Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2016
Από signingstar

Μία ουσιαστική και φανερή  αυτοκάθαρση

 

Το 2016 φαίνεται να είναι μία μεταβατική χρονιά, αφού δεν υπάρχουν έντονες συμπαντικές πιέσεις προς το πρόσωπο σου. Αυτό που φαίνεται να χρειάζεται να πράξεις είναι να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου μέσα σε ομάδες και κοινωνικά σύνολα που συμμετέχεις, να συνδιαλλαγείς με ανθρώπους που φαίνεται να είναι σε θέση να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις τα πράγματα γύρω σου. Θα έχεις την ευκαιρία να στηριχτείς σε ανθρώπους που μπορεί να αποτελέσουν τα μέλη των φίλων σου ή μίας επαγγελματικής ομάδας που είναι σε θέση να σε βάλει σε νέα τροχιά καριέρας. Ίσως πάλι να αισθανθείς πως πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάποια αντικείμενα και δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σου και καλό θα ήταν να θυσιάσεις στο βωμό νέων ενάρξεων και αλλαγών.

Ειδικά τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους φρόντισε να δείξεις ευελιξία απέναντι σε νέα δεδομένα που προκύπτουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, κυρίως μέσα από προοπτικές που ανοίγονται από τρίτα άτομα. Λειτούργησε με σύνεση και με τη λογική απέναντι σε περιστάσεις που είναι εύκολο να βάλεις σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα και απέφυγε τις αδιέξοδες κόντρες και συγκρούσεις που δεν έχουν νόημα. Κάνε εκκαθαρίσεις σε περιβάλλοντα που αρχίζουν να σε κουράζουν αφού έχει μεγάλη σημασία να διατηρήσεις κοντά σου ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όνειρα. Και τέλος μη φοβηθείς να μπεις και σε μία φάση εσωτερικών αναζητήσεων μετά το Σεπτέμβριο, αφού θα χρειαστεί να απαλλαγείς από δικές σου εμμονές και αγκυλώσεις που σε κρατούν δέσμιο/α σε περιστάσεις που πρέπει να κάνεις μία κίνηση που ανοίγει το βήμα σου και σε βάζει μπροστά από τα γεγονότα και όχι ακόλουθο/η των καταστάσεων που ορίζουν άλλοι.

Το 2016 σε προετοιμάζει ώστε το δεύτερο μισό του 2017 να είσαι σε θέση να ορίσεις τη ζωή σου μέσα από ουσιαστικές και βαθιές τομές με το παρελθόν, οπότε εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο της αυτοκάθαρσης.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία και παραμονή του Δία στο φιλικό σου ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου θα προσφέρει την ευκαιρία να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Η ευκαιρία αυτή θα σου παρουσιαστεί κυρίως μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, μέσα από τη συμμετοχή σου σε μία νέα ομάδα, μέσα από τις γνωριμίες που κάνεις με άτομα της δουλειάς ή μέσα από το στόχο που θέτεις σε συνδυασμό με φίλους και γνωστούς για να στήσετε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μία νέα δραστηριότητα που ανήκει στον κύκλο των χόμπι σου, να εμπλακείς σε ένα αντικείμενο που φαίνεται να ξυπνά την όρεξη να δημιουργήσεις κάτι ή να κατασκευάσεις αυτό που θα μπορούσε να φέρει το αποτύπωμα σου. Στον προσωπικό τομέα, τα προσεκτικά βήματα στη σχέση σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις για απόκτηση ενός παιδιού, κάτι που βέβαια αλλάζει τις προτεραιότητες σου και μεταβάλει την ιεραρχία των δεδομένων στη ζωή σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ ενθουσιώδες, αφού το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου φαίνεται να γεννά συναισθήματα που κρύβονταν ή δεν ήταν ορατά στους ανθρώπους γύρω σου.

Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή για περίπου δώδεκα μήνες, δίνει το έναυσμα σε μία εποχή μεγαλύτερης εσωστρέφειας, σε μία περίοδο που θα πρέπει να αφοσιωθείς στο να παρέχεις υπηρεσία σε πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου ή για ένα μεγαλύτερο κοινωνικό σκοπό. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να κάνεις ασκήσεις ισορροπίας με άτομα που φαίνεται να λειτουργούν διαφορετικά από εσένα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για αναταράξεις προς το τέλος του έτους που δε χρειάζεται να σε πιάσουν αδιάβαστο/η. Επιπλέον, θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθείς με τον τομέα της υγείας σου και να φροντίσεις να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου νέες δραστηριότητες που δεν έχουν ως στόχο μόνο τη σωματική σου δύναμη και ευεξία, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία και αναδιάταξη. Με το Δία στο Ζυγό καλό θα ήταν να αρχίσεις να πετάς και άχρηστα δεδομένα από το σκληρό δίσκο του παρελθόντος σου, να αδειάσεις ντουλάπες και συρτάρια από αναμνήσεις και σκελετούς και να ξεκολλήσεις από εμμονές προς άτομα που δεν υπάρχει πλέον λόγος να διατηρείς ακόμα και ως απωθημένα στον ύπνο ή στον ξύπνιο σου.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Τοξότη για όλο το 2016, στο 2ο Ηλιακό σου οίκο που ορίζει τον τομέα των χρημάτων και των κτήσεων σου. Αυτή η θέση του Κρόνου δυσκολεύει την εισροή χρημάτων στη ζωή σου και ίσως να σε πιέσει και μέσα από μείωση του μισθού σου ή την ανάγκη να επενδύσεις χρόνο και χρήμα σε μία νέα δραστηριότητα με στόχο να έχεις οφέλη σε μακροπρόθεσμο πλάνο. Επιπλέον, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με περιουσιακά στοιχεία, με ακίνητα και οικόπεδα, τα οποία θα πρέπει να αποπληρώσεις ή να πουλήσεις για να πάψεις να αισθάνεσαι πως κουβαλάς στους ώμους σου οφειλές και βάρη που δε σου επιτρέπουν να ζήσεις πιο άνετα από όσο θα ήθελες. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε εκπαιδευτικά δρώμενα που χτίζουν τον τομέα των γνώσεων και εμπειριών σου ώστε να συνεχίσεις να προσθέτεις ατού στο βιογραφικό σου με στόχο την αλλαγή του στάτους της καριέρας σου στην επόμενη διετία.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη όμως καλό θα ήταν να βρεθείς σε μία διαδικασία αλλαγής των δεδομένων που ορίζουν την αυτοεκτίμηση σου, να ιεραρχήσεις διαφορετικά ανθρώπους και δεδομένα με στόχο να αποτελούν θετικούς επιθετικούς προσδιορισμούς δίπλα στο όνομα σου. Τα υλικά αποκτήματα που ορίζουν την προσωπικότητα σου φαίνεται να αλλάζουν και να αρχίζεις να επενδύεις σε γνώσεις και επαφές με το εξωτερικό με στόχο να προσθέσεις στην κοσμοθεωρία σου νέα δεδομένα που ανοίγουν τους ορίζοντες σου. Φρόντισε να ξεφύγεις από στενά πλαίσια σκέψης και θεώρησης της ζωής ώστε να μη μείνεις πίσω σε σχέση με τα βήματα που κάνουν άλλοι άνθρωποι γύρω σου.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Μάρτιο με την Ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς να σέρνει το χορό. Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται στο προσκήνιο μέσα από ένα γεγονός που είναι σε θέση να φέρει μία νέα γέννηση στη ζωή σου. Μπορεί να αποκτάς παιδί ή να μαθαίνεις για μία εγκυμοσύνη που μόλις έλαβε χώρα. Ίσως πάλι να προκύπτει μία νέα ερωτική γνωριμία, που θα πρέπει όμως να συναντά και τις προσωπικές σου ανάγκες με βάση τη λογική και όχι να ακολουθεί απλά και μόνο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και των σεξουαλικών σου κινήτρων. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι μήπως πελαγώσεις αφού βουτάς σε μία προοπτική πολλών επιλογών, μπαίνεις σε έναν αέναο κύκλο επαφών και γνωριμιών και διασπάς την προσοχή σου σε πολλούς ανθρώπους. Αν όμως η επαγγελματική σου ζωή σε βάζει σε διαδικασία να νιώσεις ρουτίνα, τότε η παραπάνω λύση φαντάζει ως ιδανική επιλογή. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 23 Μαρτίου στο Ζυγό μπορεί να λειτουργήσει υπόγεια και παρασκηνιακά και να εγείρει συζητήσεις και επαφές που δεν έρχονται στο φως. Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, που θα πρέπει να στηριχτούν στην εχεμύθεια και σε συμφωνίες που γίνονται και δεν τις γνωρίζουν πολλοί. Στον προσωπικό τομέα, αναζήτησε ίχνη που αφήνουν απρόσεκτοι/ες πίσω τους γιατί μπορεί να ανακαλύψεις κάποια δεδομένα που έχεις ανάγκη για τη σχέση ή για μία γνωριμία που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Τέλος, καλό θα ήταν να έχεις και την υγεία σου σε πρώτο πλάνο, γιατί μπορεί να χρειαστούν επαναπροσδιορισμοί κάποιων δεδομένων που είχες ξεχάσει να τσεκάρεις τον τελευταίο καιρό.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβριο, με εκκίνηση την 1η του μήνα με την Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο να αποτελεί την πιστολιά του αφέτη σε μία επαγγελματική προσπάθεια να δημιουργηθεί κάτι ουσιαστικό μέσα όμως από μία κοινή δράση. Θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν εμπλέκεσαι σε ένα γκρουπ που έχει ως στόχο να φέρει στο προσκήνιο μία νέα εργασιακή προσπάθεια που θα αποφέρει κέρδη σε μία διετία από σήμερα ή αν θα κάνεις ένα βήμα πίσω και θα ασχοληθείς με τις δικές σου ιδέες και σκέψεις. Στον ερωτικό τομέα, είναι ώρα να λάβεις αποφάσεις που δείχνουν πως βγαίνεις από διλήμματα ώστε να στραφείς σε ένα πρόσωπο που θεωρείς πως είναι κοντά σου ώστε να δημιουργήσετε κάτι που σας εκφράζει και ομορφαίνει τη ζωή σας. Επιπλέον, στον τομέα της οικογένειας  θα χρειαστεί να υποστηρίξεις το παιδί σου με στόχο να πατήσει στα πόδια του στην απόπειρα να ανοίξει τα φτερά του. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς που ακολουθεί φαίνεται να σου ζητά να επαναπροσδιορίσεις την ορμή και δυναμική σου και να οριοθετήσεις εκ νέου δράσεις που δε χρειάζεται να χάνουν τον αρχικό τους στόχο. Στον προσωπικό τομέα, μία συμπεριφορά που πληγώνει και τραυματίζει θα πρέπει να συζητηθεί στη βάση της λογικής και της σύνεσης και να αποφύγεις να εμπλακείς σε διαδικασίες θυματοποίησης ή εξιδανίκευσης γιατί με αυτό τον τρόπο θα ανοίξεις μία περίοδο εσωστρέφειας που θα σε οδηγήσει σε βήματα προς τα πίσω.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο για όλο το 2016 σηματοδοτεί την εποχή που καλείσαι να κάνεις εκκαθαρίσεις στο φιλικό σου κύκλο, κυρίως μέσα από τη λογική εξήγηση σχέσεων που πρέπει να πατάνε καλά στα πόδια τους. Θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου και ίσως να κριτικάρεις απόψεις και συμπεριφορές που θα σε κάνουν να μοιάζεις με αυτόν/η που αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια. Είναι πάλι πιθανό να ξεκινήσουν διαδικασίες ομαδικής εργασίας πάνω σε ένα αντικείμενο στο οποίο καλείσαι να παίξεις το ρόλο αυτού/ης που διαχειρίζεται ρόλους και να χρειαστεί να αναλύσεις αρκετά δεδομένα στην πορεία που σε βοηθούν να καταγράψεις τις προσωπικότητες των ανθρώπων που σε περιστοιχίζουν. Παράλληλα, η παρουσία του Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς φωνάζει πως είναι εύκολο να εμπλακείς πολύ βαθιά σε σχέσεις και συνεργασίες που θα νιώσεις να χάνεις τον εαυτό σου, αλλά καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις αυτό το δεδομένο ως μία ευκαιρία να ανακαλύψεις τη δύναμη και χρήση του μυαλού απέναντι σε περιστάσεις που λειτουργεί πολύ πιο έντονα η καρδιά και η ψυχή για εσένα. Με το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο αυτό που φαίνεται να έχει σημασία είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να καθαρίσεις το τοπίο στον τομέα των συνεργασιών σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Μη μαζεύεις ανθρώπους, δραστηριότητες και δεδομένα που σε βαραίνουν, αφού η αποκρυστάλλωση της αλήθειας και πραγματικότητας είναι το βασικό ζητούμενο αυτής της χρονιάς. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων