Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2016
Από signingstar

Ανακαλύπτοντας το κομμάτι που σου έλειπε για να ευτυχήσεις

 

Το 2016 φαίνεται να είναι μία κομβική χρονιά για τη ζωή σου, αφού μία σειρά από πλανητικά σκηνικά έχουν στηθεί πάνω από το κεφάλι σου και σε θέλουν πρωταγωνιστή/ρια της χρονιάς. Καταρχάς, η παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στο ζώδιο σου (Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς, Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο) δείχνει πως βρίσκεσαι μπροστά σε καρμικές αποστολές. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις φαίνεται να αλλάζουν επίπεδο και να πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που έρχονται να προσθέσουν στην κοσμοθεωρία σου και να σε συμπληρώσουν σε κομμάτια που μέχρι σήμερα κινούσες μόνος/η και χωρίς να έχεις δίπλα σου τη φωνή της λογικής. Επιπλέον, ο Κρόνος θα παραμείνει όλο το χρόνο στον Τοξότη και υψηλότερο σημείο του χάρτη σου, κάτι που σημαίνει πως θα βιώσεις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από μετακίνηση σε νέα περιβάλλοντα ή ανάληψη ρόλου και ευθυνών που μπορεί και να σε τρομάζουν (ηγεσία στη δουλειά σου, στήσιμο κάτι νέου από την αρχή, δημιουργία οικογένειας) αλλά ταυτόχρονα σε οδηγούν σε ένα νέο μονοπάτι με νέους στόχους. Άλλωστε και οι εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου το Μάρτιο και το Σεπτέμβριο σε βάζουν στη διαδικασία να λάβεις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σου και να αλλάξεις σκέψεις που πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο όχι μόνο της καρδιάς και του ενστίκτου, αλλά και της λογικής μέσα από ψύχραιμη αντιμετώπιση της πραγματικότητας.

Το τελευταίο όμως και πιο όμορφο κομμάτι του 2016 έχει να κάνει με την παρουσία του Δία στην Παρθένο τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους που φαίνεται να προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Θα χρειαστεί να αναλάβεις δράσεις προς την πρακτική πλευρά της ζωής, να εμπλακείς σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δε χρειάζονται μόνο την έμπνευση, αλλά και την ικανότητα σου να φέρνεις αποτέλεσμα μέσα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Επιπλέον, καλείσαι να μπεις σε ομάδες που έχουν ανάγκη από νέο νόημα στη ζωή και στην πορεία τους, από ένα άτομο που θα προσφέρει όραμα προς κατευθύνσεις ερωτικής φύσεως που μπορεί να φαίνονταν ακόμα και αδύνατες μέχρι σήμερα, αφού συνδυάζεται ο ρομαντισμός με το ρεαλισμό.

Το 2016 είναι μία κομβική χρονιά για εσένα και αυτό θα πρέπει να το έχεις καλά στο μυαλό σου. Θα κληθείς να αλλάξεις κομμάτια της ζωής σου, οπότε μην επεξεργάζεσαι τα νέα δεδομένα με πείσμα και επιμονή, αλλά δείξε ευελιξία και ικανότητα να οδηγείσαι εκεί που υπάρχει καθαρός αέρας για τη ζωή σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία και παραμονή του Δία στην Παρθένο, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου υπόσχεται ένα ευνοϊκό πρώτο διάστημα οκτώ μηνών για το 2016. Θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, μέσα από σχέσεις και συνεργασίες που σε βοηθούν να δεις τη ζωή μέσα από ένα νόημα για το μέλλον σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσει στο παρακάτω στάδιο, να τεθεί η προοπτική ενός γάμου ή της συγκατοίκησης ακόμα και μέσα από μία μετακίνηση σε ένα νέο τόπο. Είναι πάλι πιθανό να υπάρξει ένα ενδεχόμενο εξέλιξης της προσωπικής ζωής των παιδιών σου ή ατόμων μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό να προσφέρει την ευκαιρία να δεις τη ζωή σου μέσα από διαφορετική οπτική. Αν πάλι είσαι μόνος/η στην προσωπική σου ζωή, τότε θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις κόσμο, να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον με πρόσωπα που φαίνεται να παίζουν το ρόλο των προσώπων που θα ανοίξουν τους ορίζοντες σου και πέρα από εκεί που είχες συνηθίσει να κοιτάζεις. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα ώστε να δεις την καριέρα σου να ανθίζει, μέσα από μια προαγωγή ή αποδοχή μίας νέας πρότασης. Ειδικά όμως το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, καλό θα ήταν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού οι προκλήσεις γύρω σου είναι πολλές, χωρίς όμως να σημαίνει πως πρέπει να τις αποδεχτείς όλες ή να τολμήσεις να κάνεις βήματα που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε μία σχοινοβασία που δεν περίμενες. Οι μήνες μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού (ειδικά ο Απρίλιος και ο Μάιος) θα δείξουν κατά πόσο υπάρχει βάση και ουσία και ότι νέο ξεκίνησε ή μήπως είναι απλώς ένα πυροτέχνημα που δε θα παραμείνει για πολύ χρόνο στη ζωή σου. Γενικότερα, με το Δία στην Παρθένο θα έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις βάσεις και θεμέλια σε μία ζωή που δε χρειάζεται να στηρίζεται μόνο στο ένστικτο και τις παρορμήσεις της στιγμής, όπως συνηθίζεις να κάνεις.

Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου θα μεταφέρει το ενδιαφέρον και στον οικονομικό τομέα. Θα θελήσεις να ασχοληθείς πιο ενεργά με την αμοιβή μέσα από τη δουλειά σου, να τολμήσεις να συζητήσεις θέματα συνεργασιών που είναι πιθανό να δώσουν λύσεις σε ζητήματα διαμάχης και απόστασης με συνεργάτες στον εργασιακό χώρο. Μία νέα συνεργασία που προκύπτει δεν υπόσχεται διάρκεια και λειτουργία σε βάθος χρόνου, αλλά υπόσχεται νέο ενθουσιασμό και προοπτικές στην υπάρχουσα ζωή σου. Στον προσωπικό τομέα, η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα κομβικό θέμα για την υπάρχουσα σχέση σου, διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα της σεξουαλικής χημείας με το/η σύντροφο και την πιθανή εμπλοκή τρίτων προσώπων που σπέρνουν φιτιλιές πάθους σε μία σχέση που είχε χάσει τα πατήματα της.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη και πιο υψηλό σημείο του χάρτη σου για όλο το 2016 θα δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα στην καριέρα ή στον τομέα που ορίζει τη δημόσια εικόνα σου. Καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου σχετικά με τη συνεισφορά στην κοινωνία και θα χρειαστεί να έρθεις σε συνεννοήσεις ή ακόμα και διαμάχες με πρόσωπα εξουσίας που είναι σε θέση να εμποδίσουν τις προθέσεις σου. Ίσως πάλι να σου ανατίθεται ένας νέος ρόλος σε επαγγελματικό ή οικογενειακό πλαίσιο, κάτι που θα χρειαστεί να αρχίσεις να συνηθίζεις σχετικά με τον τρόπο που καλείσαι να παρουσιάσεις τη νέα σου εικόνα. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν απώλειες σε οικογενειακό ή ευρύτερο πλαίσιο του συγγενικού σου πλαισίου, αφού θα πρέπει να συνηθίσεις την ιδέα πως αναλαμβάνεις ρόλους που μέχρι χθες μπορεί να μην είχες ούτε καν κατά νου.

Το διάστημα που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι η Άνοιξη του 2016, ειδικά το χρονικό διάστημα μέσα Απριλίου με τέλος Ιουνίου, κατά το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσεις αναποδιές αλλά και έντονες προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, αφού η σχέση σου με πρόσωπα εξουσίας φαίνεται να γίνεται δυσλειτουργική. Εκείνη την περίοδο φρόντισε να κάνεις εκκαθαρίσεις σε ασχολίες και δραστηριότητες που έχεις αναλάβει, αφού θα χρειαστεί να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου συγκεντρωμένες στους ουσιαστικούς στόχους της ζωής σου. Τους αμέσως επόμενους μήνες του καλοκαιριού μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σχετικά με την καριέρα και την οικογένεια και να κάνεις κινήσεις που δείχνουν πως ανοίγεις το βήμα σου και αφήνεις πίσω σου ανθρώπους και δεδομένα που δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό ως προς την αναζήτηση και ανακάλυψη του νοήματος της ζωής σου.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων για το 2016 λαμβάνει χώρα το Μάρτιο με την Ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου στο ζώδιο σου να σέρνει το χορό. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να σε βρίσκει μπροστά σε αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις σχετικά με την πρόοδο και ευημερία σου, σχετικά με την αξιολόγηση προτάσεων που έχεις στα χέρια σου, σχετικά διλήμματα που έχουν να κάνουν με το βαθμό που θα θυσιάσεις την προσωπική σου διάθεση για ανάπτυξη σε σχέση με υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες που σου ζητούν να παραμείνεις ταγμένος/η σε αυτές. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη, που επηρεάζει κυρίως γεννημένους/ες στο μέσο του ζωδίου, είναι μία καλή ευκαιρία να ανοίξεις τα μάτια σου μπροστά σε δεδομένα που έχουν ως στόχο να αλλάξουν την πορεία σου απέναντι σε καταστάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς με διαφορετική αντίληψη. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 23 Μαρτίου στο Ζυγό, κλείνει τη διετία των εκλείψεων στον άξονα Κριού/Ζυγού, και φέρνει στο προσκήνιο κάποιους αποχαιρετισμούς που καλείσαι να κάνεις πράξη. Καλείσαι να αποσαφηνίσεις αν θα τολμήσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση για να τρέξεις τη σχέση σου ή θα περιμένεις τις εξελίξεις όπως θα έρθουν από την άλλη πλευρά. Ίσως πάλι να προκύψει ένα ζήτημα που αφορά την ένωση σου με ένα πρόσωπο στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, κάτι που όμως καλό θα ήταν να σκεφτείς διεξοδικά και να δώσεις τις απαντήσεις σου μετά την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία, στο τέλος Ιουνίου.

Το επόμενο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβριο, με την Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου να ανοίγει το χορό σε μία σειρά από εξελίξεις. Είναι μάλλον η ώρα που θα χρειαστεί να δώσεις απαντήσεις σε προτάσεις που έχεις δεχτεί και θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη σε κάποια άτομα που ζητούν τη σύμπλευση και συνεργασία σου. Η προσωπική σου ζωή θα μπορούσε να περάσει σε νέα διάσταση, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάς πως έχεις μπροστά σου και ζητήματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, κάποιες προκλήσεις που δεν μπορείς να προσπεράσεις χωρίς να εξετάσεις την ουσία των νέων δεδομένων. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σου είναι μία έντονα φορτισμένη συναισθηματική στιγμή αφού θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τις φοβίες και ανασφάλειες σου, να επιτρέψεις στην πληγή να τρέξει αίμα, να δείξεις πως φοβάσαι μπροστά σε προκλήσεις που δεν μπορείς να σηκώσεις μόνος/η. Επιπλέον, καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με την υγεία σου, να προσέξεις κάποια συμπτώματα που δεν μπορείς να περάσεις από δίπλα τους χωρίς να εξετάσεις με πιο προσεκτική ματιά, αφού δείχνουν δύσκολες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα μέσα σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο για όλο το 2016, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου, δημιουργεί μία έντονα καρμική περίοδο για τη ζωή σου αυτή τη χρονιά. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη ζωή σου να αποκτά νόημα μέσα από σχέσεις και συνεργασίες που έχουν έρθει για να προσθέσουν ρεαλισμό στον τρόπο που βλέπεις το μέλλον. Θα πρέπει όμως να δείξεις και συνέπεια σε ενάρξεις σχέσεων και επαγγελματικών πλάνων, αφού θα πρέπει να είσαι σε θέση να ιεραρχήσεις τα νέα δεδομένα και να εστιάσεις εκεί που υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον ώστε να δεις τη ζωή σου να αποκτά νόημα. Αν προκύψουν προτάσεις που σε οδηγούν σε αποφάσεις και κινήσεις το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, να έχεις κατά νου πως θα χρειαστεί να κάνεις κάποια βήματα επαναπροσδιορισμού το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι και το τέλος Ιουνίου, αφού οι χρόνοι μπορεί να μη βγαίνουν και οι σωματικές σου δυνάμεις να μην αρκούν για να φέρεις εις πέρας τα πάντα. Το δίμηνο του καλοκαιριού (Ιούλιος και Αύγουστος) είναι όμως μία εξαιρετική εποχή για να ανοίξει το βήμα σου, για να δείξεις την ευτυχία σου, για να αποδράσεις από καταστάσεις που σε φθείρουν και να ασχοληθείς με ανθρώπους που συντελούν στο να βλέπεις τη ζωή μέσα από την ανθοφορία και όχι το κλείσιμο κύκλων. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων