Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ22
Νοε
Διαφημιζοντας τη νεα σου ταυτοτητα
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό, σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Άρη από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου δηλώνουν πως οι παρορμητικοί σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) καλούνται να ξυπνήσουν και να λειτουργήσουν με ταχύτητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα απέναντι σε συνειδητοποιήσεις που γεννιούνται ξαφνικά. 

Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθείς δηλώνει πως είναι καιρός να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν συνδέσεις που δηλώνουν πως η εποχή της πλάνης και της ουτοπίας έχει τελειώσει. Η επαφή με την πραγματικότητα μπορεί να κουβαλά μαζί της κάποιες δύσκολες συνειδητοποιήσεις, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να βιαστείς και να εκμεταλλευτείς τη χειμερία νάρκη στην οποία έχουν πέσει πολλοί και χάνουν τεράστιες ευκαιρίες απόδρασης από το σαθρό περιβάλλον. Μία ιδέα που γεννιέται ξαφνικά μπορεί να μοιάζει με την επαγγελματική σου ευκαιρία που αναζητούσες σε λάθος διαδρομές μέχρι σήμερα. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να δηλώνει πως έχεις την ευκαιρία να παντρέψεις την αλήθεια με την ουτοπία και να δημιουργήσεις ένα αφήγημα που είναι ιδιαίτερα ζηλευτό από πολλούς. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αγκυλώσεις σου και να βγεις έξω από το πλαίσιο που ορίζει μία συντηρητική κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα μην προσπαθήσεις να περπατήσεις σε ένα παράλληλο σύμπαν από την πραγματικότητα για να δηλώσεις την πλήρη αντίθεση σου με την υπόλοιπη κοινωνία. Μπορείς να δοκιμάσεις να πετάξεις χωρίς φτερά, αρκεί να γνωρίζεις πως θα αντέξεις την πτώση, αλλά μπορείς την ίδια στιγμή να κατέβεις για λίγο στη Γη ακόμα και αν πετάς, χωρίς να φοβάσαι πως θα κινδυνέψεις να σε πατήσουν. Είσαι ορατός/η, έχεις φωνή και δεν πρέπει να φοβάσαι να δηλώσεις ποιος/α πραγματικά είσαι. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Νοε 2017 | 07:50
Όπως με βλέπω και με βλέπω να συνεχίσω σουλούπωμα, νοικοκύρεμα  υποθέσεων, αποφάσεων κτλ κτλ ...πολύ δημιουργικό το χάος αλλά τώρα  Νόμος και Τάξη!
Θεσεις πλανητων