Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



08
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2018
Από signingstar

Κάνοντας την πρώτη βουτιά στα βαθιά

 

Το 2018 είναι μία σημαντική χρονιά για εσένα αφού ξεκινά ένας τριετής κύκλος μεγάλων αλλαγών που θα σε οδηγήσουν στο νέο σκηνικό της ζωής σου. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου, δηλώνει πως έχει φτάσει η ώρα να κάνεις ταμείο και να επενδύσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που κουμπώνουν στην προσωπική σου ταυτότητα. Θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να αποδείξεις την αξία σου στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αυτό είναι κάτι που δε σε φοβίζει. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να συνεργαστείς, κάτι που σημαίνει όμως πως καλείσαι να αναδείξεις και την ηγετική σου πλευρά για να αναλάβεις στα χέρια σου  το τιμόνι της προσπάθειας όταν συνειδητοποιείς πως κάποιοι οδηγούν το όχημα στα βράχια.

Θα πρέπει πάλι να τολμήσεις να μιλήσεις για τις συναισθηματικές σου ανάγκες, παραδεχόμενος/η πως είσαι ερωτευμένος/η και παθιασμένος/η, μπροστά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σε δει να ξεγυμνώνεσαι χωρίς να πρέπει να τρέμεις στην ιδέα. Μία σχέση που βαθαίνει μπορεί να σε τρομάζει και μόνο στην ιδέα, αλλά στην πραγματικότητα είναι αυτό που βαθιά μέσα σου εύχεσαι να συμβεί. Αν όμως βρίσκεσαι σε μία συμβατική σχέση, τότε είναι καιρός να ζητήσεις να αποδράσεις από αυτή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως χαρίζεις κομμάτια από το χρόνο που επένδυσες σε αυτή όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το 2018 θα πρέπει να σε οδηγήσει σε νέα εδάφη, ακόμα και αν αυτά σου φαντάζουν άγνωστα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Μετά το πρώτο δίμηνο του έτους θα καταλάβεις πως το κουκούλι μέσα στο οποίο βρίσκεσαι δε σε χωρά πλέον, αφού το οξυγόνο μειώνεται, ο θόρυβος αυξάνει και νιώθεις πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Βγες από εκεί μέσα, τόλμησε να μιλήσεις ειλικρινά σχετικά με αυτό που αναζητάς και μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να ανακαλύπτεις λόγους να αισιοδοξείς και πάλι για τη ζωή σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παραμονή του Δία στο Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να τονώσεις την κοινωνική σου ζωή ακόμα και μέσα από την ενεργοποίηση σου σε σχήματα και ομάδες που θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα της εποχής μας. Μπορεί να προκληθείς ώστε να γίνεις αυτός/η που θα σχηματίσει μία νέα οργάνωση, που θα ηγηθεί μίας προσπάθειας να δημιουργηθούν νέα δεδομένα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, με στόχο να εκφράσεις σκέψεις, ιδέες και ευχές ανθρώπων που καταπνίγονται εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί πάλι απλά να θελήσεις να αλλάξεις το φιλικό σου κύκλο και να τολμήσεις να κάνεις μία στροφή στο ύφος των ανθρώπων που αναζητάς ώστε να τους θεωρήσεις φίλους σου, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να απομακρύνεσαι από γνώριμα πρόσωπα της ζωής σου.

Ταυτόχρονα όμως, θα αρχίσεις να κατανοείς πως το συναισθηματικό σου βάθος αρχίζει να μιλά και να φωνάζει, πως ξυπνά και σου εκφράζει κάποιες επιθυμίες που δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν με τη σκληρή και απόλυτη εικόνα που διαθέτεις, αφού αισθάνεσαι έτοιμος/η να ανοίξεις την καρδιά και την ψυχή σου. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει η πιθανότητα να βρεθείς μπροστά στο ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάτι που φυσικά θα αλλάξει τις προτεραιότητες σου και θα μετασχηματίσει και την εικόνα που δίνεις προς τα έξω, με τρόπο που μοιάζει με σε μεταμορφώνει από μέσα προς τα έξω. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που μοιάζει αδιέξοδη, τότε το τέλος μπορεί να είναι δύσκολο και βασανιστικό, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνεις το βήμα της εξόδου, αφού κάπου πιο κάτω βρίσκεται ένα άτομο που μοιάζει έτοιμο να κουμπώσει στις νέες σου συναισθηματικές ανάγκες που έχουν ξυπνήσει και εκφράζονται με τρόπο που δεν μπορείς να αγνοήσεις.

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου θα εκκινήσει μία περισσότερο εσωστρεφή περίοδο της ζωής σου, με στόχο να ξεκαθαρίσεις στόχους και πλάνα που έχουν γεννηθεί  το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτή όμως είναι μία διαδικασία που δε θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018, αλλά το 2019 που φαίνεται σαν μία χρονιά-ορόσημο στη ζωή σου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αισθανθείς πως ξεκινάς πλέον  να ζεις.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου με άλλα λόγια, θα βρεθεί στο ζώδιο σου για όλο το 2017, κάτι που βέβαια δε θα πρέπει να σε τρομάζει αλλά να σε γεμίζει με αποφασιστικότητα ώστε να χτίσεις τη ζωή σου πάνω σε νέες βάσεις που θα της επιτρέψουν να μακροημερεύσει. Η παραμονή του Κρόνου στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου επηρεάζει βέβαια κατά κύριο λόγο τους/ις γεννημένους/ες σε αυτό το δεκαήμερο, θέτοντας δοκιμασίες που μοιάζουν με προκλήσεις για κάποιους αλλά και δύσκολες αποστολές ταυτόχρονα. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις το σκηνικό πάνω στο οποίο έχεις χτίσει το παρόν σου και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα λάβεις αποστάσεις από πρόσωπα που συνήθισαν να σε έχουν κοντά τους, πως θα αναγνωρίσεις μία μορφή παγωμάρας ανάμεσα σας. Αυτή η αίσθηση δεν είναι απαραίτητο να κουβαλά μαζί της μία κόντρα ή σύγκρουση, δε χρειάζεται να προέλθει μέσα από έναν καυγά, αλλά είναι πιθανό το αποτέλεσμα της συνειδητοποίησης πως δεν έχεις περαιτέρω κοινά με αυτά τα πρόσωπα, αφού οι δρόμοι σας τραβούν διαφορετικές πλέον κατευθύνσεις.

Είναι επίσης πιθανό να βιώσεις απώλειες φυσικών προσώπων ή αντικειμένων που σε κρατούν ασφαλή σε μία γνώριμη κατάσταση, αφού είναι πλέον η ώρα να σταθείς στα πόδια σου και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ανοίξεις πόρτες και να βγεις από μέρη που συνήθισες να βρίσκεσαι. Ασφαλώς και μία τέτοια προσέγγιση δεν είναι και πολύ ανώδυνη, αφού είναι σαφές πως μία απώλεια θα σε βάλει στη διαδικασία να βουτήξεις σε ένα παρελθόν που θα ήθελες να συνεχίσει να υφίσταται αλλά αυτό δεν είναι πλέον εφικτό. Η δυναμική όμως που έχεις συσσωρεύσει μέσα σου είναι καιρός να βγεις και προς τα έξω, λειτουργώντας ως καταλύτης προσωπικής σου εξέλιξης και δίνοντας σου την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε νέα μέρη, να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους και να συστηθείς εξ αρχής με νέα ιδιότητα. Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις την ιστορία της ζωής σου είναι πλέον εμφανής και αυτό σημαίνει πως διατηρώντας τον εαυτό σου μέσα στη γυάλα που σου κληροδότησαν, απλά συμβιβάζεσαι με την ιδέα του βαλτώματος και της σήψης και παύεις να κάνεις όνειρα που μπορείς να πραγματοποιήσεις.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, η Σεληνιακή έκλειψη της 31ης Ιανουαρίου στην 11η μοίρα του Λέοντα, φαίνεται να χτυπά στην καρδιά της σχέσης ή της συνεργασίας σου και να προσπαθείς να διαμορφώσεις νέες ισορροπίες σε μία κατάσταση που αναζητά τα πατήματα της. Μία φυγή της άλλης πλευράς μπορεί να σε πληγώσει και να σε κάνει να αισθανθείς αδικημένος/η, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να εκλογικεύσεις κάποια πράγματα και να εξετάσεις κατά πόσο χάνεις ένα άτομο που πρόσθεσε στη ζωή σου ή απλά πέρασε κάποιο χρόνο μαζί σου. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως μπορείς πλέον να σταθείς στα πόδια σου, πως είσαι σε θέση να χτίσεις τα επόμενα βήματα πάνω σε εσένα και να μη μένεις κολλημένος/η στο παρελθόν. Αν αντίθετα βρίσκεσαι στο σημείο εκείνο που συνειδητοποιείς την επιρροή του ατόμου στη ζωή σου, τότε μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε μία επισημοποίηση που έχει τα εχέγγυα να κρατήσει χρόνια αφού έχεις απέναντι σου ένα άτομο που ήρθε για να κουμπώσει στις δικές σου ανάγκες και ικανότητες.

Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 15 Φεβρουαρίου στην 27η μοίρα του Υδροχόου, φαίνεται να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου καθώς θα πρέπει να μπεις σε μία διαδικασία αναθεώρησης των δεδομένων, ακόμα και μέσα από ξαφνικές αναταράξεις. Μία απρόσμενη είδηση μπορεί να σε ταράξει, αλλά την ίδια στιγμή θα σου προσφέρει χρόνο και χώρο ώστε να αναζητήσεις νέους τρόπους εργασίας ή αύξησης της αμοιβής σου. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως θα πρέπει να επενδύσεις τα χρήματα που κατέχεις σε έναν άλλο τομέα ή να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στην προσωπική σου αξία και να ζητήσεις αυτό που θεωρείς πως σου ταιριάζει. Στον προσωπικό τομέα, μία απομάκρυνση από την άλλη πλευρά δε σημαίνει απαραίτητα το τέλος, αλλά μία ευκαιρία να οριοθετηθεί εκ νέου η μεταξύ σας σχέση.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 13 Ιουλίου με την Ηλιακή έκλειψη στην 20η μοίρα του Καρκίνου να σου φωνάζει πως έχει φτάσει ο καιρός να γίνει το επόμενο βήμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αποφασιστικότητα της άλλης πλευράς ώστε να κινήσει τα νήματα δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο/η, αφού καλείσαι να αντιδράσεις βγαίνοντας από το καβούκι σου. Είναι σημαντικό να έχεις εξασφαλίσει την προσωπική σου ασφάλεια και σιγουριά, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να τολμήσεις να κάνεις και κάτι που θα σε βοηθήσει να μη χάσεις από τη ζωή σου ένα άτομο, μία κατάσταση ή μία προοπτική που θεωρείς πως δεν μπορείς να κοιτάζεις να απομακρύνεται. Αν βέβαια η κατάσταση που βρίσκεται κάτω από κρίση είναι κάτι που μοιάζει να έχει κάνει τον κύκλο της, τότε ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι δύο μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων κλείνεις αυτό κεφάλαιο και προχωράς σε δομική ανακαίνιση του εαυτού σου ώστε να παρουσιάσεις τη νέα σου ταυτότητα.

Η Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου που ακολουθεί μπορεί να σε τρομάζει αφού εστιάζει στα νέα οικονομικά δεδομένα της ζωής σου. Καλείσαι να διαχειριστείς με σοβαρότητα τα έσοδα σου, να αναγνωρίσεις πως θα πρέπει να μάθεις να ζεις θέτοντας νέες προτεραιότητες στη ζωή σου, αφού η ιεραρχία αυτών έχει πλέον αλλάξει. Αν όμως προκύπτει μία κίνηση έκπληξη από την άλλη πλευρά, τότε δε χρειάζεται να πανικοβληθείς, αλλά να ετοιμαστείς ώστε να στηριχθείς στα πόδια σου και να πιστέψεις στην αξία σου. Μία νέα επαγγελματική πρόταση σε αυτή τη χρονική στιγμή σε ξαφνιάζει, οπότε δε χρειάζεται να αντιδράσεις άμεσα. Στην Ηλιακή έκλειψη της 11ης Αυγούστου στη 18η μοίρα του Λέοντα όμως θα πρέπει να βρίσκεσαι στο σημείο εκείνο που έχεις λάβει τις αποφάσεις σου και κάνεις το επόμενο βήμα. Η δέσμευση σε μία σχέση ή συνεργασία σημαίνει πως πέφτουν οι μάσκες του εγωισμού, ενώ το τελείωμα μίας υπάρχουσας σχέσης ή συνεργασίας σημαίνει πως βγαίνεις από αυτές χωρίς να κουβαλάς μαζί σου εγωισμούς και πικρίες. Το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου σε μαθαίνει να αντιμετωπίζεις τις απώλειες σαν μία φυσική εξέλιξη της ζωής και όχι σαν το σεισμό που χτυπά και γκρεμίζει αυτό που θεωρούσες πως θα έμενε όρθιο για πάντα. Άλλωστε, η λέξη για πάντα εμπεριέχει έναν τεράστιο βαθμό ασάφειας, που δεν είσαι σε θέση να ορίσεις a priori, παρά μόνο όταν κατανοήσεις πως κάθε κλείσιμο κύκλου οδηγεί σε έναν επόμενο.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο) μέχρι τις 6 Νοεμβρίου σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία θα μάθεις την ισορροπία ανάμεσα στα δικά σου και σε αυτά που μοιράζεσαι με άλλους. Η ευκολία σου να στηριχθείς στα πόδια σου θα γίνει μεγαλύτερη και μπορείς να δημιουργήσεις ένα στυλ ζωής που βασίζεται στην κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών χωρίς να εμπλέκονται άλλοι. Είναι πιθανό να θελήσεις να δημιουργήσεις τη δική σου δουλειά, να εργαστείς μόνος/η ή να παλέψεις ώστε να αυξήσεις τη δική σου  αμοιβή χωρίς να ασχολείσαι με το κέρδος άλλων ανθρώπων. Την ίδια όμως στιγμή θα έχεις κοντά σου άτομα που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε από κοινού μία σχέση ή συνεργασία που θα σε κάνει να λάμψεις, κάτι που βέβαια μπορεί να αναγνωρίζεις αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορείς και να παραδεχτείς. Τολμώντας να μοιραστείς, ρισκάροντας να επενδύσεις σε τέτοιες σχέσεις, επιλέγοντας να δεθείς συναισθηματικά και να αναγνωρίσεις την προσωπικότητα της άλλης πλευράς, έχεις την ευκαιρία να βιώσεις συναισθήματα που πιθανότατα να μην περίμενες πως μπορείς και να κουβαλάς.

Επενδύοντας σε κάτι τέτοιο, θα φτάσεις προς το τέλος του έτους έτοιμος/η να δεσμευτείς σε καταστάσεις που ολοκληρώνουν την προσωπικότητα σου, αφού η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο στις 6 Νοεμβρίου ανοίγει μία περίοδο δύο περίπου ετών που έχεις την ευκαιρία να βρεις το ιδανικό σου έτερο ήμισυ. Αν κάτι λοιπόν σε μαθαίνει ο Βόρειος Δεσμός το 2018 είναι να τολμάς να συνδέεσαι και να μοιράζεσαι χωρίς να τρέμεις στην ιδέα μήπως εκτεθείς σε οικονομικό ή συναισθηματικό κίνδυνο, αφού διαθέτεις απόθεμα πλούτου μέσα σου. 

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων