Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Σεπ
Διας στο Σκορπιο 10/10/2017-8/11/2018
Από signingstar

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα από τις 10 Οκτωβρίου 2017 μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 αποτελεί μία ένδειξη πως θα υπάρξουν μεγάλες και δομικές αλλαγές ειδικά στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος).

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό στοχεύει στην αύξηση του πλούτου, ο οποίος όμως δεν αφορά μόνο τον υλικό τομέα, μόνο τα χρήματα και την ύλη, αλλά ξεκινά κυρίως από τον εσωτερικό σου κόσμο. Η εποχή προστάζει για μία βουτιά μέσα σου, για επαφή με τα ταλέντα και τις κλίσεις σου που μπορούν να μεταμορφωθούν σε όπλα ευημερίας. Η εποχή προστάζει επίσης τις βαθιά συναισθηματικές σχέσεις, τις σχέσεις που βασίζονται στο μοίρασμα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και όχι στην προσπάθεια να κλέψει ο ένας κομμάτια της ζωής του άλλου. Οι σχέσεις που κουβαλούν τη βαθιά εκτίμηση της προσωπικότητας της άλλης πλευράς, μπορούν να ανθίσουν και να προσφέρουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν ζωές που χτίζονται πάνω σε υγιή θεμέλια.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα για το Δία στο Σκορπιό είναι και το σεξ ως πράξη καθαυτή. Θα δημιουργηθούν σχέσεις που κουβαλούν μία έντονη σεξουαλική έλξη και επιθυμία, αλλά την ίδια στιγμή θα υπάρξουν και κάποιες ενστικτώδεις σαρκικές ανάγκες που δεν είναι απαραίτητο να κουβαλούν και μία συναισθηματική ταύτιση. Σε αυτή την περίπτωση, το διάστημα του Μαΐου-Νοεμβρίου 2018 θα αποτελέσει μία εποχή κάθαρσης, που μπορεί να κουβαλά μαζί της και την έννοια του τέλους μίας ζωής όπως τη γνώριζες ή την είχες ονειρευτεί και σχεδιάσει.

 

Κριός

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017- 8 Νοεμβρίου 2018 θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις νέους τρόπους να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, πιθανότατα μέσα από επενδύσεις που σου προτείνουν ή μπορείς να εμπιστευτείς σε πρόσωπα που δε φοβάσαι μήπως εξαφανιστούν. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν αφορμές να μετρήσεις και ζυγίσεις κάποιες συνεργασίες σου και ίσως να μπεις στον πειρασμό να τεστάρεις άτομα που βρίσκεστε στην ίδια βάρκα ή θα μπορούσατε να βρεθείτε στην ίδια κατεύθυνση. Ίσως πάλι να προκύπτει μία νέα πρόταση την οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις, αρκεί όμως να θυμάσαι πως δε χρειάζεται να μετράς μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά καλό θα ήταν  να εξετάζεις και τη δημιουργική ελευθερία που σου παρέχεται.

Στον ερωτικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις νέο νόημα στη σχέση σου μέσα από τη γέννηση του καρπού αυτής ή μέσα από την επένδυση στο σεξουαλικό κομμάτι αυτής που θα μπορούσε να προφέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Αν πάλι θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, τότε οι ευκαιρίες για σεξ είναι παρούσες, αρκεί να θυμάσαι πως μπορεί κάποια στιγμή να εμπλακείς σε μία σχέση που δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη. Σε μία τέτοια περίπτωση, να θυμάσαι πως το δεύτερο μισό του 2018 μπορεί να φέρει μπελάδες στη ζωή σου, γι αυτό φρόντισε να γνωρίζεις την αλήθεια ή να απομακρυνθείς όσο είναι καιρός.

 

Ταύρος

 Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017- 8 Νοεμβρίου 2018 θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να έχεις τις ευκαιρίες να περάσεις καλά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Θα βρεθείς μπροστά στο επόμενο βήμα της σχέσης σου, το οποίο εμπεριέχει και την έννοια της μετακόμισης για λόγους που έχουν να κάνουν συνολικά με την έννοια της οικογένειας. Είναι εύκολο πλέον να πολιορκηθείς ερωτικά και να δημιουργήσεις μία νέα σχέση που είτε σε βγάζει από τη μιζέρια των τελευταίων ετών, είτε φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα της υπάρχουσας σχέσης σου και τη μετατρέπει σε ένα θέατρο σκιών που αποκαλύπτεται. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να τολμήσεις να συνεργαστείς με ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα, αλλά αυτό σημαίνει πως μπορεί να υπάρξουν και θέματα αντιζηλίας ή διεκδίκησης στον οικονομικό τομέα ή ως προς το ρόλο της ηγεσίας μέσα στο συγκεκριμένο σχήμα. Να έχεις κατά νου πως αυτή η δοκιμασία θα κρατήσει σε βάθος χρόνου, οπότε η υπομονή και η επιμονή σου είναι δύο στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις βιαστικές επιλογές και τις λανθασμένες εκτιμήσεις.

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, ειδικά το διάστημα μετά την Άνοιξη του 2018. Να θυμάσαι πως κάποια οικοδομήματα θα ταρακουνηθούν και μπορεί να κληθείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και απώλειες, κάτι που όμως δε σημαίνει πως χάνονται οι ευκαιρίες να ανακαλύψεις νέες επιλογές στη ζωή σου. Απλά να θυμάσαι πως είσαι σε μία κούρσα αντοχής και όχι σε έναν αγώνα σπριντ, οπότε δε χρειάζεται να ενθουσιαστείς εξ αρχής ή να κουραστείς στα  πρώτα μέτρα.

 

Δίδυμοι

 Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017 – 8 Νοεμβρίου 2018 φαίνεται να δημιουργεί μεγαλύτερες απαιτήσεις στον τομέα της καθημερινότητας και πιο συγκεκριμένα στον εργασιακό τομέα. Μπορεί να νιώσεις πως εξαντλείσαι μέσα από ένα πρόγραμμα που δοκιμάζει τις αντοχές σου, που σε φέρνει μπροστά σε μία πρόκληση που ονομάζεται διαχείριση θυμού στις σχέσεις με συναδέλφους. Ίσως να νιώσεις πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, πως ζεις σε ένα περιβάλλον που λειτουργεί με τους νόμους της ζούγκλας, που αναζητά διαρκώς νέα θύματα για να τρέψει τις φιλοδοξίες ορισμένων. Ίσως πάλι να αισθανθείς πως κλείνει ένας κύκλος επαγγελματικής ενασχόλησης και να χρειάζεται να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να βρεις κάποια νέα κλίση που σε ικανοποιεί.

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό όμως ευνοεί και τις εσωτερικές σου αναζητήσεις, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον ψυχολογικό σου κόσμο. Η επαφή με έναν ειδικό μπορεί να σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες και να βρεις λύσεις σε θέματα που επηρεάζουν και τη σωματική σου υγεία. Να θυμάσαι πως πολλά από τα προβλήματα αυτής της περιόδου ξεκινούν από τη λανθασμένη σου αντίληψη σχετικά με την παροχή τροφής στο σώμα και την ψυχή σου, οπότε μην αναζητάς φάρμακα που αναστέλλουν τον πόνο, αλλά ιάσεις που ανακαλύπτουν τη ρίζα του πόνου.

 

Καρκίνος

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017 – 8 Νοεμβρίου 2018 αποτελεί μία καλή είδηση για εσένα, αφού θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρεις αέρα ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή. Βγαίνοντας από μία περίοδο κατά την οποία χρειάστηκε να διαμορφώσεις εκ νέου το σπίτι σου, κατά την οποία υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που σε επηρέασαν με τρόπο που άλλαξαν την καθημερινότητα σου, έρχεται η περίοδος που θα θελήσεις να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Η γνωριμία με ένα πρόσωπο που μιλάτε την ίδια γλώσσα στον αισθηματικό τομέα, μπορεί να σε κάνει να γεμίσεις και πάλι με όνειρα, αφού αντιλαμβάνεσαι πως η μετακόμιση ή μετακίνηση της προηγούμενης χρονιάς είχε ουσιαστικό λόγο. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε ίσως να έχει έρθει η ώρα να γίνουν ουσιαστικά σχέδια για την απόκτηση ενός παιδιού, για τη δημιουργία οικογένειας, κάτι που σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο/η από ότι συνήθως, αλλά ταυτόχρονα θέτει και νέα δεδομένα στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης.

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό αποτελεί μία καλή ευκαιρία να προσφέρεις ηρεμία και γαλήνη στον εσωτερικό σου κόσμο σε μία εποχή που αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν τεράστιες δομικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτό βέβαια σημαίνει πως μπορείς να λειτουργήσεις επιλεκτικά και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που προσθέτουν βαρίδια στα πόδια σου, ακόμα και αν μία τέτοια πράξη δείχνει πως θα υπάρξουν συγκρούσεις ολκής με βαθύτατες συνέπειες.

 

Λέων

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017 – 8 Νοεμβρίου 2018 ανοίγει μία νέα περίοδο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αφού φαίνεται να τίθενται οι βάσεις για μεγάλες αλλαγές στον προσωπικό τομέα. Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις ένα χώρο που αποτελεί το πλαίσιο ασφαλείας σου, αλλά ταυτόχρονα σε κάνει να νιώθεις πως κατέχεις κάτι που κουβαλά υλική και συναισθηματική αξία, είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να πάει χαμένο. Θα θελήσεις να δημιουργήσεις ή να μεγαλώσεις την οικογένεια σου, να αλλάξεις σπίτι, να επιστρέψεις στο πατρικό σου για να ανακαλύψεις κάποια κομμάτια ιστορίας που αναζητάς ή να βγεις από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε κούρασε με στόχο να δημιουργήσεις κάτι δικό σου. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις γη, να αποκτήσεις κάποιο ακίνητο που θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς οικονομικά το επόμενο χρονικό διάστημα, να προσθέσεις στη φαρέτρα σου κάποια αποκτήματα που σου παρέχουν μία μορφή ασφάλειας.

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να νιώσεις πως πατάς καλά στα πόδια σου, πως μπορείς να στηριχθείς σε ένα άτομο ή ένα κλειστό σύνολο που αποτελεί την οικογένεια σου, να νιώσεις πως δημιουργείς ρίζες σε έναν τόπο ή πως ανακαλύπτεις τις ρίζες που είχες χάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής σου. Αυτό βέβαια σημαίνει πως την ίδια στιγμή αποχαιρετάς και κάποιες καταστάσεις που συνήθισες να έχεις γύρω σου, αλλά παύουν πλέον να αποτελούν το ασφαλές σου καταφύγιο.

 

Παρθένος

 Η παρουσία και παραμονή του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017- 8 Νοεμβρίου 2018 φαίνεται να ευνοεί την έναρξη μίας περιόδου εκπαίδευσης και διδασκαλίας πάνω σε νέο τρόπο επικοινωνίας με ανθρώπους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το νέο σου πλαίσιο διαβίωσης. Μετά από μία περίοδο κατά την οποία πιέστηκες ώστε να διαμορφώσεις το νέο σου περιβάλλον ζωής, και εφόσον έχεις κάνει τις επιλογές σου, είναι η ώρα να αρχίσεις να επικοινωνείς με τρόπο που δείχνει πως παραμένεις ζωντανός/η στην αναζήτηση νέων ερεθισμάτων για τη ζωή σου. Μπορεί να γνωρίζεσαι με πρόσωπα που αποτελούν τους νέους σου γείτονες ή να μπαίνεις στη διαδικασία να μάθεις ακόμα μία γλώσσα ειδικά αν βρίσκεσαι σε μία καινούργια για εσένα χώρα. Ίσως πάλι να ξεκινάς μία νέα καριέρα που περιλαμβάνει μετακίνηση και ταξίδια και αυτό να σε ενθουσιάζει.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο το μυαλό σου ως τρόπο επικοινωνίας, αλλά πως θα πρέπει να ακούσεις και την καρδιά σου. Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό θα σου προσφέρει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το λεξιλόγιο σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να εντάξεις στο λεξιλόγιο σου και κάποιες λέξεις που αφορούν συναισθήματα και όχι μόνο σκέψεις και ιδέες που στηρίζονται στη λογική.

 

Ζυγός

Η παρουσία και παραμονή του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017- 8 Νοεμβρίου 2018 φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να βελτιώσεις τα οικονομικά σου δεδομένα. Θα έχεις την ευκαιρία για μία νέα επαγγελματική πρόκληση, η οποία όμως εκτός από καλύτερη αμοιβή μπορεί να κρύβει και δυσκολία στο να φέρεις εις πέρας αυτό που αναλαμβάνεις. Ίσως να χρειαστεί να αναλάβεις ρόλους που είναι έντονα απαιτητικοί, που θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με τις αντοχές σου και θα σε αναγκάσουν να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να βρεις τη δύναμη να ανταπεξέλθεις. Αν πάλι αναζητάς εργασία, τότε εξέτασε την προοπτική του να ασχοληθείς με κάτι που είναι δικό σου ή που αρχίζεις να χτίζεις από το μηδέν, με στόχο να ξεκινήσεις να πατάς στα πόδια σου. Στον ερωτικό τομέα, η ανάγκη σου να έχεις απόλαυση στη σχέση σου μπορεί να σε σπρώξει κοντά σε ένα άτομο που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να πεις πως αποτελεί μία εύκολη περίπτωση. Η επένδυση σε συναίσθημα είναι κάτι που θα πρέπει να αναρωτηθείς αν και κατά πόσο μπορείς να προσφέρεις, γιατί διαφορετικά μπορεί να εμπλακείς σε κάτι που θα σε ταλαιπωρήσει μετά την Άνοιξη του 2018.

 

Σκορπιός

 Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου στις 10 Οκτωβρίου 2017 και η παραμονή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018 θα φέρει μεγάλες προκλήσεις για τη ζωή σου. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις το μεγάλο βήμα στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα, προκαλώντας μία μεταμόρφωση στην εικόνα σου που δεν είναι βέβαιο πως αντέχουν πολλοί γύρω σου. Μία νέα σχέση θα ταράξει τα νερά όχι μόνο στην προσωπική σου ζωή, αλλά και στην επαγγελματική σου εικόνα, αφού δημιουργεί νέους συσχετισμούς στην ομάδα που βρίσκεσαι. Μπορεί πάλι να ξεκινάς μία νέα επαγγελματική προσπάθεια η οποία θα εμφανίσει απευθείας την ανισορροπία στη σχέση σου, αφού αποφασίζεις να κάνεις το βήμα της προσωπικής σου εξέλιξης χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ακολουθήσει και η άλλη πλευρά προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι εποχές των εκλείψεων στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου (Φεβρουάριος και Αύγουστος 2018) καθώς και η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στον Υδροχόο (χονδρικά από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου 2018) φωνάζουν από απόσταση πως απαιτείται να κάνεις κάθαρση στη ζωή σου. Θα έρθουν στην επιφάνεια αρκετά κομμάτια από προηγούμενες περιόδους, που δεν έχεις ξεκαθαρίσει όχι μόνο μέσα σου, αλλά κυρίως στην εικόνα που δίνεις για τον εαυτό σου σε τρίτα άτομα. Είναι μάλλον η κατάλληλη περίοδος να τολμήσεις να κάνεις ένα νέο συμβόλαιο με τον εαυτό σου, θέλοντας να δημιουργήσεις ένα ασφαλές έδαφος πάνω στο οποίο δε φοβάσαι να εμφανίσεις την προσωπικότητα σου χωρίς να κρύβεις την ταυτότητα σου. Και αυτό φυσικά σημαίνει πως διαλύεις οικοδομήματα που χτίστηκαν σε εποχές συμβιβασμού που θεωρούσες πως κρύβοντας την αντίθεση, την ενόχληση ή τη φοβία σου, θα μπορούσες να ενταχθείς σε ένα πλαίσιο που θα σε έκανε να νιώθεις συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

 

Τοξότης

Η παρουσία και παραμονή του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017- 8 Νοεμβρίου 2018 θα αποτελέσει μία καλή αφορμή να ασχοληθείς με ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξη σου, τόσο σε οικονομικό όσο και συναισθηματικό επίπεδο. Η απαγκίστρωση από τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι μία πράξη που κουβαλά εσωτερική σοφία, καθώς με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ανακαλύψεις προσωπική ικανοποίηση αυτή την περίοδο. Μπορεί λοιπόν να λειτουργήσεις σαν το συνδετικό κρίκο σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που αναζητά όραμα και στόχους. Μπορεί πάλι να θελήσεις να απομονωθείς και να ασχοληθείς με τη συγγραφή ή με την ετοιμασία ενός προσωπικού στόχου, που θα ήθελες να κουβαλά τη σφραγίδα σου, με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική η ανάγκη της απόδρασης από ένα περιβάλλον που κουβαλά πολύ θόρυβο μαζί του.

Η συγκεκριμένη όμως εποχή αποτελεί και μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τον ψυχολογικό σου κόσμο, για να διαθέσεις χρόνο σε ερωτήματα που συνεχίζουν να υφίστανται αφού η ρίζα τους βρίσκεται σε ένα παρελθόν που δεν έχεις χωνέψει. Ίσως λοιπόν να επενδύσεις σε κάποιες συνεδρίες με ένα άτομο που θα σε κατευθύνει σε μία πορεία προς τον εσωτερικό σου κόσμο, κάτι που βέβαια θα φέρει στην επιφάνεια ένα ανεκτίμητο προσωπικό δώρο, μέσα όμως από μία πορεία που δεν είναι καθόλου εύκολη και απλή.

 

Αιγόκερως

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017 – 8 Νοεμβρίου 2018 αποτελεί μία καλή ευκαιρία να εξαργυρώσεις τα δώρα που έφερε τον προηγούμενο χρόνο και ίσως να μην έχεις ακόμα ανοίξει ή πλήρως αντιληφθεί. Μετά από μία χρονιά αλλαγών σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, έχεις την ευκαιρία να δεις να γεννιέται κάτι που προσθέτει πλούτο και χαρά στη ζωή σου, αρκεί να μπορείς να διαχειριστείς τα δυνατά συναισθήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ώρα να τολμήσεις να μιλήσεις για δημιουργία οικογένειας ή να γίνεις ξεκάθαρος/η στην κοινωνία και να αποτινάξεις από πάνω σου μία σχέση που σου άφησε πληγές, επιλέγοντας μία νέα αρχή στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι ώρα να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου και να φέρεις περισσότερο κόσμο γύρω από το εγχείρημα σου, τολμώντας να ανοίξεις τον οπτικό σου ορίζοντα σε κατευθύνσεις που κάποιες άλλες φορές θα ένιωθες ως απειλητικές.

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό σου λέει να γίνεις ένας από τους τολμηρούς, να μη φοβηθείς να βουτήξεις βαθιά μέσα σου και να φέρεις στην επιφάνεια ένα κομμάτι σου που αξίζει πολύ. Σου λέει επίσης πως ευτυχία είναι οι στιγμές με καλή παρέα, πως μπορείς να νιώσεις γεμάτος/η όταν έχεις δίπλα σου άτομα που μοιράζεστε όραμα για το μέλλον, αλλά κυρίως ζείτε με πάθος το παρόν σας.

 

Υδροχόος

 Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017 – 8 Νοεμβρίου 2018 θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να δεις σοβαρές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα ή μέσα από την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής που οδηγεί σε μία νέα δημόσια εικόνα. Αν αναλαμβάνεις ένα νέο επαγγελματικό ρόλο, τότε είναι εύκολο να θελήσεις να πάρεις το αίμα σου πίσω για κάτι που έχει συμβεί  παλιότερα, αλλά είναι πολύ πιο ουσιαστικό να χρησιμοποιήσεις αυτή τη νέα σου ιδιότητα με στόχο να δημιουργήσεις το περιβάλλον που μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς να αισθάνεσαι απειλή. Αν πάλι προχωράς την προσωπική σου ζωή παρακάτω, τότε προσπάθησε να δώσεις χώρο και στην άλλη πλευρά και φρόντισε να αναγνωρίσεις τη δυναμική της προσωπικότητας της, χωρίς να γίνεσαι το άτομο που κριτικάρει τα πάντα και προσπαθεί να διορθώσει κακώς κείμενα, που δεν είναι βέβαιο πως κουβαλούν μαζί τους μία αντικειμενική ματιά απέναντι στα πράγματα.

