Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ



30
Νοε
Χωρις μετρο
Από signingstar

Η απόλυτη αντίθεση του Άρη από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να προκαλεί ανατάραξη στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, την ίδια στιγμή που η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με το Δία από το Σκορπιό προστάζει για απολαύσεις και στιγμές ασφάλειας. 

Το εκρηκτικό κλίμα στη ζωή κάποιων μπορεί να προέρχεται από την απόσταση ανάμεσα στις ανάγκες του μυαλού και του σώματος, ανάμεσα στη δύσκολη ισορροπία του να γίνει μία νέα αρχή χωρίς όμως να τεθεί σε κίνδυνο η υπάρχουσα κατάσταση που προσφέρει μία μορφή ασφάλειας. Η ημέρα μοιάζει ιδιαίτερα επικίνδυνη για βιαστικές αποφάσεις, για κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα, για αποκρίσεις που είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητές από όλους τους παραλήπτες με αποτέλεσμα να γεννιούνται λεκτικές ή ακόμα και σωματικές συγκρούσεις. 

Η σημερινή όμως ημέρα κουβαλά μαζί της και κάποια νέα που θα προκαλέσουν ισχυρό ηλεκτροσόκ σε άτομα που έχουν συνηθίσει να βασίζονται στη σταθερότητα. Κάποιες ειδήσεις μπορεί να ξαφνιάσουν και να προκαλέσουν πανικό, να σηκώσουν  ακόμα και ωστικό κύμα, να παίξουν με τις ανασφάλειες ανθρώπων που έχουν μάθει να μην εκφράσουν όσα αισθάνονται. Ένα τελεσίγραφο σήμερα μπορεί να μοιάζει με το πιστόλι στον κρόταφο, αλλά στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι η αφορμή για να υπάρξει εξέλιξη σε ζωές που έχουν βαλτώσει. Η ανάγκη ή απαίτηση να υπάρξουν εξελίξεις μοιάζει με την κινητήριο δύναμη σε ανθρώπους που ψάχνουν ένα μικρό ερέθισμα για να θέσουν σε λειτουργία τη μηχανή, αλλά και με απειλή σε ανθρώπους που έχουν μάθει να βολεύονται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων