Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2017
Από signingstar

Μαθαίνοντας να χάνεις και τελικά να βγαίνεις κερδισμένος/η

 

Το 2017 είναι μάλλον μία περίεργη χρονιά που φαίνεται να κουβαλά έντονα την έννοια του ηλεκτροσόκ ή της ψυχρολουσίας. Από τη μία πλευρά, θα αντιμετωπίσεις την αντίθεση Δία/Ουρανού στον άξονα Ζυγού/Κριού και ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να βιώνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου με έντονες ταχύτητες. Τη μία στιγμή βιώνεις τον απόλυτο έρωτα και ετοιμάζεσαι για επισημοποίηση της σχέσης και την άλλη στιγμή εξαφανίζεσαι. Τη μία στιγμή αποκτάς την επαγγελματική θέση των ονείρων σου και μετά από λίγο κλείνει η εταιρία. Τη μία στιγμή γίνεσαι γονιός και την άλλη στιγμή αντιμετωπίζεις προβλήματα με την υγεία των γονιών σου. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μαθαίνεις πως η ζωή είναι εφήμερη και πρέπει να βιώνεις την κάθε στιγμή όπως ακριβώς σου προσφέρεται στο σήμερα και χωρίς μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

Από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίζεις τον Κρόνο στον Τοξότη που μπορεί να διαλύει ιδεολογίες και πεποιθήσεις, να σε ωθεί σε απομόνωση τη στιγμή που ανοίγει ο κοινωνικός σου κύκλος, να προσθέτει ώρες εργασίας την ίδια ώρα που θέλεις να αποδράσεις από γνώριμα μοτίβα ζωής και περιβάλλοντα. Ασφαλώς και κάτι σου λέει πως δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο των γύρω σου αν δεν καταφέρεις να ορίσεις τον εαυτό σου, αν δε συστηθείς εκ νέου με τον εαυτό σου σε μία χειραψία που μπορεί να σε ξαφνιάσει αφού βλέπεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις.

Το 2017 αποτελεί τη συνέχεια ενός 2016 που σε έβαλε σε ένα νέο τρόπο σκέψης, αλλά τώρα πρέπει να βιώσεις και τις αλλαγές στην τσέπη σου, στην καρδιά σου, στην ίδια σου τη ζωή. Αυτό μπορεί να είναι περισσότερο τρομακτικό σε σχέση με ότι συνέβαινε το 2016, αλλά ταυτόχρονα σε βάζει σε μία κατάσταση να αποδομήσεις όσα γνώριζες με στόχο να διαμορφώσεις το νέο σκηνικό πάνω στο οποίο θα πρωταγωνιστήσεις την επόμενη τριετία.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία και παραμονή του Δία στο Ζυγό και Ηλιακό σου ζενίθ μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου φαίνεται να φέρνει σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου. Ο Δίας στο Ζυγό μπορεί να σου ανοίξει διάπλατα μονοπάτια στον τομέα της καριέρας και να σε φέρει πολύ πιο κοντά στην επιτυχία του στόχου που είναι να αποδεικνύεις σε τρίτους πως μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα με ηρεμία και απόλυτη επιτυχία. Μπορείς να ηγηθείς σε επαγγελματικές προσπάθειες με τη στόφα του/ης ηγέτη που γνωρίζει πότε να ισορροπήσει το κλίμα μέσα σε μία ομάδα με την κατάλληλη διαχείριση του δυναμικού των μελών της. Μπορείς να έρθεις πολύ πιο κοντά με την πτυχή της προσωπικότητας σου που σε κάνει αποδεκτό/η από το κοινό, που σε βοηθά να γίνεσαι το πρόσωπο που εναρμονίζει καταστάσεις, επειδή κουβαλά εσωτερική ηρεμία. Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να συμβούν μέσα από αναταραχές και εντάσεις, αφού η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό από τον Κριό (ειδικά Ιανουάριο-Μάρτιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο) δηλώνει πως για να καταφέρεις να βρεις τα πατήματα σου θα πρέπει να προκληθούν παράλληλα ηλεκτροσόκ. Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, τότε έχοντας διαλύσει κομμάτια της ζωής σου την προηγούμενη διετία, είσαι πλέον μπροστά στο να κάνεις επιλογές που σε απομακρύνουν από ένα μοτίβο ζωής που κάποιοι συνήθισαν να σε βλέπουν να διατηρείς. Η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπική ζωής είναι κάτι που δεν επιτυγχάνεται εύκολα αν δεν προχωρήσεις σε εξομολογήσεις και μία τόλμη που σε αναγκάζει να φέρεις στην επιφάνεια κομμάτια του εσωτερικού σου κόσμου. Ίσως η επαγγελματική άνοδος να σε κάνει να δεις πως απομακρύνεσαι από την ιδεατή ερωτική σχέση, με αποτέλεσμα να επιλέξεις να κατεβάσεις ταχύτητα στη δουλειά, ακόμα και να αρνηθείς ισχυρές θέσεις, για να στηρίξεις τη σχέση και οικογένεια σου ή για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην αναζήτηση του/ης ιδανικού/ης συντρόφου.

Η ταυτόχρονη παρουσία του Πλούτωνα από το ζώδιο σου μέσα στο παραπάνω σκηνικό Δία/Ουρανού δηλώνει πως μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε τολμηρές κινήσεις που αλλάζουν το δημόσιο στάτους σου (γάμος ή χωρισμός, επαγγελματική άνοδος ή στήσιμο της δικής σου δουλειάς), αλλά ταυτόχρονα πρέπει να αλλάζει και ο ρόλος σου μέσα στη σχέση με γονείς. Μπορεί λοιπόν να πραγματοποιείται μία αλλαγή που μοιάζει με τη σκυτάλη που σου παραδίνεται, που φέρνει πολλά στοιχεία από μία καρμική υποχρέωση να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις, αφού η ζωή προχωρά μπροστά και αφήνει πίσω της δεδομένα που ξεθώριασαν και πεθαίνουν. Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου ανοίγει μία νέα περίοδο εσωτερικής συμφιλίωσης με το νέα σου εαυτό, αφού πρέπει να ανοίξεις διάλογο και με τον εσωτερικό σου κόσμο. Μαθαίνεις να εκφράζεσαι χωρίς να κομπιάζεις, συνηθίζεις στην ιδέα πως μπορείς να μοιραστείς και να εμπιστευτείς, δέχεσαι δώρα χωρίς τύψεις και ενοχές, γιατί διαφορετικά έρχεσαι πολύ κοντά με την ιδέα της δικής σου απόδρασης από το μονοπάτι της προσωπικής σου εξέλιξης.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο κυβερνήτης σου Κρόνος θα βρεθεί στον Τοξότη και 12ο Ηλιακό σου οίκο για σχεδόν όλο το 2017, αφού στις 20 Δεκεμβρίου θα περάσει στο ζώδιο σου για να σου κρατήσει συντροφιά περίπου τρία χρόνια. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει μία δύσκολη συγκυρία, αφού πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Κάποιοι αποφασίζουν να σου δείξουν πως δε διαθέτεις όλη τη δυναμική για να καταφέρεις αυτά που υπόσχεσαι. Κάποιοι άλλοι σου ασκούν ψυχολογικό πόλεμο στον εργασιακό χώρο, απειλώντας σε πως μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια λάθη και παραλείψεις σου με αποτέλεσμα να χάσεις τη δημόσια εικόνα που χτίζεις. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην μπορείς να βρεις τη δουλειά που αναζητάς, να πέφτεις πάνω σε τείχη και εμπόδια, να μη χωράς στη δουλειά που βρίσκεσαι, να αντιλαμβάνεσαι πως κλείνει ένας κύκλος αλλά να μην μπορείς να κάνεις αυτή τη σκέψη και πράξη. Με τον Κρόνο στον Τοξότη όμως έχεις την ευκαιρία για μία βουτιά βαθιά μέσα σου, για μία ενδοσκόπηση με στόχο να αλλάξει η φιλοσοφία σου και να περάσεις σε μία νέα εποχή χωρίς να κουβαλάς βαρίδια άλλων εποχών και παλιών αμαρτιών. Ίσως να ανακαλύψεις τραύματα από εποχές που δε θυμάσαι, από συμπεριφορές που σε στιγμάτισαν, από χρονιές που δε σου επέτρεψαν να κάνεις το ταξίδι ή τις σπουδές που ονειρευόσουν. Ίσως πάλι να αρχίσεις να ανακαλύπτεις μία βαθύτερη σοφία που κουβαλάς σχετικά με τα πράγματα και να θελήσεις να πραγματοποιήσεις μία στροφή καριέρας, η οποία φαντάζει εύκολη και απλή τους πρώτους εννιά μήνες, αλλά στη συνέχεια γίνεται περισσότερο απαιτητική επειδή σου ζητά αποδείξεις πως βρίσκεσαι στο σωστό μονοπάτι και όχι πως απλά επέλεξες έναν εύκολο δρόμο ώστε να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

Στον ερωτικό τομέα, καλείσαι να διαχειριστείς την απώλεια ή την απώλεια της ισχύος πάνω στη σχέση και να αποδείξεις πως μπορείς να είσαι δίκαιος/η, αληθινός/η, ειλικρινής και δεν κρύβεις τα συναίσθημα σου επειδή φοβάσαι μήπως γίνεις ευάλωτος/η. Ίσως να επιστρέψεις στις εικόνες από σχέσεις του παρελθόντος με στόχο να δώσεις εξηγήσεις σε ζητήματα της σημερινής σου ερωτικής ζωής και είναι πάλι πιθανό να θελήσεις να απομονωθείς για ένα χρονικό διάστημα, αφού η πολυκοσμία σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια πως ο Κρόνος στον Τοξότη σε βοηθά να αποδομείς και να ξεριζώνεις ανθρώπους, καταστάσεις και συναισθήματα που δεν έχουν θέση στη ζωή σου, αλλά ταυτόχρονα βγάζεις από μέσα σου και κάποιες σκέψεις και απόψεις ετών που θεωρούσες πως δε σηκώνουν αμφισβήτηση. Ναι είναι σκληρό να αντιλαμβάνεσαι πως κάποιος άλλος μπορεί να έχει δίκιο, αλλά είναι και λυτρωτικό γιατί με αυτό τον τρόπο αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να θεωρηθούν μέντορες σου, ώστε να βγεις και να τους αναζητήσεις.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων του 2017 λαμβάνει χώρα το Φεβρουάριο με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στο Λέοντα να ανοίγει το χορό. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν τη σχέση σου, που επηρεάζουν τον τρόπο που βλέπεις το έτερο ήμισυ, που μοιράζεσαι χρόνο, αγάπη και χρήμα με πρόσωπα της ζωής σου. Στον καθαρά οικονομικό τομέα, ίσως να προσπαθείς να βελτιώσεις κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι σου και αυτό να έχει άμεση επιρροή στην τσέπη σου, αφού προκύπτουν έξοδα που σε αγχώνουν. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς είναι περισσότερο φιλική προς εσένα και μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις ανάγκη για να βρεις την ισορροπία σου. Κάποια κουβέντα που θα κάνεις με άτομα του συγγενικού κύκλου μπορεί να αποτελέσει αφορμή να συνειδητοποιήσεις κάτι που αδυνατείς να σκεφτείς λογικά, αλλά χρειάζεται να αισθανθείς αυτό που σου λένε κάποιοι άλλοι για να το κατανοήσεις. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε εποχή εξετάσεων και εντατικού διαβάσματος, οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να συμμαζέψεις το μυαλό σου, γιατί αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο αυτή την περίοδο. Αν πάλι υπάρχει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου, τότε φαίνεται να μην πατάς στη Γη και οι γύρω σου να  βλέπουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτή που έχουν συνηθίσει.

Το επόμενο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο, με εκκίνηση τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και 2ο Ηλιακό σου οίκο. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να είναι σκληρή και έντονη, λόγω έντονης αντιπαράθεσης ή διεκδίκησης με το έτερο ήμισυ ή με ένα/μία συνεργάτη και απαιτεί προσεκτική διαχείριση αφού μπορεί να ειπωθούν ή να γίνουν πράγματα που σπάνε οριστικά καταστάσεις. Ένα ξεκαθάρισμα όμως φαίνεται να είναι απαραίτητο για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω, για να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κλείσεις κύκλους. Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου στο Λέοντα που ακολουθεί μπορεί να σε βοηθήσει για το επόμενο βήμα, να σε φέρει κοντά στην ερωτική ευτυχία, να σου προσφέρει την ευκαιρία για μία γνωριμία που φαίνεται να σε κάνει να αισθανθείς διαφορετικά. Στον επαγγελματικό τομέα, το τοπίο ξεκαθαρίζει και πρέπει είτε να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά και να συνεχίσεις να στηρίζεις την από κοινού προσπάθεια, είτε να αποχωρήσεις για να δημιουργήσεις το δικό σου περιβάλλον δράσης και δημιουργικής έκφρασης.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παρουσία και παραμονή του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων (Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο και Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς) μέχρι και τις 9 Μαΐου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να εμπλουτίσεις τον τρόπο σκέψης σου, να προσθέσεις και νέα στοιχεία αντίληψης στη φιλοσοφία σου. Η παραπάνω πρόταση μπορεί να βρει εφαρμογή μέσα από θέματα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, μέσα από την αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν με συνεργάτες και συναδέλφους και θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το νέο σου ρόλο. Έχεις πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου με σπουδές και πτυχία, με διακρίσεις στον τομέα των ξένων γλωσσών ή των συνεδρίων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για μία νέα θέση στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα μπορούν να προκύψουν ταξίδια σε μέρη μακρινά ή με τη συντροφιά ατόμων που σε βοηθούν να ταξιδέψεις νοερά και να ανακαλύψεις νέους λόγους για να αισιοδοξείς για τη ζωή σου.

Η μετάβαση του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου στις 9 Μαΐου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο) αποτελεί μία καλή ευκαιρία να μάθεις να εμπιστεύεσαι, να μοιράζεσαι και να βγεις κερδισμένος/η μέσα από σχέσεις και συνεργασίες. Η έντονη ερωτική και σεξουαλική έλξη προς ένα πρόσωπο μπορεί να σε κάνει να χάσεις τη λογική σου, να θεωρήσεις πως δεν πατάς στα πόδια σου, να αρχίσεις να πιστεύεις πως δεν μπορείς να ορίσεις τις διαθέσεις σου. Αν πάλι είσαι σε σχέση, τότε μπορεί να προκύψει μία εγκυμοσύνη που θα αλλάξει τη φιλοσοφία σου και θα σε οδηγήσει σε μία μεγάλη ανατροπή δεδομένων και των προτεραιοτήτων σου. Τέλος στον οικονομικό τομέα, μη φοβηθείς να ξεκινήσεις κάτι νέο αφήνοντας πίσω σου οφειλές προς το πρόσωπο σου, αφού πρέπει να πιστεύεις στην αξία σου και να μη βασίζεσαι σε ένα παρελθόν που πρέπει να παραγραφεί. Ξεκινάς να δημιουργείς κάτι νέο στη ζωή σου και αυτό είναι φυσικό να περνά μέσα από το μονοπάτι του θυμού για ανθρώπους που άφησαν χρέη προς την πλευρά σου, που δε σου συμπεριφέρθηκαν όπως θα περίμενες, που σε έκαναν να νιώσεις πολύ πιο λίγος/η από όσο πραγματικά αξίζεις. 

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

9 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Νοε 2017 | 18:54
...στην περίπτωση που καθυστερήσει ο κύριος Σοφιάνης να σου απαντήσει, το ουσιώδες θέμα σου είναι  ο Κρόνος ανάμεσα στα φώτα σου (Ήλιος, Σελήνη)...βαριά καρδιά, απογοήτευση, εξοικείωση με μια πολύ στενή αντίληψη της πραγματικότητας που ΔΕΝ υφίσταται...εν μέρει  αναπαράγεις, ακτινοβολείς, απορροφάς- από το ένα φως στο άλλο -την απαξίωση,  υποτίμηση, "δεν αξίζω", κτλ ....με πολύ καλή διάθεση, δούλεψε το... μη χάνεις χρόνο...είναι κρίμα.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Νοε 2017 | 14:51
Εύχομαι ό,τι καλύτερο : )
Εικόνα ζωδίου
Τζένη
12 Νοε 2017 | 14:48
Σας ευχαριστώ για την στήριξη και τις συμβουλές, μα θα περιμένω να μου απαντήσει ο κύριος Γιώργος που έχει τον αστρολογικό μου χάρτη. Να είστε καλά!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Νοε 2017 | 13:30
Έλα βρε Τζενάκι μια χαρά θα τα πάμε, θα δεις  :) μουσικούλα βάλαμε; ) έλα ένα Mozart να χαλαρώσουμε με τέμπο !  https://youtu.be/Z8uvPLsah0s ...για πες μου ποια η επαφή σου με την αστρολογία; για να δούμε από ποια βάση θα το πιάσουμε...ασχολείσαι ή απλά διαβάζεις προβλέψεις; 
Εικόνα ζωδίου
Τζένη
12 Νοε 2017 | 13:19
Προσπαθώ. Έφτασα στα όριά μου. Ευχαριστώ.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Νοε 2017 | 12:37
Χαλάρωσε ...κι ανέπνευσε ... όλα καλά...πιες ένα ποτήρι νερό ...βάλε μια ήρεμη μουσικούλα να απασχολεί το μυαλό ...όλα είναι ΟΚ...θα το λύσουμε το θέμα...στην ερώτηση σου πού το κατάλαβα...απλή λογική τίποτε το περίεργο, διάβασα την ερώτηση απάντηση που είχες θέσει παλαιότερα. Αλλά τώρα χαλαρώνουμε και κάνουμε μια ήρεμη συζήτηση...οκ;
Εικόνα ζωδίου
Τζένη
12 Νοε 2017 | 11:56
Ναι. Πού το καταλάβατε; Αυτό που ανέφερα αφορά το τέλος του άρθρου και τους Δεσμούς. Περνάω δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη στιγμή που γράφω νιώθω βάρος, ταχυπαλμίες και ανησυχία.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Νοε 2017 | 09:40
Τζένη, αν μου επιτρέπεις...αν έχω καταλάβει σωστά γενέθλια Σελήνη στον Τοξότη;
Εικόνα ζωδίου
Τζένη
11 Νοε 2017 | 22:47
Αν και Αιγόκερως, αυτό ζω δύο βδομάδες τώρα. Γιατί; :( "Ξεκινάς να δημιουργείς κάτι νέο στη ζωή σου και αυτό είναι φυσικό να περνά μέσα από το μονοπάτι του θυμού για ανθρώπους που άφησαν χρέη προς την πλευρά σου, που δε σου συμπεριφέρθηκαν όπως θα περίμενες, που σε έκαναν να νιώσεις πολύ πιο λίγος/η από όσο πραγματικά αξίζεις."
Θεσεις πλανητων