Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2016
Από signingstar

Ανακαλύπτοντας εκ νέου τον παιδικό σου ενθουσιασμό

 

Το 2016 είναι μία χρονιά μετάβασης για εσένα, αφού θα σου προσφέρει την ευκαιρία να πατήσεις καλύτερα στον επαγγελματικό τομέα ξεκινώντας να ξεδιπλώνεις και τα προσωπικά σου ταλέντα, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούσες να ανακαλύψεις νέο νόημα στην προσωπική σου ζωή.

Με τον Άρη να παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στον Τοξότη (χονδρικά το εξάμηνο Μάρτιος-Σεπτέμβριος με μία εμβόλιμη ανάδρομη πορεία το χρονικό διάστημα 17/4-28/6 περνώντας όμως και από το Σκορπιό) καλείσαι να ανακαλύψεις λόγους να είναι η ζωή σου ευχάριστη και δημιουργική. Καταρχάς θα προσπαθήσεις να βρεις νόημα μέσα από την ερωτική σου ζωή, ίσως μέσα από τη θέληση ή την απαίτηση να δημιουργήσεις οικογένεια. Αν λοιπόν η υπάρχουσα σχέση σου δεν μπορεί να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση, τότε ένα τρίτο πρόσωπο θα έρθει να αναταράξει τα δεδομένα. Ίσως πάλι να παλεύεις ώστε να φέρεις στην επιφάνεια ένα ταλέντο σου που θα μπορούσε να αποτελέσει το θεμέλιο λίγο στην αλλαγή της καριέρας σου. Αυτή η μάχη περιλαμβάνει σύγκρουση και με τον εσωτερικό σου κόσμο, αφού πρέπει να ξεπεράσεις αγκυλώσεις σου και να φροντίσεις να αντιστρέψεις εσωτερικές σου ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο που θα φανείς στους γύρω σου κάνοντας αυτή την υπέρβαση.

Το 2016 καλείσαι να θυμάσαι πως μπορείς να φέρεις στο προσκήνιο μία γέννηση που είναι σε θέση να αλλάξει τη διάθεση σου. Φρόντισε λοιπόν να δείξεις πως είσαι ευχαριστημένος/η με την προσπάθεια που κάνεις, κάτι που όμως θα πρέπει να ξεκινά από βαθιά μέσα σου. Αυτό που χρειάζεται να δείξεις στους γύρω σου είναι πως είσαι διατεθειμένος/η να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου, ώστε να αισθανθείς πως αποκτάς κάτι ανεκτίμητο, του οποίου όμως η αξία δεν είναι απαραίτητο να μετριέται μέσα από τα χρήματα που θα κόστιζε ώστε να το αγοράσεις.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία και παραμονή του Δία στην Παρθένο μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να κεφαλαιοποιήσεις κέρδη της εποχής της παρουσίας του στο ζώδιο σου την περασμένη χρονιά. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη, να μεγαλώσεις την ασφάλεια που νιώθεις μέσα από την εργασιακή σου αμοιβή, να κάνεις βήματα στον επαγγελματικό τομέα που σε βοηθούν να αισθάνεσαι καλύτερα με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τη δυναμική σου. Θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις σε εφαρμογή νέα επαγγελματικά πλάνα και να εμπιστευτείς τη λογική και το μυαλό σου για να στήσεις κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει ψηλά. Από την άλλη όμως πλευρά, πρόσεχε και τα λόγια που λαμβάνεις από πρόσωπα που θα ήθελαν να συνεργαστείτε, αφού υπάρχουν κάποια άτομα εκεί έξω που έβαλαν στόχο να κερδίσουν από εσένα, μέσα από μεθόδους όμως που δεν μπορείς να προβλέψεις και να αντιληφθείς. Στον προσωπικό τομέα, η λογική και η καθημερινότητα είναι δύο παράμετροι που φαίνεται να επηρεάζουν τις αποφάσεις στη σχέση σου, κάτι που σημαίνει πως αναζητάς σταθερότητα και ασφάλεια, χωρίς όμως αυτό να περνά απαραίτητα μέσα από το πώς αισθάνεσαι. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τρίτα άτομα στην προσωπική σου ζωή την Άνοιξη, αφού μπορεί να αφήσεις ίχνη, ή να ανακαλύψεις ίχνη που αφήνει η άλλη πλευρά.

Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή για το υπόλοιπο διάστημα της χρονιάς, φαίνεται να δημιουργεί καλύτερες συνθήκες στη ζωή σου, αφού θα προκύψουν ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις που έχεις ανάγκη μετά από μία χρονιά με μεγάλα βάρη στους ώμους σου. Εκτός όμως από τη διασκέδαση, καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με εκπαιδευτικά ζητήματα, με την εκκίνηση σεμιναρίων και προγραμμάτων που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα στην προσπάθεια που κάνεις για να ανοίξεις το βήμα σου στον επαγγελματικό τομέα. Να θυμάσαι πως το Φθινόπωρο του 2016 μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να βρεθείς κάπου που θα δεις το μέλλον σου μέσα από μία νέα οπτική. Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία, χωρίς όμως να θεωρείς πως βρήκες και το λιμάνι που αναζητούσες.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη για όλη τη διάρκεια του 2016 αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να εδραιώσεις τη θέση σου σε μία ερωτική σχέση που θα μπορούσε να σε οδηγήσει ακόμα και στην απόκτηση παιδιών. Ο συνδυασμός του ενθουσιασμού με την πρακτική πλευρά της ζωής είναι ικανή συνθήκη για να σε φέρει μπροστά σε ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό έτερο ήμισυ. Η διαφορά στην ηλικία ή στο πνευματικό επίπεδο είναι ένα ζήτημα που μπορεί να σε αγχώσει, αλλά από την άλλη πλευρά είναι και μία ευκαιρία να αποκτήσει αυτή η σχέση και μία εκπαιδευτική υφή, μία μορφή σχέσης μέντορα-μαθητή, σχέσεις που πάντα σε συναρπάζουν. Αν από την άλλη πλευρά η σχέση σου περνά από Συμπληγάδες, τότε ειδικά την Άνοιξη του 2016 φαίνεται να αντιμετωπίζεις θέματα που είναι πιθανό να σε επαναφέρουν σε ένα παρελθόν που σου έχει αφήσει πληγές, αφού βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική μίας σχέσης που περιλαμβάνει δύο άτομα που φαίνεται να έχουν θέσει διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή τους. Αυτές οι δυσκολίες όμως είναι το μάθημα που χρειάζεται να διδαχτείς για να βρεις τα πατήματα σου μέσα σε μία σχέση που είναι ικανή να σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι τη ζωή σου. Με τον Κρόνο όμως στον Τοξότη θα μπορέσεις να βάλεις σε πλάνο και τα επαγγελματικά σου σχέδια σχετικά με την εξέλιξη μίας ασχολίας που περιλαμβάνει τα ταλέντα σου. Θα χρειαστεί να τριφτείς και να πιεστείς, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις μία επαγγελματική πρόταση που απαιτεί από εσένα να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου όχι μόνο σε επίπεδο εντυπώσεων, αλλά και ουσίας που στηρίζεται στην πειθαρχία απέναντι στο στόχο.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως θα μπορέσεις να πατήσεις καλύτερα κυρίως στον ερωτικό τομέα, αρκεί να έχεις τη διάθεση να δείξεις εμπιστοσύνη στην άλλη πλευρά και να κάνετε ταυτόχρονα βήματα προς μία κατεύθυνση που δείχνει πως θέλετε να γεννηθεί κάτι νέο μέσα από τη σχέση σας.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Μάρτιο, με την Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου στους Ιχθείς να ανοίγει την αυλαία. Αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί είναι η προσωπική σου ζωή και οι θυσίες που καλείσαι να πράξεις για να παραμείνεις σε μία σχέση που σε γεμίζει, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε αναγκάζει να γίνεις πιο ομαδικός/η παίκτης/ρια. Ίσως πάλι να προκύπτει κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, κάτι που δεν μπορείς να αφήσεις από τα μάτια σου και να βάζει τρικλοποδιά στην καριέρα ή στην υπάρχουσα σχέση σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23 Μαρτίου στο Ζυγό που ακολουθεί μπορεί να μαλακώσει κάπως τα δεδομένα της αρχής του μήνα, αφού θα πρέπει να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Θα μπορούσε επίσης να σε αναγκάσει να δεις με ειλικρίνεια όσα συμβαίνουν στον οικονομικό τομέα και να αρχίσεις να αναζητάς λύσεις μέσα από τον επαγγελματικό τομέα. Τέλος, θα κληθείς να εστιάσεις στον τομέα των συγγενών σου, αφού κάποιο κοντινό σου πρόσωπο χρειάζεται την άποψη σου για ένα θέμα.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβριο, με την Ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου να σέρνει το χορό σε εξελίξεις στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Ίσως να έχουν πλέον προχωρήσει οι συζητήσεις που έχουν να κάνουν με μία νέα πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι, αλλά θα πρέπει να έχεις κοντά σου άτομα που μιλούν τη φωνή της λογικής, αφού δεν πρέπει να παρασυρθείς από χρηματικές σειρήνες. Στον προσωπικό τομέα, μετά από μία κρίση στη σχέση σου ή μία αλλαγή που έλαβε χώρα στον τομέα της οικογένειας, είναι πλέον η κατάλληλη ώρα να βάλεις τα πράγματα και πάλι σε μία σειρά. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου και τον τρόπο που είσαι διατεθειμένος/η να μοιραστείς όσα αισθάνεσαι με το έτερο ήμισυ. Μία κρίση στη σχέση ή μία πίεση στον οικονομικό τομέα μπορεί να σε κάνει να αναζητήσεις στηρίγματα σε ανθρώπους που αντιλαμβάνονται πως αγχώνεσαι και αναζητάς πατερίτσες. Αντίστροφα όμως, μπορείς να χρηματοδοτήσεις υλικά ή συναισθηματικά τη ζωή ενός προσώπου που ανήκει στο στενό πυρήνα της οικογένειας, αφού είσαι σε θέση να προσφέρεις όραμα σε ζωές που έχασαν το στόχο τους.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παρουσία και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς για όλο το 2016, φαίνεται να λειτουργεί σαν μία ανάγκη να οριοθετήσεις όσα σου ανήκουν και όσα είσαι σε θέση να μοιραστείς. Θα βρεθείς μπροστά στο δίλημμα να προσφέρεις ανιδιοτελώς και στο να πουλήσεις ίσως και ακριβά τον εαυτό σου και θα πρέπει να είσαι βέβαιος/η σχετικά με το πότε επιλέγεις τον πρώτο δρόμο και πότε το δεύτερο. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να ισχυροποιήσεις τον εαυτό σου και να αρπάξεις ευκαιρίες να πλασάρεις ακριβά εσένα και όχι να θυσιάσεις τις δικές σου δυνάμεις σε όφελος συνεργασιών που πιθανότατα να είναι μάταιες σε βάθος χρόνου. Ειδικά το Φεβρουάριο και το Μάρτιο έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πως πατάς πολύ καλύτερα στα πόδια σου, να αποκτήσεις κάτι που αρχίζεις να διαμορφώνεις σε χώρο που νιώθεις ασφάλεια ή να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας μία εργασία που θα μπορούσε να αλλάξει τη δημόσια εικόνα σου. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και το θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων και των επιλογών που κάνεις, αφού μπορείς να περάσεις χρόνο σε επιφανειακές σχέσεις με αρχικό ενθουσιασμό ή καλό σεξ, αλλά στην πορεία θα νιώθεις να χάνεις το χρόνο σου. Αυτό το βαθύ συναίσθημα που αναζητάς στην άλλη πλευρά μπορεί να παραμένει άπιαστο όνειρο, αφού δεν έχεις ακόμα πατήσει καλά στα δικά σου πόδια ώστε να ελκύσεις αυτό το άτομο που ονειρεύεσαι. Αντίστροφα, μία σχέση που έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσένα, μπορεί να αποτελέσει βαρίδι στα προσωπικά σου σχέδια και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πράγματα που δύσκολα θα συζητούσες μπροστά στο έτερο ήμισυ. Το 2016 μπορείς να βρεις το έτερο ήμισυ που ονειρευόσουν αρκεί να πατάς καλά στα πόδια σου και να γνωρίζεις τι είσαι ικανός/η να προσφέρεις στη σχέση σου. Το 2016 πάλι, είσαι σε θέση να αρχίσεις να δουλεύεις πάνω στα ταλέντα σου, αρκεί να σταματήσεις να ξοδεύεσαι άσκοπα σε δουλειές που δεν έχουν πλέον νόημα για εσένα. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων