Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ23
Νοε
Ιχθεις 2014
Από signingstar

Στιγμές που σε κάνουν να πιστεύεις πως υπάρχει ευτυχία…

Είσαι Ιχθύς και είναι γνωστό πως ζεις μέσα από τις νόρμες της καρδιάς και όχι της τσέπης σου. Υπάρχει όμως κάποτε περίπτωση να ισορροπήσεις, να βρεις αυτή τη σχέση που δε σε οδηγεί στη γκρέμισμα της καριέρας σου ή να επενδύσεις σε μία εργασία που δε χρειάζεται να σε απομακρύνει και από το όνειρο τα ισορροπημένης προσωπικής ζωής; Το 2014 θα σου δοθούν ευκαιρίες να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, να ερωτευτείς ή να ανανεώσεις τον έρωτα σου προς τον/ην υπάρχοντα/ουσα σύντροφο χωρίς να χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη την εργασιακή σου πραγματικότητα. Αυτό που σου ζητά το 2014 είναι να μην είσαι άπληστος/η, κάτι που συνήθως δεν είσαι αλλά μπορεί να γίνει ασυνείδητα από την πλευρά σου και να ενοχλήσει το/η σύντροφο ή συνεργάτη, αλλά να νιώσεις πληρότητα με μικρά και απλά πράγματα. Το πρώτο μισό του 2014 φρόντισε να έρθεις πολύ πιο κοντά στις συναισθηματικές σου ανάγκες μέσα από μία νέα σχέση που ηρεμεί την καρδιά σου ή μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού που ολοκληρώνει την ευτυχία σου ή τέλος μέσα από την απόφαση να χτίσεις τη νέα σου επαγγελματική πραγματικότητα. Το δεύτερο μισό του 2014 είναι ώρα να δουλέψεις περισσότερο, να παλέψεις ώστε να αναδείξεις την προσωπικότητα σου μέσα από την εργασιακή σου πραγματικότητα, να έχεις και υλικό, εκτός από ηθικό, κέρδος από τη δουλειά σου. Αν το 2014 έπρεπε να γραφτεί μέσα σε μία πρόταση αυτή θα ήταν η εξής: εμπιστέψου το ένστικτο σου για το μονοπάτι της ευτυχίας. Το μονοπάτι είναι μπροστά σου, αλλά θα υπάρξουν και προβολείς από διαφορετικές κατευθύνσεις με στόχο να μπερδευτείς. Αν όμως κλείσεις τα μάτια σου, τότε θα βρεις τον τελικό προορισμό με χαρακτηριστική ευκολία!

Κεφάλαιο Δίας

Η παραμονή του Δία στον Καρκίνο και 5ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 15 Ιουλίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα εξαιρετικά γόνιμο και γεμάτο εξάμηνο με αρκετές ενδείξεις για μία γέννηση που θα μπορούσε να σε κάνει πλουσιότερο/η. Η ταυτόχρονα ευνοϊκή συγκυρία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου και τον Κρόνο στο Σκορπιό δείχνει πως υπάρχει εύνοια στον προσωπικό τομέα και ειδικότερα στην καρποφορία μίας σχέσης που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην απόκτηση ενός παιδιού. Αν πάλι είσαι γονιός και έχεις παιδιά, τότε είναι πιθανό να παρατηρήσεις ένα παιδί να αποφασίζει να δημιουργήσει οικογένεια, να χτίσει τη δική του καριέρα σου ακόμα και σε μία μακρινή χώρα ή να αποκτά το κέρδος μετά από μία μακρά περίοδο προσπάθειας ώστε να σταθεί στα πόδια του στον επαγγελματικό τομέα. Αν είσαι μόνος/η, τότε οι ερωτικές προκλήσεις θα γίνουν εντονότερες, αλλά σημασία έχει η συναισθηματική ταύτιση με το άτομο που έχει πλέον δίπλα σου. Το φλερτ και ο αρχικός ενθουσιασμός θα πρέπει να οδηγούν στην ανταλλαγή αισθημάτων, στα κοινά όνειρα για μία ρομαντική και γόνιμη σχέση, στην απόφαση για να συγκατοικήσετε ακόμα και κάπου μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα επιδιώξεις να βρεθείς σε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα μπορούσε να αποτελέσει το ασφαλές σου καταφύγιο, να δημιουργήσεις πραγματικούς δεσμούς με συναδέλφους και συνεργάτες, να ονειρευτείς να χτίσεις κάτι από την αρχή. Με την αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα το πρώτο τετράμηνο του έτους, μπορεί όμως να βρεθείς και σε φάση εκκαθαρίσεων των ανθρώπων που αποτελούν το επαγγελματικό και φιλικό σου περιβάλλον. Δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και αν θεωρείς πως είναι ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου και όχι τους άλλους γύρω σου, τότε αποφάσισε να ζήσεις για εσένα με βάση τις βαθιές ανάγκες της ψυχής σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει στροφή της καριέρας σου ή μία ερωτική επιλογή που αλλάζει το στάτους της ζωής σου.

Η είσοδος και παραμονή του Δία στο Λέοντα και 6ο Ηλιακό σου οίκο από τις 16 Ιουλίου και μέχρι το τέλος του έτους μεταφέρει τη δράση στη δουλειά σου, στην καθημερινότητα, στην προσπάθεια να φέρεις εις πέρας μία καθημερινή τελετουργία που μπορεί να σε κουράζει. Ίσως να πρέπει να εργαστείς περισσότερο, να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή να έχεις δύο δουλειές, να χρειαστεί να ανοίξεις τον εργασιακό σου κύκλο και να πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες με άτομα που έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία μακρινή χώρα και να αναπολείς την πατρίδα σου ή να κάνεις υπομονή να περάσει ο καιρός με στόχο να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου και να βρεθείς εκεί που θεωρείς πως είναι το περιβάλλον που ταιριάζει με την προσωπικότητα σου. Αυτό που έχει σημασία το δεύτερο εξάμηνο του 2014 είναι να βρεις ασχολίες που σε εκφράζουν, να φροντίσεις την υγεία σου και να βάλεις στη ζωή σου δραστηριότητες αλλά και διατροφικές συνήθειες που σε βοηθούν να βγάλεις μία καθημερινότητα με έντονες απαιτήσεις. Παράλληλα φρόντισε να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αφού μπορεί να βρεις συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις την καριέρα σου τα επόμενα χρόνια.

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος θα βρίσκεται όλο το 2014 στο Σκορπιό και 9ο Ηλιακό σου οίκο (για την ακρίβεια μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Τοξότη και Ηλιακό σου ζενίθ, αλλά αυτή είναι μία ιστορία για το 2015), όπου και δε φαίνεται να σε επηρεάζει με έντονα άσχημο τρόπο. Ουσιαστικά με τον Κρόνο για ακόμα μία χρονιά στο Σκορπιό αποφασίζεις να εκπαιδευτείς περαιτέρω σε μία κοινωνία και ανθρωπότητα που αλλάζουν, να δοκιμάσεις τις χιλιομετρικές και συναισθηματικές αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για να ζυγίσεις καλύτερα τα συναισθήματα σου, να διδαχτείς την τέχνη του να επιβιώνεις και να δημιουργείς μέσα σε μία κοινωνία που επενδύει σε διαφορετικά πράγματα από όσα διδάχτηκες τον περασμένο καιρό. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό είναι πιθανό να χρειαστεί να επιλύσεις ζητήματα στα οποία εμπλέκονται δικαστήρια, να θελήσεις να μάθεις μία ξένη γλώσσα που θα σε βοηθήσει να στήσεις την καριέρα σου σε ένα μακρινό τόπο, να ενδιαφερθείς για κουλτούρες και πολιτισμούς πολύ διαφορετικούς από αυτό που συναντάς στο περιβάλλον που ζεις. Θα πρέπει να απομακρυνθείς από το/η σύντροφο, από φίλους, από συγγενείς για να ακούσεις καλύτερα τα κελεύσματα της ψυχής σου, για να αναζητήσεις τις ανάγκες και τις προσωπικές σου επιλογές. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό θα τα βάλεις με τους νόμους, με τους νομοθέτες, ακόμα και με τον ίδιο το Θεό, αφού θα θελήσεις να ψάξεις τον τρόπο με τον οποίο ορίζεται το πλαίσιο μέσα στο οποίο ο καθένας μας ζει. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό θα θυμώσεις, αλλά ταυτόχρονα θα καταλάβεις πως υπάρχει κάτι μεγαλύτερο πάνω από την κάθε προσωπική επιλογή, κάτι που θα σου δώσει νέο κουράγιο να συνεχίσεις να αναζητάς την πραγματική αγάπη που έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη για να συνεχίσεις να ζεις.

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Απρίλιο, ξεκινώντας από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου στο Ζυγό και 8ο Ηλιακό σου οίκο. Είναι μία εποχή έντονης συναισθηματικής αναζήτησης, ένα διάστημα που μπορεί να αναπολείς το ερωτικό σου παρελθόν ή να κάνεις συγκρίσεις με το υπάρχον παρόν σου. Με την ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και του Δία στον Καρκίνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεσαι μπροστά σε διλήμματα για την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής, να έχεις μπροστά σου την προοπτική της επισημοποίησης της σχέσης σου ή της απόδρασης από αυτή. Ίσως πάλι να αντιμετωπίζεις προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα που συνδέονται με την αμοιβή από την εργασία σου, να πρέπει να ζυγίσεις το βαθμό της δημιουργικής σου απασχόλησης με τα οικονομικά σου ανταλλάγματα. Δε χρειάζεται να βιαστείς να λάβεις αποφάσεις, να κάνεις δηλώσεις που μπορεί να μετανιώσεις, αφού με την Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου στον Ταύρο ίσως να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τις ιδέες σου με τρόπο που δε βγάζει και πολύ νόημα. Το πείσμα, η εμμονή στο παρελθόν, η δύναμη της συνήθειας είναι στοιχεία που σε απομακρύνουν από το στόχο να εξελίξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και ζεις αυτή την εποχή. Με τον Άρη ανάδρομο όλο το μήνα, ξεκαθάρισε το παρελθόν, διώξε ανθρώπους και ασχολίες που σε κρατούν δέσμιο/α του παρελθόντος και άδειασε το μυαλό και την καρδιά από σκέψεις και συναισθήματα που στάζουν δηλητήριο.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων πραγματοποιείται τον Οκτώβριο και ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 8 Οκτωβρίου στον Κριό που θα αναταράξει τα οικονομικά σου. Πρόσεξε τα έξοδα σου, δώσε βάση σε σχέδια που γίνονται και μπορεί να σε οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων που υπολόγιζες να έχεις. Μην ανοίγεις το πορτοφόλι σου τόσο εύκολα, προσπάθησε να τιθασεύσεις την τάση σου για παρορμητικές αγορές, για ταξίδια και κινήσεις εντυπωσιασμού. Με την ευνοϊκή συγκυρία για επανεξέταση της επαγγελματικής σου πραγματικότητας, προσπάθησε να εντάξεις στη ζωή σου και νέες εργασιακές προοπτικές, να ανοίξεις τον επαγγελματικό σου κύκλο και να δημιουργήσεις δρόμους στην καριέρα σου που θα σε βοηθήσουν να σταθείς πολύ καλά στα πόδια σου. Με την Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 23/10 στο Σκορπιό, μπορεί να λάβεις αποφάσεις για ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν το περασμένο διάστημα, να αποσαφηνίσεις αν αξίζει να συνεχίσεις να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον που σε υποτιμά ή να συνεχίσεις να αναζητάς εργασία σε μία χώρα που δεν έχει προοπτικές ή να ανοίξεις την πόρτα της εξόδου. Είναι ώρα να κάνεις αυτό το ταξίδι που επιθυμείς, να φύγεις μόνος/η ή με το/η σύντροφο για να εξετάσετε τη σχέση σας, να νιώσεις καλύτερα και μεγαλύτερη ασφάλεια στον τόπο που έχεις βρεθεί για να σπουδάσεις ή να ζήσεις. Ίσως να ξεκινά μία κουραστική εποχή, αλλά είναι και μία εποχή που θα προσπαθήσεις να βάλεις γερά θεμέλια στη ζωή σου μέσα από τις αποφάσεις που έχεις πλέον λάβει.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός θα περάσει στο Ζυγό και 8ο Ηλιακό σου οίκο στις 19 Φεβρουαρίου όπου και θα παραμείνει για όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του 2014 θέλοντας να σου διδάξει μερικά στοιχεία για την υγιή ένωση στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Στον προσωπικό τομέα, θα υπάρξουν αφορμές να σηκώσεις το ανάστημα σου μέσα στη σχέση σου, να ζητήσεις περισσότερο προσωπικό χώρο, αλλά ταυτόχρονα θα έχεις και την τάση να προσκολλάσαι περισσότερο στο/η σύντροφο βλέποντας πως η σχέση σας αποκτά μεγαλύτερο βάθος. Μία νέα γνωριμία που θα προκύψει το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορεί να έχεις έντονα καρμική χροιά και θα σε διδάξει την τέχνη της συναισθηματικής ένωσης, της ταύτισης με τον/ην Άλλο/η που μπορεί πολύ σύντομα να σε οδηγήσει στη συμβίωση και στην απόκτηση παιδιού. Από την άλλη πλευρά, στον οικονομικό τομέα, θα αναζητήσεις ή θα βρεις συνεργάτες που θα μπορούσατε να σχεδιάστε μία κοινή προσπάθεια να δημιουργήσετε κάτι που σας εκφράζει. Μην προσπαθήσεις να αποκτήσεις το μεγαλύτερο μερίδιο κέρδους, μη βασιστείς μόνο στον εαυτό σου, μη θελήσεις να γίνεις ο/η οδηγός της κούρσας με τρόπο εγωιστικό, αφού το μεγαλύτερο κέρδος σου θα έρθει μόνο όταν πιστέψεις πραγματικά στη συνεργασία. Τέλος, αν μία σχέση ή συνεργασία φτάσει στο τέλος της το 2014, τότε είναι δύσκολο να λυθούν ζητήματα χωρίς την απαίτηση δικηγόρων, κάτι που μπορεί να φαντάζει ψυχοφθόρο, αλλά ταυτόχρονα λυτρωτικό αφού θα λύσει το ζήτημα από τη ρίζα του.

Ανάδρομος Άρης στο Ζυγό

Με τον Άρη ανάδρομο στο Ζυγό το χρονικό διάστημα 1η Μαρτίου με 20 Μαΐου, αυτό που έχει σημασία είναι να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με τον/ην Άλλο/η. Με τον όσο Άλλος/η εννοείται ο/η σύντροφος που μπορεί να αποκτά και χαρακτήρα ισότιμου μέλους στην απόκτηση οικογένειας. Μπορεί να εννοείται ο/η εραστής που μπαίνει σε μία σχέση και ανατρέπει τις ισορροπίες. Μπορεί να εννοείται ο/η συνεργάτης που ταρακουνά μία οικονομική συμφωνία και δημιουργεί ευχάριστη ή δυσάρεστη αναστάτωση στη μεταξύ σας σχέση. Με τον ανάδρομο Άρη πρόσεξε τις παρορμητικές κινήσεις στο σεξουαλικό ή οικονομικό τομέα, γιατί τα λάθη θα πληρωθούν το καλοκαίρι.

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Lalenia
28 Δεκ 2013 | 21:18
Κύριε Γιώργο, διάβασα τις προβλέψεις σας για το ζώδιο μου πριν και μόλις ολοκλήρωσα την ανάγνωση των προβλέψεων για τον Ωροσκόπο μου. Να ρωτήσω κάτι; Γίνεται μέσα στο 2014 στα οικονομικά και επαγγελματικά να είμαι ΜΟΝΟ Αιγόκερως και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ να είμαι ΜΟΝΟ Ιχθύες; Σοβαρά μιλάω. Διάβασα για έρωτες (καρμικούς, μόνιμους, αμοιβαίους!), για σχέσεις, παιδιά, ταξίδια, εξωτερικό.....ουάου!!!!!!!!! Τέλεια θα περάσουν τα ψαράκια! Εκτός από τις οικονομικές απώλειες και τις δικαστικές διαμάχες...........Απεταξάμην τα άδεια πορτοφόλια και τις δικαστικές αίθουσες!
Εικόνα ζωδίου
Yiannis29
28 Δεκ 2013 | 12:48
Ναι, να το εμπιστευτεί!!! Καλή χρονιά!!! http://www.youtube.com/watch?v=d2-SLaeGWfY
Θεσεις πλανητων