Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Απρ
Ασκησεις ισορροπιας
Από signingstar

Η Τρίτη 4 Απριλίου μπορεί να κρύβει μία μορφή ανασκόπησης μίας περιόδου που φτάνει προς το τέλος της ειδικά στις ζωές των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο και η ενεργοποίηση των όψεων με το Δία από το Ζυγό, τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να δίνει τον τόνο σε μία ημέρα συλλογής των μέχρι σήμερα δεδομένων και προσπάθειας να συντονιστεί η μετάβαση στη νέα κατάσταση. Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα συγκίνησης στην ατμόσφαιρα, να μοιάζει σαν να δημιουργούνται συνθήκες για γέννηση δεύτερων σκέψεων σχετικά με αποφάσεις που έχουν ληφθεί, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουν να παρουσιάζονται και τα νέα δεδομένα που θα ξεκινήσουν να ισχύουν σε λίγες ημέρες από σήμερα και τα οποία δεν επιτρέπουν την επιστροφή στο παρελθόν. 

Η συνειδητοποίηση πάντως πως υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο μεταξύ τους είναι ένα ζήτημα που δεν μπορεί να σε αφήνει ασυγκίνητο/η, αφού κατανοείς πως δεν είναι ακόμα εφικτό να υπάρξει συλλογική δράση και σύμπνοια μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο που είναι φανερό πως υπάρχουν ξεχωριστές φωνές. Η διατήρηση μίας μορφής ισορροπίας είναι μία καλή άσκηση ώστε να αντιληφθείς κατά πόσο διαθέτεις μία διπλωματική ικανότητα απέναντι στα πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο να συμφωνείς πάντα με όλους και όλα. Κάποιες εκρήξεις που θα υπάρξουν, δηλώνουν πως υπάρχουν φωνές που δεν καταπνίγονται, αλλά το ζητούμενο είναι κατά πόσο οι συγκεκριμένες φωνές μπορούν να εμπνέουν και τους γύρω τους ή  μοιάζουν με γραφικές κορώνες σε ένα σύστημα που αναμένει το πρόσταγμα που θα δοθεί από μία φωνή που ενώνει τη στιγμή που ξεχωρίζει χωρίς όμως να λειτουργεί αλαζονικά και εγωιστικά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων