Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ05
Φεβ
Λεξεις η σιωπες πισω απο αυτες;
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό και το τετράγωνο με τον Ερμή από τον Υδροχόο την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου φαίνεται να επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ως προς την ισορροπία ανάμεσα στις έννοιες  της φανερής σκηνής και του σκοτεινού παρασκηνίου. 

Η Σελήνη στο Σκορπιό αναζητά τρόπους για να εισβάλει στην περιοχή που είναι κλειδωμένη, σκοτεινή και δυσπρόσιτη, αφού θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψει στοιχεία που είναι απαραίτητα για τις εξηγήσεις που αναζητά. Με τον ίδιο όμως τρόπο, καταφέρνει να επιβεβαιώσει τον εαυτό της και την ικανότητα της να φέρνει στο προσκήνιο κομμάτια άλλων που τα φυλούν σαν μυστικά. Έτσι, μπορεί να επιβεβαιώνει τον εαυτό της, να αποδεικνύει πως είναι σε θέση να νικήσει κάθε αντίπαλο, πως είναι ικανή να διεισδύσει σε κάθε μυαλό, καρδιά ή ψυχή θελήσει χωρίς να φοβάται τα εμπόδια και τις δυσκολίες. 

Ο Ερμής από τον Υδροχόο από την άλλη πλευρά, αναζητά την αλήθεια, όσο και αν αυτή μπορεί να σοκάρει και να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα. Θέλει κουβέντες που βασίζονται στη λογική, που λαμβάνουν αποστάσεις από το συναισθηματικό κόσμο των άλλων, που μοιάζουν με λέξεις ακριβείας που προκαλούν χαρακιές. Αν συναντήσει λοιπόν στο δρόμο του τη Σελήνη από το Σκορπιό, θα θελήσει να την υποβαθμίσει, να της φορτώσει μία σειρά από χαρακτηριστικά που την κάνουν να μοιάζει ποταπή στα μάτια του, να την πετάξει μακριά από την κουβέντα ως εστία μόλυνσης αυτής. 

Η μάχη λοιπόν ανάμεσα τους, ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όχι μόνο επειδή είναι δύο εντελώς διαφορετικοί αντίπαλοι, αλλά επειδή είναι και σε θέση να φορούν μάσκες με στόχο να μπερδέψουν αυτόν που έχουν απέναντι τους. Και σε μία τέτοια περίπτωση, αυτός που δείχνει πως φοβάται, δεν είναι απαραίτητα αυτός που πραγματικά φοβάται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων