Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ03
Φεβ
Εβδομαδιαιες Προβλεψεις 5-11/2/2018
Από signingstar

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να αποτελεί μία γέφυρα ανάμεσα στο πριν και το μετά, ανάμεσα σε όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες και όσα θα λάβουν χώρα παρακάτω. Η προσωπική σου ανάγκη έκφρασης και εξωστρέφειας είναι αρκετά μεγάλη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα φανείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις μέσα σε μία ομάδα που θα προτιμούσες να λειτουργεί άκρως ομαδικά και αλτρουιστικά. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, να πάρεις στα χέρια σου καταστάσεις που χρειάζεται να επιλυθούν και να προχωρήσουν παρακάτω, να αναλάβεις ρόλους που σε ιντριγκάρουν, αλλά παράλληλα δοκιμάζουν ισορροπίες σε καταστάσεις που μπορεί να έχουν παγιωθεί με το χρόνο. Η συναναστροφή σου με ανθρώπους που θεωρείς πολύτιμα κομμάτια της ζωής σου μοιάζει έντονα προκλητική αυτή την εβδομάδα, αφού μπορεί να αντιληφθείς πως οι ρόλοι έχουν αλλάξει και απαιτούνται τομές. Αν κάτι μοιάζει να φτάνει στο τέλος του, τότε μη φοβηθείς να το κοιτάξεις κατάματα αναζητώντας την πραγματική διάσταση της περίστασης, αφού είναι πλέον υποχρεωτικό να κάνεις βαθιές τομές και γερές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου. 

To do: να αντιληφθείς πως ετοιμάζεσαι να περάσεις σε νέα διάσταση

Not to do: να τρομάξεις με την πρόκληση της στιγμής

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
04 Φεβ 2018 | 13:08
Σ' ευχαριστώ Μια Κάποια μου! Οι Δεσμοί περνούν από πάνω μου και ακούω σιγά σιγά το μέλλον να ψιθυρίζει, να πάλλεται μπροστά μου. Το σύμπαν μού βάζει τα ίδια τεστ εδώ και χρόνια, νομίζω ότι φέτος έδωσα τις σωστές απαντήσεις, ελπίζω να πέρασα τις εξετάσεις, να αλλάξω πίστα. Μετά το σκοτάδι, το φως, άλλο ένα κομμάτι πίτσα, όπως είχες πει!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Φεβ 2018 | 07:58
Πανέμορφα  Μεγαλειώδης η σημερινή ημέρα, ντυμένη στα γαλανόλευκα, τα χρώματα του Ουρανού,  ευωδιάζει  Ελευθερία.  https://youtu.be/_AKJqIQqBZE   Χρόνια Πολλά Μικρή μου Πριγκίπισσα : )
Θεσεις πλανητων