άτομα που υπάρχουν απέναντι σου (σύντροφος, ερωτικός/η παρτενέρ, φλερτ, συνεργάτης, γονιός) με στόχο να αναρωτηθείς μήπως έφτασε η ώρα να αλλάξεις χώρο και τρόπο διαβίωσης. Η περίοδος του ανάδρομου Άρη μπορεί να φαντάζει άγονη για όσους κοιτάζουν τη ζωή μέσα από χειροπιαστά επιτεύγματα, αλλά εξαιρετικά γόνιμη αν κάνεις έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σου, αφού θα καταλάβεις σε ποιους τομείς χρειάζεται ευθυγράμμιση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων