Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ15
Αυγ
Αληθειες μεσα απο αστεια
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ερμή από  την Παρθένο την Τετάρτη 16 Αυγούστου φωνάζει από μακριά πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ασυνεννοησία και καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Καλό θα ήταν να προσέξεις ώστε να αποφύγεις τις βιαστικές αποκρίσεις και τις παρορμητικές σκέψεις, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχεις υπολογίσει κάποια δεδομένα με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να εκτεθείς. Φρόντισε επίσης να βάλεις σε μία σειρά τις δράσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας, αφού ο χρόνος λειτουργεί περίεργα και μπορεί να σου φέρει στο προσκήνιο κάποιες εκκρεμότητες που δεν έχεις υπολογίσει στο πλάνο σου. Τέλος, προσπάθησε να παραμείνεις σιωπηλός/η ακόμα και όταν προκληθείς ώστε να μιλήσεις, αφού μπορείς να μάθεις πάρα πολλά παρατηρώντας τις αντιδράσεις άλλων, αντί να προσπαθείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα που δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να ζητά τις γρήγορες αποκρίσεις, τις βιαστικές κινήσεις, την αμεσότητα στη σκέψη και τη δράση, αλλά όλα τα παραπάνω είναι πολύ πιθανό να γίνουν καλά στημένες παγίδες. Η σχεδόν απόλυτη σύνοδος του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα προστάζει να παραμείνεις προσηλωμένος/η στις θέσεις και απόψεις σου, να μην παρεκκλίνεις από τις αξίες και το σχέδιο σου, να είσαι βέβαιος/η για τον εαυτό σου όσο και αν κάποιοι γύρω σου φροντίζουν να σε ιντριγκάρουν με προκλήσεις παρέκκλισης. Η σοβαρότητα που θα επιδείξεις αποτελεί ένα τεράστιο ατού στα χέρια σου αφού μπορεί να προσελκύσει κοντά σου άτομα που αναζητούν στιβαρό βλέμμα παρά πολυάσχολο μυαλό.

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
16 Αυγ 2017 | 17:46
 Μήπως την φιλενάδα μου την Μαίρη  Παναγιωταρά που μεταλλάχθηκε σε Mary Mary δεν την λένε Μαίρη ;;; απο και κλείεται!!!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Αυγ 2017 | 21:58
Χρόνια Πολλά στο Μαράκι ; ) https://youtu.be/EIUuWO66mlE
Θεσεις πλανητων