Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2016
Από signingstar

Στη γραμμή της εκκίνησης με πλάνο και όχι μόνο όνειρα

 

Το 2016 είναι μία κομβική χρονιά για τη ζωή σου, αφού μία σειρά από πλανητικά σκηνικά έχουν βαλθεί να σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Με τον Κρόνο να συνεχίζει να ξεκαθάρισμα στη ζωή σου, μέσα από την παραμονή του στο ζώδιο σου, είναι απαραίτητο να δείξεις στους γύρω σου, αλλά κυρίως στον εαυτό σου, πως είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις τομές σε ζητήματα που απαιτούν επίλυση και διαφορετική αντιμετώπιση. Θα βρεθείς μπροστά σε σταυροδρόμια αλλαγής επαγγελματικής πορείας και θα πρέπει να αποδείξεις πως διαθέτεις και σαφές πλάνο δράσης πέρα από τις ιδέες και τις φιλοσοφίες που πάντα κουβαλούσες στη φαρέτρα σου. Αντί όμως να αρπάξεις κάθε πιθανή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη ζωή σου τους πρώτους οκτώ μήνες της χρονιάς, καλύτερα να περιμένεις τις εξελίξεις μέσα στην Άνοιξη που θα φέρουν ανατροπές και ανακατατάξεις και μετά να αναλάβεις δράση. Δείχνοντας λοιπόν πως μπορείς να αντέξεις το βάρος που φορτώνουν στους ώμους σου, θα έρθει ένα τελευταίο τετράμηνο του έτους που θα έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις ευχάριστες νότες στη ζωή σου και να σταματήσεις να κινείσαι σε πλαίσια που θεωρείς πως μοιάζουν με καταναγκαστικά έργα. Αρκεί βέβαια, το καλοκαίρι να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας αποστολές που ταιριάζουν με την προσωπικότητα σου και όχι προκλήσεις που λειτουργούν σαν δόλωμα από κάποιους που αποφάσισαν να σε ωθήσουν σε μονοπάτια που απλά χάνεις το χρόνο σου και σπαταλάς τις δυνάμεις σου.

Το 2016 είναι μία χρονιά που μπορεί να αλλάξει το δρόμο της ζωής σου, μέσα και από απώλειες που είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο. Η αντίσταση σου μπροστά σε καρμικές προκλήσεις είναι μία πράξη μάλλον μάταιη, αφού αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως βρίσκεσαι σε εκείνο το σημείο που χτίζεις από την αρχή μία ζωή που είχε χάσει το νόημα της μέσα από μία επανάληψη του ίδιου έργου που είχαν βαρεθεί οι πάντες που συμμετείχαν σε αυτό, αφού είναι καιρός για αποφάσεις και διάθεση ανανέωσης.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο κυβερνήτης σου Δίας θα βρεθεί στην Παρθένο μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου του 2016, στο 10η Ηλιακό σου οίκο, θέλοντας να ανοίξει το δρόμο για την εξέλιξη της καριέρας σου ή για να αλλάξεις τη δημόσια εικόνα σου. Η μετάβαση προς ένα νέο πρόσωπο δεν είναι μία εύκολη και απλή διαδικασία, γιατί δε θα λάβει χώρα μέσα από ένα στρωτό μονοπάτι. Θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα στο ενδεδειγμένο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να πειθαρχήσεις σε κανόνες και όρια που είτε τίθενται από πρόσωπα εξουσίας προς εσένα, είτε θέτεις εσύ στον εαυτό σου θέλοντας να δοκιμάσεις την αντοχή σου σε σφιχτά χρονοδιαγράμματα. Θα πρέπει τέλος να ασχοληθείς με λεπτομέρειες μίας επαγγελματικής πραγματικότητας που για να έχει αποτέλεσμα θα πρέπει να εστιάσει και στην κάθε μικρή λεπτομέρεια της διαδικασίας και όχι να έχει απλά υψηλούς στόχους. Η περίοδος του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με καρμικές προκλήσεις μέσα από γνωριμίες και επαφές που σε βάζουν στο στίβο των εξελίξεων, αλλά δε χρειάζεται να βιαστείς για να δεις αποτέλεσμα αφού οι ανοιξιάτικοι μήνες που θα ακολουθήσουν θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού λοιπόν θα πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις και περιστάσεις στις οποίες δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο ή δεν μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που αναμένεις, ώστε μέσα στο καλοκαίρι να δεχτείς την επιβράβευση που αναμένεις ή ελπίζεις να έχεις.

Η είσοδος του Δία στο Ζυγό και 11ο Ηλιακό σου οίκο στις 9 Σεπτεμβρίου φαίνεται να βελτιώνει την κατάσταση ως προς την πίεση που δέχεσαι για να λάβεις μέρος σε αλλαγές και εξελίξεις που μπορεί και να μην επιλέγεις εσύ ο/η ίδιος/α. Θα ανακαλύψεις νέους συμμάχους στον επαγγελματικό σου χώρο και θα μπορέσεις να εμπιστευτείς πιο εύκολα ανθρώπους που φαίνεται να έχετε την ίδια αντίληψη σχετικά με τους στόχους και τα ιδεώδη της ζωής σας. Θα βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, ιεραρχώντας διαφορετικά κάποια δεδομένα που είχες αφήσει στην άκρη, αφού θέλησες να εστιάσεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αν πάλι αντιμετωπίζεις εμπόδια και αδιέξοδα σε κομβικούς τομείς της ζωής σου, τότε με το Δία στο Ζυγό φρόντισε να προσεγγίσεις ανθρώπους που είναι σε θέση να σε κατανοήσουν χωρίς να χρειάζεται να συγκρούεστε στο ξεκίνημα της σχέσης ή συνεργασίας σας.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου για όλο το 2016 στο ζώδιο σου αποτελεί ένα αγκάθι για εσένα, αν θεωρούσες πως αυτή η χρονιά θα είναι μία ευχάριστη βόλτα για τη ζωή σου. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σου, ειδικά αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις τις ιδέες και απόψεις σου μέσα από σκληρή δουλειά και θέληση να αλλάξεις δεδομένα. Θα πρέπει να έχεις πλάνο αλλά και τρόπο να το εφαρμόσεις, αφού οι απόψεις σου δε φαίνεται να συναρπάζουν αν δε συνοδεύονται και από έργα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις το φάσμα της λήξης μίας επαγγελματικής συνεργασίας, κάτι που θα σε τρομάξει αφού μπορεί να μη βλέπεις μπροστά σου νέο μονοπάτι, αλλά αυτή η εξέλιξη θα σου προσφέρει την ευκαιρία να εξετάσεις σε βάθος την καριέρα σου και να αναρωτηθείς μήπως βρίσκεσαι σε εκείνο το χρονικό σημείο που καλείσαι να κάνεις μία αλλαγή πορείας και όχι απλά μία αλλαγή εργασίας. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να υψώσεις τείχη προς την άλλη πλευρά ή να απομακρυνθείς και να παγώσεις, αφού φαίνεται να έχεις χάσει τον ενθουσιασμό σου ή να επιζητάς το χρόνο να αναρωτηθείς αν έφτασε η ώρα να γίνει το επόμενο σημαντικό βήμα σε μία σχέση που πρέπει να θεμελιωθεί.

Οι πρώτοι οκτώ μήνες του 2016 θα σε βάλουν στη διαδικασία να μετρήσεις πολύ προσεκτικά τις κινήσεις και τα λόγια σου, αφού θα πρέπει να αιτιολογείς κάθε απόφαση και ανάγκη για να δράσεις. Μέσα από αυτή τη διαδικασία βέβαια θα ανακαλύψεις νέα μονοπάτια για τη ζωή σου, θα κάνεις νέες φιλίες και συμμαχίες, θα αντιληφθείς τις ερωτικές σου διαθέσεις και ανάγκες και θα ιεραρχήσεις διαφορετικά τη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να πράξεις είναι να προσθέσεις πλάνο στις ιδέες σου και όχι να φορτώσεις με περισσότερα λόγια κάποια σχέδια που πρέπει να πατήσουν πάνω στη Γη για να αποκτήσουν οντότητα και νόημα ύπαρξης.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Μάρτιο, με την Ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς να δίνει τον τόνο σε μία έντονη εποχή που βιώνεις. Είναι πιθανό να μπερδευτείς ανάμεσα σε επιλογές που δεν μπορείς να κάνεις χωρίς να ζητήσεις τη γνώμη ανθρώπων που σκέφτονται και αποφασίζουν με διαφορετικό τρόπο από εσένα. Είναι επίσης πιθανό να πρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να χρειάζεται να βάλεις κάτω σχέδια για αλλαγή στα δεδομένα της οικογένειας, αφού υπάρχουν εξελίξεις και στον επαγγελματικό τομέα. Σε αυτή την έκλειψη δε χρειάζεται να κάνεις κινήσεις που δείχνουν βιασύνη και απογοήτευση, αλλά να απομακρύνεις από το περιβάλλον σου ανθρώπους που είναι σε θέση να σε μπερδεύουν περισσότερο από όσο αντέχεις. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 23 Μαρτίου στο Ζυγό που είναι και η τελευταία στον άξονα Κριού/Ζυγού, θα σε αναγκάσει να βάλεις σε εφαρμογή σε συζητήσεις και επαφές που έχουν ως στόχο να επιλύσουν ένα θέμα που έχει να κάνει με την προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη σου να βρεθείς δίπλα σε πρόσωπα που αισθάνεσαι πως μπορούν να σε στηρίξουν είναι μεγάλη, αλλά αυτό δε χρειάζεται να λειτουργεί σαν το αντίβαρο σε μία σειρά από δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισες το τελευταίο διάστημα.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβριο, με την Ηλιακή έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο να ανοίγει το χορό. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη θα σε αναγκάσει να ιεραρχήσεις διαφορετικά κάποια ζητήματα της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής και θα χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα που μπορεί και να σε κουράζουν. Στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι μπροστά σε μία νέα πρόκληση, φρόντισε να διαβάσεις καλά τους όρους και κανόνες που πρέπει να υπογράψεις και απέφυγε να δράσεις παρορμητικά. Αν πάλι αισθάνεσαι έτοιμος/η να εργαστείς μόνος/η, τότε να γνωρίζεις πως στο ξεκίνημα σου είναι πολύ πιθανό να πρέπει να ασχοληθείς με πολλά θέματα την ίδια χρονική στιγμή. Στον προσωπικό τομέα, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και απέφυγε να δράσεις εν βρασμώ, αφού είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ακριβώς τι είναι αυτό που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας. Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς μπορεί να σε αγχώσει αφού σε αναγκάζει να τα βάλεις με τον εσωτερικό σου κόσμο και την ανασφάλεια που μπορεί να αισθάνεσαι μπροστά στη μετάβαση προς μια νέα κατάσταση. Φρόντισε το σπίτι σου, φτιάξε το χώρο σου, ζέστανε τις σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας και απέφυγε να λειτουργήσεις με τρόπο που πληγώνει πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο για όλη τη διάρκεια του 2016, και ταυτόχρονα του Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς, φαίνεται να δημιουργεί έντονο κλίμα στο δίπολο καριέρα/οικογένεια. Θα πιεστείς ώστε να βρεις νέες ισορροπίες και θα πρέπει να εργαστείς σκληρά για να κάνεις το παραπάνω βήμα στην καριέρα σου. Μπορεί να κάνεις επιλογές, ειδικά την Άνοιξη, που δε θα σου βγουν όπως θα ήθελες, αφού φαίνεται να ακούς τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση και όχι τη λογική σου. Είναι πάλι πιθανό να θελήσεις να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας μία δύσκολη αποστολή στον τομέα της καριέρας σου, που δεν είναι τόσο εύκολο να οριοθετήσεις όπως θα επιθυμούσες. Από την άλλη πλευρά, στον τομέα της οικογένειας, θα κληθείς να κάνεις συμβιβασμούς και να θυματοποιήσεις κάποιες προσωπικές σου ανάγκες ώστε να συνεχίσει να υφίσταται μία δομή που δεν είσαι έτοιμος/η να αφήσεις να φύγει από τη ζωή σου. Θα βρεθείς όμως και μπροστά σε νομοτελειακές απώλειες, σε ένα κλείσιμο κύκλου ζωής που σε αναγκάζει να πατήσεις καλά στα πόδια σου, να δείξεις πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις νέες πορείες που μπορεί ακόμα και να σε ξαφνιάζουν ή τρομάζουν στο ξεκίνημα τους. Αυτό που καλείσαι να δοκιμάσεις το 2016 είναι να λειτουργήσεις με τάσεις αυτοκάθαρσης και να διατηρήσεις στη ζωή σου ότι έχει πραγματικά τα εφόδια να αποτελέσει στήριγμα στη ζωή σου.

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων