Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ11
Δεκ
Συγκρουσεις με σκιες
Από signingstar

Η μάχη της Σελήνης από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από  τον Αιγόκερω την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου φαίνεται να γεννά αρκετές αμφιβολίες στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στην προσωπική θέληση και την κοινωνική απαίτηση φαίνεται να γεννά ενδιαφέρουσες διαμάχες, οι οποίες θα φανούν πάνω σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Μπορεί να συγκρουστείς με ένα πρόσωπο που στην πραγματικότητα θα αναλάβει το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, με ένα άτομο που μοιάζει να φορά το ρόλο του/ης κακού/ιάς και να διατίθεται να μοιραστείτε μία σκηνή έντονη διαμάχης. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που ανάβουν τα αίματα, να έρθουν στην επιφάνεια εσωτερικές παρορμήσεις που ξαφνιάζουν, να εμφανιστούν φοβίες που δικαιολογούν αποφάσεις που έρχονται σε αντιπαράθεση με τη λογική. 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώσεις μία τεράστια πίεση μέσα σε μία ερωτική ή επαγγελματική σχέση και να αναζητήσεις καθαρό αέρα για να αναπνεύσεις και πάλι. Φρόντισε να εξηγήσεις αυτά που κρατάς μέσα σου, να επιχειρηματολογήσεις και όχι να επιμείνεις να βγάζεις κακία ή θυμό που δεν μπορεί να κατανοήσει η άλλη πλευρά, Μία διάθεση απομόνωσης μπορεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις αρκετά θέματα που έχεις κατά νου, αλλά φρόντισε να εξηγήσεις αυτή την παρόρμηση σου σε πρόσωπα που σε νοιάζονται. Δε χρειάζεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε καταστάσεις που δεν έχουν λόγο να ταρακουνηθούν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων