Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ14
Φεβ
Ο τρομος μπροστα στην απολυτη αληθεια
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου στην 27η μοίρα του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να ενεργοποιεί τα θεμέλια της ζωής των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να ζητά επιβεβαίωση της ύπαρξης τους μέσα από δοκιμασίες που θα μπορούσαν να μοιάζουν με πυροδότηση του άγνωστου εκρηκτικού μηχανισμού που κρύβουν. 

Η αντίδραση σου απέναντι σε προκλήσεις που θα δεχτείς δεν είναι και η πλέον ενδεδειγμένη, αφού είναι πιθανό να λειτουργείς με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να υποστηρίξεις την άποψη σου. Η αποφασιστικότητα σου είναι ένα ζήτημα που καλείσαι να υποστηρίξεις με κάθε δυνατό κόστος, αφού θα πρέπει να μην αποδειχτεί ένα απλό πυροτέχνημα κρότου και λάμψης. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις τη ηνία σε ένα σύνολο που αναζητά το πρόσωπο που θα μπει μπροστά, την ίδια όμως στιγμή που απλά αναρωτιέσαι αν αξίζει να καθοδηγήσεις ένα σύνολο που μπορεί να μην εκφράζει τα ιδανικά της ανθρώπινης μονάδας. Βλέπεις μπορεί να συγκρίνεις τον εαυτό σου με πρόσωπα που είναι γύρω σου και θεωρείς πως λειτουργούν με ένα επίπεδο αντίληψης πολύ κατώτερο σε σχέση με αυτό που αναζητάς ώστε να επικοινωνήσεις με ουσία. 

Η άλλη έκβαση αυτής της έκλειψης έχει να κάνει με την εξέλιξη μίας προσωπικής σχέσης που πρέπει να περάσει στο επόμενο στάδιο μέσα από μία μορφή επικοινωνίας που θα πρέπει να καλύπτει και τις δύο πλευρές. Ο προσωπικός εγωισμός είναι ένα τεράστιο εμπόδιο αυτή την εποχή, είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί, καθώς το μυαλό μεγαλοποιεί σκιές που απλά υπάρχουν. Μπορεί βέβαια αυτές οι σκιές να είναι απομεινάρια μίας περασμένης ιστορίας, μίας εποχής που δεν έκλεισε οριστικά ή αναίμακτα, μίας περιόδου που επιμένει να φέρνει στο σήμερα εικόνες που δεν μπορεί να πετάξει το μυαλό. Αυτές όμως οι εικόνες μπορεί να γίνουν οδηγοί λήψης αποφάσεων που θα πρέπει να στηρίζονται στις πραγματικές και βαθιές επιθυμίες και όχι στην ανάγκη να ακουστείς με στόχο να κάνεις θόρυβο σε ένα ακροατήριο που έχει πάψει να σε ενδιαφέρει πλέον. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Φεβ 2018 | 16:18
Έχω την αίσθηση κύριε Αστρολόγε πως το  αγαπημένο σας χόμπυ είναι να τρομάζετε  τους/τις λιπόψυχους/ες   λοολ.
Θεσεις πλανητων