Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ05
Δεκ
Συγκρουση συνειδησης
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου φαίνεται να κινητοποιεί έντονα τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να δημιουργεί μία αναπάντεχη κάποιες στιγμές ανάγκη για να ακουστούν και να φανούν. 

Μπορεί να προβληματίζεσαι έντονα σχετικά με μία κίνηση που σχεδιάζεις ή επιδιώκεις να θέσεις σε εφαρμογή, αφού υπάρχουν αντικρουόμενα συναισθήματα και κυκλοθυμικές σκέψεις, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται έντονα η διάθεση σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιθανότατα να κατανοείς πως καλείσαι να λάβεις μία απόφαση που δεν είναι καθόλου απλή στην εφαρμογή της, αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως κουβαλάς κάποιες σταθερές στη ζωή σου που δεν είσαι σε θέση να μετακινήσεις. Ίσως όμως πάλι να νιώθεις ανεπαρκής στο να κάνεις το βήμα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σου, αφού η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου δεν είναι αυτή που πίστευες πως διαθέτεις. 

Θα προσπαθήσεις να λάβεις σημάδια από το περιβάλλον γύρω σου, αλλά να θυμάσαι πως κάθε τέτοιο σημάδι δεν προσφέρει τη λύση στο δίλημμα ή στο πρόβλημα, αλλά αντιθέτως μπορεί να σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Η ανάγκη να μείνεις μόνος/η ή τουλάχιστον να κλείσεις τα αυτιά σου σε ερεθίσματα που έρχονται από γύρω σου είναι μεγάλη αφού γνωρίζεις πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα ανακαλύψεις τις απαντήσεις που αναζητάς. Μία τέτοια όμως απόφαση μπορεί να παρερμηνευτεί από πολλούς και να χρειαστεί να δικαιολογήσεις τις κινήσεις σου, χωρίς κάτι τέτοιο να σου έχει πραγματικά ζητηθεί. Η αλήθεια λοιπόν είναι πως εσύ ο/η ίδιος/α δεν έχεις ακόμα ξεκαθαρίσει ποιος/α είσαι, γι αυτό και δυσκολεύσει να λάβεις αποφάσεις σε διλήμματα που απλά μεγαλώνουν το χάσμα ανάμεσα σε αυτό  που αποφασίζεις να φανείς και αυτό που πραγματικά είσαι. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων