Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2016
Από signingstar

Εκπαιδεύοντας τον εαυτό σου να εκφράζεται με σαφήνεια

 

Το 2016 έχει δύο διακριτές μεταξύ τους περιόδους. Η πρώτη περίοδος εκτείνεται μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, και πιο συγκεκριμένα τις 8 Σεπτεμβρίου, με το Δία να παραμένει στην Παρθένο σε μία θέση που σε ευνοεί ως προς θέματα επαγγελματικού κυρίως περιεχομένου αφού μπορείς να οργώσεις το έδαφος για μία μελλοντική εξέλιξη της καριέρας σου. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να σκάψεις βαθιά μέσα σου, να ξεριζώσεις απόψεις και θεωρίες που κουβαλάς και καλείσαι να μεταλλάξεις ώστε να τις φέρεις στα μέτρα της νέας εποχής της ζωής σου, που δεν μπορεί να στηρίζεται σε αλλαγές που λαμβάνουν χώρα μόνο στο ορατό επίπεδο. Αυτή την περίοδο των πρώτων οκτώ μηνών του έτους καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για εκδρομές και αποδράσεις, προσκλήσεις για εκπαιδευτικά σεμινάρια και επαφές με ανθρώπους που κουβαλούν μία νοοτροπία που θα σε βοηθήσει να εξηγήσεις κάποια πράγματα που θέλεις να εξελίξεις στη ζωή σου, αλλά δε γνωρίζεις ακριβώς τον τρόπο.

Η δεύτερη περίοδος του 2016, το τελευταίο τετράμηνο με άλλα λόγια, με το Δία να έχει πλέον περάσει στο Ζυγό από τις 9 Σεπτεμβρίου, είναι ικανή να φέρει εξελίξεις στη δημόσια εικόνα σου. Μία επαγγελματική άνοδος στηρίζεται και σε κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν σε σχέση με την οικογένεια, αφού θα πρέπει να κλείσεις την πόρτα σε ένα περιβάλλον που έχει αρχίσει να γίνεται τοξικό στη ζωή σου. Η ευκαιρία για να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου φαίνεται να περνά μέσα από μία πρόταση που θα πρέπει να κάνεις χωρίς να φοβάσαι μήπως εκτίθεσαι ή μήπως πρέπει να βγεις από τη ζώνη ασφάλειας σου. Η ευκαιρία για να βρεθείς σε νέες ενδιαφέρουσες καταστάσεις περνά μέσα από ρήξεις και επαναστατικές κινήσεις που είναι όμως ικανές και αναγκαίες συνθήκες για να κυλήσει η ζωή σου χωρίς να νιώθεις πως κολλάς σε μία επαναλήψιμη ρουτίνα.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στην Παρθένο τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους (μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου) είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με την εκπαιδευτική σου πλευρά, να αναπτύξεις τις γνώσεις σου, να κάνεις βήματα προς την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η ευκαιρία να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που φαίνεται να σε ιντριγκάρει δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, ειδικά αν περιλαμβάνει και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό ή συναντήσεις με ανθρώπους που μιλάτε διαφορετική γλώσσα, οπότε μπορούν να ανοίξουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Επιπλέον όμως, θα χρειαστεί να έρθεις σε εσωτερική σύγκρουση και με τον εαυτό σου, αφού καλείσαι να διαχειριστείς την ανάγκη για σχέση  με την απαίτηση να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου, κάτι που φέρει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή ειδικά το Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Εκείνη την εποχή φρόντισε να διώξεις από το πρόγραμμα σου δραστηριότητες και γνωριμίες που ρουφούν την ενέργεια σου και να διατηρήσεις μόνο ότι είναι απαραίτητο ώστε να συνεχίσεις να κάνεις τα βήματα που αλλάζουν τη δημόσια εικόνα σου μέσα από τις επιλογές σου. Να έχεις όμως κατά νου, πως μέσα στην Άνοιξη του 2016, θα πρέπει να προσέξεις τι γίνεται παρασκηνιακά ή να ασχοληθείς με την υγεία σου, αφού οι σωματικές σου δυνάμεις δεν είναι αστείρευτες και είναι πιθανό να σε προδώσουν την πιο κρίσιμη στιγμή.

Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή του για περίπου δώδεκα μήνες, θα αποτελέσει την έναρξη μίας περιόδου που θα αρχίσουν να γίνονται και πάλι μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Με το Δία στο Ζυγό και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην επαγγελματική σου ζωή, να αρπάξεις ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας ώστε να δηλώσεις την παρουσία σου αλλά και την ικανότητα σου να λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές. Στον τομέα της οικογένειας, καλείσαι να διαχειριστείς με λεπτότητα κάποια θέματα που φαίνεται να λειτουργούν και σαν ηλεκτρικές εκκενώσεις σε σχέσεις που κρέμονται σε λεπτό σκοινί, αλλά η παρόρμηση θα είναι παρούσα και θα λειτουργήσει εμπρηστικά πολλές φορές. Οι αλλαγές αυτή την εποχή στη σχέση ή την εργασία σου δεν είναι μόνιμες, αφού απλά υπενθυμίζουν πως θέλεις να ζήσεις, πως έχεις ανάγκη από φρέσκο αέρα στη ζωή σου, πως αναζητάς την ευκαιρία να αποδράσεις από μία ζωή που αρχίζει να σε φυλακίζει. Αν πάλι θέλεις την ησυχία σου, τότε να γνωρίζεις πως οι κοντινοί σου άνθρωποι δε συμφωνούν με κάτι τέτοιο και θα σε αναγκάσουν να αντιδράσεις άσχημα απέναντι σε προκλήσεις που θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις με σοφία και ουσιαστικό λόγο.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο κυβερνήτης σου Κρόνος θα βρεθεί για όλο το 2016 στον Τοξότη και 12ο Ηλιακό σου οίκο, σκάβοντας τον εσωτερικό σου κόσμο με στόχο να δημιουργηθεί χώρος για να χωρέσουν νέες σκέψεις και απόψεις, για να χτιστούν νέα δεδομένα που έχεις ανάγκη για να θεμελιώσεις την καινούργια σου ζωή σε μία διετία από τώρα. Με τον Κρόνο στον Τοξότη θα πρέπει να αρχίσεις να φέρνεις στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες σου, να τολμήσεις να σταθείς μπροστά σε ειδικούς που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τα άγχη και τις εμμονές σου. Είναι επίσης απαιτούμενο να αρχίσεις να οικοδομείς τη φιλοσοφία σου πάνω σε μία σειρά από προσωπικές πράξεις και όχι σε πράγματα που δε θέλεις να κάνουν οι άλλοι και να σε επηρεάσουν. Η θετική ματιά απέναντι στα πράγματα έχει μεγάλη σημασία, κάτι που θα τεστάρεις μπροστά σε δύσκολες συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα ή σε θέματα υγείας την Άνοιξη του 2016. Εκείνη την εποχή φαίνεται να χρειάζεται να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου, να ιεραρχήσεις διαφορετικά τις ανάγκες σου, να τολμήσεις να μιλήσεις με ειλικρίνεια απέναντι σε ανθρώπους που αλλάζει ο ρόλος τους στη ζωή σου. Θα χρειαστεί επίσης να αλλάξεις τον τρόπο διαβίωσης σου, κυρίως μέσα από την υιοθέτηση μίας σειράς από δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη υπάρχει ο κίνδυνος του άκρατου φανατισμού απέναντι στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη ζωή σου αν θέλεις να ακολουθήσεις μία κοινωνία που εξελίσσεται. Όταν λοιπόν φτάσεις στο σημείο να μην μπορείς να ακολουθήσεις όσους/ες σε προσπερνούν, τότε είτε θα κάνεις μία επανεκκίνηση στη ζωή σου, είτε θα αποσυρθείς. Η απόφαση δε χρειάζεται να ληφθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού έχεις όλο το πρώτο οκτάμηνο του έτους να ζυγίσεις κατά πόσο μπορείς να ακολουθήσεις πορείες που αλλάζουν μέσα στο χρόνο.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων του 2016 λαμβάνει χώρα το Μάρτιο, με την Ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς να σε βάζει σε διαδικασία έντονων σκέψεων. Θα συζητήσεις κάποια νέα δεδομένα στον ευρύτερο οικογενειακό τομέα και μπορεί να φοβηθείς από το γεγονός πως είσαι συναισθηματικά επιρρεπής σε αποφάσεις. Θα χρειαστεί να ακυρώσεις σκέψεις σου και να δοκιμάσεις να αντιπαρατεθείς με τις εγκεφαλικές σου αγκυλώσεις απέναντι σε σχέδια που εμπεριέχουν και κομμάτια από διαίσθηση και ένστικτο. Θα πρέπει να προσέξεις τις αναταράξεις στον τομέα των συγγενών, αφού είναι πιθανό να φέρουν στην επιφάνεια συζητήσεις που σε τρομάζουν ή σε κάνουν να μην αντέχεις να εκφραστείς ανοικτά, αφού νιώθεις ευάλωτος/η. Καλό θα ήταν σε αυτή την έκλειψη να κάνεις ερωτήματα προς τον εαυτό σου για να καταλάβεις πόσο αντέχεις να γδυθείς συναισθηματικά μπροστά σε ανθρώπους που θέλεις να γνωρίσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 23 Μαρτίου στο Ζυγό, αποτελεί την τελευταία έκλειψη στον άξονα Κριού/Ζυγού και λειτουργεί σαν τον επαναπροσδιορισμό σου ως προς τη δημόσια εικόνα σου. Θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές στον εργασιακό σου ρόλο, να συζητήσεις κάποια νέα δεδομένα στην αμοιβή σου, να τολμήσεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που θέλεις να έχετε μία ισορροπημένη προσωπική σχέση.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβριο, ξεκινώντας με την Ηλιακή έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο που είναι πιθανό να θολώσει το τοπίο στις αποφάσεις σου. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να υποστηρίξεις με θέρμη όσα έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου και να κάνεις το επόμενο βήμα σε ένα μονοπάτι που μπορεί και να σε απομακρύνει από καταστάσεις που είχες συνηθίσει να έχεις στη ζωή σου. Είναι πάλι η ώρα που θα ήθελες να παραμείνεις σε ένα καλοκαίρι που τελειώνει και να μην επιστρέψεις σε ένα περιβάλλον που γνωρίζεις πως θα σε αγχώσει και αναγκάσει να τα βάλεις με τον εσωτερικό σου κόσμο και τις αδυναμίες σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρεις στο φως θέματα επαγγελματικού περιεχομένου με άτομα που είναι ώρα να συγκρουστείτε και να βγάλεις από μέσα σου παράπονα στον προσωπικό τομέα που όσο μένουν κρυμμένα θα συνεχίζουν να δηλητηριάζουν το συναισθηματικό σου κόσμο. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς θα σε αναγκάσει να μιλήσεις για τις φοβίες και τις τραυματικές σου εμπειρίες ώστε να δικαιολογήσεις την αμφιβολία σου μπροστά σε κινήσεις που καλείσαι να θέσεις σε εφαρμογή. Θα πρέπει πάλι να ξεκινήσεις μία εκπαιδευτική εμπειρία που είναι απαραίτητη για την επαγγελματική σου άνοδο, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα και όχι μέσα από φακούς που συνήθισες να φοράς. Είναι η ώρα που θα συμβεί κάτι που σου δείχνει πως όσο φοβάσαι, τόσο θα μένεις στάσιμος/η σε καταστάσεις που αργά ή γρήγορα θα πεθάνουν. Θα πρέπει να μιλήσει το συναίσθημα σου για να ζωντανέψει μία σχέση ή ένα επαγγελματικό όνειρο της δεδομένης χρονικής περιόδου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο για όλο το 2016 αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με θέματα εκπαίδευσης, γνώσεων και σεμιναρίων που θα μπορούσαν να έχουν ένα ουσιαστικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σου εικόνα. Αν βρίσκεσαι σε μία νέα εργασία, τότε ειδικά το πρώτο εξάμηνο του έτους καλείσαι να σκύψεις το κεφάλι και να εκπαιδευτείς, να προσφέρεις και να υπηρετήσεις πολλές φορές για να δείξεις πως αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρεις να αποκτήσεις μία πιο ουσιαστική σχέση στο νέο σου επαγγελματικό περιβάλλον. Επιπλέον, καλό θα ήταν να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για σεμινάρια και συνέδρια του εξωτερικού, για να τολμήσεις να κάνεις κάποια ταξίδια που μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με ανθρώπους που θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να δεις την πραγματική εικόνα μέσα από μία νέα οπτική. Στον προσωπικό τομέα, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να πάρεις αποστάσεις από άτομα του συγγενικού κύκλου, να βρεθείς κάπου μακριά από γνώριμα περιβάλλοντα και να προσπαθήσεις να βάλεις τη σχέση σου μέσα σε νέες συνθήκες, μέσα σε περιστάσεις που ο χρόνος που μπορείς να προσφέρεις στο έτερο ήμισυ είναι περιορισμένος. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία εποχή που ξεπερνάς ένα χωρισμό, τότε προσπάθησε να εκλογικεύσεις κάποια πράγματα ώστε να αποφύγεις παράλογες σκέψεις που είναι εύκολο να έρθουν στην επιφάνεια από τα βάθη του μυαλού σου. Να θυμάσαι πως το πρώτο εξάμηνο του 2016 θα πρέπει να παλέψεις για να εκλογικεύσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, πως καλό θα ήταν να εστιάσεις στη δουλειά σου χωρίς να περιμένεις μεγάλο αντάλλαγμα από τον κόπο σου, χτίζοντας όμως θεμέλια σε κάτι που θα αποδώσει στο τέλος της χρονιάς. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
31 Δεκ 2015 | 10:17
Να τα πούμε;; http://youtu.be/mk48xRzuNvA Καλή Χρονιά να έχουμε πέρα ως πέρα και πιο πέρα!
Θεσεις πλανητων