Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ08
Απρ
Ενδειξεις αναταραχης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο τη Δευτέρα 9 Απριλίου μοιάζει να προσφέρει την απαραίτητη δόση ανανεωτικού αέρα σε ένα περιβάλλον που έχει κολλήσει σε αγκυλώσεις και προβληματισμούς που είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία να δεις ένα θέμα που αντιμετωπίζεις μέσα από μία νέα οπτική η οποία καταφέρνει να σε απομακρύνει από το συναισθηματικό δέσιμο που κουβαλάς. Θα χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις, να απομακρυνθείς και να προσπαθήσεις να δεις την εικόνα χωρίς να είσαι ο/η ίδιος/α μέσα σε αυτή. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να κρίνεις αντικειμενικά κάποια πράγματα και θα είσαι σε θέση να πάρεις αποστάσεις από μία εικόνα που έχει καταφέρει να εστιάσει τη ματιά σου στον τομέα που σου προκαλεί το μεγαλύτερο άγχος. Η βοήθεια που αναζητάς ώστε να λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο μπορεί να έρθει μέσα από τη συναναστροφή σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, άτομα που ίσως να έχεις να δεις αρκετό καιρό.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα φαίνεται να δημιουργεί κάποιες αντιστάσεις απέναντι στην αλλαγή, ιδιαίτερα σε ανθρώπους που έχουν μάθει να κρίνουν άλλους και όχι τον εαυτό τους. Η απολυταρχική διάθεση κάποιων απέναντι στις καταστάσεις μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να υπάρξουν κάποιες εντάσεις μέσα σε ομάδες που δεν είναι αρκετά ώριμες ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα με διάθεση διαλόγου και όχι με λεκτικές εντάσεις. Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ενδείξεις εκκαθάρισης στο σκηνικό των επόμενων ημερών, κινήσεις που θα γίνουν με τρόπο που θα ξαφνιάσουν αρκετό κόσμο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων