Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ09
Φεβ
Παιχνιδι με τα ορια
Από signingstar

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου φαίνεται να κινητοποιεί τη διάθεση για να σπάσει η καθημερινότητα και να υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές. 

Η διάθεση για ένα ταξίδι μπορεί να βρει διέξοδο ξαφνικά και χωρίς να έχει προγραμματιστεί, μπορεί να γίνει  πράξη μέσα από μία ξαφνική απόφαση που είναι σε θέση να σε οδηγήσει σε ένα περιβάλλον που θα αλλάξει την οπτική σου για τα πράγματα. Έχεις ανάγκη να δεις νέες παραστάσεις, να ακούσεις ήχους που ξυπνούν τις αισθήσεις σου, να μιλήσεις με ανθρώπους που κουβαλούν μία διαφορετική αντίληψη και φιλοσοφία. Ακόμα και αν μία τέτοια απόδραση δεν  μπορεί να κρατήσει για πολύ χρόνο, αυτό που έχει σημασία είναι να σπάσει τη ρουτίνα και όχι να διατηρηθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα προσφέρεται και για συζητήσεις που είναι σε θέση να κινητοποιήσουν κάποιες αντιλήψεις που έχουν πέσει σε βάλτο. Μία κουβέντα μπορεί πολύ εύκολα να ανεβάσει τους τόνους ανάμεσα στα μέλη αυτής, κάτι που όμως είναι εξαιρετικά χρήσιμο αφού πρέπει να ακουστούν απόψεις που εδώ και αρκετό καιρό κρύβονται. Μία λεκτική διαφωνία μπορεί να λειτουργήσει και ως τρόπος εκτόνωσης της εσωτερικής έντασης, αλλά φυσικά μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια και κάποιες συμπεριφορές που μπορεί να μην αρέσουν. Θα πρέπει λοιπόν να έχεις κατά νου πως η σημερινή ημέρα είναι σε θέση να σε εκθέσει, εκτός και αν έχεις αποφασίσει πως μπορείς να υποστηρίξεις μέχρι τέλους κάθε πιθανή αντίδραση σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων