Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ06
Δεκ
Αναζητωντας δικαιολογιες
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης πλέον στο Λέοντα και το τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου φαίνεται να επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο οι οποίοι προσπαθούν να χωρέσουν την προσωπική τους φιλοδοξία μέσα σε κουτιά που δεν ταιριάζουν με το μέγεθος της. 

Η ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου θα βρει αντιστάσεις στην αδυναμία να γνωρίζεις εξ αρχής αν μία τέτοια κίνηση θα βάλει σε κίνδυνο την προσωπική σου έκφραση, με αποτέλεσμα να διστάζεις να γίνεις σαφής με τις προθέσεις σου και να θέσεις τις κατάλληλες ερωτήσεις προς την κατεύθυνση που σου δημιουργεί κυκλοθυμία. Οι δεύτερες σκέψεις είναι πάντα παρούσες και σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως πιθανότατα να μην έχεις ιεραρχήσει κατάλληλα τις προτεραιότητες σου  με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι μπροστά σε διλήμματα που σε αποδυναμώνουν. Η συζήτηση που θα κάνεις με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να σου προσφέρει συμβουλές θα μπορούσε να σε βοηθήσει, αλλά την ίδια στιγμή προσφέρει και την ευκαιρία να δημιουργείς γύρω σου καθρέφτες στους οποίους επιρρίπτεις την ευθύνη της αδυναμίας λήψης δικών σου αποφάσεων. 

Μία άλλη διέξοδος θα μπορούσε να είναι η προσθήκη πολλών δραστηριοτήτων στη διάρκεια της ημέρας σου ώστε να καταφέρεις να κάνεις το μυαλό να σωπάσει. Θα χρειαστεί βέβαια να διαθέτεις σωματικές και ψυχικές αντοχές, να ρυθμίσεις με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τη ροή της καθημερινότητας σου, να καταφέρεις να διαχωρίσεις αυτά που κάνεις γιατί σε εκφράζουν σε σχέση με αυτά που κάνεις ώστε να μη δώσεις την ευκαιρία στο μυαλό σου να εκφραστεί. Σε κάθε περίπτωση όμως γνωρίζεις πως μπορείς να ακούσεις την καρδιά σου, να βασιστείς πάνω της ακόμα και αν κάτι τέτοιο μπορεί να σε τρομάζει για την ώρα. 

17 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
12 Δεκ 2017 | 11:56
Πολύ πολύ προσεκτική, καλά κάνεις και μου το υπενθυμίζεις, ιδίως με Κρόνο στην 29η του Τοξότη (η θωράκιση που έλεγες, δεν το ξεχνώ). Αυτός ο Σκορπιός με κυνηγάει στο ωροσκόπιό μου και μερικές φορές πάει να με πνίξει όταν του αντιστέκομαι! Τώρα όμως τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα μέσα μου και έξω μου επικρατεί ησυχία, οπότε όλα οκ! Καλημέρα https://www.youtube.com/watch?v=Y10I-fHwBWE
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Δεκ 2017 | 08:05
Έγραφα στο προηγούμενο σχόλιο που το κατάπιε το web πως τώρα με  ωροσκόπο Ταύρο και γεν Πλούτωνα, Άρη, Κρόνο απέναντι στον Σκορπιο  πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική  στις σχέσεις σου γενικά και ενδεχόμενες σκορπίσιες συμπεριφορές...αν σηκώσεις λάθος γάντι ή πυροβολήσεις λάθος τότε η σφαίρα βρίσκει  εσένα, τον πρώτο οίκο σου Ταύρο. Καλημεεεεεες :)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Δεκ 2017 | 00:10
Εικόνα ζωδίου
Roxy
09 Δεκ 2017 | 14:52
Δεν μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα τις σκέψεις μου! Βασικά αυτό εννοούσα όταν είπα ότι δεν έχω καταλήξει αν είναι επιλογή μου, δηλαδή ατομικό χαρακτηριστικό, ή έλλειψη επιλογής, δηλαδή υφίσταμαι το γενικότερο κλίμα. Και πόσο δίκιο σε ό,τι λες για τη δουλειά! Το άτομο με το οποίο περνάω τον περισσότερο χρόνο μου είναι πρακτικά το αφεντικό μου και, παρότι δεν είναι κακός άνθρωπος και είμαι μάλλον τυχερή, η αλήθεια είναι ότι δεν θα επέλεγα να περνάω τόσο χρόνο μαζί του αν δεν με πλήρωνε για να μπορώ να επιβιώσω. Βέβαια, χίλιες φορές αυτό παρά να πρέπει να ανεχτώ άλλου είδους καταστροφικές σχέσεις όπου χάνεις τον εαυτό σου. Το θέμα είναι περίπλοκο και περιμένω να λύσεις τον γρίφο των σχέσεων για να μας διαφωτίσεις :-)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Δεκ 2017 | 10:28
Mavla ετοιμάσου να γίνεις διάσημη ...θα σε βγάλουμε στην Νικολούλη !!!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Δεκ 2017 | 10:25
* όσο λιγότερο συνδέομαι μέσω ...
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Δεκ 2017 | 10:23
συνδέομαι μέσω υγιών ανθρώπινων αξιών με τα πρόσωπα γύρω μου, όσο περισσότερο βουλιάζω στην μοναξιά μοναχικότητα τόσο περισσότερο εξαρτάται η επιβίωση μου από το απρόσωπο, από το σύστημα. Κι εδώ κολλάει και το άλλο που λέγαμε instant gratification vs sustainable gratification, αν δεν  είμαι σε θέση να δημιουργήσω, να αλληλεπιδράσω  ενεργητικά με την ευχαρίστηση, ικανοποίηση, χαρά , όπως να δημιουργήσω στην κουζίνα μου με απλά υλικά ένα γλυκό να το μοιράσω στη γειτονιά και να δω τη χαρά, την έκπληξη, την ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους, να πάω σε ένα πάρκο να μαζέψω μαργαρίτες, να γράψω ένα ποιηματάκι και να τα προσφέρω στην μητέρα μου, να πιάσω κουβέντα με μια άγνωστη  μοναχική γιαγιάκα και να της προσφέρω την χαρά της ενεργητικής ακρόασης, όσο δεν εμπλέκομαι δημιουργικά με τη χαρά, Χαρά μας,  τόσο περισσότερο εθίζομαι στην κατανάλωση της στιγμιαίας απόλαυσης, θα αγοράσω ένα γλυκό να καταναλώσω  μ ό ν ο ς , ένα νέο   smartphone   να σκοτώσω το χρόνο μου  μ ό ν ο ς   κτλ κτλ. Ένα κοινωνικό σύστημα που οι αξίες του βασίζονται στο χρήμα με θέλει μονάχο, με θέλει καταναλωτή όχι δημιουργό έτσι ώστε το χρήμα να επιστρέφει σ αυτό, όπως τον κουλοχέρη που του βάζεις εκατό και σου επιστρέφει το ένα.  Άρα Χαρά μας, μην πέφτεις στην παγίδα να εκλαμβάνεις   τη μοναχικότητα ως ένα ατομικό σου χαρακτηριστικό... άρα Χαρά της Χαράς μας δεν είσαι η μόνη που είσαι μόνη :)  https://youtu.be/4DuYkqDA9ZY
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Δεκ 2017 | 10:20
αααα...δεν θέλω να διαβάζω τέτοια  συμπεράσματα παγίδες  από την Μικρή μου !!!   Ποια δεν έχει επιλογές εεεε;;; η Χαρά μας;;; πρώτα,  κάτι που ήθελα να σχολιάσω με την Σελήνη στον Καρκίνο απέναντι από τον Πλούτωνα όταν διάβαζα στο signingstars περί ελλείμματος εμπιστοσύνης στον εαυτό μας κτλ κτλ αλλά δεν πρόκαμα... είναι πολύ πολύ σημαντικό να είμαστε σε θέση να διαχωρίσουμε το ατομικό   από το κοινωνικό, δηλαδή   μια κατάσταση που βιώνουμε κατά πόσο αυτή οφείλεται σε κάποιο δικό μας ατομικό χαρακτηριστικό ή σε κάποιο κοινωνικό  φαινόμενο στο οποίο είμαστε συμμέτοχοι. Το θέμα έλλειμμα εμπιστοσύνης με τη  Σελήνη στον Καρκίνο απέναντι από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ΔΕΝ ΔΕΝ  είναι ένα ατομικό μου χαρακτηριστικό αλλά η επιρροή  ενός κοινωνικού φαινομένου πάνω στην προσωπικότητα μου. Αντίστοιχα,  το θέμα της μοναχικής ζωής, σε ένα κοινωνικό σύστημα με βασική αξία το χρήμα, την συσσώρευση του και την κατανάλωση  ΔΕΝ είναι ατομικό, δεν είναι δικό  μου   αλλά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο.  Κοίταξε γύρω σου, παντού μοναχικοί άνθρωποι, γιατί; Γιατί  σε ένα κοινωνικό σύστημα καθαρά υλιστικό και καθόλου ανθρωποκεντρικό, με βασική αξία την συσσώρευση υλικού πλούτου  δύναμης  η μοναχικότητα βολεύει. Βολεύει  να είμαι  μόνος, το σύστημα το βολεύει  να μην συνδέομαι με άρρηκτους διαπροσωπικούς  δεσμούς με τους συνανθρώπους μου ώστε η ελευθερία επιλογών μου να εξαρτάται από αυτό, γιατί αν δεν έχω την επιλογή, έναν άνθρωπο δικό μου , δίπλα μου, έναν φίλο, έναν σύντροφο, μια οικογένεια να στηριχτώ, να του κρατήσω το χέρι  στα δύσκολα, τι θα κάνω στην πρώτη δυσκολία; θα πέσω γονυπετής στα πόδια του συστήματος και το σύστημα θα αποφασίσει αν έχει κάποιο κέρδος λαμβάνειν από μένα ώστε να με στηρίξει ( να μου πετάξει ένα ξεροκόμματο, να μου βρει μια δουλειά να  επιβιώνω κτλ)
Εικόνα ζωδίου
Roxy
08 Δεκ 2017 | 21:54
Μέσα πέφτεις, Έλενα, αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει και τίποτα για το οποίο δεν αμφιβάλλω πλέον :-D Οκ, κατάλαβα περί βολέματος, δεν ξέρω αν είναι η περίπτωσή μου... Η μοναχική ζωή είναι βολική σε κάποια πράγματα, μα σε άλλα όχι και τόσο. Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν είναι επιλογή μου ή έλλειψη επιλογής! Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει συμπαντικό σχέδιο και αν είναι έτσι, έτσι πρέπει να είναι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Καλό σκ, κορίτσια!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
08 Δεκ 2017 | 19:14
μυρίζομαι πως έπεσες στην παγίδα του συνειρμού “ βολικό = αυτοκαταστροφικό” , “ το βόλεμά μου = η μοναχικότητα μου” => “η μοναχικότητά μου = η αυτοκαταστροφή μου” ...όλες οι βολικές καταστάσεις δεν είναι αυτοκαταστροφικές, ένα μόνο από τα αίτια της αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς είναι το βόλεμα, άλλωστε η “εύρυθμη” αυτοκαταστροφή είναι μια φυσιολογική λειτουργία, κύτταρα μας κάθε στιγμή αυτοκτονούν για να δώσουν τη θέση τους σε νέα υγιή. Αλλά στην περίπτωσή σου Μικρή Υδροχόα η βολή της μοναχικότητας μπορεί να είναι αυτοκαταστροφική ; )
Εικόνα ζωδίου
ελενα
08 Δεκ 2017 | 15:58
Για να ρωτάς, έχεις αρχίσει να αμφιβάλεις ήδη μικρή υδροχόα, που λέει και μια ψυχή...! :)
Εικόνα ζωδίου
Roxy
08 Δεκ 2017 | 15:38
Να ρωτήσω κάτι, μια μοναχική ζωή είναι αυτοκαταστροφική;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
08 Δεκ 2017 | 12:59
Έλενα right on target !!! Self destruction vs self construction! Κάτι πολύ σημαντικό σ  αυτά τα τελευταία λεπτά του Κρόνου στον Τοξότη ( χωρίς να αγνοούμε βέβαια το γεγονός πως ο παράλληλος Κρόνος είναι ακόμη χαμηλά περίπου στο μέσον του Τοξότη)  είναι η τριπλή αμοιβαιότητα Δία Κρόνου Πλούτωνα : Δίας στον Σκορπιό στο ζώδιο του Πλούτωνα, Πλούτωνας στον Αιγόκερω στο ζώδιο του Κρόνου, Κρόνος στον Τοξότη στο ζώδιο του Δία. Η τριπλή αμοιβαιότητα όμως έχει ημερομηνία λήξης...με Κρόνο στην μηδενική του Αιγόκερω όπου ο Κρόνος ως κυρίαρχος θα σπάσει την αλυσίδα  αμοιβαιότητας και θα παγιώσει όλη την  ενέργεια. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό μπαίνει δυμαμικά στη μάχη. Η  κυριαρχία πλανητών σε ζώδια και οίκους δεν είναι  αμπελοφιλοσοφία αντίθετα αιτιολογείται αστρονομικά. Νομίζω πως όλοι λίγο πολύ μυριζόμαστε  πως επίκεινται προαποφασισμένες εκ θεμελίων αλλαγές και φυσικά όλοι αλληλεπιδρούμε  σ αυτές ανάλογα με το βαθμό  συνειδητοποίησης. Επί του πρακτέου κορίτσια, όταν επικεντρωνόμαστε επί της ουσίας, στον πυρήνα  τότε η δράση μας είναι απρόσκοπτη, ελεύθερη από "περιφερειακά" εμπόδια... στο θέμα μας, αυτοκαταστροφή, προδίδω τον εαυτό μου κτλ, ίσως μας διαφεύγει το αυτονόητο: βασική προϋπόθεση για να αυτοκαταστραφώ είναι οτι διαθέτω την δύναμη να το πράξω!!! Δηλαδή υποσυνείδητα  προβαίνω στην αδιάψευστη ομολογία πως είμαι κυρίαρχος του εαυτού μου!!! Όταν φτάνω λοιπόν σ αυτό το κομβικό σημείο συνειδητοποίησης της δύναμης μου το επόμενο ερώτημα που καλούμαι να απαντήσω είναι γιατί κατευθύνω  την δύναμη μου στην αυτοκαταστροφή και όχι στην δημιουργικότητα...κι εδώ η απάντηση είναι  η "ασφάλεια" του γνώριμου, το βολικό γνώριμο απέναντι στον φόβο του άγνωστου, να βρεθώ δηλαδή σε μια "άβολη" κατάσταση όπου μέσω της δημιουργικότητας θα έχω αποκτήσει μια μεγαλύτερης εμβέλειας δύναμη, κυριαρχία, ελευθερία, θα έχω περισσότερες επιλογές αλλά και  περισσότερες ευθύνες. Σίγουρα είναι πιο βολικό να συνεχίσω να κανιβαλίζω την ενέργεια  μου στην πεπατημένη αυτοκαταστροφή...η από καιρού εις καιρόν αυτοκαταστροφή είναι   μια πολύ βολική διαδικασία ώστε να μένω στα ίδια και στα ίδια ...και ξανά στα ίδια και  στα ίδια.
Εικόνα ζωδίου
Roxy
07 Δεκ 2017 | 23:45
Χμμμ το ένιωσα χτες ύστερα από πολύ καιρό το κάλεσμα της πατρίδας και της οικογένειας. Τώρα που διαβάζω το σχόλιο, ίσως ήταν ένας τρόπος να προετοιμαστώ γι' αυτό που έρχεται. Έλενα, κι εσύ έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι όλες οι κακές επιλογές αυτοκαταστροφικότητα. Μερικές φορές είναι έλλειψη εμπειρίας. Και μερικές φορές είναι έλλειψη επιλογής. Καληνύχτα με ένα τραγουδάκι από τα παλιά: https://www.youtube.com/watch?v=qKLKcAFlTgA
Εικόνα ζωδίου
ελενα
07 Δεκ 2017 | 22:38
Πόσο δίκιο έχεις Μια Κάποια...θωράκιση, που όμως έρχεται μέσα από την συνειδητοποίηση του εαυτού μας, την προσωπική, εσωτερική κάθαρση. Θα έλεγα πως το ερώτημα είναι: με προδίδω? μου τραβάω το χαλάκι κάτω απ΄τα πόδια? Αναλαμβάνω την ευθύνη του εαυτού μου? Κολύμπι σε βαθιά μπλε νερά κορίτσια μου...καλό βράδυ.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Δεκ 2017 | 16:46
Ο Ερμής   στην ορθόδρομη  πορεία του εκτινάχθηκε εκτός ορίων Ήλιου  με peak την "ακατανόητη" ,  από το υπερπέραν  σύνοδο  με Κρόνο και Γαλαξιακό Κέντρο, τώρα στην ανάδρομη κίνηση προετοιμάζει για την σύνοδο Ήλιου Κρόνου στην μηδενική του Αιγόκερω, απέναντι από τον Καρκίνο, πατρίδα, κατοικία, εστία, Ιερουσαλήμ, Ερντογάν, κατασχέσεις πρώτης κατοικίας κτλ. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα βλέπει κυρίως  Καρκίνο και το 10ο από αυτόν ζώδιο Ζυγό.  Στον μικρόκοσμο με  Κρόνο στην 29η του μεταβλητού Τοξότη, προσέχουμε, θωρακίζουμε  τα καβούκια μας, την διατροφή μας, τον αδιαπραγμάτευτο προσωπικό μας χώρο  ενώ κλείνουμε την πόρτα σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες  που δεν το χουν, που αντιλαμβανόμαστε πως δεν μπορούν να μας σταθούν στα δύσκολα ή από την άλλη πλευρά τελειώνουμε με χαοτικές καταστάσεις, διλήμματα κτλ  και κλειδώνουμε  σε "οικογένειες", "πατρίδες", συνεργασίες που μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Γιατί υπάρχει αυτή η κάπως ακατανόητη κινητικότητα σκέψεων, ανακοινώσεων στον μακρόκοσμο και μικρόκοσμο; πέρα από την δρυμεία σύνοδο Ήλιου Κρόνου στη μηδενική του Αιγόκερω, η παράλληλη Σελήνη δεν έχει βρεθεί σε επαφή με  Πλούτωνα  από το 2013 ενώ με  Κρόνο από το 2015, θα τους ξανασυναντήσει όμως και τους δύο 2018- 19 και μάλιστα σε lunar standstill. Το timing των προετοιμασιών σε παγκόσμιο και προσωπικό  επίπεδο, που πλέον  το τοπίο  ξεκαθαρίζει, ποιος είναι διατεθειμένος να σε προδώσει χαλαρά, να σου τραβήξει το χαλάκι αλλά και ποιος είναι έτοιμος να αναλάβει το βάρος της ευθύνης,  δεν είναι καθόλου τυχαίο. Το μείζον θέμα των ημερών  λοιπόν Μικρή Υδροχόα είναι η θωράκιση  ( θωράκιση από την εξωτερική πίεση, τον αναξιόπιστο, τον άκαρδο, τον αδίστακτο κτλ )  γιατί αυτή την θωράκιση θα κουβαλάμε για πολλά πολλά χρόνια.
Εικόνα ζωδίου
Roxy
07 Δεκ 2017 | 10:55
Άντε να περάσουν οι δύο μερούλες μέχρι το σκ, γιατί ένα κόλλημα το έχει φέρει ο ανάδρομος όσο να πεις...
Θεσεις πλανητων