Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2016
Από signingstar

Αναζητώντας το θρυλικό happy end που μπορεί να σε κάνει να βουρκώσεις

 

Το 2016 φαντάζει ως μία σημαντική και κομβική χρονιά για τη ζωή σου, κάτι που θα πρέπει να έχεις ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι από το τέλος του 2015, αφού με το Δία, το Βόρειο Δεσμό και τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου είναι σαν να βρίσκεσαι μπροστά σε καρμικές αποστολές που δεν μπορείς να θέσεις στο περιθώριο. Θα κληθείς να κάνεις το πρώτο βήμα σε ενάρξεις που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, πατώντας καλά στα πόδια σου και θέτοντας γερά θεμέλια στη ζωή σου. Θα χρειαστεί να δείξεις ευελιξία απέναντι σε περιστάσεις που καλείσαι να βάλεις σε λειτουργία τη λογική σου, τη στιγμή που το συναίσθημα και η διαίσθηση μπορεί να σου λένε κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει να απαντήσεις σε διλήμματα ερωτικού περιεχομένου, αφού μπορεί να ωθείσαι να ξεκινήσεις κάτι που σε κάνει να βιάζεσαι και να αποτελεί και στόχο ζωής, την ίδια στιγμή που γνώριμες καταστάσεις και ασφαλή περιβάλλοντα σε κρατούν δέσμιο/α πίσω στο παρελθόν.

Ταυτόχρονα, ο Κρόνος αλλά και η παραμονή του Άρη για αρκετούς μήνες στον Τοξότη, θα σε τσιγκλίσουν ώστε να δώσεις απαντήσεις σχετικά με την ευχέρεια να ανοίξεις το βήμα σου, να αποδράσεις από περιβάλλοντα που έχουν κάνει τον κύκλο τους στη ζωή σου και τα διατηρείς από συνήθεια. Επίσης, θα αντιμετωπίσεις περιστάσεις κατά τις οποίες θα αποχωριστείς ανθρώπους και συνθήκες καθημερινότητας, αφού για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και για τέτοιου είδους αποχαιρετισμούς.

Το 2016 ήρθε για να σε αλλάξει και αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις. Εσύ απλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για προκλήσεις που σε προσκαλούν σε μία ζωή που μπορεί να μη γνωρίζεις, αλλά μήπως θα ήθελες να τη δοκιμάσεις μήπως και αποτελεί το παραμύθι που πάντα σκεφτόσουν πως μπορεί να γίνει η ιστορία που θα πρωταγωνιστήσεις;

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παραμονή του Δία στο ζώδιο σου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου υπόσχεται ένα πολύ ευνοϊκό πρώτο οκτάμηνο με ευκαιρίες για να ανοίξεις τα φτερά σου και να αισθανθείς πως ξεκινάς κάτι νέο που δίνει νόημα και όραμα στη ζωή σου. Με το Δία στο ζώδιο σου θα βρεις ευνοϊκό έδαφος για να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή, να συνδυάσεις τη λογική με το συναίσθημα μέσα σε μία σχέση που είναι σε θέση να προσφέρει η άλλη πλευρά, χωρίς να νομίζεις πως πνίγεσαι ή δε σε καταλαβαίνουν. Θα θελήσεις και θα προτείνεις να γίνει το επόμενο βήμα στην υπάρχουσα σχέση σου, ώστε να δημιουργήσεις οικογένεια, αφού πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως είσαι σε θέση να ιεραρχήσεις τα πράγματα στη ζωή σου χωρίς να πιέζεσαι ή νιώθεις πως σε έχουν εγκλωβίσει. Θα καταφέρεις να ξεκινήσεις κάτι στον επαγγελματικό τομέα που προσφέρει την ευκαιρία να θέσεις τα θεμέλια για να νιώσεις πως δημιουργείς ένα ασφαλές πλαίσιο εργασίας, που δεν εμπεριέχει μόνο την παροχή υπηρεσίας από την πλευρά σου, αλλά και την ευκαιρία να δημιουργήσεις κάτι που μπορεί να αφήσει το αποτύπωμα σου. Καλό θα ήταν όμως να έχεις κατά νου πως το Φεβρουάριο και το Μάρτιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις επιλογές σου, αφού η εξιδανίκευση μπορεί να σε οδηγήσει σε επιλογές που μοιάζουν επίφοβες, χωρίς ίσως να το αντιλαμβάνεσαι. Αν λοιπόν εκείνη την περίοδο ξεκινά κάτι που δεν είσαι σε θέση να ελέγξεις πλήρως, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις μπορούν να γίνουν την Άνοιξη, οπότε και με τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη (Απρίλιος-Ιούνιος) θα καταφέρεις να επιδιορθώσεις ρωγμές και κακώς κείμενα σε θέματα της σχέσης ή της καριέρας σου.

Η είσοδος και παραμονή του Δία στο Ζυγό από τις 9 Σεπτεμβρίου, μπορεί να σε απομακρύνει από την κεντρική σκηνή που βρισκόσουν με το Δία στο ζώδιο σου, αλλά ίσως και να είναι καλύτερη αυτή η προοπτική για εσένα. Από εδώ και πέρα μπορείς να κεφαλαιοποιήσεις τα κέρδη του Δία, να δεις την αμοιβή σου να μεγαλώνει και να δημιουργείς συμμαχίες που είναι σε θέση να βελτιώσουν τη θέση σου μέσα σε ένα επαγγελματικό σχήμα. Επιπλέον, θα ανακαλύψεις καλύτερες ισορροπίες στην ερωτική σου ζωή, αφού η συνεννόηση με το έτερο ήμισυ μοιάζει πλέον καλύτερη και πιο ουσιαστική. Αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι με το Δία στο Ζυγό, είναι πως μπορεί να βρεθείς σε περιβάλλοντα που αλλάζουν γρήγορα και ίσως και βίαια, κάτι που θα σε τρομάξει, αλλά δε χρειάζεται να ακολουθήσεις πορείες άλλων ανθρώπων που αποφάσισαν να επιταχύνουν. Απέφυγε τις ανόητες συγκρούσεις και συγκρίσεις και παρέμεινε πιστός/η στο πλάνο σου, αφού θέλεις να εδραιωθείς στη νέα σου πραγματικότητα.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη για όλο το 2016 αποτελεί μία προκλητική συγκυρία για εσένα, αφού καλείσαι να ασχοληθείς με χρόνιες καταστάσεις στον τομέα της οικογένειας και της εργασίας που σου δημιουργούν εσωτερική ένταση και σύγκρουση και πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια για να εκλογικεύσεις και επιλύσεις. Οι εσωτερικές αυτές συγκρούσεις είναι πιθανό να αφορούν ζητήματα με άτομα εξουσίας στον επαγγελματικό τομέα, που σε μεταφέρουν σε παλιότερες εποχές, τότε που χρειαζόταν να πειθαρχήσεις σε επιθυμίες άλλων απέναντι στις δικές σου επιδιώξεις. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε σχέσεις που έχουν τραβήξει σε μάκρος και έχουν πλέον χάσει την ουσία και τη δυναμική τους και καλείσαι να φέρεις στην επιφάνεια ώστε να μετατρέψεις σε πολύτιμα όπλα σου στην προσπάθεια να κάνεις ακόμα ένα βήμα για την έκφραση του εαυτού σου. Τέλος, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς ως προς το σπίτι και ζητήματα της οικογένειας ώστε να σταματήσουν να υπάρχουν ανησυχίες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Αυτό μπορεί να γίνει με τρόπο που σε φοβίζει, αφού θα πρέπει να αλλάξεις σπίτι και να απομακρυνθείς από το γνώριμο περιβάλλον σου ή να διακόψεις σχέσεις που συνήθισες να υπάρχουν στη ζωή σου, αλλά τώρα είναι η ώρα να δείξεις τι έμαθες τόσο καιρό και πως μπορείς να το εφαρμόσεις στη ζωή σου. Καλό θα ήταν τα νέα ξεκινήματα να μη γίνουν μέσα στην Άνοιξη, με τον Άρη ανάδρομο κυρίως στον Τοξότη (17/4-28/6 περνώντας όμως και από το Σκορπιό για ένα χρονικό διάστημα), αλλά να τα κάνεις πράξη μετά από αυτή τη χρονική περίοδο ή αφού κάνεις τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο παραπάνω χρονικό διάστημα.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Μάρτιο με την Ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς να ανοίγει την αυλαία. Η πρώτη αυτή έκλειψη φαίνεται να φέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα που αφορά την προσωπική σου ζωή, που θα μπορούσε να την απασχολήσει το επόμενο τρίμηνο, ώστε να επιλύσεις θέματα που ενοχλούν τη σχέση σου. Από την άλλη πλευρά, μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή φαντάζει σαν μία μικρή βόμβα στα θεμέλια της ζωής σου, αφού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα της υπάρχουσας καθημερινότητας που δεν μπορούν να παραμένουν στο σκοτάδι. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μπορεί να έχει επιρροή και στα επαγγελματικά σου, αφού θα βρεθείς μπροστά στην προοπτική να παρέχεις υπηρεσία σε ένα περιβάλλον που ίσως να σε αναγκάζει να βάλεις σε δεύτερο πλάνο την ηγετική σου επιρροή. Θα μπορούσε όμως αντίθετα να σου ανατίθεται κάτι πιο μεγάλο από ότι συνήθισες να κάνεις μέχρι σήμερα και αυτό να σε αγχώσει στο κατά πόσο θα μπορέσεις να διαχειριστείς τους ανθρώπους γύρω σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 23 Μαρτίου στο Ζυγό φαίνεται να βάζει στο τραπέζι των συζητήσεων και τον οικονομικό τομέα στο θέμα μίας επαγγελματικής πρότασης, κάτι που χρειάζεται διαπραγμάτευση και αρκετή υπομονή ώστε να λυθεί με τον πλέον ευνοϊκό τρόπο. Σε αυτή έκλειψη δε χρειάζεται να χάσεις το στόχο σου, κάτι που όμως περνά μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις που είναι κρίσιμες αυτή την εποχή.

Το επόμενο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβριο με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σου. Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή ειδικά για τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου, αφού μπορεί να ξεκινά κάτι νέο που δε χρειάζεται βιασύνη, αλλά ενθουσιασμό για να φανεί η διάθεση σου να εμπλακείς σε αυτό. Η ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σου επιδιώξεις και σε αυτά που σου ορίζουν άλλοι να πράξεις είναι μία λεπτή γραμμή αυτή τη χρονική στιγμή, αφού μπορεί να βγάλεις στην επιφάνεια εγωιστικές τάσεις και κυριαρχικές συμπεριφορές. Το θέμα όμως σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι να εκκινήσει κάτι που θεωρείς πως σε προχωρά ένα βήμα παρακάτω, που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς είναι μία καλή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις ισορροπίες που φαίνεται να έχασαν τη δυναμική τους και να δώσεις το χώρο και το χρόνο και στην άλλη πλευρά να εκφραστεί. Ακόμα και αν έρθουν στην επιφάνεια παράπονα και άδικες κριτικές, ζητήματα που σε αναγκάζουν να πρέπει να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, δε χρειάζεται να αγχωθείς ή να αναβάλεις τα σχέδια σου. Απλά, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να επιτρέψεις και σε όσους/ες πραγματικά θεωρείς πως δε θέλεις να χάσεις, να μπουν και πάλι στο κάδρο της προσπάθειας.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου για όλο το 2016, και η παράλληλη παρουσία του Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς, φαντάζει ως μία εξαιρετική ευκαιρία να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια που έχουν να κάνουν με την είσοδο σου σε μία νέα κατάσταση. Οι ενάρξεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μοιάζουν έτοιμες για να λάβουν χώρα το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, αλλά μέχρι και τις αρχές του καλοκαιριού θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προγραμματισμό σου. Κάποιες αναδιατάξεις στο σχεδιασμό είναι απαραίτητες ώστε να αποφύγεις δυσκολίες και εμπόδια που τίθενται από άτομα που θέλουν να επιβάλουν πράγματα στη ζωή σου, ενώ την ίδια εποχή μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια άγχη και ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου. Κάνοντας λοιπόν την αυτοκριτική σου και αλλάζοντας πορεία σε κάποια δεδομένα που έμοιαζαν βέβαια στην αρχή του έτους, θα καταφέρεις να επανεφεύρεις το νόημα της ζωής μέσα σε καταστάσεις που προχωράνε κάπως διαφορετικά από ότι θεωρούσες.

Αυτό που χρειάζεται να θεμελιώσεις στη ζωή σου το 2016 είναι η ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, ανάμεσα στην παροχή υπηρεσίας προς άλλους και το χρόνο να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, ανάμεσα στην αρχηγική σου πρωτοβουλία απέναντι στις προκλήσεις και τη ζήτηση στήριξης από άλλα πρόσωπα. Το 2016 μπορεί να ανοίξει νέα κεφάλαια στη ζωή σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις τομές και να έρθεις σε ρήξεις με ανθρώπους και καταστάσεις που έχουν σαπίσει και πρακτικά ολοκληρώσει τον κύκλο τους στη ζωή σου. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων