Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html31
Ιουλ
Προβα πρωταγωνιστικου ρολου
Από signingstar

Οι τελευταίες ώρες της παραμονής της Σελήνης στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη στο Λέοντα την Τρίτη 1 Αυγούστου, φουντώνουν τα πάθη στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) εκπροσώπων σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η απαίτηση για κατάκτηση, η ανάγκη για επιβολή του εγώ, η μάχη με τους αντιπάλους που μοιάζει με αναμέτρηση ουσίας και εντυπώσεων είναι στοιχεία μίας έντονης ημέρας. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που το πάθος ξεχειλίζει, που η ένταση των συναισθημάτων είναι μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί να αντέξει η άλλη πλευρά, αλλά η υπερβολή είναι ένας τρόπος συναισθηματικής έκφρασης. Η μάχη βέβαια ανάμεσα σε αυτό που τελειώνει, πεθαίνει και αυτό που γεννιέται είναι φανερή και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση σε έντονα δημιουργικούς ανθρώπους. 

Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να είναι μία πρόβα για την Πανσέληνο και Σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου, αφού αναλαμβάνει να προϊδεάσει για ένα μήνα με μεγάλες αλλαγές στη ζωή των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού. Η ανάγκη προσωπικής έκφρασης και κάλυψης των συναισθηματικών αναγκών είναι πλέον μεγάλη και κάποιοι θα αρχίσουν να δείχνουν τα δόντια τους. Η επιβολή του εγώ θα γίνει βασική σκηνή στην ταινία που παίζεται εδώ και καιρό και ο νόμος του ισχυρού φαίνεται να λαμβάνει σάρκα και οστά. Αν λοιπόν νιώθεις σαν να παίρνεις μέρος στην παραπάνω ταινία, τότε φρόντισε σήμερα να παρατηρήσεις καλά τις προετοιμασίες των υπολοίπων, αφού δε χρειάζεται να λάβεις μέρος σε μία σκηνή που θα έχει καταστρατηγηθεί το σενάριο χωρίς να γνωρίζεις πως έχουν κατανεμηθεί εκ νέου ο ρόλοι.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων