Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html29
Αυγ
Προσηλωση στο στοχο
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Τοξότη την Τετάρτη 30 Αυγούστου φαίνεται να επαναφέρει στη ροή της καθημερινότητας τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) μέσα από υποχρεώσεις που πρέπει να φέρουν εις πέρας χωρίς την ευκαιρία για καθυστερήσεις. 

Η επαφή με τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να εκνευρίσει και να δυναμώσει την εσωτερική αδικία που αισθάνεσαι, αλλά την ίδια στιγμή αποτελεί και μία εξαιρετική ευκαιρία για να αποδείξεις πως μπορείς να εκτελέσεις τα καθήκοντα σου όταν βρίσκεσαι κάτω από πίεση, όταν υπάρχουν προκλήσεις που έχουν να κάνουν με την απόδειξη των ικανοτήτων σου. Η σύγκρουση με ένα άτομο που κουβαλά στις πλάτες του εξουσία και πυγμή μπορεί να αποτελέσει τον εύκολο δρόμο για να δείξεις τη δυσαρέσκεια σου, αλλά η αναζήτηση κοινού τόπου συνεννόησης και συνδιαλλαγής αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία που σου παρέχεται. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι και έντονα κουραστική, αφού θα αναμετρηθείς με τα σωματικά και πνευματικά σου όρια. Προσπάθησε να μη βάλεις ταχύτητα στην ημέρα σου, αλλά να επιδιώξεις να έχεις διάρκεια στο χρόνο και  αντοχή στις περιστάσεις, αφού αυτό που μετρά τελικά είναι να τερματίσεις έχοντας διατρέξει όλη τη διαδρομή. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας καλό θα ήταν να φροντίσεις να ακούσεις καλά τα λεγόμενα άλλων, αφού είναι πολύ εύκολο να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που ισχύει, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε μία παράσταση που δεν έχει καθόλου θεατές. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
30 Αυγ 2017 | 00:08
https://www.youtube.com/watch?v=GaGIEbbZ5Ns ποια στιβαρά πόδια θα τα καταφέρουν ... speaking of which, τόσα οπλισμένα χέρια - εμπρόσθια πόδια τις τελευταίες μέρες άλλα πάτησαν σκανδάλη, άλλα τράβηξαν μαχαίρια, άλλα πάτησαν κουμπιά ...Subra το πόδι του λιονταριού στην 24η μοίρα https://i.pinimg.com/736x/79/f8/07/79f807df4293cb3871a17b0ec4767c83--leo-the-lions-night-skies.jpg , αγριότητα αλλά και ρώμη... κάτω από την μπάρα με ρώμη λοιπόν ...παρεμπιπτόντως Πύρρος Δήμας, Άρης RA στην 23η του Υδροχόου... choices.
Θεσεις πλανητων