Την περίοδο της παραμονής του Άρη στο ζώδιο σου (χονδρικά από το Μάιο μέχρι το Νοέμβριο του 2018) να θυμάσαι πως χρειάζεσαι δυνάμεις και αντοχές για να φέρεις εις πέρας αυτά τα οποία αναλαμβάνεις. Να έχεις όμως κατά νου πως θα υπάρξουν και περιστάσεις που θα χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, ειδικά μέσα στο καλοκαίρι, αφού δε χρειάζεται να σπάσει ένα σκοινί που δεν έχεις ακόμα δοκιμάσει αν σε βολεύει ή σε κρατά δέσμιο/α περιστάσεων. Φρόντισε να βρεις τον τρόπο να χαλαρώσεις, γιατί οι εντάσεις αυτή την περίοδο θα είναι μεγάλες.

 

Ιχθείς

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 10 Οκτωβρίου 2017 – 8 Νοεμβρίου 2018 φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να βγεις έξω από το καθορισμένο πλαίσιο που έμαθες να ζεις την τελευταία τριετία. Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σπουδές κάπου μακριά ή να πάρεις το πτυχίο σου μετά από μία περίοδο που μόχθησες για αυτό. Μπορεί να μπεις σε μια διαδικασία ταξιδιών και αποδράσεων σε μέρη στα οποία θα βρεθείς είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε επειδή συναντάς ένα άτομο που μπορεί να έχει βάλει την ερωτική σου ζωή σε νέα τροχιά. Ίσως πάλι να ξεκινάς μία νέα ζωή κάπου μακριά και αυτή η μετακόμιση να περιλαμβάνει μερικά στάδια που απαιτούν χρόνο για την προσαρμογή σου, με αποτέλεσμα να κινείσαι μεταξύ δύο περιοχών, να μοιάζει σαν να ζεις σε δύο σπίτια.

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό όμως αποτελεί και μία ένδειξη πως θα αναζητήσεις νέο νόημα στη ζωή σου, πως θα θελήσεις να βγεις έξω από το υλικό κομμάτι της ζωής που σε απασχόλησε και θα αναζητήσεις νέο νόημα. Η ουσία είναι να αντιληφθείς πως τα πάντα στη ζωή αλλάζουν, πως όλα τελειώνουν και προχωρούν παρακάτω, πως είναι ώρα να αποδεχτείς τη μεταμόρφωση σου σε ένα νέο πρόσωπο, χωρίς να παλεύεις να μείνεις δεμένος/η σε ένα παρελθόν που έχει σβήσει. 

20 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
26 Σεπ 2017 | 08:11
Φιλενάδα όταν γκρινιάζουμε και λέμε πως βγαίνουμε εκτός προγράμματος και γενικά υποβιβάζουμε το όλο θέμα ( εν προκειμένω ζωτικότητα Ήλιος) κάπως εμπλέκεται ο Κρόνος, κάπως το καταπίνει, είτε από όψη είτε από οίκο/ζώδιο του θέματος.  Δώσε βάση στον φαύλο κύκλο τώρα που μπορείς να συνειδητοποιήσεις και το πίσω και το μπροστά. Την καλημέρα και τα φιλιά μου :)
Εικόνα ζωδίου
Mavla
26 Σεπ 2017 | 00:24
Εμένα εμένα εμένα εμένα. Τώρα αυτο με την όψη Κρονου και Ηλίου δεν το καταλαβα. Και μου τη δινει οταν δεν καταλαβαίνω. Τα παίρνω στο Κρονιο....
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
25 Σεπ 2017 | 22:14
Αχαχαχα... απολαυστικός  γκρινιάρης αχαχαχα... σοβαρεύομαι χμ χμ κάτσε να βάλω το αυστηρό μου ύφος το κρόνιο...χμ..χμ ...οκ...αν θυμάμαι καλά Δίας στον Υδροχόο... τετραγωνίζει τον Ήλιο στον πρώτο οίκο "Εγώ Είμαι" δεν πιστεύω ο Ήλιος του πρώτου  να είναι σε όψη και με Κρόνο;ΡΡΡ...επανέρχομαι λοιπόν στο αρχικό ερώτημα: Ποιον/α δεν προστατεύεις; Ποιον/α υποτιμάς; Σε ποιον/α συμπεριφέρεσαι αλαζονικά; Ποιον/α καταπίνεις;
Εικόνα ζωδίου
Mavla
25 Σεπ 2017 | 20:07
https://m.youtube.com/watch?v=MU113VtcSWk
Εικόνα ζωδίου
Mavla
25 Σεπ 2017 | 20:04
Ένα πελωωωωριο ευχαριστώ. Δεν ειναι τίποτα αυτο που περνάω μπροστα σε αλλα πραγματικά σοβαρά θέματα υγείας. Τα δικά μου ειναι απλά και καθημερινά. Δεν παραπονιέμαι, απλά βγαίνω εκτός προγράμματος. Και οταν συμβαίνει αυτο τότε γίνομαι κάπως ετσι...
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
25 Σεπ 2017 | 18:51
Εύχομαι τα καλύτερα : )))
Εικόνα ζωδίου
Mavla
25 Σεπ 2017 | 17:50
Το παλιό μαχαίρι δεν με "κόβει" πια...Άλλωστε διεβει το Ρουβικωνα. Η μήπως όχι;;; Αν το σκέφτομαι (καθαρά εκδικητικά) φταίνε οι πλανήτες μου. Και συγκεκριμένα ο Ήλιος μου με τον ωροσκόπο μου. Όσον αφορά στα θέματα υγείας δεν ειναι σοβαρά απλά μου τρώνε χρόνο, χρήμα και κυρίως ενέργεια. Χροοοονια τώρα όλο και κατι,καπου,κάπως μου εμφανίζεται και εχω πια συνηθίσει. Αν α προβλήματα υγείας ειναι ο φαύλος κύκλος τότε δεν θα σταματήσει ποτε. Αν ειναι αισθηματικά τότε μμμμμ πικάντικες ιστορίες μοιράζομαι. Ετοιμάσου για juice λεπτομέρειες.φιλεναδα. Άνοιξε τα αστρολογικά σου κιτάπια και άρχισε να διαβάζεις.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
25 Σεπ 2017 | 16:28
Όλα Καλά Φιλενάδα. Ο Ήλιος (ζωτικά σημεία) πέρασε και περνάει λιγο ακόμη ζόρι από την κόντρα παραλληλία με τους Δεσμούς στον 13° παράλληλο ... (κόντρα παραλληλία, σαν να λέμε τετράγωνο Ήλιου Δεσμών αλλά η φύση των παραλληλιών είναι πολύ πιο "ευγενής" η παραλληλία είναι τουλάχιστον μια οκτάβα πάνω από την αντίστοιχη κλασική όψη). Αναστάτωση λοιπόν, περίοδος κρίσης (Δεσμοί)  σε ζωτικά σημεία, υγεία (Ήλιος) ....και που λες Φιλενάδα στο κατάλληλο timing  σκάει μύτη ο Δίας ( προστασία, ευεργεσία ) ο  ηλιοκεντρικός  πάνω στον ωροσκόπο και σου χτυπάει το καμπανάκι, προστάτεψε την υγεία σου, τον Ήλιο σου, καθάρισε, εμβάθυνε στη ζωή σου, διώξε την πίκρα, φέρσου γενναιόδωρα στον εαυτό σου και ξεμπέρδευε με το πίσω. Και η Μια Κάποια σου λέει, Όλα Καλά αλλά αν δεν απεμπλακείς από τον φαύλο κύκλο τότε ενδέχεται  να υποβληθείς πάλι σε μια αντίστοιχη κατάσταση σε κάποιους μήνες  από σήμερα όταν οι Δεσμοί θα τετραγωνίζουν τον Ήλιο σου. Και στο λέω τώρα που ο Ήλιος σου στην ένατη είναι σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό και δέχεται τη μέγιστη δυνατή θετική ( 9 ) επίδραση και μπορείς να δεις την πατέντα της πίκρας, μπορεις να συνειδητοποιήσεις πως κάποια πράματα θα είχαν αυτή την εξέλιξη έτσι κι αλλιώς...Κόβουμε  το παλιό μαχαίρι.
Εικόνα ζωδίου
Mavla
25 Σεπ 2017 | 14:11
Αυτό βρήκα στον χαρτη. Λογικά ειναι σωστό. Ήλιος 05 Σκορπιός 36' 46", και ωροσκόπος: 01 Σκορπιός 15' 14". ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΕΕΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
25 Σεπ 2017 | 10:35
Φιλενάδα για πες μοίρα Ήλιου να δω κάτι...μόνο μοίρα Ήλιου τίποτε άλλο
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
24 Σεπ 2017 | 23:49
Ωχχ;ΡΡΡ έβαλα συνειδησιακές φυτιλιές με τα περί αδικίας ...αν όμως συνειδητοποιούμε σήμερα πως στο παρελθόν αδικήσαμε κάποιον, σήμερα μπορούμε να επανορθώσουμε;) άλλωστε, η ύψιστη έκφανση του Σκορπιού είναι ως ασπίδα των αδικημένων και αδύναμων.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
24 Σεπ 2017 | 23:43
Mavlaki μου Όλα θα πάνε κατ ευχή  https://vimeo.com/41946481 : )))
Εικόνα ζωδίου
Mavla
24 Σεπ 2017 | 22:21
Σε ευχαριστω για τις ευχες
Εικόνα ζωδίου
Mavla
24 Σεπ 2017 | 22:19
όντως κάθαρση. Και εγώ έτσι το βλέπω Roxy απλά φοβάμαι πως θα πάνε άλλα πράγματα πίσω κάτι το οποίο δεν με συμφέρει, καθόλου. Αυτό πέρι προστασίας και αδικίας με τρομάζει. Μπορεί να αδικήσαμε κάποιους μόνο και μόνο για να τους προστατέψουμε ή να προστατέψαμε κάποιους για να μην αδικηθούν. Αυτό ποιος το κρίνει; Και με ποιον τρόπο; Μάλλον τα γεγονότα...
Εικόνα ζωδίου
Roxy
24 Σεπ 2017 | 20:58
Χμμμ, μέχρι τώρα είχα συνδέσει τα "δώρα" του Δία με την περσινή διέλευση του Άρη στον Σκορπιό. Τον Κρόνο δεν τον είχα σκεφτεί, αλλά τώρα που το λες έχει πιο πολύ νόημα. Mavla, μέσα στα σκοτάδια του Πλούτωνα είναι δύσκολο να διακρίνουμε αν προστατέψαμε ή αδικήσαμε. Θα το κρίνει ο Δίας ;-) Τα προβλήματα υγείας, αυτή τη μεταβατική περίοδο, μπορεί να είναι και στα πλαίσια της κάθαρσης. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
Εικόνα ζωδίου
Mavla
24 Σεπ 2017 | 20:48
*αδελφισμο
Εικόνα ζωδίου
Mavla
24 Σεπ 2017 | 20:47
Βάσει των λεγόμενων σου θα αρχίσω και τα αχ και τα βαχ. Προς το παρόν πρεπει να λύσω προβλήματα υγείας, ευτυχώς όχι σοβαρά, ικανά όμως να μου ανατρέψουν τα σχέδια. Ξεκινώ με το ωχ... αδερφισμό.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
24 Σεπ 2017 | 19:30
*αλαζονικά. Αρχίσαμε τα ωχ  Mavlaki;;;
Εικόνα ζωδίου
Mavla
24 Σεπ 2017 | 17:56
Ωχ!!!!!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
24 Σεπ 2017 | 17:28
...και ρωτάει ο Δίας  τον/την ενδιαφερόμενο/η  δωρολήπτη : τι έκανες την τελευταία φορά / όψη που ο Κρόνος άνοιξε την τεράστια στοματάρα του για να με καταπιεί; με προστάτεψες; με φρόντισες ώστε να γίνω δυνατός και να σου προσφέρω δώρα; τι έκανες με τον Κρόνο στον Σκορπιό πριν από μερικά χρόνια; Γιατί αν δεν προστάτεψες τις αξίες  και τα πλούτη μου, μάντεψε τι σκορπίσιο θα πάρεις τώρα...στην επόμενη όψη Δία Κρόνου ξανασκέψου... ποιους δεν φρόντισες, ποιους δεν προστάτεψες, ποιους αδίκησες, ποιους υποτίμησες, σε ποιους συμπεριφέρθηκες αλλαζονικά, ποιους κατάπιες...κτλ...κτλ.
Θεσεις πλανητων