Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ04
Δεκ
Κυκλοθυμια
Από

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου φαίνεται να φωνάζει πως είναι καιρός να ακουστεί η καρδιά και το ένστικτο και να αφεθεί στην άκρη η σύγχυση  του μυαλού, που γίνεται μεγαλύτερη από τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο στον Τοξότη. 

Η ανάγκη της ασφάλειας όπως προκύπτει μέσα από την επιλογή καταστάσεων που δείχνουν συνέπεια στο χρόνο και τη ροή της καθημερινότητας θα είναι αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα οι αλλαγές να φαντάζουν επικίνδυνες και αποτρεπτικές. Θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους δε θα τολμούσες να κάνεις μία κίνηση που σε εξιτάρει αλλά ταυτόχρονα τρομάζει, προσπαθώντας να αποδείξεις πως το νέο είναι και επικίνδυνο. Ίσως πάλι να θελήσεις να επιστρέψεις πίσω στις ρίζες σου, να συνομιλήσεις με άτομα που γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία σου, ώστε να ακούσεις γνώμες που σε βοηθούν να εμπιστευτείς και πάλι τον εαυτό σου, ένα στοιχείο που έχεις αρχίσει να χάνεις τον τελευταίο καιρό. 

Ένα άλλο στοιχείο της σημερινής ημέρας είναι η κούραση όπως προκύπτει κατά κύριο λόγο από μία καθημερινότητας που γίνεται ολοένα και βαρύτερη. Η απουσία εναλλαγής εικόνων και παραστάσεων θα σε εξουθενώσει και θα σε κάνει εριστικό/η απέναντι σε πρόσωπα που έχουν ως στόχο να σε στηρίξουν και βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να πέφτεις στην παγίδα μίας κυκλοθυμικής διάθεσης. Οι συχνές μεταπτώσεις σου θα σε κουράσουν και θα σε εκνευρίσουν σε βαθμό που μπορεί να θέλεις να κλειστείς στο σπίτι σου και να μη δεις κανένα άτομο μέχρι να καταφέρεις να διώξεις από το μυαλό σου σκέψεις που σε τρομάζουν. Μπερδεύεσαι και αυτό σημαίνει πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία πρόκληση που ενδέχεται να είναι σε θέση να σου αλλάζει και τη ζωή. 

4 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
05 Δεκ 2017 | 14:27
ααα...τώρα έριξα βλέφαρο στο χάρτη της ημέρας ...εκτός από το μεγάλο υδάτινο τρίγωνο Σελήνης Δία Ποσειδώνα,  Σελήνη στο μέγιστο declination σε κόντρα παραλληλία με Αφροδίτη ...κέλυφος έχουμε; έχουμε! κεραίες έχουμε ; έχουμε ! https://youtu.be/ReKkV0qGjLQ
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
05 Δεκ 2017 | 14:10
...οπως το καβουράκι που απλά σηκώνει τις διαισθητήριες κεραίες του,  παίρνει τη σωστή θέση και  αφήνεται στο κυματάκι να το κυλήσει μέσα στο χρόνο  στον προορισμό του ; )
Εικόνα ζωδίου
Roxy
05 Δεκ 2017 | 11:34
Τι ωραία παρομοίωση! Πόσο έχω αναρωτηθεί γι’ αυτή την κυκλοθυμία, τις άσχημες σκέψεις και συναισθήματα που προκύπτουν από το πουθενά. Αναρωτιόμουν «μα από πού έρχονται;» Κοιτούσα την πολυκατοικία απέναντι που άλλαζε χρώμα ανάλογα με τα σύννεφα που περνούσαν και την εναλλαγή του φωτισμού. Έλεγα «ποιο είναι το πραγματικό χρώμα της πολυκατοικίας: το σκοτεινό ή το φωτεινό; Ή μήπως η μόνη πραγματικότητα είναι η πολυκατοικία τελικά, άσχετα με το χρώμα της;» Τώρα θα έχω στο μυαλό μου το κύμα και τον χρόνο.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
05 Δεκ 2017 | 09:34
Η κυκλοθυμία  είναι σαν το κυματάκι- κυματάρα που σκάει στην αμμουδιά - βραχάρα, θα ρθει το κύμα θα σκάσει πλαααφ, θα φύγει και εγώ  θα επανέλθω στην ηρεμία. Δεν μπορώ να καθορίσω την ένταση του κύματος αλλά γνωρίζω πως η διάρκεια του στο χρόνο είναι συγκεκριμένη, οπότε κλέβω τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τις στρεσογόνες σκέψεις και εστιάζω στο χρόνο. Άλλωστε η μέρα είναι ιδανική για συναισθηματικές κυματοδρομίες (aka surf)  με τη χάρη του Δία βεβαίως βεβαίως ;) https://youtu.be/T6oyMDP2fac
Θεσεις πλανητων