Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ15
Νοε
Στρεφοντας το φως προς τα μεσα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό και η σύνοδος με το Δία την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου θα προσπαθήσει να γειώσει κάποιες καταστάσεις που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διήμερο και έχουν αναταράξει ισορροπίες και διαθέσεις. 

Λίγο πριν την είσοδο της Σελήνης στο Σκορπιό, η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να έχει δημιουργήσει έναν έντονα ανήσυχο ύπνο για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Μία εσωτερική αναστάτωση μπορεί να έχει βρει διέξοδο διαφυγής σε άνισες διαπροσωπικές σχέσεις και να έχουν ανάψει τα αίματα σε ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ειρηνικό. Αυτή όμως η έξαψη μπορεί να σημαίνει πως συνειδητοποιείς την ανάγκη να γίνει μία νέα αρχή σε μία κατάσταση που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως το αγκάθι πονά ολοένα και περισσότερο την πληγή. 

Η είσοδος λοιπόν της Σελήνης στο Σκορπιό ξεκινά τη διαδικασία της εσωστρέφειας με στόχο να ανακαλύψεις εκ νέου την ισορροπία με τον πυρήνα σου, ακόμα και μέσα από ένα προσωπικό αυτομαστίγωμα. Μπορεί να θέλεις να βγεις και να φωνάξεις κάποια πράγματα, να εκφράσεις τις απόψεις σου και να κριτικάρεις άλλους, αλλά η ημέρα προστάζει την απόλυτη ησυχία. Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις πραγματικές απαντήσεις σε ερωτήματα που σε βασανίζουν, αν εστιάσεις στον εαυτό σου και στους τρόπους που μπορείς να νιώσεις περισσότερο ευτυχισμένος/η. Θα ήταν σκόπιμο να αποφύγεις να αναρωτηθείς τι περιμένουν και θέλουν οι άλλοι από εσένα, αφού αυτό που έχει σημασία πλέον είναι να βρεις τις απαντήσεις μέσα σου. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
16 Νοε 2017 | 21:00
Πάντως όποια κι αν είναι η ανισότητα, η αντιπαλότητα, η επαφή με την πληγή, προσωπικά επιδιώκω να είναι σύντομη και να βρίσκω γρήγορα το δρόμο πίσω στην συμπάθεια, κατανόηση... τουλάχιστον..."κι εγώ σου λέω Στέλλα στην αγκαλιά μου έλα..."    https://youtu.be/drSqduQQxxQ
Θεσεις πλανητων