Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ31
Δεκ
Εβδομαδιαιες Προβλεψεις 2-8/1/2017
Από signingstar

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα θα σε κάνει να αντιληφθείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, σε μία νέα πραγματικότητα που σου ζητά να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου και την ικανότητα σου να εκφράζεσαι συναισθηματικά, αποφεύγοντας να φέρνεις στην επιφάνεια μόνο τη λογική και τετράγωνη πλευρά του εαυτού σου, κάνοντας στην άκρη μία μονοδιάστατη ιδιότητα σου και τολμώντας να μιλήσεις για ζητήματα που γνωρίζεις πως μπορείς να σε εκθέσουν και να σε τρομάξουν. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις ρόλους που θα παγώσουν κάποια πρόσωπα γύρω σου, αφού φαίνεται να αποκτάς δυνάμεις που σε μετατρέπουν σε κάτι εξαιρετικά απειλητικό για ανθρώπους που σε είχαν συνηθίσει διαφορετικά. Αν πάλι πρέπει να αναμετρηθείς με τις δυνάμεις σου, τότε να θυμάσαι πως μπορεί να χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω για να ξεκουραστείς ή να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, αφού είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να δεις και τα πράγματα από μία απόσταση που σου επιτρέπει να πιάσεις κουβέντα και με τον εαυτό σου, μέσα σε ένα περιβάλλον ησυχίας και ηρεμίας. 

To do: να φροντίσεις τον εαυτό σου

Not to do: να κάνεις επίθεση χωρίς να γνωρίζεις τον αντίπαλο

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Ιαν 2017 | 22:02
θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση ίσως τρομακτική, ίσως καθησυχαστική, ίσως διαφωτιστική. Ο George Michael έφυγε όταν ο γενέθλιος Ήλιος σημαδεύτηκε από το μεσοδιάστημα Κρόνου Πλούτωνα αλλά και με διερχόμενο Ήλιο σε αντίθεση. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η ζωτικότητα / υγεία των Αιγόκερων/Καρκίνων ήταν/είναι σε κίνδυνο ούτε κάτι ανάλογο. Το ιδαίτερο και ουσιώδες είναι πως ο διελ. Πλούτωνας έβλεπε τον ωροσκόπο του, ή πιο σωστά το τέλος του δωδεκάτου, *ενώ* η απόσταση ωροσκόπου - γενέθλιου Πλούτωνα είναι 53 μοίρες, έφυγε στα 53 του, δηλαδή όταν δύο διαφορετικές κλίμακες χρόνου (ωροσκόπος διελ. Πλούτωνας, ωροσκόπος γεν. Πούτωνας) συναντήθηκαν συν ο Ήλιος, συν κάποια άλλα στοιχεία πιο γενικά.
Θεσεις πλανητων