Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ02
Φεβ
Συγκρουση η συμπληρωση;
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό, δείχνουν πως το μυαλό και το συναίσθημα βρίσκονται σε σύγκρουση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεθεί  κοινός τόπος. 

Η Σελήνη επιμένει να μιλά για τη δύναμη της λογικής, να συνεχίζει να τονίζει την ανάγκη να υπάρξει μία αναλυτική κουβέντα που θα λύσει κάθε πρόβλημα, που θα εξαφανίσει κάθε σκιά, που θα σβήσει κάθε αμφιβολία από καταστάσεις που περιλαμβάνουν κομμάτια που δεν εξηγούνται. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο συνεχίζει να φωνάζει πως όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να κατανοήσουν στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε να υπάρξει μία κοινή βάση για μία ισότιμη επικοινωνία και δεδομένος τρόπος συσχετισμού μεταξύ των ανθρώπων. Τα δύο παραπάνω όμως στοιχεία δεν είναι αρκετά για να βοηθήσουν να εξελιχθούν καταστάσεις στις οποίες εμπλέκεται το συναίσθημα.

Ο Χείρωνας από τους Ιχθείς υπενθυμίζει πως ο συναισθηματικός κόσμος έχει τη δική του δυναμική και μπορεί να επηρεάσει το μυαλό και τη λογική, να τα οδηγήσει εκεί που επιθυμεί, ακόμα και αν αυτή η πορεία περνά από σταθμούς που ξυπνούν πληγές του παρελθόντος. Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό μιλά για τη συναισθηματική και ερωτική πείνα, για τις σχέσεις που βασίζονται στο ένστικτο και όχι τη λογική. Κάθε κουβέντα λογικής απέναντι σε μία πληγωμένη μνήμη, μοιάζει με το μαχαίρι που την αγγίζει ακόμα περισσότερο. Κάθε προσπάθεια να γειώσεις την παρουσία ενός ατόμου που η καρδιά σου εξυψώνει, μοιάζει με μία θεατρική παράσταση που πάσχει από έλλειψη πρωταγωνιστή. Και όσο και να θέλεις να θέσεις στο περιθώριο την καρδιά σου, αυτή δε συμφωνεί να αφήσει την κεντρική σκηνή αυτή την περίοδο. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
04 Φεβ 2018 | 13:20
Όλα τα σταθερούλια εδώ: Μικρή Πριγκίπισσα, Μίκης, αλλά και μέγας Λέσβιος ποιητής Οδυσσέας από το νησί μου, που συνέχισε την παράδοση των αρχαίων ποιητών μας. Το φως δεν φοβάται, απλά υπάρχει.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Φεβ 2018 | 10:44
Σήμερα όμως ...η  Ημέρα που ο Ήλιος συναντά τον Νότιο Δεσμό στην Καρδιά του Ελεύθερου Γερανού, που Ήλιος, Δεσμοί και Δίας δείχνουν το υπέρλαμπρο  Άστρο, τον Ήλιο της Βεργίνας, τον Σείριο... η Ημέρα που ο βαρύκεντρος Ήλιος κόντρα παράλληλος με  Πλούτωνα συναντά τον Βόρειο Δεσμό του Ουρανού, η Ημέρα που ο Ένας, ο αυτούσιος, ο ατόφυος πρωτΑγωνιστής, το Μεγαθήριο της Τέχνης και Ιστορίας, γενέθλιου Ήλιου  σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό στον Λέοντα, Μίκης που δώρισε γενναιόψυχα  φωνή στις σιωπηρές κραυγές του Έλληνα  ...καλεί τον Λαό του. Και Μικρή  Πριγκίπισσα  έχουμε και Ηγέτη έχουμε και το άπλετο Φως  της Οικουμένης να λούζει την Αλήθεια. https://youtu.be/niqrjP1VDeY
Θεσεις πλανητων