Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2016
Από signingstar

Μαθαίνοντας να σχετίζεσαι ουσιαστικά

 

Το 2016 φαίνεται να έχει δύο διακριτές μεταξύ τους περιόδους, με την πρώτη να εκτείνεται μέχρι το Σεπτέμβριο και τη δεύτερη να ξεκινά από τότε και να κρατά περίπου 12 μήνες με το Δία από το Ζυγό να φέρνει εξελίξεις στη ζωή σου.

Οι πρώτοι οκτώ μήνες του έτους φαντάζουν ως μία εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικής φύσεως, για να βάλεις στη ζωή σου σεμινάρια και επαφές με ανθρώπους από μακριά, για ταξίδια και μετακινήσεις που ανοίγουν τους οπτικούς σου ορίζοντες και δημιουργούν μία νέα φιλοσοφία που έχει περισσότερο να κάνει με τον τρόπο που θέλεις να αφήσεις το αποτύπωμα σου. Την ίδια χρονική περίοδο όμως, θα χρειαστεί να θέσεις σωστά προτεραιότητες, να ιεραρχήσεις κάποια δεδομένα που ίσως και να ανακαλύψεις πως είναι πλέον περιττά στη ζωή σου και θα πρέπει να τα ολοκληρώσεις ή πετάξεις έξω από την καθημερινότητα αφού σου προκαλούν βάρος και προβλήματα. Την ίδια εποχή είναι πιθανό να προκύψουν και ευκαιρίες για μία νέα δουλειά ή μία γνωριμία που σε εξιτάρει, αλλά αυτές οι δύο προοπτικές είναι δύο δεδομένα που θα πρέπει να δοκιμάσεις στη ζωή σου για αρκετό χρονικό διάστημα, πριν καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις (ιδανικά μετά τον Ιούνιο του 2016, αφού Μάιος και Ιούνιος θα είναι δύο μήνες που θα σε ταλαιπωρήσουν με διαδοχικά μπρος-πίσω).

Μετά το Σεπτέμβριο ξεκινά μία πιο έντονη περίοδος, αφού με το Δία στο Ζυγό καλείσαι να επεκτείνεις τον κύκλο της επιρροής σου, κυρίως όμως μέσα από την προσωπική σου ζωή και την οικογένεια σου. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να μεγαλώσεις την οικογένεια σου, να μετακομίσεις σε νέο σπίτι ή να αφήσεις την εργένικη ζωή μέσα από μία νέα γνωριμία που φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια τις βαθύτερες ερωτικές σου επιθυμίες. Στον επαγγελματικό τομέα, βάλε τις βάσεις για να κάνεις περισσότερο επίσημη μία ασχολία που υπάρχει στη ζωή σου, μία εργασία που θα μπορούσε να αλλάξει τη δημόσια εικόνα σου άμεσα ή στο άμεσο μέλλον. Το 2016 φαίνεται να σε ταρακουνά και πάλι, αλλά με τρόπο που φέρνει στο προσκήνιο διεξόδους από μία ζωή που κατάντησε ρουτίνα και προβλέψιμη.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία και παραμονή του Δία στην Παρθένο και 3ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου, δημιουργεί ευνοϊκό σκηνικό στον τομέα της εκπαίδευσης, αφού ανοίγει ο δρόμος για να αποκτήσεις μία πιστοποίηση που θα μπορούσε να αλλάξει την καριέρα σου. Εκμεταλλεύσου τη χρονική περίοδο των πρώτων μηνών του έτους για να θέσεις σε εφαρμογή ένα εκπαιδευτικό σου πλάνο, αφού θα έχεις το χρόνο να εντρυφήσεις σε αυτό το αντικείμενο. Να έχεις όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως από το Μάρτιο και μέχρι το καλοκαίρι, ο ελεύθερος χρόνος σου θα μειωθεί και θα πρέπει να ιεραρχήσεις προτεραιότητες της καθημερινότητας, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να πρέπει να ακυρώσεις κάποια πλάνα σου. Η εργασιακή σου ρουτίνα φαίνεται να πολλαπλασιάζεται, ακόμα και μέσα από συχνές μετακινήσεις, και αυτό θα μπορούσε να ανατρέψει το πρόγραμμα σου. Οι πρώτοι όμως οκτώ μήνες του έτους είναι αρκετά χρήσιμοι για να θέσεις προτεραιότητες στη ζωή σου και να ρυθμίσεις και την υγεία σου, αφού θα πρέπει να απομακρύνεις από γύρω σου ανθρώπους και περιστάσεις που σε κάνουν να χάνουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό και τους στόχους σου.

Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου ανοίγει μία νέα εποχή για τη ζωή σου, αφού φαίνεται πως βρίσκεσαι και πάλι μπροστά σε κομβικά ζητήματα της ζωής σου. Καταρχάς, καλείσαι να αναπροσαρμόσεις την προσωπική σου ζωή, ακόμα και μέσα από μία συγκατοίκηση με ένα πρόσωπο που φαίνεται πως είναι ο/η σύντροφος που θα μπορούσε να σε οδηγήσει στην απόκτηση οικογένειας. Μία μετακόμιση που θα προκύψει μέσα στο Φθινόπωρο δε σημαίνει πως βρήκες και το σπίτι των ονείρων σου, αφού απλά ταράζεις τα νερά της ζωής σου με στόχο να αλλάξεις την καθημερινότητα σου. Από την άλλη όμως πλευρά, μία νέα πρόταση εργασίας θα μπορούσε να αλλάξει το δημόσιο στάτους σου, αν αυτό που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας είναι ένα αντικείμενο που έχει σχέση με τις σπουδές των πρώτων μηνών του έτους. Με το Δία στο Ζυγό, που θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το Φθινόπωρο του 2017, έχεις την ευκαιρία αλλά και την απαίτηση να κάνεις δομικές τομές στη ζωή σου για να τη θεμελιώσεις καλύτερα. Να έχεις όμως πάντα κατά νου πως οι αλλαγές που θα συμβούν αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι τελειωτικές, αλλά λειτουργούν πολλές φορές σαν ηλεκτροσόκ ώστε να κοιτάξεις προς το μέλλον χωρίς να πιάνεσαι από ένα πεθαμένο παρελθόν. Η αίσθηση όμως των αλλαγών είναι πως πρέπει να συμβαδίζεις και να συμβιώνεις αρμονικά.  

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη για όλο το 2016 αποτελεί μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα, αφού η παρουσία του στον 6ο Ηλιακό σου οίκο μπορεί να προσθέτει κούραση στην καθημερινότητα και δυσκολίες συνεννόησης με πρόσωπα στον εργασιακό τομέα, αλλά δε φέρνει μεγάλες ανατροπές και δομικές μεταμορφώσεις στη ζωή σου. Θα χρειαστεί βέβαια να δείξεις υπευθυνότητα στη δουλειά σου, να προσέξεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους, να φροντίσεις να τηρήσεις την ιεραρχία απέναντι σε άτομα με εξουσία και να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας εργασίες που μπορεί να σε δυσκολεύουν, αλλά ταυτόχρονα είναι σε θέση να προσφέρουν την ευκαιρία να κάνεις το βήμα στην καριέρα σου. Επιπλέον, με τον Κρόνο στον Τοξότη καλείσαι να ρυθμίσεις τα χρονοδιαγράμματα σου ώστε να χωρέσει στην καθημερινότητα σου η προσωπική σου ζωή, η οποία μπορεί να πιεστεί και να αισθάνεσαι πως περνά σε δεύτερη μοίρα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μετά το καλοκαίρι. Ένας άλλος τομέας που απαιτεί την προσοχή σου είναι η υγεία σου, αφού θα πρέπει να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως οι σωματικές σου ανάγκες αλλάζουν και αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να βάλεις στο πρόγραμμα σου κάποιες δραστηριότητες που σε κρατούν σε φόρμα και καλή ισορροπία σωματικής και πνευματικής υγείας.

Το διάστημα που θα πρέπει να εστιάσεις σχετικά με την επιρροή του Κρόνου στη ζωή σου είναι η Άνοιξη του 2016 οπότε η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη, και μάλιστα ο Άρης και ανάδρομος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (17/4-27/5 στον Τοξότη και 28/5-28/6 στο Σκορπιό), δημιουργούν ανατροπές και εγείρουν εμπόδια στην προσπάθεια να φέρεις εις πέρας μία καθημερινότητα που φαίνεται να έχει πολλά παρακλάδια. Θα αισθανθείς πως χάνεις τη μεγάλη εικόνα της ζωής σου, πως μπερδεύεσαι σε γρανάζια που δεν ελέγχεις και πως απομακρύνεσαι από υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου σχετικά με την αλλαγή της δημόσιας εικόνας σου. Ταυτόχρονα όμως, θα καταφέρεις να κλείσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν και να αποδράσεις από κάποιες περιστάσεις που σου έχουν φορτώσει ή έχεις φορτώσει στον εαυτό σου, χωρίς αυτό να αποτελεί ουσιαστική προσωπική σου επιθυμία.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων για το 2016 λαμβάνει χώρα το Μάρτιο, με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς να φέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα εκπαίδευσης ή μετακίνησης που θα μπορούσε να προκαλέσει ανατροπές και αναταράξεις στην καθημερινότητα σου. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνουν και ο χρόνος που διαθέτεις για να φέρεις εις πέρας προσωπικά σου ζητήματα είναι μικρός. Θα πρέπει να προσέξεις τις υποσχέσεις που δίνεις αυτή την εποχή και να οριοθετήσεις πολύ καλύτερα το χρονοδιάγραμμα σου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες να σε γεμίσουν με ανασφάλεια, αλλά και για να μη δημιουργήσεις άσχημες εντυπώσεις στους ανθρώπους γύρω σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 23 Μαρτίου στο Ζυγό, είναι και η τελευταία στον άξονα Κριού/Ζυγού, θα σε προβληματίσει αφού θα χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα που αποτελούν προτεραιότητες και δεν μπορείς να ιεραρχήσεις σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό. Είναι καλή εποχή να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς, να μαλακώσεις τη συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα εξουσίας που μπορεί να υπάρχουν στον εργασιακό χώρο και να προσεγγίσεις γονείς ή άτομα ηλικιωμένα της οικογένειας που φαίνεται να έχουν ανάγκη την κουβέντα και την παρουσία σου. Σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη φαίνεται επίσης να γίνεται μία τελευταία διόρθωση στον τομέα του σπιτιού σου, μέσα από μία σκέψη για μετακόμιση που δεν είναι όμως ανάγκη να λάβει άμεσα χώρα.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβριο και ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο να σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις εκκινήσεις που έχουν μάλλον ισχύ στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να ξεκινάς μία εκπαιδευτική διαδικασία που θεωρείς πως ανοίγει το δρόμο για την αλλαγή στον εργασιακό τομέα ή να αποφασίζεις να μετακινηθείς για ένα χρονικό διάστημα σε ένα νέο τόπο που θέλεις να βάλεις τις βάσεις του νέου σου ασφαλούς περιβάλλοντος διαβίωσης. Στην επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς μπορεί να νιώσεις άβολα στο χώρο που βρίσκεσαι ή να αισθανθείς πως χάνεις για λίγο τα πατήματα σου και το στόχο της ζωής σου. Θα χρειαστεί να κάνεις έναν εσωτερικό διάλογο για να εγκαθιδρύσεις εκ νέου την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αλλά να έχεις στο πίσω μέρους του μυαλού σου πως η απομόνωση αυτή την εποχή δεν είναι καλός σύμβουλος. Στηρίξου σε ένα πρόσωπο που φαίνεται να σε καταλαβαίνει ακόμα και με κλειστά τα μάτια, γιατί η ανάγκη της ψυχής να στηριχτεί σε έναν ώμο είναι τεράστια.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς, για όλο το 2016 αποτελεί μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα, αφού θα μπορέσεις να βρεις διόδους επικοινωνίας με ανθρώπους που φαίνεται να σου ανοίγουν νέους δρόμους σκέψης και θεώρησης των καταστάσεων της ζωής σου. Επιπλέον, καλά θα κάνεις να αποδεχτείς προτάσεις για ταξίδια και επίσκεψη σε μέρη που πρέπει να βρεθείς για να πάρεις ιδέες σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος πέρα από τον μικρόκοσμο σου. Ένα άλλο σημαντικό θέμα που ανοίγει με την παρουσία του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο είναι ο τομέας της εκπαίδευσης, αφού δυο δίνεται η ευκαιρία να στραφείς προς ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να αποτελέσει το νέο σου εργασιακό τομέα. Ξεκίνα να εκπαιδεύεσαι θέτοντας τις βάσεις και συλλέγοντας πληροφορίες από ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης από το δικό σου. Ταυτόχρονα όμως είναι μία καλή εποχή να προσφέρεις τις δικές σου γνώσεις σε άλλα άτομα, να δοκιμάσεις να μοιραστείς το δικό σου τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας, σαν μία μορφή δοκιμασίας για ένα επαγγελματικό μέλλον που θα εμπεριέχει και τη διδασκαλία.

Με την παρουσία του άξονα του Βόρειου/Νότιου Δεσμού σε Παρθένο/Ιχθείς έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις στον τρόπο σκέψης σου σημαντικά στοιχεία που φαίνεται να ολοκληρώνουν το παζλ της φιλοσοφίας σου απέναντι στη ζωή σου. Μη μένεις λοιπόν δέσμιος/α ενός τρόπου σκέψης που δε σε αφήνει να δεις και πιο πέρα από το σήμερα, γιατί σε αυτό το ταξίδι μπορεί να συναντήσεις και ανθρώπους που θα μπορούσαν να προσθέσουν ερωτισμό στη ζωή σου και ενδιαφέρουσες προοπτικές στην καριέρα σου. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων