Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ03
Δεκ
Αρχιζοντας να ξετυλιγεις το κουβαρι
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να μπλοκάρει την επικοινωνία των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. 

Η ώρα της τελικής αναμέτρησης με τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες σου έχει πλέον φτάσει και καλείσαι να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις το κουβάρι μέσα στο μυαλό σου, να τολμήσεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που είναι σε θέση να σε ξεμπερδέψουν. Μπορεί να συνεχίζεις να παλεύεις να εξηγήσεις κάποια πράγματα και να μεγαλώνει το χάος μέσα σου, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να καταλάβεις πως είναι καιρός να πετάξεις αρκετές από τις πεποιθήσεις σου που λειτουργούν ως εμπόδια μπροστά στο νέο οπτικό ορίζοντα που αναζητάς. Δεν μπορείς να επιμένεις να μιλάς μία γλώσσα που δεν καταλαβαίνει η άλλη πλευρά και να συνεχίζεις να ρίχνεις το φταίξιμο προς εκείνη την κατεύθυνση, γιατί κάτι τέτοιο δείχνει μία παιδική διάθεση που σε απομακρύνει από το στόχο σου. 

Από την άλλη πλευρά, μία γεμάτη καθημερινότητα μπορεί να γίνει πεδίο μάχης αφού παραμονεύουν λεκτικές διαφωνίες και συγκρούσεις, παρανοήσεις που μετατρέπονται εύκολα σε κόντρες χωρίς νόημα και καθυστερήσεις που εκνευρίζουν και στενοχωρούν. Παράλληλα, το μυαλό και το σώμα δεν επικοινωνούν με αποτέλεσμα να εκπέμπεις διαφορετικά ερεθίσματα σε ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου, να λειτουργείς σαν το ραντάρ που ελκύει κοντά του ανθρώπους που σου ταιριάζουν αλλά την ίδια στιγμή τους διώχνεις με τη συμπεριφορά σου. Η σημερινή ημέρα σε προειδοποιεί πως είναι καιρός να ευθυγραμμίσεις το μυαλό με τις επιθυμίες σου και να καταφέρεις να εξαφανίσεις ανασφάλειες σου που σου απαγορεύουν να κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια. 

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Δεκ 2017 | 12:53
Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο και Ήλιος από σήμερα παράλληλος με Κρόνο, When the going gets tough only The Toughest keep going.  Το χουμε κορίτσια ; Το χουμε !!! https://youtu.be/1bmaUt6Wh5k και ο κρυφός Άσος Δίας στον Σκορπιό  στην αντισκιά του Ν. Δεσμού παραμένει στο μανίκι ;)
Εικόνα ζωδίου
Roxy
04 Δεκ 2017 | 12:22
Αυτή η πραγματικότητα που είναι τόοοσο δύσκολο να τη δούμε μερικές φορές!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Δεκ 2017 | 09:57
Προφανώς κύριε Αστρολόγε μας η πραγματικότητα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.
Θεσεις πλανητων