Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2017
Από signingstar

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η πίεση;

 

Το 2017 είναι ακόμα μία έντονα μεταβατική χρονιά για τη ζωή σου. Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Αιγόκερω, και επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου με ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η παρουσία του Δία στο Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου μπορεί να απαλύνει αυτή τη μάχη, να προσθέσει νέες γνωριμίες σε κάθε απώλεια προσώπου, να σε βάλει σε νέες δραστηριότητες κάθε φορά που θα χάνεις το κουράγιο σου και θα θεωρείς πως δεν υπάρχει ελπίδα για παρακάτω. Επίσης, μπορεί να φέρει και μία ουσιαστική γέννηση στην υπάρχουσα σχέση σου, ένα παιδί που είναι σε θέση να σε κάνει να αλλάξεις την εικόνα που έχεις για τις σχέσεις και την οικογένεια.

Επειδή όμως αναζητάς κάτι διαφορετικό στη ζωή σου, επειδή επιδιώκεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που έχουν βαλτώσει τη ζωή σου, καλό θα ήταν να προσέχεις ποιες υποθέσεις κλείνεις με απόλυτο τρόπο και τις πετάς από τη ζωή σου. Δεν είναι όλες οι νέες γνωριμίες ενδιαφέρουσες και ερωτικές, απλά εσύ μπορεί να τις μετατρέπεις σε κάτι τέτοιο επειδή έχεις ανάγκη από μία σχέση στη ζωή σου. Δεν είναι όλες οι εργασίες που θα βρεις ουσιαστικές και θα σε βοηθήσουν να σταθείς στα πόδια σου, απλά μπορεί να πρόκειται για περιστασιακές παραστάσεις που σε αποπροσανατολίζουν από το στόχο που έχεις να βάλεις γερά θεμέλια στη ζωή σου.

Το 2017 μπορεί να σε οδηγήσει σε μία μετακόμιση ή μετακίνηση κάπου μακριά, να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως νικήθηκες και ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις από την αρχή. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητη ήττα για εσένα, αλλά μπορεί με αυτό τον τρόπο να παραπλανήσεις τους γύρω σου πως σε έβγαλαν νοκ-άουτ με αποτέλεσμα να σε αφήσουν ήσυχο/η να ορίσεις τη ζωή σου όπως θέλεις και όχι όπως προσπαθούν να στο επιβάλουν νόμοι και κανόνες που δεν έχεις ποτέ σου αποδεχτεί.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο κυβερνήτης σου Δίας θα παραμείνει στο Ζυγό και 11ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου προσφέροντας την ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να κάνει γνωριμίες, να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνεις σχέδια με το έτερο ήμισυ. Βρίσκεσαι σε μία χρονική στιγμή που κάνεις σχέδια για την προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να σημαίνει πως εξετάζεις και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού ή πως προκύπτει ένα παιδί ξαφνικά και χωρίς να το περιμένεις. Αυτό το τελευταίο στοιχείο θα πρέπει να το προσέξεις το πρώτο τρίμηνο του έτους, αλλά και λίγο μετά το καλοκαίρι, αφού μπορεί να φέρει αναστάτωση στη ζωή σου χωρίς να το περιμένεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι ερωτικές προκλήσεις δε φαίνεται να σταματούν και βρίσκεσαι μπροστά σε ένα ενδεχόμενο εναλλαγής ερωτικών συντρόφων χωρίς όμως να είσαι σε θέση να αντιληφθείς τι ακριβώς αναζητάς. Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό σηματοδοτεί μία ξαφνική συνειδητοποίηση μέσα από τις εφήμερες σχέσεις με αποτέλεσμα να αναζητάς όλο και κάτι περισσότερο στην επόμενη σχέση που δοκιμάζεις να έχεις. Η στασιμότητα και η δέσμευση μοιάζουν να σε τρομάζουν αυτή την περίοδο, κάτι που όμως μπορεί να σημαίνει πως μεγαλώνει η οικογένεια σου αφού αποκτάς παιδιά και αλλάζει ο ρόλος μέσα στη σχέση σου. Στον επαγγελματικό τομέα, επένδυσε σε νέες γνώσεις και στην εργασία μέσα σε ομάδα, αφού αυτό μπορεί να σε διδάξει πολλά για το δικό σου ρόλο.

Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και η παραμονή του για περίπου δώδεκα μήνες σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου που θα έρθεις σε επαφή με την ψυχή σου. Μετά από ένα έντονο διάστημα εξωστρέφειας και αισιοδοξίας, μπορεί να βλέπεις μπροστά σου προκλήσεις στον ερωτικό τομέα, αφού πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια αυτό που σου λείπει και αδυνατείς να βρεις. Θα χρειαστεί τη συμπαράσταση από το έτερο ήμισυ ή από ένα άτομο που μπορεί να σου παρέχει ψυχολογική υποστήριξη και καθοδήγηση. Ίσως να θελήσεις να απομονωθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου, κάτι που σε τρομάζει, γι αυτό φρόντισε να έχεις κοντά σου πρόσωπα που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να ανοίξεις ένα παράθυρο στο μέλλον, να δεις φως μέσα από το σκοτάδι. Στον επαγγελματικό τομέα, αν αναλαμβάνεις μία πιο υπεύθυνη θέση, τότε να γνωρίζεις πως έχεις τραβήξει πάνω σου τα μάτια από άτομα εξουσίας που έχουν βαλθεί να αναζητήσουν λάθη και παραλείψεις σου για να τα κριτικάρουν. Αν πάλι κλείνει ένας επαγγελματικός κύκλος, τότε είναι ώρα να τολμήσεις να αρχίσεις να στήνεις τη δουλειά που ακουμπά στα ταλέντα σου και όχι να επιλέξεις μία νέα εργασία που μοιάζει πολύ με αυτή που είχες μέχρι σήμερα.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία του Κρόνου για ακόμα μία χρονιά στο ζώδιο σου, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου που περνά οριστικά στον Αιγόκερω, αποτελεί ακόμα ένα έτος δοκιμασίας απέναντι στις ευθύνες που αναλαμβάνεις για να αλλάξεις τη ζωή σου. Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τότε θα αισθανθείς την πίεση στους ώμους σου, αφού μοιάζει σαν να χτίζεις ένα νέο κόσμο μέσα στον οποίο θα ζήσεις τα επόμενα χρόνια. Αισθάνεσαι σαν να σου λένε να σταματήσεις να ονειρεύεσαι και να ζεις ανέμελα, σαν να σε έβαλαν στόχο ώστε να πάψεις να ζεις μόνο για το σήμερα και σαν να σου παίρνουν τη χαρά τη ζωής. Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος μπορεί να γίνει καταπιεστικός και εκφοβιστικός, να αποτελέσει τον κανόνα που δεν μπορείς να αποφύγεις, να αποδειχτεί το μονοπάτι που σε οδηγεί στο δικαστήριο για να δικαστείς για λάθη και παραλείψεις σου. Αλλά, από την άλλη πλευρά είναι δίκαιος και δεν κρατά κακία και απωθημένα, αφού στηρίζεται στις καθαρές λύσεις και στα σταράτα λόγια. Ο Κρόνος λοιπόν μπορεί να σου δώσει μία προαγωγή στον εργασιακό χώρο που μοιάζει με το δώρο που περίμενες να σου κάνουν, αλλά έρχεται σαν ανταπόδοση του κόπου και όχι απλό δώρο γενεθλίων. Μπορεί όμως να σε σπρώξει και έξω από τη δουλειά σου, αφού φάνηκες ανεπαρκής και λίγος/η απέναντι στις περιστάσεις και τις απαιτήσεις του ρόλου σου. Μπορεί πάλι να σε βοηθήσει να γίνεις η φωνή της λογικής σε μία σχέση που πρέπει να βαδίζει στην επισημοποίηση ή σε αναγκάσει να ξυπνήσεις ένα πρωί σε ένα άδειο σπίτι. Ο Κρόνος όμως κάνει και κάτι ακόμα που ίσως να είναι το χειρότερο που δεν μπορείς να ακούσεις: σε κάνει να συνειδητοποιείς πως μεγαλώνεις ηλικιακά, σωματικά, πνευματικά και πως αναλαμβάνεις υποχρεώσεις που συμβαδίζουν με την ηλικία σου. Αυτό το τελευταίο μπορεί να σε αγχώσει και τρομάξει, αλλά δεν πρέπει να το λάβεις σαν απειλή. Ο Κρόνος θα αναδείξει νέες ευκαιρίες για να χαρείς στη ζωή σου, οπότε δε χρειάζεται να παραμένεις δέσμιος/α αναμνήσεων και καταστάσεων που κάποτε σε έκαναν να περνάς καλά. Ο Κρόνος σε μαθαίνει πως ο χρόνος όχι μόνο δε γυρίζει προς τα πίσω, αλλά είναι και πολύ μικρός για να θεωρείς πως μπορείς να προλάβεις τα πάντα μέσα σε μία μόνο ζωή.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Φεβρουάριο και πιο συγκεκριμένα ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου. Αυτή η χρονική συγκυρία μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για μία έκπληξη από ή προς το έτερο ήμισυ, για ένα δώρο που φέρνει ευχάριστη αναστάτωση στη ζωή σας. Είναι πάλι πιθανό να υπάρχουν νέα δεδομένα σε ένα ταξίδι επαγγελματικού ενδιαφέροντος και να προκύπτει μία καθυστέρηση ή μία αναβολή για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις αυτή την αποστολή που σου ανατίθεται. Γενικότερα όμως, βρίσκεσαι μπροστά σε μία ευκαιρία να βελτιώσεις τη ζωή σου και τις σχέσεις σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να λεχθούν κάποια πράγματα που αντανακλούν όλα όσα συνέβησαν μέσα στο 2016. Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να επαναφέρει μία φαινομενική ηρεμία στη ζωή σου, χωρίς όμως αυτό να είναι το ζητούμενο. Η παραμονή σου σε μία κατάσταση που σου εξασφαλίζει την απουσία αναταράξεων δε σημαίνει πως λύθηκαν τα προβλήματα, ενώ η συγκέντρωση μερικών ψεμάτων που μπορούν να καλύψουν την άρνηση να αποκαλυφθεί η αλήθεια είναι και πάλι μία πράξη με μεγάλο ρίσκο.

Το επόμενο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο, με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο να ανοίγει το χορό. Ένα ταξίδι μπορεί να αποτελέσει αφορμή για λεκτικές συγκρούσεις ή για αναποδιές που είναι ικανές να σου αλλάξουν τη διάθεση. Επίσης, κάποια λεγόμενα αυτή τη χρονική στιγμή μπορεί να αποτελέσουν αιχμηρές αφορμές για να ειπωθούν αλήθειες με τρόπο που πονά, ειδικά αν αυτά έχουν ως στόχο πρόσωπα του συγγενικού κύκλου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις υποκειμενικές απόψεις και θεωρίες και να έχεις γύρω σου ανθρώπους του φιλικού κύκλου για να λάβεις και κάποια γνώμη που μαλακώνει τις δικές σου σκέψεις. Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη, την 21η Αυγούστου στο Λέοντα, σε βοηθά να βρεις το μονοπάτι σου, σε ωθεί να αποδεχτείς μία νέα επαγγελματική πρόταση που είναι σε θέση να σε μετακινήσει κάπου μακριά. Ίσως πάλι να προκύπτει μία άνοδος στον υπάρχοντα επαγγελματικό χώρο, μία εξέλιξη που μπορεί να σε βοηθήσει να αναλάβεις νέους ενδιαφέροντες ρόλους. Στον ερωτικό τομέα, άφησε πίσω σου το παρελθόν και πραγματοποίησε αυτή την απόδραση που σου έχει προταθεί γιατί μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να γεφυρωθεί το χάσμα στη σχέση σου. 

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων (Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο και Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς) μέχρι και τις 9 Μαΐου δυσκολεύει κάπως τη ζωή σου, ειδικά αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, αφού σε ωθεί σε αποφάσεις βασιζόμενες πάνω σε επικίνδυνα διλήμματα. Η απαίτηση να ρίξεις το βάρος στην οικογένεια ή τη δουλειά δεν είναι εύκολο να τη φέρεις εις πέρας, αφού δεν είναι ορατά τα όρια ανάμεσα στις δύο καταστάσεις. Μπορεί να βλέπεις λαμπρό πεδίο εξέλιξης αν εστιάσεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζεις προβλήματα στο σπίτι σου, αφού απουσιάζουν οι καθαρές λύσεις και αποφάσεις. Μπορεί να αποφασίζεις να προσφέρεις συναίσθημα στη σχέση σου, με αποτέλεσμα να θεωρείσαι επιρρεπής στο να αφήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στον επαγγελματικό τομέα και να χαρακτηρίζεσαι αφερέγγυος/α. Η ισορροπία δεν είναι εύκολο να βρεθεί, αφού υπάρχει και ο Κρόνος στις πλάτες σου που σε κάνει να βλέπεις το θέμα πολύ πιο μεγάλο από ότι πραγματικά μπορεί να είναι.

Η μετάβαση του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου στις 9 Μαΐου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο) αποτελεί μία ευχάριστη και εξαιρετική συγκυρία για να ανοίξεις τους ορίζοντες του μυαλού και της δράσης σου. Μπορεί να προκύψουν κάποια ταξίδια που αλλάζουν τις παραστάσεις που έχεις μπροστά σου, με αποτέλεσμα να αλλάζει και η οπτική που έχεις απέναντι σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Μπορεί να υπάρχουν επαγγελματικές προτάσεις που σε κάνουν να βλέπεις πως δε χρειάζεται να πασχίζεις κάτι για τον εαυτό σου στο λάθος επαγγελματικό χώρο, αφού μπορείς πολύ πιο εύκολα να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Μπορεί τέλος να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που έρχεται από απόσταση και σε κάνει να πιστεύεις πως υπάρχουν μαγικά δώρα που έρχονται τη στιγμή που ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και έχεις δοκιμάσει τα πάντα με στόχο να τον λύσεις. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου και τον τρόπο που κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν, τότε απέδειξε το μέσα στο δεύτερο μισό του 2017.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων